2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım etkisi oldu mu bilmiyorum ama biz eve geldiğimiz ilk günden itibaren TV ya da müzik açık uyuttuk. Yanında sesli konuştuk ne bileyim makine de çalistirdik. Sese pek uyanmiyor sadece ağlamak istediginde ya da uykuya doyduğunda uyanıyor. Tabi açlık gaz falan da uyanma sebebi normal olarak. Ama ses yaptık diye uyandigi olmuyor pek.
Bizimki genelde odada takiliyor ve daha hic televizyon acmadik yaninda ama muzik dinletiyorum. Ayak seseinxen bile gozlerini aciyor. Yani telefonu sarja takarkenki sesten bile acti gozunu o derece.

Kızlar 2 gündür goguslerim çok yumuşak süt var ama bebis emerken çok sinirleniyor burda da konuşuldu gaza baglamistim ama normalde yapmiyor bi tek emerken ayaklarını vuruyor ağzına alıyor 5sn emiyor çıkarıyor. ..az mı geliyor sütun acaba..pazar gününe kadar çok iyiydi dolu doluydu hatta cuma Sağdım negatif dusunmek istemiyorum ama niye böyle oldu anlamadim...ara ara böyle olan var mı eskisi gibi dolar mi acaba
Öyle dolaşırken gördüm yazınızı.. Bebeğinizin burnunu kontrol edin,açık tutun. Burun tıkanıklığı yüzünden ememiyor olması kuvvetle muhtemel. Bu arada sanki tecrübe etmeden tavsiye vermiş gibi olmayayım diye yazıyorum, 5 yaşında kızım var.

Kızlar memeyle savaşıyor diyen arkadaşlar uzın süre emmek istemiyorsa, alıp bırakıyor, az emşyorsa süt alerjisi belirtisi olabilir diğrr belirtileri de gözlemleyin mutlaka

Gece 2.5 saatte bir kalkıyorum mama kutusunda 60 yazıyo ama onlar doymuyo mecbur fazla yapıyorum bende
Bnde her iki saaette 120 veriyordum artik doymuyo doktor mama kutusundaki yaziya gore ver dedi mama kutusuna gore verirsem 135 vermem lazim artik büyüyorlar canm duymamaları normal:)

Hala uyumadık
Bana lansin. dan daha iyi gelen emzirdikten sonra sütün yağlı kısmını sürüp kuruyana kadar göğsü havalandırmak oldu. Doktor önerisiydi. Öyle öyle geçti zamanla. Tavsiye ederim
ne kadar sürdü canım benim 25 gün oldu geçmedi

Benim memeye gelince kendini itiyor , ağlıyor , istemiyor resmen . Ama biberonla alıyor . Doktora bi sorayım . Sağol canım

Kızlar memeyle savaşıyor diyen arkadaşlar uzın süre emmek istemiyorsa, alıp bırakıyor, az emşyorsa süt alerjisi belirtisi olabilir diğrr belirtileri de gözlemleyin mutlaka
Dişer belirtiler nedir canım?? Ben de 4 gündür süt ürünleri tüketmiyorum belki hUursuzlugu bı yüzdendir diye

Kıyamam ya Allah şifa versin Allah yadmxiniz olsun insallah cabacik atlatirsiniz canm kasik fitigi nasil anlasildi
Cok gecmis olsun canim yaa bir belirtisi varmiydi? Bizim hic fitik bakilmadi sanirim. Insallah biran once iyilesir bebisin

