2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşirah değil kuzum inşikak suresi. Tabi olur ben aynı gün teyzeme okutmuştum inşallah çabucak kolayca olsun doğumun

Taze anne olmak bunu gerektirir sanırım.. Lohusa hormonlarım zıplamakta sürekli ağlama modundayım. Kayınvalidem gitti bugün çok şükür annişle başbaşa kaldık bana faydası oluyo . Gelen giden çok oluyo fazla giremiyorum buraya umarım herkes iyidir. Bu ara kesik kesik kusuyor oğlum bide dili hafif beyazlamaya başladı pamukçuk gibi ne yapıp bunu yok edicem bilmiyorum doğrusu

Merhaba arkadaslar. Ozellikle bu topiktekilere sormak istedigim bisey var. Hayirlisiyla biz de bebek sahibi olmak istiyoruz fakat en buyuk korkum hastane ve doktorlardan yana. Ozellikle dogum yapanlariniz arasinda istanbul anadolu yakasinda olan hastane ve doktor onerisinde bulunabilecek var mi? Ilk deneyimim olacak 24yasindayim ve hem gebelik hem dogum konusunda yardimci olabilecek normal dogum tavsiye eden bayan doktor istiyorum. Deneyiminden dolayi tavsiye etmediginiz yerleri de ogrenmek isterim. Cevaplarinizi bekliyorum, tesekkurler simdiden

Aynı günlerde aynı şeyleri yaşıyorlar. Dün gece 1 den beri yatmıyor hiç bir yere, kucağımdaysa uyuyor biraz. Kollarımı hissetmiyorum artık.
Onlar dis dunya ikizi normal ayni seyleri yasamalari

Joie pahalıymış yav uygun bsy bulsam da alsam bizimkine en azından masanın üstüne koyarım mutfakta gözümün önündeyken yemeğimi yaparım
Fisher price in titresimli anakucaginida seviyor benim sipa. Suan ne kadardır bilmiyorum bana gorumcem kendi oglundan kalani verdi. Hem hafif hem pratik.
Her emzirmeden sonra 1 kaşık su icir. Agzini gazli bez yada muslinle sık sık temizle gogus uclarina lansinoh çatlak kremi sur o da iyi geliyormus pamukcuka.

Bilmiyodum doğrusu bunları iyi oldu söylediğin şu 40 bi çıksa kendimi bebişin annesindeğilde ablası gibi hissediyorum bazen altını bile eşim alıyo ben sadece emziriyorum yarın eşim iş başı yapıcak artık iş bana düştü 9 günlük oldu bile

Alt temizleme bizde de esimin isi iyi iste yardimci sana esin daha ne :)

Senin gazını çıkarttı mi canim ben kimyon atınca yemeğe aksama kadar olmayan gaz yemekten sonra çıkıyor ve karnımı ağrıtıyor
Bende karın ağrısı falan olmuyor ama benim gazım normalde de çok çıkıyor buna bağlı değil

Geciyor canim merak etme. Daha cok taze ameliyatin agrin olmasi normal. Yarinda zor gecer ama.sali gunu tamamen toparlarsin. Hayirli olsun bebisin. Bahti guzel olsun :)

Ben doğumu yurtdışıda yaptım ama normalde doktorumdan çok memnundum. Benim tüp bebek olduğu için sezeryan önermişti. O yüzden normal Doğum konusunda nasıl tavrı olur bilmiyorum ama bir araştır istersen. Ataşehir Memorial Bilgi Hanım doktorum. Bir denormal Doğum için Furkan Kayabaşoğlu nu duyuyorum hep ama gitmediğim için çok bişi diyemem

Sağlıkla büyütün, şansı bahtı güzel olsun inş. Ağrılar da en kısa zamanda geçer inş.

Çok geçmiş olsun cnm bir an önce geçer ağrıların inşallah. Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsün

Ay masallah yeterki rahat uyusunlar da yavrucuklar

Günaydın kizlarrrr bugun bizim konturolumuz var bakalim bizim paşa kac kilo olmus birde hava cok soguk neler giydirsem acaba

Gözün aydın canim sana da çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütsün inşallah
Geçecek tabi ilk günler zor ama dikkat et kendine karin kaslarına yüklenmeden hareket etmeye kollarından desteklemeye çalış hareket iyi geliyor ama kendini şakın bırakma sonra hafiflemeye başlayacak ama geçecek İnan geçecek :)

2 gün sonra daha iyi olacaksın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…