- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #43.621
İnşirah değil kuzum inşikak suresi. Tabi olur ben aynı gün teyzeme okutmuştum inşallah çabucak kolayca olsun doğumunİnşirah suresini bende sürekli okuyorum canım ama kuran-ı kerim okumayı bilmiyorum yani yasin suresini okumayı bilmiyorum. Annem de regl oldu şansıma ama yarın bi tanıdıktan felan rica ediyim de okusa ben yesem olur herlde dimi
İyi olmaz mı Allahın kelimeleri ile yardım istiyoruzIyimi oluor cnm bem hergun yasin okuorum insaAllah
Onlar dis dunya ikizi normal ayni seyleri yasamalariAynı günlerde aynı şeyleri yaşıyorlar. Dün gece 1 den beri yatmıyor hiç bir yere, kucağımdaysa uyuyor biraz. Kollarımı hissetmiyorum artık.
Fisher price in titresimli anakucaginida seviyor benim sipa. Suan ne kadardır bilmiyorum bana gorumcem kendi oglundan kalani verdi. Hem hafif hem pratik.Joie pahalıymış yav uygun bsy bulsam da alsam bizimkine en azından masanın üstüne koyarım mutfakta gözümün önündeyken yemeğimi yaparım
Her emzirmeden sonra 1 kaşık su icir. Agzini gazli bez yada muslinle sık sık temizle gogus uclarina lansinoh çatlak kremi sur o da iyi geliyormus pamukcuka.Taze anne olmak bunu gerektirir sanırım.. Lohusa hormonlarım zıplamakta sürekli ağlama modundayım. Kayınvalidem gitti bugün çok şükür annişle başbaşa kaldık bana faydası oluyo . Gelen giden çok oluyo fazla giremiyorum buraya umarım herkes iyidir. Bu ara kesik kesik kusuyor oğlum bide dili hafif beyazlamaya başladı pamukçuk gibi ne yapıp bunu yok edicem bilmiyorum doğrusu
Onlar dis dunya ikizi normal ayni seyleri yasamalari
Fisher price in titresimli anakucaginida seviyor benim sipa. Suan ne kadardır bilmiyorum bana gorumcem kendi oglundan kalani verdi. Hem hafif hem pratik.
Her emzirmeden sonra 1 kaşık su icir. Agzini gazli bez yada muslinle sık sık temizle gogus uclarina lansinoh çatlak kremi sur o da iyi geliyormus pamukcuka.
Alt temizleme bizde de esimin isiBilmiyodum doğrusu bunları iyi oldu söylediğin şu 40 bi çıksa kendimi bebişin annesindeğilde ablası gibi hissediyorum bazenaltını bile eşim alıyo ben sadece emziriyorum yarın eşim iş başı yapıcak artık iş bana düştü 9 günlük oldu bile
Bende karın ağrısı falan olmuyor ama benim gazım normalde de çok çıkıyor buna bağlı değilSenin gazını çıkarttı mi canim ben kimyon atınca yemeğe aksama kadar olmayan gaz yemekten sonra çıkıyor ve karnımı ağrıtıyor
Geciyor canim merak etme. Daha cok taze ameliyatin agrin olmasi normal. Yarinda zor gecer ama.sali gunu tamamen toparlarsin. Hayirli olsun bebisin. Bahti guzel olsun :)Doğum yaptım kızlar suyum geldi 00 da ama spinal sezeryan oldum bebegim kaka yapmış. ..çok şükür iyi ama..Ben çok kötüyüm çok ağrım var nolur bişey söyleyin gecicek mi.bi de emziremiyorum yerimden oynayamiyorum cunku donemiyorum bile
Simdikten okusam.cantaya atsam olmazmi cnm yoksa o karisikta unuturumİyi olmaz mı Allahın kelimeleri ile yardım istiyoruz
Doğum büyük bi olay Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba arkadaslar. Ozellikle bu topiktekilere sormak istedigim bisey var. Hayirlisiyla biz de bebek sahibi olmak istiyoruz fakat en buyuk korkum hastane ve doktorlardan yana. Ozellikle dogum yapanlariniz arasinda istanbul anadolu yakasinda olan hastane ve doktor onerisinde bulunabilecek var mi? Ilk deneyimim olacak 24yasindayim ve hem gebelik hem dogum konusunda yardimci olabilecek normal dogum tavsiye eden bayan doktor istiyorum. Deneyiminden dolayi tavsiye etmediginiz yerleri de ogrenmek isterim. Cevaplarinizi bekliyorum, tesekkurler simdiden
Doğum yaptım kızlar suyum geldi 00 da ama spinal sezeryan oldum bebegim kaka yapmış. ..çok şükür iyi ama..Ben çok kötüyüm çok ağrım var nolur bişey söyleyin gecicek mi.bi de emziremiyorum yerimden oynayamiyorum cunku donemiyorum bile
Çok geçmiş olsun cnm bir an önce geçer ağrıların inşallah. Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsünDoğum yaptım kızlar suyum geldi 00 da ama spinal sezeryan oldum bebegim kaka yapmış. ..çok şükür iyi ama..Ben çok kötüyüm çok ağrım var nolur bişey söyleyin gecicek mi.bi de emziremiyorum yerimden oynayamiyorum cunku donemiyorum bile
Ay masallah yeterki rahat uyusunlar da yavrucuklarMisil.misil uyuyor 4 saatttir. Isin kotu yani benim uykumun olmadigi saatkerde misil misil uyumasi
Gecesinde carkifelek cicegi var :) ben Boba 4g aldim yarin hava guzel olursa test surusune cikacagim yada gece prenses beni uyutursa :)
Jolie serena brni kurtariyor. Sallana sallana oturuyor benim sipa
Ekledim canm cok saolLiviya kuzun İnstagram da bir kadın var gultenebe diye ücretsiz emzirme danışmanlığı icin ilan vermiş ve gaz masajı videosu var çoğu kişi memnun kalmış bi ekle istersen instagramin varsa
Gözün aydın canim sana da çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütsün inşallahDoğum yaptım kızlar suyum geldi 00 da ama spinal sezeryan oldum bebegim kaka yapmış. ..çok şükür iyi ama..Ben çok kötüyüm çok ağrım var nolur bişey söyleyin gecicek mi.bi de emziremiyorum yerimden oynayamiyorum cunku donemiyorum bile
2 gün sonra daha iyi olacaksın hayırlı olsunDoğum yaptım kızlar suyum geldi 00 da ama spinal sezeryan oldum bebegim kaka yapmış. ..çok şükür iyi ama..Ben çok kötüyüm çok ağrım var nolur bişey söyleyin gecicek mi.bi de emziremiyorum yerimden oynayamiyorum cunku donemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?