2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarin sorucam canm cunku bnde basindan beri kafama taktigim konu bu esim normal diyop duruyo ama icim rahat etmiyo senin meleginde uykusunda mirildaniyormu bnmki bazen guluyo bazen cok kotu çığlık atiyi agliyo
Benimkide guluyor. Aglamasi gazdandir. Gulmeside o ara cis yapıyor demekmis :)

Olsun canım sonuçta başlamış. Allah kolayca sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Yarin sorucam canm cunku bnde basindan beri kafama taktigim konu bu esim normal diyop duruyo ama icim rahat etmiyo senin meleginde uykusunda mirildaniyormu bnmki bazen guluyo bazen cok kotu çığlık atiyi agliyo
Canim bu normal bişey aglama da gulme de heyecanlanma da butun yenidoganlarda oluyor hatta rüyasında annesini görüyor derlermis...ben bebeğin yatağının altına dua koymuştum Kuran_i Kerim de bulundurabilirsin yakınında..

Olsun canım sonuçta başlamış. Allah kolayca sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Sağol canım Allah seni de kurtarsın canım saliya kadar kendi sancıları gidersin inşallah. Ben normalde bu aksam acile kontrole gidicektim sancim basladi insallah senin de oyle olur saglikla kavuşuruz.

Bizimki de kucaktan yatağa koyduğum an basiuor yaygarayı bir de kıvranıyor ağlıyor sızlıyor acıktı mi gazdan mi anlamıyorum emiyor iki bırakıyor agliyor geri devam ediyor o ara gaz çıkarıyor anlamadım açlıktan mi gazdan mi agliyor bazen karnına cekiyor ayakları o zaman almıyor zaten memeyi ayanlarını çekince anlıyorum gaz ama mesela gaz çıkarırken bile dilini dışarı çıkarıyor meme arar gibi ama öncesinden memeyi atmış oluyor aç mi gaz mi bir turlu anlayamıyorum
Sürekli meme arama yaparlarmış galiba aç olduğu anlamına gelmiyormuş
Bi de bugün 1 saate bir aglqdi kaldırdım emzirdim hep çıkardı her emzirmede
Herkes ağlama sesinden anlarmış çocuğun ne istediğini ben 1 ay oldu hala bsy anlayamıyorum kızıyorum da kendime
Bugün kakası da sıvı degil normal insan kakası gibi hafif cıvık ama aslında normal katılıkta idi popo silerken ufaktan aktı sasırdım normal katılıkta normal çiviklikta
Hep sulu olan kaka şimdi neden böyle oldu anlamadım dün normal kahvaltı akşam tavuk pilav salata yoğurt yemiştim
Ben anlamıyorum İpek’in dilinden ya

Maşallah canım bolbol sütümüz olsun yavrularımız aç kalmasın
Canım bebeğin başı gelince omzu yağ gibi kayıyor baş omuzdan büyük zaten:) mesele iyi ıkınmak bütün kuvvetinle. Normal doğum yaptım bebeğimi hemen emzirdim hep kucağımdaydı güzel ilgilendim çok acı çekmedim
Sadece sancı uzun sürdüğü için zordu
Bence sezaryen seçeneğin olmasın mecburiyet halinde elbette olsun ama sonraki acıları düşününce zaten insan sezaryen olmaktan vazgeçer.

22

22 gunou8uz hep sarıyız 2 kere degerler yukseldı 18 dı bırınde simdi 12 oluyor 8 oluyor. Hiç gecmedi

Bizde de var o sari renklilik kimse olcmedi ama hala rengimiz sari niye bilmiyorum. 40 gune kadar yolu bar dediler de insallah okadar surmeZ. 22 gunluk te biziz.

Siringa dene cnm daha kolay kasiktan bide yutmasi icin cenesinin altina dokun yutma refleksini tetikliyor. Her zaman ise yaramasada yariyor yani. Bide dilinin ustune koymayi dene sutu :)

Ben yurtdisinda oldugum icin bizim olcumlerimiz farkli sanirim. 350yi gecerse fototerapi dendi bana. Gecen 295ti bugun 241 cikti. Biberon vermeyi cok istiyorum ama memeyi almaz bir daha diyorlar. Inan kasikla verirken canimdan can gidiyor bogulacak diye. Senin biberondan sonra memeyi kolay aldi mi?

Amin canım nolur dua et bana da sağlıkla kolayca kavusuyum bebeğime çok ihtiyacım var dua ya

Evet oyle diyorlar canm Bnde kurani kerim koydum her gun ayetel kursu okuyorum ama genede hp sicriyo korkuyo

Ins alacaksin saglicakla nezaman dogum normalmi olcak
Sende oku ayetel.kursi oku diorlar hep
Salı günü suni sancı ile normal doğum denenivek canım. Bi risk oluşmazsa sezeryan olmucak. Ayetel kürsi kenzül arş inşirah suresi bunlar kolaylaştırıyomuş. Okuyorum bakalım inşallah kolay geçer

nişan geldi mi senin canım?

Canım yüklenme kendine gayet normal bir süreç deneye yanıla öğrenilecek.benim oğlumda gazlı yataktayken basıyor çığlığı kucağımdaykende sürekli aranıyor ama sürekli emincede çok geliyor kusuyor sürekli ıkınıp ayaklarını karnına çekiyor gazlı bebekler de çok emmek istermiş en iyisi her arandığında vermemek kilosu artıyorsa zaten aç kalmıyordur merak etme

sareya canım sağlıkla al beneğini kucağına inş .Allah yavrusunu

Bekleyen herkesi biran önce kavuştursun inş @The Black Pearl canım ben ilk doğumumu normal ikincisini ise sezaryan yapmış biri olarak normal doğumu tavsiye ederim . Normal Doğum sonrası 2/3 güne toparlarken sezaryanda çok daha uzun sürüyor kendini uzun bir müddet koruman lazımmış birde 2/3 ay kadar ağır kaldırmak çok yükseğe uzanmak gibi şeylerle zorlanmamalıymış birde süt meselesi var normal doğumda hemen sezeryanda 3 gün anca oldu sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…