- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 33
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.001
Benim ayaklarda şişlikte gecmedi aksine daha felaket sisti davul gibi sende de olmusmuydu?Ben dayanamadım 3. Gün acile gittim ama ameliyatımdaki anestezi uzmanını buldum... bana bi serum tedavisi uyguladı.. bu seni rahatlatacak fakat 2 3 gün istirahat et bol su nescafe iç. Günde 3 litreyi geçsin desi. Birde boş ( beyin omirilik sıvısı) sızmış iğneyi yaparken ondan oluyor dedi.. tuvalet ve emzirme dışın düz yat ki orası kapansın dedi... zaten ayakta iken ağrı artıyor yatınca rahatlıyordum.. dinlenince serumdan sonra 3. Gün sabah geçmişti ama hala baş ağrım oluyor. Ama o kadar hafifki diğerlerinin yanında.
Canım ben bşr kere hamburger yedim de çocuk o gece mahvolduBen ilk günler dereotu sur yapar diye yedim şutum hala şekerliydi acı değildi bence deneyimlemek lazim da riske nasıl Aticaz bi arkadssima da bulgur acayip sut yapmış hiç gaz yapmamış biraz da bünyeyle alakalı
Hamburger yemek istiyorum yine korkuyorum dün gece gibi olursak diye
Ay ben çok severim onu süt var içinde ama çok etkilemez sanırım demi.ben alabilirim tarifi canim
Ay ben de yapamıyorum şu an gerçi 2.günüm srnin normal oldu ama sezeryan olanlar ne zaman basladilar acaba yapmaya lavman da yaptiramadim hemoroid korkusundan.
Rezene yi eczaneden anne için satılan Granül rezene mi aldın canim
Gazi varsa gaz sancisi tutar gazi cikarana kadar aglar gazi cikarinca rahatlar.Kızlar gazı olması veya kolik olması demek, hiç gaz çıkartmaması demek mi?
Emzir canım sarılık olmasın bence benimde felaket oldu uçları yara oldu hatta kaniyordu aventin silikon ucundan aldırdım eşime basta kızım almak istemedi ama simdi alıştı onla emiyo krem sürmüyorum çünkü ise yaramıyo lansinoh falan..bugün hastahanede soğan dediler duymussundur belki kızlardan çok iyi geliyomus.bide ne kadar cok emerse okadar cabuk iyileşir diyorlar bide bi süre sonra daha az acıyo diyorlar ama agzina alinca resmen canimdan can gidiyor her çekişinde o da memeyi doğru alamadığı için oluyormuş k.rengi kısmın tamamını alması gerekiyormus ama ben yapamadim malesef ucunu damakları ile ısırıyor tosbik:)Kızlar benim yavrucak devamlı emmek istiyor, uyanık olduğu her saniye sürekli aranıyor, hem göğüslerim yara oldu hem de midesini çok büyütmek istemiyorum
Siz her acıktığında emziriyo musunuz
Kiyaamam. Umarim yarın bebegine kavusursun sezaryene gerek kalmadanKızlar hala doğuramadım. Sabah 10 suni sancı verildi. 1 gibi sancılandım 5 cm oldu açılma ama bebek çok fazla yukarda. Aksama kadar sancı çektim 7 de suni sancıyı bıraktılar yarın devam edicez diye şimdide aşırı çok olmasada uyutmayacak kadar sancım var. Sabah tekrar suni sancı takılacak ve yine olmazsa sezeryan yapılacak. Dua edin bana çok zor geçiyo hem oladar sancı çektim hemde hala bebeğime kavuşamadım çok zor muş bu doğum işi
Lansinohu surunce gogus uclarini gogus pediyle kapat.benimkiler hemen geçti oyleEmzir canım sarılık olmasın bence benimde felaket oldu uçları yara oldu hatta kaniyordu aventin silikon ucundan aldırdım eşime basta kızım almak istemedi ama simdi alıştı onla emiyo krem sürmüyorum çünkü ise yaramıyo lansinoh falan..bugün hastahanede soğan dediler duymussundur belki kızlardan çok iyi geliyomus.bide ne kadar cok emerse okadar cabuk iyileşir diyorlar bide bi süre sonra daha az acıyo diyorlar ama agzina alinca resmen canimdan can gidiyor her çekişinde o da memeyi doğru alamadığı için oluyormuş k.rengi kısmın tamamını alması gerekiyormus ama ben yapamadim malesef ucunu damakları ile ısırıyor tosbik:)
Dayan canım çok güzel olacak bebişini kucağına alınca geçecek hepsi Allahım güç kuvvet ve de sabır versinKızlar hala doğuramadım. Sabah 10 suni sancı verildi. 1 gibi sancılandım 5 cm oldu açılma ama bebek çok fazla yukarda. Aksama kadar sancı çektim 7 de suni sancıyı bıraktılar yarın devam edicez diye şimdide aşırı çok olmasada uyutmayacak kadar sancım var. Sabah tekrar suni sancı takılacak ve yine olmazsa sezeryan yapılacak. Dua edin bana çok zor geçiyo hem oladar sancı çektim hemde hala bebeğime kavuşamadım çok zor muş bu doğum işi
bana saglik ocagimda 6. ile 8. hafta arasi dedi daha cekyirmedim bu cuma kontrole gidecez dr sorayım barıBn dun cektirdim canm bir aylik olunca çekiyorlarmis
saol kuzum tamm senle dogumum ayni yani gecikmemisim anladıgim kadariyla sen ne zaman gideceksin dr aBizim en son kontrol 20 günlükkendi. Dr 1 ay sonra gelin kalça ultrasonu da o zaman dedi. Yarın gidecez bakalım. Kızımdan hatırladığım ultrasonla bakılıyor bacaklarına
