2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne tuhaf sezaryana ozaman nasil yapcaklar oda spinal falan oda aynisi
Yani Allah buyuk her saniye dakika doguran var Allah kuvvet verioooo yapabilioruzku bu mucizeyi verdi bize sikur
Aynen canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak normal doğum yaparım çünlü son ana kadar normali zorlucaklar değsin istiyorum dua edin bana

Ben çok ağladım hala daha kopehimden dolayı ağlıyorum kesilecek diye düşünmeyi bırak kuzum ben onu düşünmeyi bırakınca sütüm arttı bile bol bol emzir Esin’le konus bence istemiyorsan gitsinler ya da belli et gitsinler
Annenle babana gelince bizimkiler de yıllardır ayrı yan yana olup dayak gurultu patırtı olacaksa mutsuz olacaklarsa ayrılsınlar daha iyi sen bebeğine odaklan

Senin gazını çıkarttı mi canim ben kimyon atınca yemeğe aksama kadar olmayan gaz yemekten sonra çıkıyor ve karnımı ağrıtıyor

Olur ben veriyorum. Gecede ilaveten uykuya dalmayi kolaylastran bir bitki daha var.ondan ayrri.
O bitki ne kuzu
Yarın hem kundak hemde kanguru sipariş edeceğim sen kanguruyu nerden aldın kuzum
Kanguru konusunda kararsızım ya ergo baby çok pahalı solomon var senin aldığında aklıma yattı ama ne gibi özellikler aranır şimdiden kullanmak uygun mu endişeliyim

Kızlar bizim evde iki beşik harici hiçbir şey almadık biz uyanıkken nereye koyuyorsunuz çocuğu ben böyle salıncak gibi ana kucağı falan var ondan mk alsam yemek yaoarken masanın üstüne koysam öyle dursa diyorum uyumuyorken yatakta durmuyor bizimki çünkü yatarak

Üzülmekte hakli olabilirsin canim ama bebeğini öp kokla göğsünde sar kı sütüne Bi sey olmasın su an her seyden daha önemli siz ikinizsiniz zaten hormonlarımız başlı basına acayip her şey ağır geliyor bir de kendi ailenle ilgili durum üstüne evdekiler sıkılırsin elbette. Ailen icin üzüldüm ama belki de hayırlısı Budur inşallah. kv ler icin de Esinle konuşsan söylese o belki fayda eder

Cok saol canm ya inan bir haftadr hic uyumuyor yavrum okadar gazi varki icim gidiyo onu oyle gorunce sz faydasini gordunuz dimi rahat dimi minik Efsun hanim
Misil.misil uyuyor 4 saatttir. Isin kotu yani benim uykumun olmadigi saatkerde misil misil uyumasi

Gecesinde carkifelek cicegi var :) ben Boba 4g aldim yarin hava guzel olursa test surusune cikacagim yada gece prenses beni uyutursa :)

Jolie serena brni kurtariyor. Sallana sallana oturuyor benim sipa

Liviya kuzun İnstagram da bir kadın var gultenebe diye ücretsiz emzirme danışmanlığı icin ilan vermiş ve gaz masajı videosu var çoğu kişi memnun kalmış bi ekle istersen instagramin varsa

Salı günü suni sancı ile normal doğum denenivek canım. Bi risk oluşmazsa sezeryan olmucak. Ayetel kürsi kenzül arş inşirah suresi bunlar kolaylaştırıyomuş. Okuyorum bakalım inşallah kolay geçer
7 kere inşikak suresi 1 yasin suresi 7 pirince okudum yedim ertesi gün doğuma gittim canım

Benim sipa cuma sabah 3 de bir uyandi dun gece 19 a kadar nerdeyse hic uyumadi. Ben bile agliycaktim nerdeyse. Senin dayanamaman normal.

Aynı günlerde aynı şeyleri yaşıyorlar. Dün gece 1 den beri yatmıyor hiç bir yere, kucağımdaysa uyuyor biraz. Kollarımı hissetmiyorum artık.

7 kere inşikak suresi 1 yasin suresi 7 pirince okudum yedim ertesi gün doğuma gittim canım
İnşirah suresini bende sürekli okuyorum canım ama kuran-ı kerim okumayı bilmiyorum yani yasin suresini okumayı bilmiyorum. Annem de regl oldu şansıma ama yarın bi tanıdıktan felan rica ediyim de okusa ben yesem olur herlde dimi

Canım belli ki sapıtık lohusa hormonlarına bir de ailevi sıkıntılar eklenmiş. Ben de ilk günler durup dururken ağlamaya başlamıştım. Hatta bir seferinde tuvalette otururken hüngür hüngür ağladım. Hormonlar dengemizi alt üst ediyor. Evde rahatın yok. Bir de anne babanın durumu eklenmiş ama ne kadar güçlü geldin bu güne, artık anneyiz daha da güçlüyüz annenler için de hayırlısı olsun, hiç bir evlilik bitsin istenmez ama bazen de iki tarafında mutluluğu sağlanır boşanmayla.

Sen bebeğine yoğunlaş, o güzel yüzüne bak. Uyurken seyret. İnan terapi gibi oluyor.

Merhaba arkadaslar. Ozellikle bu topiktekilere sormak istedigim bisey var. Hayirlisiyla biz de bebek sahibi olmak istiyoruz fakat en buyuk korkum hastane ve doktorlardan yana. Ozellikle dogum yapanlariniz arasinda istanbul anadolu yakasinda olan hastane ve doktor onerisinde bulunabilecek var mi? Ilk deneyimim olacak 24yasindayim ve hem gebelik hem dogum konusunda yardimci olabilecek normal dogum tavsiye eden bayan doktor istiyorum. Deneyiminden dolayi tavsiye etmediginiz yerleri de ogrenmek isterim. Cevaplarinizi bekliyorum, tesekkurler simdiden

Joie pahalıymış yav uygun bsy bulsam da alsam bizimkine en azından masanın üstüne koyarım mutfakta gözümün önündeyken yemeğimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…