- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.421
Doktor ilk üç ay kilo almak yok dedi ama kotları bile giyemiyorum. Millet 20. Haftasına 0 kilo ile giriyo nasıl yapıyolar anlamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkudan tartılmıyorum ben![]()
Göbiş kat katKorkudan tartılmıyorum ben![]()
Valla bugün baya anormaldim canim :))) cok şükür doktora geldik bir sorun yokmus minigim gayet saglikli.. O saglikli olsun da ben dayanirim Allah Kerim..Hamilelikte düşük tansiyon sık olur. Bizde de alet yok da ben tahmin ederim tansiyonum düşünce. Anormal oluyorsun
benjm ne şeker ne tansiyon ama oyle korkuttu ko tuzu şekeri simdiden kestim bak tansiyon dusuklugu yaşıyorum.. Neyse artik geleneksel yöntemlere bakacagim annelerimiz ne yemiş ben de serbest birakacagim kendimi biraz dahaCanım o kadar yorma kendini, ihtiyacına göre belirle bence. Benim doktor hiç şeker YÖK dedi. Ama bazen bazı şeyler istiyor canım, yiyorum. Suyu da bazı gün 1,5 litre bazı gün 3 litre içiyorum.
Canim ben simdi hastanedeyim doktor fitil olarak al biseyin kalmaz dedi cok rahatladim yaa bebisim de cok saglikli cikti masallah :)))))) 8+5 biliyorduk 9+1 cikti yabi 10 haftalikmisim:)Beni perişan etti sabah akşamdı bide işe gidiyorum ama 11 e kadar revirde yatıyordum tansiyon 8-5 dilim dönmüyordu resmen doktora dedim çok fenayım tmm akşam iç bi tek dedi bazı arkadaşlar fitil olarak kullanıyor öyle yan etkisi yokmuş ama benim dr demedi öyle bide dikkat ettim karnım tokken hemen bol suyla içince bişey olmadı bi denermsin sende
Göbiş kat kat
Aselam canim arkadaslarim hastaneye geldik kocamla miniğim çok iyi elhamdülillah :)) 8+5 biliyorduk ama 9+1 çıktı kocaman olmuş maşallah 2.5 cm boyubu doktoru çok sevdim o ladar olumlu konuştu ki benimle.. Hic bir şeye canını sıkma dedi. Simdi senin yorgunluklarin duygusal bozukluklarin kilo takintin her sey normal cok iyisin bebegin de cok iyi dedi. Progestani fitil şeklinde al dedi cok olumlu gecti bazi testlerimin yenilenmesini istedi kan verdik sonucu bekliyoruz şimdi. Öbür doktor olsa beni öldürmüş üstüme toprak atmisti heralde..!
Hehe aynen attim gittiSüper, bak ne güzel doktorunu da buldun. Sen de diğer doktorun üzerine toprak at![]()
Evet benim de bel çevrem kalınlaştı bütün gün şişiyorum basenim çıktı resmen anlamadım iştahım da çok yok ekmek yemiyorum 3 ayı doldurayım inşallah yürüyüş yapayımBel çevremde kalınlık oluştu. Bu kadar hızlı kilo alınmaz ama anlamış değilim.
Çok güzel haberler maşallah canım sağlıkla devamı gelsinCanim ben simdi hastanedeyim doktor fitil olarak al biseyin kalmaz dedi cok rahatladim yaa bebisim de cok saglikli cikti masallah :)))))) 8+5 biliyorduk 9+1 cikti yabi 10 haftalikmisim:)
Amin cümlemizin inşallah.. Burada hepimizin bebegi çok kiymetli kimsenin yavrusuna zarar gelmesin inşallahÇok güzel haberler maşallah canım sağlıkla devamı gelsin
Çok geçmiş olsun canım inşallah çok daha iyi olursun Allah ım korusun ikinizi deTelefondan etiket yapmak zor oluyo kizlar..tesekkur ederim..kanama nedenini soylemiyo..ama devam eden gelisen kesenin durumu iyi.bebekte iyi.
Clexanla coraspin kullaniyorum kan pihtilasmasi icin ..coraspini biraktim ...sanki azaldi kanama. Yok gibi..insallah olmaz..yarin cikabilirim