2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
9. Haftadayim bugün kadar agir hiç olmamıştım. Mide bulantilarim sabahlari oluyor ama hic kusmadim. Acaba tansiyonum mu düşüyor kan şekerim mi anlamadim ya evde yalnızım zaten cok bunaldim :KK43:

Eşin gelince gidin bari de canım, neyse sebebi bulsunlar. Bu arada bol bol su içiyorsun değil mi?

Merhaba arkadaşlar, uzın zamandır yazamadım ben de. Taşınma telaşımız var, girip okuyorum her gün hemen hemen ama yazamadım bir türlü.

Benim bulantılarım devam ediyor ama size danışmak istediğim bir şey var.ben normalde sabahları hep su şeklinde istifta ediyordum ama bu sabah afedersiniz sarı şekilde istifra ettim. Siz de durum nasıl?

sabah safra çıkıyor canım, benimde şeffaf ya da sarı oluyor

Benim hiç halim yok ne yapacağım bilmiyorum. Sıcaklardan çok etkileniyorum. Her yer her yerde bugün çocukların oyuncaklarını topladım anca her yer oyuncak. İki tane oğlum var sağolsunlar :KK34::KK34:

Günde iki kez iciyorum canim 4. Haftadan beri.. Doktora gidince rica edecegim kessin ya da günde bir taneye düşürsun
Beni perişan etti sabah akşamdı bide işe gidiyorum ama 11 e kadar revirde yatıyordum tansiyon 8-5 dilim dönmüyordu resmen doktora dedim çok fenayım tmm akşam iç bi tek dedi bazı arkadaşlar fitil olarak kullanıyor öyle yan etkisi yokmuş ama benim dr demedi öyle bide dikkat ettim karnım tokken hemen bol suyla içince bişey olmadı bi denermsin sende

Selam :KK51: dun sabah yine kanamam oldu. Hemde baya..parca bile geldi..hemen hastaneye geldik..2 gundur burdayim.bu gecede yatiyorum.kalp atislarini dinledik cok sukur iyi.kanamada azaldi..silince geliyo sadece...diger kese duruyo hala icinde bebekte var ama gelismemis..
Bu gecede burdayim..yarin duruma gore cikicam :(:KK42:

Selam :KK51: dun sabah yine kanamam oldu. Hemde baya..parca bile geldi..hemen hastaneye geldik..2 gundur burdayim.bu gecede yatiyorum.kalp atislarini dinledik cok sukur iyi.kanamada azaldi..silince geliyo sadece...diger kese duruyo hala icinde bebekte var ama gelismemis..
Bu gecede burdayim..yarin duruma gore cikicam :KK43::KK42:
Çokkk gećmiş olsun sanırim kendini atmaaya çalisıyor gelismeyen kese. Içini ferah tut saglıkla tutunur insaallah

Geçmiş olsun canım allah şifa versin iyi olmuş hastanede gözetim altinda kalman. Neyse ki diğer bebek iyi allah onu korusun sana bağışlasın

Sanki diğer kesedeki bebek sebebiyle bu kanama. Tez zamanda hali yoluna konulsun inşallah. Çok geçmiş olsun.

Sudan da tiksindim ya günde 4 litre içilir mi.. Midem almiyor artik günlerdir 1 litre bile icemiyorum.. Bu doktor beni mahvetti cok katı kurallar koydu çabuk yordu bünyemi

Canım o kadar yorma kendini, ihtiyacına göre belirle bence. Benim doktor hiç şeker YÖK dedi. Ama bazen bazı şeyler istiyor canım, yiyorum. Suyu da bazı gün 1,5 litre bazı gün 3 litre içiyorum.

Canım gelişmeyen kese sebep oluyor olabilir mi? Doktorlar bir şey demiyor mu kanamanın yeri ile ilgili.
Sen moralini yüksek tutmaya çalış, Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah.

Back
X