2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Haklsin Allah ne isterse oo duusnsek ne faydaa Dua edecez geresi Rabbime hersey guzel olcak biliol

Canim allah kolaylik versin, senin de zormus. Ben de biberon vermemek icin direniyorum ama sagdigim
Sutu kasikla vermek iskence resmen. Her kasikta yuttugindan emin ol, agzini ac bak. Bogazina kacacak diye cok korkuyorum. Ama sariligi atmaknicin mecbur. Bizim de kan uyusmazligindan.

B3n bıberonda kullandım kaşıkta kullandım. Emzıkte ukllandım hıcbırıne alışmadı.almayımda demedı. Ne werırsem aldı . Annesının gucsuz oldugunu hısseettı we kendı guclu kaldı yawrum. Değerlerınız kaac cıkıyor

Bugün kızlar kafayı yicem bebeğin nefes alıp vermesi ile taktım eşimi doktora götürelim diyorum oda götürmıyor sizde bir kontrol eder misiniz bebeğiniz dakikada kaçta nefes alıp veriyor acaba ben mi yanlış ölçüyorum

Canm bn dakika tutmadim ama bnm bebegim cok heycanlaniyo bazen uykuda mirildaniyo ozmn cok hizli nefes aliyo bazen normal bazende horluyor burnunu temizlemek icin bakiyorum burnu temiz ama horluyor horladigi zmn zor nefes aliyo yârin doktora sorucam

Git canım ben olsam bende giderdim doktor kontrolünde olmak en iyisi

5 dakikada 1 e dustuyse geliyordur sanirim bebis :))

Canım sağlıkla gelir inşallah gerçek sancıdır. Geride kalanları da unutma e mi Bir an önce doğuralım diye dua et
Doktora gittim kızlar nst de düzenli sancı cikti açıklık da 1,5 2 cm var ama daha doğumun başındasin dediler...yatış önerildi ister bekle ister eve git sancilar artınca ya da suyun gelirse gel dediler.evim çok yakın zaten hastaneye imza atıp geldim eve..yoksa orda durmadan yaticam tek başıma. ..saat 12den beri 5dk da bir sancılar ama dayanilmicak kadar degil oglumda da bu sekilde baslamisti.Bu aksam giderim ben inşallah hepimizin bir avazda olur Rabbimin izniyle..

Nasıldı canım doğumun felan çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
Amin canım benim, pazartesi sabah nişan gelmişti sancım yoktu , akşam üstü suyum geldi gece 23.23 de doğum yaptım . Normal doğum oldu , epidural aldım daha doğrusu alacaktım doğum başlarken dozu vereceklerdi ben vazgeçtim doğum zor bir şey ama öyle bir aşamadaydım ki artık gerek yok dedim . Fakat şunu şiddetle söyleyebilirim ki eğer anestezi alacaksanız ilk üç gün yatarak istirahat etmezseniz korkunç bir baş agrisi yaşamanız mümkün. 5. Güne geldim hala baş agrisindan kurtulamadım

emerken çok heyacalanıyor evet, sor lütfen kaç olması gerekşyor normal mi? Nasıl takip etmeliyiz?

emerken çok heyacalanıyor evet, sor lütfen kaç olması gerekşyor normal mi? Nasıl takip etmeliyiz?
Yarin sorucam canm cunku bnde basindan beri kafama taktigim konu bu esim normal diyop duruyo ama icim rahat etmiyo senin meleginde uykusunda mirildaniyormu bnmki bazen guluyo bazen cok kotu çığlık atiyi agliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…