- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.601
Aynen canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak normal doğum yaparım çünlü son ana kadar normali zorlucaklar değsin istiyorum dua edin banaNe tuhaf sezaryana ozaman nasil yapcaklar oda spinal falan oda aynisi
Yani Allah buyuk her saniye dakika doguran var Allah kuvvet verioooo yapabilioruzku bu mucizeyi verdi bize sikur
Cok saol canm ya inan bir haftadr hic uyumuyor yavrum okadar gazi varki icim gidiyo onu oyle gorunce sz faydasini gordunuz dimi rahat dimi minik Efsun hanimOlur ben veriyorum. Gecede ilaveten uykuya dalmayi kolaylastran bir bitki daha var.ondan ayrri.
Ederim xnm sizde bana edin ya vakti gelince kolay normal dogum bende edeyim insAynen canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak normal doğum yaparım çünlü son ana kadar normali zorlucaklar değsin istiyorum dua edin bana
Ben çok ağladım hala daha kopehimden dolayı ağlıyorum kesilecek diye düşünmeyi bırak kuzum ben onu düşünmeyi bırakınca sütüm arttı bile bol bol emzir Esin’le konus bence istemiyorsan gitsinler ya da belli et gitsinlerKızlar yardım neolursunuz kendi ailemle ilgili sıkıntılarım var annem babam ayrılıyor,lohusayım ve hala evde kayınbabamla kayınvalidem var bunalımdayım sürekli ağlıyorum cok korkuyorum sütüm azalıcak diye benim gibi lohusalıkta bu kadar ağlayan varmı
Senin gazını çıkarttı mi canim ben kimyon atınca yemeğe aksama kadar olmayan gaz yemekten sonra çıkıyor ve karnımı ağrıtıyorBebeği gaz sıkıntısı çeken arkadaşlar bizimki de kıvrım kıvrım ağlar dururdu bı arkadaş önerdi bana da rezene, tane kimyon,papatya, ıhlamur ve anason hepsinden birer çay kaşığı koyup kaynatıp iç dedi günde iki kez hem süt yapıyor dedi dünden beri denedim gaz yine oluyor ama kendi çıkarmaya başladı biraz pırt pırt . Deneyin bakalım belki fayda görürsünüz siz de
O bitki ne kuzuOlur ben veriyorum. Gecede ilaveten uykuya dalmayi kolaylastran bir bitki daha var.ondan ayrri.
Sİcak tutmakta mi ise yaramadı beybiSaol canm gene bsy sorucam bn dun resminj atmistim ya onu aldim gece icin yokmus mart ayinda gelcekmis simdiki aldigimi gece icirmicekmiyim gecede versem olnazmi
Üzülmekte hakli olabilirsin canim ama bebeğini öp kokla göğsünde sar kı sütüne Bi sey olmasın su an her seyden daha önemli siz ikinizsiniz zaten hormonlarımız başlı basına acayip her şey ağır geliyor bir de kendi ailenle ilgili durum üstüne evdekiler sıkılırsin elbette. Ailen icin üzüldüm ama belki de hayırlısı Budur inşallah. kv ler icin de Esinle konuşsan söylese o belki fayda ederKızlar yardım neolursunuz kendi ailemle ilgili sıkıntılarım var annem babam ayrılıyor,lohusayım ve hala evde kayınbabamla kayınvalidem var bunalımdayım sürekli ağlıyorum cok korkuyorum sütüm azalıcak diye benim gibi lohusalıkta bu kadar ağlayan varmı
Misil.misil uyuyor 4 saatttir. Isin kotu yani benim uykumun olmadigi saatkerde misil misil uyumasiCok saol canm ya inan bir haftadr hic uyumuyor yavrum okadar gazi varki icim gidiyo onu oyle gorunce sz faydasini gordunuz dimi rahat dimi minik Efsun hanim
Gecesinde carkifelek cicegi var :) ben Boba 4g aldim yarin hava guzel olursa test surusune cikacagim yada gece prenses beni uyutursa :)O bitki ne kuzu
Yarın hem kundak hemde kanguru sipariş edeceğim sen kanguruyu nerden aldın kuzum
Kanguru konusunda kararsızım ya ergo baby çok pahalı solomon var senin aldığında aklıma yattı ama ne gibi özellikler aranır şimdiden kullanmak uygun mu endişeliyim
Jolie serena brni kurtariyor. Sallana sallana oturuyor benim sipaKızlar bizim evde iki beşik harici hiçbir şey almadık biz uyanıkken nereye koyuyorsunuz çocuğu ben böyle salıncak gibi ana kucağı falan var ondan mk alsam yemek yaoarken masanın üstüne koysam öyle dursa diyorum uyumuyorken yatakta durmuyor bizimki çünkü yatarak
7 kere inşikak suresi 1 yasin suresi 7 pirince okudum yedim ertesi gün doğuma gittim canımSalı günü suni sancı ile normal doğum denenivek canım. Bi risk oluşmazsa sezeryan olmucak. Ayetel kürsi kenzül arş inşirah suresi bunlar kolaylaştırıyomuş. Okuyorum bakalım inşallah kolay geçer
Iyimi oluor cnm bem hergun yasin okuorum insaAllah7 kere inşikak suresi 1 yasin suresi 7 pirince okudum yedim ertesi gün doğuma gittim canım
Benim sipa cuma sabah 3 de bir uyandi dun gece 19 a kadar nerdeyse hic uyumadi. Ben bile agliycaktim nerdeyse. Senin dayanamaman normal.
Amin canımm inşallahhhEderim xnm sizde bana edin ya vakti gelince kolay normal dogum bende edeyim ins
İnşirah suresini bende sürekli okuyorum canım ama kuran-ı kerim okumayı bilmiyorum yani yasin suresini okumayı bilmiyorum. Annem de regl oldu şansıma ama yarın bi tanıdıktan felan rica ediyim de okusa ben yesem olur herlde dimi7 kere inşikak suresi 1 yasin suresi 7 pirince okudum yedim ertesi gün doğuma gittim canım
Kızlar yardım neolursunuz kendi ailemle ilgili sıkıntılarım var annem babam ayrılıyor,lohusayım ve hala evde kayınbabamla kayınvalidem var bunalımdayım sürekli ağlıyorum cok korkuyorum sütüm azalıcak diye benim gibi lohusalıkta bu kadar ağlayan varmı
Joie pahalıymış yav uygun bsy bulsam da alsam bizimkine en azından masanın üstüne koyarım mutfakta gözümün önündeyken yemeğimi yaparımMisil.misil uyuyor 4 saatttir. Isin kotu yani benim uykumun olmadigi saatkerde misil misil uyumasi
Gecesinde carkifelek cicegi var :) ben Boba 4g aldim yarin hava guzel olursa test surusune cikacagim yada gece prenses beni uyutursa :)
Jolie serena brni kurtariyor. Sallana sallana oturuyor benim sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?