2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım karbonatlı su yapıp ağız beziyle dilini yanaklarını fln sil iyi geliyor

Geçmiş olsun cnm ilk bir kaç gün zor oluyor ama geçiyor merak etme muhtemelen ilk yürüyüşünü de yaptırmışlardır sen 3gün fln hiç karın kasını kullan ma otururken emzirirken yakınların yardımcı olsun güle güle büyüt bebeğini

Kızlar günaydın.

Ben kontrole geldim. Geçen hafta kaşıntı çıkmıştı, kan sonuçlarıma baktı dr kolestaz dedi. Hiç bekletemem direk sezeryan dedi. Suni sancıyla filan da doğum olmaz bu durumda dedi. Çok üzgünüm ama bebeğimin sağlığı için bu kararı vermek zorundaydım.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşirsin sende tecrübelilerden anladığım kadarıyla sadece bi kaç gün sürüyo bu acı. Bu arada suyun renginden mi anladılar bebişin kala yaptığını yolsa nst den mi

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun. 2 gun sabret 3. Gun iyilesmeye basladigini goreceksin. Ben yerimden hareket edemedigim icin popo ve kuyruk sokumumda da dayanilmaz bi agri baslamisti. Sonra yuruttuler yikadilar gercekten hergun daha iyi olacaksin hic merak etme.

üzülme canım. hayırlısı neyse o olsun. önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın. hadi sağlıkla al kucağına inşallah, hayırlı doğumlar.

hayırlı , güzel ömürlü olsun bebeğin, gözün aydın canım. inşallah çabucak toparlanırsın.

Tesekkurler canim bizimki hala kivraniyor yavrum yazık

Anamm bi bebis daha geliyor bugun. Hadi hayirlisi bakalim. Saglikla gelsin bebis.

Kuzum hayırlısı olsun hic uzme kendini biz burada birçok kişi normal dogum istedik ama nasip olmadi. Biraz zor da olsa atlattik hepimizin agrilari gecti unuttuk bile :)) hayirlisiyla yavrunu kucagina al insallah

Kizlar ben kontrole geldim. Bebegin kalp atislari cok yuksek cikti nstde. Sezaryene alinicam saat 4.30da. Asiri panik yaptim su an. Dua edin bana
Sakin ol canım bu dakikalarin kıymetini bil kendin ve sevdiklerin icin bol bol dua et kabul olur insallah. Çoğumuz sezaryen olduk gecti gitti simdi bebelerimizle mutlu mesut vakit geciriyoruz :)) sen de bu anlari yasayacagini hayal et artik yavrun koynunda olacak. Hayırlı dogumlar şimdiden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…