- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.521
Kuzum yatılı yardımcı alsanKreş için küçük diye düşünüyorum. Eşim çok yardımcı ama tabi sürekli yurtdısı seyahatleri oluyor o yüzden zor oluyor. Normalde herşeyi kendim idare ederim ama gecelerde çok zorlanıyorum.
Benim sipa cuma sabah 3 de bir uyandi dun gece 19 a kadar nerdeyse hic uyumadi. Ben bile agliycaktim nerdeyse. Senin dayanamaman normal.Kreş için küçük diye düşünüyorum. Eşim çok yardımcı ama tabi sürekli yurtdısı seyahatleri oluyor o yüzden zor oluyor. Normalde herşeyi kendim idare ederim ama gecelerde çok zorlanıyorum.
170 aradık canim ne bileyim ya eşime demişler iş yerinde valla kafam karisti benim dur ben işin temizini eşime sorayim bari herkesin de kafasini karistirdimAile yardimi olarak gecen o siz baska ne icin nereyi aradiniz bilmiyorum
144 ve 170 canim biri süt parasi biri dogum parasi veriyorkaç yere ve nereye başvuracağız? direk 144 ü mü arayacağız sadece canım?
Sutum yokken uyanmıyordu. 3 4 saat. Kalkınca azcık sorup 20 30 cıvarı mama yıyıp yatyordu kaka yoktu. Çişi kanlıydı. Şimdi sarılık war en gecc 3 saate uyanıyor gecelerı 2.5 3 saate gunduzlerı 2 saate uyanır karnı doyuyor. Mamayı bıraktuk. Çiş kaka eksık olmuyor. Kg alımıda ıyı ama gel gör ki sarılık çıkıp iniyor. Dr.lar kan uyuşmazlıpından dıyor haftada br baktrıp gelıyoz göbeği ilthp olbaılır dedı yaktı o gectı karacıgerı yağlanma demiş. Gecmıyor bubdertler. Sılıkon ucta cözüm buldum ben dıbıne kadar emıyo. Ama simdi de kara kara dusunuyom nasıl normale döncdz dıyeCanim seninki de cok uyuyormu sariliktan dolayi. Ben uyandiramayinca cok kotu oluyorum. Emmesi de lazim saatlerce kasikla beslemeye calisiyorum.
İnşallah canım salı günü sorarım artıkOlsun canım doktorunla konuş belki vardir doğum esnasinda isteyebilirsin...
En iyisi ördürmek o an canımla mı uğrasıyım saçımla mı ? Çıkıncada örgümü açıp tacımı takarımSor canim bize de yaz ogrenelim
Ben de tam aksi asiri gerginim o konuda
Ama 2.dogum daha kolay olur diyor herkes gercekten. İnsallah senin de kolaycacik gecer canim.
İnsallah hayirlisiyla kendi sancin gelir, acilman da olur, guzel gider her sey. Bana da sanci geldigi zaman bi panik geliyobugun baya yogun bi sanci geldi adet oluyorum gibi. Ama duzensiz iste. Tekrari yok
Benim esimin meslegi askerlik canim. İsten izin aldi yani :)
Benim de 38.haftada cati muayenesi oldu. Bekledim kanama filan olur mu ki diye. Doktor bakarken de kasilmistim rahat degildim. Ama bende de yok
Bu sene subat 29 cekiyor olsaydi daha bi stres olurdukinsallah mart ayini bulmayiz ya
Sac beni cok bunaltir ya. Toplamaya alismisim iyice. Salik oldugu zaman sipir sipir terliyorum normal zamanda. Dogum aninda iyice cildiririm heralde saclardan
Rahat olurum ben aliskinim acik sac kullanmaya dersen yap canim. Veya dogum sonrasi yapabilirsin. Bilemedim ben
Bugün bende tuhaf uyandım. Yarın son günüm sanki ağlamak geliyo içinden biraz korku başkadı gibiNereye odaklandiginla ilgili sanirim. Bana sanki hic eve donmeyecekmisiz gibi geliyor. Yani daha o kismi dusunmeye baslamadim
Hep evden cikis animiz, hastanede ne nasil olacak endisesi, sanci anlari filan geliyor aklima. Eve gelip bebegi sevecegimiz zamanlar hic aklimda degil
Guzel bi uygulamaymis o ya. Ama her hastanede yoktur diye tahmin ediyorum
Asilari da kaydettim hemen canim tesekkurler
Gecmis olsun canim gozunuz aydin. Allah hayirli uzun omurler versin. Cabuk toparlarsin insallah.
Nasil oldun canim biraz daha iyi misin?
