2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kreş için küçük diye düşünüyorum. Eşim çok yardımcı ama tabi sürekli yurtdısı seyahatleri oluyor o yüzden zor oluyor. Normalde herşeyi kendim idare ederim ama gecelerde çok zorlanıyorum.
Kuzum yatılı yardımcı alsan

Kreş için küçük diye düşünüyorum. Eşim çok yardımcı ama tabi sürekli yurtdısı seyahatleri oluyor o yüzden zor oluyor. Normalde herşeyi kendim idare ederim ama gecelerde çok zorlanıyorum.
Benim sipa cuma sabah 3 de bir uyandi dun gece 19 a kadar nerdeyse hic uyumadi. Ben bile agliycaktim nerdeyse. Senin dayanamaman normal.

Canim seninki de cok uyuyormu sariliktan dolayi. Ben uyandiramayinca cok kotu oluyorum. Emmesi de lazim saatlerce kasikla beslemeye calisiyorum.
Sutum yokken uyanmıyordu. 3 4 saat. Kalkınca azcık sorup 20 30 cıvarı mama yıyıp yatyordu kaka yoktu. Çişi kanlıydı. Şimdi sarılık war en gecc 3 saate uyanıyor gecelerı 2.5 3 saate gunduzlerı 2 saate uyanır karnı doyuyor. Mamayı bıraktuk. Çiş kaka eksık olmuyor. Kg alımıda ıyı ama gel gör ki sarılık çıkıp iniyor. Dr.lar kan uyuşmazlıpından dıyor haftada br baktrıp gelıyoz göbeği ilthp olbaılır dedı yaktı o gectı karacıgerı yağlanma demiş. Gecmıyor bubdertler. Sılıkon ucta cözüm buldum ben dıbıne kadar emıyo. Ama simdi de kara kara dusunuyom nasıl normale döncdz dıye

En iyisi ördürmek o an canımla mı uğrasıyım saçımla mı ? Çıkıncada örgümü açıp tacımı takarım

Bugün bende tuhaf uyandım. Yarın son günüm sanki ağlamak geliyo içinden biraz korku başkadı gibi

Bilmiyorum ki canım. Doktorlae hep doğum sırasın da müdahale edici ilaçlara soğuk bakıyo bakalım benimki ne yapıcak

gerçekten çok iyi, az kilo almışsın. hızlı vermende ayrı güzel :)

Geçicek canım elbet ilk başlar biraz sıkıntılı olabiliyor hepimizde birtakım sorunlar var allah dermansız dert vermesin

aşırı evham, panik... ben okurken bile rahatsızlığı hissettim. bu kadar rahatsızlık verme kendine, Allah a bırak. hem sakınan göze çöp batar misali, bu kadar endişe ile kötü şeyleri kendine çekme. hem baya zamanın var daha, yazık tme kendine. inşallah güzel bir doğumun olur.

Kizlar selam bebegim cok gazli maalesef aguline diye bi surup kullandik dun cok iyi geldi varmi kullanan bilen

Allah yardımcın olsun canım, dua et. inşallah çözüm bulacaksın...

Kızlar bıogaıa kullananlar emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunız?? Bi de uyku yapıyor mu bebeğinize

Allah yardımcın olsun. Benim de 3 yaşında oğlum var ama annemler haftaiçi benle kalıyorlar. Onlar olmasa küçük iki çocuk çok zor. Ben bile yalnız kaldığımda ne yapacağımı sasiriyorum. Geçen gün bir lavaboya gittim dondugumde biri tuvaletini kaçırmış altına kilot pijama yerde diğeri ağlamaktan helak olmuş hangisine gideyim bilemedim. Ama en zor günler bunlar biraz daha büyüdüklerinde biraz daha kolaylaşır. Hem büyük başka şeylerle oyalanmaya başlar. Sana bağımlılığı azalır küçüğün de sebepsiz ağlamaları geçer uyku beslenme düzene oturur inşallah. O zamana kadar ya en azından gündüz bir yardımcı tutsan ya da ailenden yardım alsan daha rahat atlatırsın bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…