2 yaşında tam düzene giriyor herseyi şu an çok uzak gibi dimi.off ki ne off

Senin büyük kaç yaşında canım.tek çocuk hiç çocuk derlerdi doğruymus
Ya ben dün aksam ağladım. ..oğluma kiyamiyorum ilgilenemiyorum onun da bi rutini vardı yemek yemiyor bu ara kitap okur uyuturdum. 8de ben uyuyakaliyorum etkimlik oyün zaten hic yok kendisi takiliyor babasiyla oynuyor..en uFak bi uyarida kapi carpip odasina gidiyor 5 yaşina ergenlige girdi..:110:.sabahları okula gitmek istemiyor kardesimi ozluyorum diyor.sürekli bana o çok güzel demi anne benden daha güzel diyor..sen de çok güzelsin diyorum agzimi arıyor benim sipa:KK43:hamilelikte bunları hiç düşünmedim çok pozitiftim olur gider dedim.ama şu an zorlanmaya basladim ins ailecek rutinimizi oturturuz...

Geçmiş olsun canım nasıl anladilar

Benimki de yapti dün. .süt de geliyor sanırım başka bi sıkıntıdan yapıyor gaz vb.

Kizlar eve geldik sonunda pipisinin ustunde bi sislik farkettik sol tarafta. Hemen doktora
Gosterdik acil ameliyat dedi. Kontrol edin sizde

Mesela ben yatmadan emziriyorum zaten kendi uyanmıyorum 2.5 saat sonra kalkıyorum 70 verdim doymadı arandı uyumadı ağladı sonra beni emdi tek göğsümü baya. Uyudu 2.5 saat sonra yine aynı mamadan sonra emzirmek istemiyorum ama kesinlikle uyumuyo çok ağlıyo. Teninda sarılık var korkuyorum da. O yüzden mamayıda kesmiyorum
Ver Can'ım evet aç bırakma,kakayla atılıyor sarılık,ben sarılık riski varken daha sık veriyordum mamayı,her çocuk da aynı olmuyor,oğlum daha iştahlıydı,saniyeler içinde boşalırdı biberon,kızla 1 saatte bitiriyoruz gece mesailerimizi:)

Bnde her iki saaette 120 veriyordum artik doymuyo doktor mama kutusundaki yaziya gore ver dedi mama kutusuna gore verirsem 135 vermem lazim artik büyüyorlar canm duymamaları normal:)
Ben artık acıktıkca veriyorum çünkü gündüz uyanmıyo çok zor yiyo

Ver Can'ım evet aç bırakma,kakayla atılıyor sarılık,ben sarılık riski varken daha sık veriyordum mamayı,her çocuk da aynı olmuyor,oğlum daha iştahlıydı,saniyeler içinde boşalırdı biberon,kızla 1 saatte bitiriyoruz gece mesailerimizi:)
Bizde hızlı bitiriyoruz oğlumla ama emme kısmı 1,5 saat sürdüğü oluyo

Kizlar benimki uyusun cit sesinde uyaniyor. Inanirmisiniz uyudugu odaya terliklerimi cikarip giriyorum ayak sesine bile gozlerini aciyor. Sizle boyle bisey var mi? Sordum bebekler derin uykuya dalamazlar buyudukce agirlasir uykusu dediler ama hep boyle devam ederse yandik.

Cankm biz telefona bebekleri sakinlestirici sesler ol
Kizlar benimki uyusun cit sesinde uyaniyor. Inanirmisiniz uyudugu odaya terliklerimi cikarip giriyorum ayak sesine bile gozlerini aciyor. Sizle boyle bisey var mi? Sordum bebekler derin uykuya dalamazlar buyudukce agirlasir uykusu dediler ama hep boyle devam ederse yandik.
Sekerim biz telefona bebekleri sakinlestirci sesler olan bi program indirdik ordan fon makinasi sesini aciyorum

Bir de sütü yetenleri merak ediyorum göğüsleri sürekli şiş mi oluyor,benim nadiren şişiyor göğüslerim onda da bir emmede sönüyor zaten :) ikinci emmeye kadar da dolgunluk olmuyor,bu sütüm yetmiyor demek mi oluyor?kafamda deli sorular :) iki çocuğumda da böyle oldu onun için merak ediyorum "sütüm var yetiyor"un belirtilerini.

Back
X