- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.021
Ayy Allahım kolaylık versin. Bu gece kendi sancılarınla kavuşursun inşallah bebişineKızlar hala doğuramadım. Sabah 10 suni sancı verildi. 1 gibi sancılandım 5 cm oldu açılma ama bebek çok fazla yukarda. Aksama kadar sancı çektim 7 de suni sancıyı bıraktılar yarın devam edicez diye şimdide aşırı çok olmasada uyutmayacak kadar sancım var. Sabah tekrar suni sancı takılacak ve yine olmazsa sezeryan yapılacak. Dua edin bana çok zor geçiyo hem oladar sancı çektim hemde hala bebeğime kavuşamadım çok zor muş bu doğum işi
Biz yarın gidecez canım. Yok gecikmedik sağlık ocağında da bu tarihleri dedilerbana saglik ocagimda 6. ile 8. hafta arasi dedi daha cekyirmedim bu cuma kontrole gidecez dr sorayım barı
saol kuzum tamm senle dogumum ayni yani gecikmemisim anladıgim kadariyla sen ne zaman gideceksin dr a
Canım Allah kolaylık versin çok zor biliyorum sancı çekip doguramamak benim yanimdakiler feryat figan bagarirken ben uzerimdeki carsafi sıkıyodum sanci gelince son anlarda artik zorlaninca ahlamaya baslamistim inşallah bebeğinde iner kanala benim gibi olmaz dua edicem senin için aynısını yaşamazsın insallah ama dayanamazsan gerçekten kendini sıkma sezeryan ol gec...acilman iyi gitmis aslında inşallah yarina kadar kendi sancin gelir açılman artar ve doğumun olur...sancin geldiğinde sadece ikin acini o alır sadece yanımda doğurganlardan biliyorum ebeler hep onu yaptı çok canım yanıyo dedikce ozaman ikin dediler ve nefesini içinde tutabildigin kadar tutup ikin daha cabuk gelir bebegin Allah yardimcin olsunKızlar doğuramadım hala çok kötüyüm. Açılma 5 cm oldu ama bebek çok yukarda aksama kadar suni sancı çektim bana mısın demedi. 7 de kestiler sancıyı yarın tekrar vercez eğer yine doğum olmazsa sezeryan dediler. Suan çok yüksek değil ama uyutmayacak kadar sancım var bu gece hastanedeyim hem sancım boşa gitti hemde bebeğime kavusamadım. Çok zormuş bana dua edin çok zor geçiyo doğumum
Ya kızlar hepinizden çok özür dilerim genel olarak yazmissiniz ama giremediğim için yeni okuyorum hepsini hastahanede annem karıştı durdu bırak şu telefonu diye geride kaldım hep yazamadımstay strong26 doğumgünün kutlu olsun canım, hayatındaki en güzel hediyeni 2 gün önce aldın sağlıkla büyüyün.
Serum fizyolojik damlatiyorum ama çok ise yaramıyo galibaBurun tıkanıklığı bizde de var canım
Meme uçlarım morardı sanki sütüm yetmiyor gibi emiyor yatırınca ağlıyor
Mama vermedim hiç pompayla sağıp vericem geceleri biberonla verrim en azından
Dün gece zor uyudukk
Canım sende doğum yapmissin sanırım sezeryan olmuşsun zorunlu..Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasib etsin oldu olcak derken sende kavuştun yavruna :) benimkide öyle emerken meme ağzından çıkınca çıldırıyor normal doymuyor çünkü emzirmeyi sen nasil yeni ogreniyosan o da emmeyi yeni öğreniyor..bence yoktur hastalık falan benimki de doymak nedir bilmiyo mama veriyorum üstüne beni emiyor iki nemeden de :) Allah uzun ömürler versin yavruna sana da geçmiş olsun:)Kızlar geçmişi okuyamadım. Bu gece ikinci gecemiz bebekle. Ve pazartesi sabah 07.30 dan beri sadece 1.5 saat uyudum. Bebeğim göğsümü emiyordu normal şekilde ama bugün sabahtan beri memeden ayrılır ayrılmaz ağlıyor durmuyor uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Göğsümden beyaz süt gelmedi henüz, önce kahve şimdi de şeffaf sıvı geliyor. Çok çaresiz kaldım az önce galiba bebeğin doyma hissi yok bi rahatsızlığı var diye düşünmeye başladım. Hala hastanedeyiz bu arada, bir kere de mama verdik hemşire tamam doymuştur dedi ama o çıkar çıkmaz elini emmeye başladı. Bi hastalık mı var acaba ben gözümü bile kırpamıyorum bişey olacak diye.
