2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende dün kuru fasulye yedim bebeğim bugün gayet iyi bence herşeyden yemeliyiz emziriyorsak heleki

Ayyyyyyyyyyy yıkıldım şu an, iyi de tatlı süt yapıyordu

Çikolatasız da kaldık iyi mi?

Canim bu eczanelerde satilan süt yapıcı çaylar çok işe yariyormus humana falan denediniz mi hiç ya da rezene çayı falan

Saygısızlıkta çığır açmış kaynana kişisi... soruna bir şarkı ile cevap veriyorum, kaynanayı kaynar kazana atmalı.

Ay ben çok severim onu süt var içinde ama çok etkilemez sanırım demi.ben alabilirim tarifi canim

Onu

Onun çaresi her gün yapmak düzenli olarak yapmak için de ona göre beslenmek.
Ay ben de yapamıyorum şu an gerçi 2.günüm srnin normal oldu ama sezeryan olanlar ne zaman basladilar acaba yapmaya lavman da yaptiramadim hemoroid korkusundan.

1 tatlı kaşıgı rezene 1 çay kaşıgı kimyonun üzerine 1.5 bardak kaynamış su koyup 15 dk demlioyorum cnm ben çok faydasını gördüm
Rezene yi eczaneden anne için satılan Granül rezene mi aldın canim

Aktardan aldım cnm

Kızlar bir göğsüm resmen yumuşacık ve bebek onu emmiyor sıkıyorum süt yok tek tarafta süt kesilmesi olurmu

Heralde ay anlamadım inan emzirirken ağzının kenarında doluda süt vardı olmasa hiç öyle olmaz artık meme mama idare edicez bakalım.ilkini emzirmedim dedin ya canım hiç meme aramadımı?
Aramadı canım silikon uçla bile tutturamadım oğluma sağıp 15 gün içti sonra o da bitti maalesef

Bizde gece 6 bucukta uyuduk. 7bucukta uyanip kizimi okula gonderdim. 2 saat uykuyla geziyorum ve bu gecede aynisi olacak. Cokkk zor ama gecer insallah

Kızlar benim yavrucak devamlı emmek istiyor, uyanık olduğu her saniye sürekli aranıyor, hem göğüslerim yara oldu hem de midesini çok büyütmek istemiyorum
Siz her acıktığında emziriyo musunuz

Sana nasil davranmislar igneye sokarkendemj cok acittilarr aii yaaa okuorumda gercekten korkuom yaa ama atlattin bak sukur
Iğne acımadı canım hiç onda korkulacak bisey yok igne yapılır yapılmaz bi sıcaklık oluyo belden aşağıda...evet şükür atlattım kabus gibiydi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…