2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı gün dogurduk galiba benim de 25 günlük bebeğim. İlk birkaç emzirme rahattı. Dogdugu günün aksamina kalmadan yara oldu. Lansinoh falan da fayda etmedi herkes memnun yorumlara baktim başka sitelere. Hatta ben dogumdan önce basladim sürmeye. Denemediğim bir garmastan kalmış burdaki yorumlara göre. Doktorun verdiği ilaçları kullanayım da bir bakayim diyorum garmastanı da denerim olmadi.
Ay aynıyız canım bende hala mahvolmuş durumda emziriyorum vallahi iyi gelen birşey olursa banada haber ver bendemi garmastan alsam acaba

Kızlar bebeğim sürekli inliyo yüzü acı çekiyo gibi değil ama üzülüyorum gitsem mi doktora

Bende öyle düşünüyorum canım sarılık geçsin de gerekirse aç bırakırım zorla emziririm ama suan o riskim yok
Bncede su sariligi atlatin Allahi izniyle gerisi yavas yavS olur birde bnmde bebegim hp inliyo doktora sordum ruya rem uykusu ruyasi dedi evet bazen inliyo bazen guluyo ama en vokta inliyo

Bncede su sariligi atlatin Allahi izniyle gerisi yavas yavS olur birde bnmde bebegim hp inliyo doktora sordum ruya rem uykusu ruyasi dedi evet bazen inliyo bazen guluyo ama en vokta inliyo
İnsan üzülüyo öyle inledikçe acaba canı mı yanıyo diye bende perşembe gidicem bakalım inleme sarılığı sorucam. Bu inleme için tetkik yapıldımı sende yoksa direk öyle mi söyledi

İnsan üzülüyo öyle inledikçe acaba canı mı yanıyo diye bende perşembe gidicem bakalım inleme sarılığı sorucam. Bu inleme için tetkik yapıldımı sende yoksa direk öyle mi söyledi
Bsy yapilmadi canm zaten tek uyurken oluyo bazen inliyo bazen guluyo bazende mirildaniyo soyleyince video cek bana gonder dedi bnde video cekip gonderdim normaldedi

Ay aynıyız canım bende hala mahvolmuş durumda emziriyorum vallahi iyi gelen birşey olursa banada haber ver bendemi garmastan alsam acaba

Bilmiyorum canım kullanmadim ama burdaki arkadaşlar memnun kalmis. Ben madecasol kullandım o da fayda etmedi. Pek de dinlendiremedim goğusleri cocuk uzaklasmasin diye. Ayvadir, zeytinyağıdır, tahin yağıdır olmadi bir türlü. Kendi geçer birkaç haftaya dediler o da yok. Bu kremleri kullanayim faydasi olursa yazarim.

Bilmiyorum canım kullanmadim ama burdaki arkadaşlar memnun kalmis. Ben madecasol kullandım o da fayda etmedi. Pek de dinlendiremedim goğusleri cocuk uzaklasmasin diye. Ayvadir, zeytinyağıdır, tahin yağıdır olmadi bir türlü. Kendi geçer birkaç haftaya dediler o da yok. Bu kremleri kullanayim faydasi olursa yazarim.
Tamam canım bende ne yararsa sana haber veririm

dr doymadigıni soledigi icin veriyorum kilo alımı guzel ama bizim genetik galiba doymuyor ortalıgi yıkiyo paşam ml olarak bilmiyorum ama her emiste iki göğus emiyo 2 gogus toplam 30 dk emiyo ustune mama yiyo benimki ac ne versen yer zaten sutumde yetersiz heralde yada baska bebege yeter benim oglana yetmiyo bilemedim ben artık sorgulamaktanda vazgeçtim zaten karni doysun memeyle yada mamayla sorun yok sonuçta memeyide birakmadi hala yara ve aci icinde olsamda emzirmeye devam
Anladım canım, benimkide emsede mıkırdanıyo baya:KK43:
Canım onda da çok süt geliyor ağzından akmasından anlıyorum ama bazen ben de doymadığını düşünüyorum genel hali öyle olduğu için silikon meme ucuna bağlamadım
Beni ciddi anlamda çok rahatlattı
silikonla emzirince hemen aranıyo, memeyle emzirince uyuyo rahat rahat, ama dediğin gibi rahat kesinlikle..bu arada geçen bi arkadaş dudak bağı dil bağı olabilir dedi bana meme yarasının sebebi, o nasıl olıyor bilen varmı?dudak bağından şüphelendim kafama takldı, sanki bebeğimin üst dudağından damağının diş çıkacak olan kısmına bağlı gibi o bağ..kafama taktım:(

Sezeryen olan arkadaslar dikiş yerimde tuy cikmis nasil temizlesem acaba jilet alerji yapR agda yapaya korkuyorum siz nasil temuzleniyorsunuz? He birde lazer Epilasyona gitsem bi zarari olurmu acaba 5 seansim kAlmisti bilgisi olan varmi ya
Bebek 6 aylik oldugu zaman lazere gidebiliyormussun. Suan cok kucuk kanitlamis bir risk yokmus ama bende 6 ayi bekliycem benimde 3 seansim kalmisti.

Bebek 6 aylik oldugu zaman lazere gidebiliyormussun. Suan cok kucuk kanitlamis bir risk yokmus ama bende 6 ayi bekliycem benimde 3 seansim kalmisti.
Bebek emizirdigimiz icinmi 6 ay sonraymış canm bn emizirmiyirum acaba gitmemmi ki ? Birde sezeryen sonrasi gitmek zararlimi acaba bn bunuda drya konusmam lazim

Canlar eşimle sürekli tartışıyoruz bebek ağlıyor sürekli eşimde ac bu cocuk diyor bense 3 saatte bir 90 veriyorum ve doyduğuna emin olduğumu düşünüyorum acaba gerçekten doymuyormu sizce sizde sadece mama cerenle nasıl yapıyorsunuz

Back
X