- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.321
Benim doktorum havuza çok net yasakladı canım, havuzlara güven olmaz.
Havuz havuz okudum etkilendim galiba, kizimla sekerleme yaparken ruyamda havuza gidiyordum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum havuza çok net yasakladı canım, havuzlara güven olmaz.
hosbulsukk hayırlı ugurlu olsun bebıslerınızHoşgeldin:)
Ben 6+3 te duydum kalp atısını. Dinledik kısa süre cok güzel bir andı. Oğlumda da 6+4 te dinlemiştim.Kizlar kalp atisini 7.haftadan sonra duyariz dedi benim doktorum. Cuma gunu 6.haftanin icinde oluyorum sanirim, ikinci gidisim olacak ve ilk gittigimde haftasini sormayi unutmusum heyecandan
Hic mi duyma ihtimalimiz yok ki![]()
Bende bırakacagım artik gerek yok dedi. Yarina randevu aldim muhtemelen vitaminr devam edeceğim sadece.Kızlar ben bugün doktora gittim. Türkiyeye geldik kayınvalideme gösterelim hem kalp atışı devam ediyor mu diye 8. Haftada bak demişti kıbrıstaki doktorum. Bugün 8+1. Boyu 1.57 cm. Doktor bir kese daha gördü ikizi teğet geçmişsin dedi. Kıbrıstaki doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Mümkün olabilir mi böyle bi şey? Doktor folikasiti kes elevite başla dedi. Daha erken değil mi? 12. Haftaya kadar içmemiz gerekmiyor mu? Kıbrıstaki doktoruma danışacağım sanırım.
Havuz havuz okudum etkilendim galiba, kizimla sekerleme yaparken ruyamda havuza gidiyordum :)
Yok iğne kullanmıyorum , cumartesi başka bir hastane başka bir doktora randevu aldım. İnşallah yanlış ölçmüştür. İnşallah bir sorun yoktur..Kan ignesi kullaniyomusun..
Dr da farkli olcmus olabilir..
Bilgim yoktu teşekkür ederim.Kizlar soylemeden geçemedim elevit i ureten firma iceriginde domuz jelatini oldugunu aciklamisti. Onun yerine decavit kullanabilirsiniz
Bende aynı durumdayımaynen surekli hasta gibievde dolasmak cok zor allah kolaylik versin hepimixe
Bende duymuştum o yüzden decavit kullanıyorumBilgim yoktu teşekkür ederim.
Bende de durumlar aynı ilk hamileliğimde hiç böyle değildim hep bir bulantı hep bir halsizlikBende aynı durumdayım![]()
Insallah yaBen de bu perşembeye randevu aldım. Daha fazla dayanamıycam.. İnşallah kalp atışlarını duyarız.![]()
7+1 de duydu bizim doktor, 6.haftada kalbini ekranda gördük ancak ses duyamayız şu an teknolojik olarak mümkün değil demişti
Hosgeldinselam kzlar bende subat annesıyım![]()
Ay ne guzel olmuus. Darisi basima o zamanBen 6+3 te duydum kalp atısını. Dinledik kısa süre cok güzel bir andı. Oğlumda da 6+4 te dinlemiştim.
Hosgeldinmerhaba kızlar kısmetse bende Şubat annesi olucam.bayramdan önce keseyi görmüştük.dünde kalp atışını duyduk.rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
HosgeldinMerhaba herkese beni de listeye ekler misiniz?
Yas 30
Bursadayim
Sat 18 mayis
Tahmini dogum tarihi 23 subat 2018
2. Gebelik