Canım şu da bir gerçek böyle kendimizi harap ettikçe daha azalabilir koyverme kendini canım lütfen rezene falan iç ben de rezene denemeyi düşünüyorum bir de yeşil soğan diyorlar :/
Anladım canım o zaman ondan takılmadı ama doktorum beni aydınlatmadi ki bu konuda isyanım ona zaten açıklama yapılmadı..epidural takmama sebebini söylemedi ama suni sancı deneseydi belki inecekti aşağıya bebeğim açılma artinca da taktırabilirdi..onca astım kestim herkese ama yapamadimİnmediği icin takmamışlardır epidurali canim benim de öyle oldu iki gün hastanedeydim açılmam 5 e çıktı sancılarımsa tavan ama bebek inmediği icin sezeryana aldılar ve epidural olmaz dediler. Seni çok iyi anlıyorum benim de Doğum hikayem seninki gibi zorlu oldu.
ilk günler zor ama annen yanında iyi ki . Bi kac güne düzelir inşallah merak etme ben ilk gunler normal yapamadım bebeğime atilamiyorum hemen diye ağlıyordum ama her şeyin bası sağlık hayırlısı buymuş
Geçmiş geç gördüm ama saol canim yeni gördüm:)Canım bugün nasılsın ağrıların hafifledi mi ayağa kalkabiliyo musun? Bu arada doğum gününmüş galiba mutlu yıllar
Çok sağol canım , umarım bizde de fayda olur :)1 tatlı kaşıgı rezene 1 çay kaşıgı kimyonun üzerine 1.5 bardak kaynamış su koyup 15 dk demlioyorum cnm ben çok faydasını gördüm
Canım sende doğum yapmissin sanırım sezeryan olmuşsun zorunlu..Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasib etsin oldu olcak derken sende kavuştun yavruna :) benimkide öyle emerken meme ağzından çıkınca çıldırıyor normal doymuyor çünkü emzirmeyi sen nasil yeni ogreniyosan o da emmeyi yeni öğreniyor..bence yoktur hastalık falan benimki de doymak nedir bilmiyo mama veriyorum üstüne beni emiyor iki nemeden de :) Allah uzun ömürler versin yavruna sana da geçmiş olsun:)
Enn sevdiğim pozisyon kuzu gibi yatıyorlar orda bide garip garip sesler çıkarıyorlar bayılıp kalıyorlarBenim bebiste ister gaz sancisi ceksin ister aglasin boyle yatirinca sakinlesiyor.
Ayrica yeni dogmus bebem kucaga bana kokuma alismayacakta neye alisacak. Cok bencilce buluyorum kucaga alistirma diyenleri.Eki Görüntüle 2115148
Aynen canım sağlık en önemlisi tabi..kesinlikke senin ve bebeğinin sagligindan önemli değil hiç kaldi ki senlik durum yok zaten adi ustunde zorunlu yani..başlarda ben çok taktim kendimi suçladım sabredemedim diye ama suyu azalmisti kanala da inmeyince riske atmak istemedim bide dayansam bile ineceği mechuldu kanala..olur mu hiç sakin öyle düşünme sen annesisin onun bakamaz olurmusun hiç :) canım henüz beyaz olan sütün gelmemiş ondan da olabilir emzirdikçe gelir bıkmadan emzir gerçkten normal doymamasi üzülme hiç bol bol al kucağına konuş sesini duysun kokunu alsın pompan varsa yaninda biraz onla dene çekmeyi sütün yarın gelmeye baslar bence üzülme hiç bol bol öp kokla :)Ah canım çok sağol hepsine sağlık sağlık sağlık başka bir dileğim yok. Zorunlu sezeryan oldum, normal doğumu çok istediğim halde sağlıktan bebeğimden önemli değil tabi ki. Gel gör ki yavrukuşa bakamıyorum sanırım. Emme isteğini anlıyorum ilk bağ kurduğu şey meme evet de doyuramıyoruz. Mamayla da doymadı. Uyku hiç yok devamlı vızırdanıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Annemleyiz hastanede ayakta sallıyor ki uyur belki diye.
Ayyy hayır niye kendini rezil etmiş olasın , o acıyla o endişeyle o hormonlarla neler yaşadık her birimiz ayrı ayrı, canim öyle düşünme .Anladım canım o zaman ondan takılmadı ama doktorum beni aydınlatmadi ki bu konuda isyanım ona zaten açıklama yapılmadı..epidural takmama sebebini söylemedi ama suni sancı deneseydi belki inecekti aşağıya bebeğim açılma artinca da taktırabilirdi..onca astım kestim herkese ama yapamadimbide ağlayıp rezil ettim kendimi herkese..evet Allahtan yanimdaydi annem yoksa kucağıma alıp emziremezdim bile
Gazi varsa gaz sancisi tutar gazi cikarana kadar aglar gazi cikarinca rahatlar.
Kolik henuz sebebi belirsiz bir sey. Hergun ayni saatte baslayan uzun saatler suren sebepsiz aglama krizi. Gaz yuzunden diyende var bebek dunyaya alisamadi.diyende var. Bazilarina gore 4.trimester anne karninda tamamlanmadi diye oluyormus. Zaten 3.ayin sonunda bitiyor genelde. Ama en buyuk belirtisi hergun ayni saatte baslamasi. Uzun saatler surmesi. o surede bebegin sakinlesmemesi.
Kızlar hala doğuramadım. Sabah 10 suni sancı verildi. 1 gibi sancılandım 5 cm oldu açılma ama bebek çok fazla yukarda. Aksama kadar sancı çektim 7 de suni sancıyı bıraktılar yarın devam edicez diye şimdide aşırı çok olmasada uyutmayacak kadar sancım var. Sabah tekrar suni sancı takılacak ve yine olmazsa sezeryan yapılacak. Dua edin bana çok zor geçiyo hem oladar sancı çektim hemde hala bebeğime kavuşamadım çok zor muş bu doğum işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?