2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne yiyorsun bacım sen valla ne pişiriyorsanız onları yapacağım artık dün gece bugün ağla ağla helak oldum hala agliyor gazdan
Kiyamam ya canim küvetini sıcak su doldurup icinde biraz yatirsaniz bebisi belki denemissinizdir ama fayda etmiyor mu eczaneden masaj yaglari falan deneseniz gaz için

Aynen benimde cnm doktora gittim baktı birşey yok dedi ama elleyince ağrıyor bende endişeleniyorum
Dokunmadiklari yer kalmamış bacım bize :)) ilk bir hafta butun kaslarım aciyordu özellikle yanlarim çocugu çıkartacaz diye çok cebelleştiler galiba karnimizda

Emdiği için azdır canım emmeden sağsaydın biraz daha fazla çıkardı büyük ihtimalle bence
Heralde ay anlamadım inan emzirirken ağzının kenarında doluda süt vardı olmasa hiç öyle olmaz artık meme mama idare edicez bakalım.ilkini emzirmedim dedin ya canım hiç meme aramadımı?

Cnm ben öyle pahalılık emZik almadım. 19 liraya ebebekten chicconunkini aldım memnunum

canlar bide ben bisi sorcam bu kalca filmini cektiren varmı ne zaman cektircez bide nasil oluyo bilen varsa paylasabilirmi
Bizim en son kontrol 20 günlükkendi. Dr 1 ay sonra gelin kalça ultrasonu da o zaman dedi. Yarın gidecez bakalım. Kızımdan hatırladığım ultrasonla bakılıyor bacaklarına

Allah kolaylık ve sabır versin canım, bu kolik büyük dert.

Ben de kiloyu merak ediyorum, cuma bizim de çinli doktorumuzda kontrolümüz var bakalım. Mart ortası da artık döneceğiz İstanbul da doktor bulmam lazım bakalım.

Allah kolaylık ve sabır versin canım, bu kolik büyük dert.

Ben de kiloyu merak ediyorum, cuma bizim de çinli doktorumuzda kontrolümüz var bakalım. Mart ortası da artık döneceğiz İstanbul da doktor bulmam lazım bakalım.

Resmen bizi tarif

Resmen bizi tarif etmişsin canım, tuvalete gidemiyorum. Yatağına koyduğumuz as açıyor gözünü.

Kızlar ben kendimş çok kasmadan herşeyden yiyorum nohut fasulye pişşrmiyorum ama bazı çorbalara mesela nohut katıyorum. Mercimek çorbası bi iki kere yedim. Arada bulgur pilavı da yapıyorum. Kimyon katıyorum yerken. Çok etkilemiyor gibi gelşyo bana yediklerim. Hiç gaz yapacak bişey yemesem de oluyo bazen gazı.

Süt yapıyor diye incir uyutması yapmıştım kızlar çok sevdim. Artırdı mi sütümğ anlayamadım ama sağlıklı bi tatlı hiç olmazsa:) Ara ara yapıyorum İstersenşz tarif verebilirim

Dokunmadiklari yer kalmamış bacım bize :)) ilk bir hafta butun kaslarım aciyordu özellikle yanlarim çocugu çıkartacaz diye çok cebelleştiler galiba karnimizda
Benimde kaburgalarım çok kötüydü dövdüler mi acaba bizi..
Şaka maka karnım morarmış gibi artık bebeği çıkarırken nasıl bastırdılarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…