Allah yardımcınız olsun canım Rabbim kolaylik versin sağlıkla doğdun insallahKızlar hala doğuramadım. Sabah 10 suni sancı verildi. 1 gibi sancılandım 5 cm oldu açılma ama bebek çok fazla yukarda. Aksama kadar sancı çektim 7 de suni sancıyı bıraktılar yarın devam edicez diye şimdide aşırı çok olmasada uyutmayacak kadar sancım var. Sabah tekrar suni sancı takılacak ve yine olmazsa sezeryan yapılacak. Dua edin bana çok zor geçiyo hem oladar sancı çektim hemde hala bebeğime kavuşamadım çok zor muş bu doğum işi
Canım ben de krem karbonat denedim hiçbir işe yaramadı yarın aventin silikon meme ucunu alacağım inşallah İyileşene kadar beni idare eder çünkü bebek sürekli emmek istiyor uyanacak acıtacak diye ödüm kopuyork, o kahverengi kısmı sokabilmek için çok uğraştım ama Meme ucum sert olduğu için girmiyor maalesef bizimki de ucunu Kemirdi iyiceEmzir canım sarılık olmasın bence benimde felaket oldu uçları yara oldu hatta kaniyordu aventin silikon ucundan aldırdım eşime basta kızım almak istemedi ama simdi alıştı onla emiyo krem sürmüyorum çünkü ise yaramıyo lansinoh falan..bugün hastahanede soğan dediler duymussundur belki kızlardan çok iyi geliyomus.bide ne kadar cok emerse okadar cabuk iyileşir diyorlar bide bi süre sonra daha az acıyo diyorlar ama agzina alinca resmen canimdan can gidiyor her çekişinde o da memeyi doğru alamadığı için oluyormuş k.rengi kısmın tamamını alması gerekiyormus ama ben yapamadim malesef ucunu damakları ile ısırıyor tosbik:)
Canim bu eczanelerde satilan süt yapıcı çaylar çok işe yariyormus humana falan denediniz mi hiç ya da rezene çayı falan
bence bebek istiosa 5 dk da olsa emzir canim gogus ucu yarasina kendi sutunu lansinoh ve ayva cekirdegi jolesi bu uclemeyi oneririm benimkiler iltihaplanmisti o dereceydi cnmKızlar benim yavrucak devamlı emmek istiyor, uyanık olduğu her saniye sürekli aranıyor, hem göğüslerim yara oldu hem de midesini çok büyütmek istemiyorum
Siz her acıktığında emziriyo musunuz
hamburger nasıl gaz yapar tursusu yoksa acisi yoksa bilemedim kofte ekmek hic yemedim daha dogum yapali ama sasirdiğim icin yazdimCanım ben bşr kere hamburger yedim de çocuk o gece mahvoldu
canim kolik bebegin her gun ayni saatlerde 3-4 saat suren aglamalari olmasi ve sebebi belli olmayan aglamalar diye biliyorumKızlar gazı olması veya kolik olması demek, hiç gaz çıkartmaması demek mi?
Off kuzum benim ya Allah yardımcın olsun sancıları çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum Keşke Madem suniyi verdiler doğum gerçekleşmeden kesmeselerdi.Kızlar hala doğuramadım. Sabah 10 suni sancı verildi. 1 gibi sancılandım 5 cm oldu açılma ama bebek çok fazla yukarda. Aksama kadar sancı çektim 7 de suni sancıyı bıraktılar yarın devam edicez diye şimdide aşırı çok olmasada uyutmayacak kadar sancım var. Sabah tekrar suni sancı takılacak ve yine olmazsa sezeryan yapılacak. Dua edin bana çok zor geçiyo hem oladar sancı çektim hemde hala bebeğime kavuşamadım çok zor muş bu doğum işi
üzulerek soyluyorum eger bebegin gogus ucuna alistiysa bazen silikon gogusu almayabiliyor insallah alır sanada ayva cekirdegi lansinoh ve ayva cekirdegi jolesini oneririm cnmCanım ben de krem karbonat denedim hiçbir işe yaramadı yarın aventin silikon meme ucunu alacağım inşallah İyileşene kadar beni idare eder çünkü bebek sürekli emmek istiyor uyanacak acıtacak diye ödüm kopuyork, o kahverengi kısmı sokabilmek için çok uğraştım ama Meme ucum sert olduğu için girmiyor maalesef bizimki de ucunu Kemirdi iyice
Dün hüngür hüngür ağladım bebeğimi keyifle emziremiyorum diye ama inşallah bu günlerde geçecek
Süt inşallah etkilemiyordur. Tarif de şöyle cnm 8 tane inciri sıcak suda bir saat bekletiyoruz. 2 buçuk bardak sütü yoğurt mayalama sıcaklığında ısıtıyor uz. İncirleri küçük küçk doğrayp sütün içine katıp blenderdan geçiriyoruz. Kaselere alıp üzerlerini kapatıyor uz uyutuyoruz yani:) 2 saat sonra uyandırıpAy ben çok severim onu süt var içinde ama çok etkilemez sanırım demi.ben alabilirim tarifi canim
Ay ben de yapamıyorum şu an gerçi 2.günüm srnin normal oldu ama sezeryan olanlar ne zaman basladilar acaba yapmaya lavman da yaptiramadim hemoroid korkusundan.
Rezene yi eczaneden anne için satılan Granül rezene mi aldın canim
Ben buna bir de bir çay kaşığı anason ekliyorum1 tatlı kaşıgı rezene 1 çay kaşıgı kimyonun üzerine 1.5 bardak kaynamış su koyup 15 dk demlioyorum cnm ben çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?