Bilmiyorum ki canım. Doktorlae hep doğum sırasın da müdahale edici ilaçlara soğuk bakıyo bakalım benimki ne yapıcakEvet canim ama zorlasın isterdim acı çektirmeden..ozaman senin serviks yani bebegin çıkacagi yol uzun boyu yani..insallah az çekersin canım belki de sakinleştirici vururlar ama yanımdaki kadına vurmuşlardı açılmayı engellemiycek ilaç vardırr heralde...
Rahatmiydin peki ozaman cnm ya gercektenn iiymi olurorBeklediler canim
4 cm olunca epidural verildi
gerçekten çok iyi, az kilo almışsın. hızlı vermende ayrı güzel :)6 kilo almistim dogumdan sonraki ilk kontrolde yani 5. Gunde 6 kilo gitmişti. 20. Gunde ki kontrolde 4 daha gitti
Emzirmek gerçekten cok zayıflatıyor
Ilk 3 ay bebeklerde burun aspiratöru onermiyor doktorlar canim. Burun kilcal damarlarinda kanama yapiyor. Doktoruna danis yinede.
sağol canım, teşekkürler :)144 ve 170 canim biri süt parasi biri dogum parasi veriyor
Geçicek canım elbet ilk başlar biraz sıkıntılı olabiliyor hepimizde birtakım sorunlar var allah dermansız dert vermesinSutum yokken uyanmıyordu. 3 4 saat. Kalkınca azcık sorup 20 30 cıvarı mama yıyıp yatyordu kaka yoktu. Çişi kanlıydı. Şimdi sarılık war en gecc 3 saate uyanıyor gecelerı 2.5 3 saate gunduzlerı 2 saate uyanır karnı doyuyor. Mamayı bıraktuk. Çiş kaka eksık olmuyor. Kg alımıda ıyı ama gel gör ki sarılık çıkıp iniyor. Dr.lar kan uyuşmazlıpından dıyor haftada br baktrıp gelıyoz göbeği ilthp olbaılır dedı yaktı o gectı karacıgerı yağlanma demiş. Gecmıyor bubdertler. Sılıkon ucta cözüm buldum ben dıbıne kadar emıyo. Ama simdi de kara kara dusunuyom nasıl normale döncdz dıye
aşırı evham, panik... ben okurken bile rahatsızlığı hissettim. bu kadar rahatsızlık verme kendine, Allah a bırak. hem sakınan göze çöp batar misali, bu kadar endişe ile kötü şeyleri kendine çekme. hem baya zamanın var daha, yazık tme kendine. inşallah güzel bir doğumun olur.Niye epedural le beklemediler acilmani peki cnm burdada bir arkadas acilmasi olmadu suni sanci vermisler ama epeduralle yani nebileyim ama bak sancidan insana birsey olmuornus deme ben ondan korkuom ya bana birsey olursaa diye bi vesvesee herseyi maf edio sevinemiom
Bugün bende tuhaf uyandım. Yarın son günüm sanki ağlamak geliyo içinden biraz korku başkadı gibi
Allah yardımcın olsun canım, dua et. inşallah çözüm bulacaksın...Günaydınn:)
Kızlar yapamıyorum ben tek başına hem 21 aylık bide 22 günlük bebe mevcut elimde. Anneme gidecegim ama kafamda karışık. Ev müsait dubleks odam duruyor orada kalıyoruz gittikçe ama eşim olmayınca by sefer büyük oğlumu idare edemezsem diyorum. Küçükte memedr yaşıyor sağolsun.
Gece ikisi birden uyanınca oturdum ağladim en sonunda.
Allah yardımcın olsun. Benim de 3 yaşında oğlum var ama annemler haftaiçi benle kalıyorlar. Onlar olmasa küçük iki çocuk çok zor. Ben bile yalnız kaldığımda ne yapacağımı sasiriyorum. Geçen gün bir lavaboya gittim dondugumde biri tuvaletini kaçırmış altına kilot pijama yerde diğeri ağlamaktan helak olmuş hangisine gideyim bilemedim. Ama en zor günler bunlar biraz daha büyüdüklerinde biraz daha kolaylaşır. Hem büyük başka şeylerle oyalanmaya başlar. Sana bağımlılığı azalır küçüğün de sebepsiz ağlamaları geçer uyku beslenme düzene oturur inşallah. O zamana kadar ya en azından gündüz bir yardımcı tutsan ya da ailenden yardım alsan daha rahat atlatırsın bu süreci.Günaydınn:)
Kızlar yapamıyorum ben tek başına hem 21 aylık bide 22 günlük bebe mevcut elimde. Anneme gidecegim ama kafamda karışık. Ev müsait dubleks odam duruyor orada kalıyoruz gittikçe ama eşim olmayınca by sefer büyük oğlumu idare edemezsem diyorum. Küçükte memedr yaşıyor sağolsun.
Gece ikisi birden uyanınca oturdum ağladim en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?