- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.381
Anne sütünde kısıtlama pek yok bende istediği kadar içsin de zaten emdikten sonra en fazla 50 cc çikiyo iki memeden cok cikmiyoBen ogluma 30 cc en fazla 5 günlükken falan vermisimdir simdi devamli artiyor. Günde bir kere mama veriyorum ama 90 cc içiyor. Kendimden sagip da verdigimde de aynı iciyor bir kere 100 verdim onu da içti. Ama bebekler doydugunu anlamiyor bence. Ben cok icmesinden yana degilim bebek istiyor ısrarla. Az versem 10 dakka sonra yinr aranmaya basliyor. Ama ictigine gore cok kilo almadi 24 günlük iken 800 gr almisti boyu cok uzadi sadece
Benimki uyumuyor ama sakinleşip susuyor:)Bizimki aspiratör sesiyle uyuyor
Çok tatlısınız ana kızHalledersin 3 5 kere yapınca alisiyorsun. Bak bizde suan durum bu yine uyudu elini koyup :) cikarinca uyaniyor ama sikinti o. Normalde koyunca alinini opebilecek durumda olman lazim yerlesimi oyle ayarlamaya calis.
Ben birde kanguruyla giymelik polar aldim. Giyip geziyoruz valla.
Gazı varsa yapar. Süt hep olur bitmez.Kızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
Ah canım yarama tuz bastın resmen 15 günlük kızımı maymuna çevirdi görümcem ve kızları bıraksam havaya atıp sevecekKızlar cepten girince foto ekleyemiyorum ama bebegimin yüzü minik minik kızarıklık içinde dr a götürdüm öpmekten dolayi mikrop kapmis dedi.hametan kullan dedi 2 gun surdum sabah aksam pek fayda etmedikv ler 5 gün burdaydı sürekli öptü bikac kezde ağzından öperken gördüm islak pamukla sildim surekli. öpünce alerji oluyor dedim 2 gun surat salladi bana öpmedi gidecegi gün nasilsa gidecem diye öptü durdu cok sinirlenmistim simdi cikiyor acisi cok uzuluyorum insanlar neden dinlemezki ben annesiyim senden çok düşünüyorum tabiki yavrumu daha ben 1 kere öpmedim.20 gunluk bebek ya korpe o daha cildi hemen zarar görüyor.zaten cennet kokusu yetiyor öpmeye kiyamiyosunki zarar verecem diye
Canım emzirme kampı denen bsy bar sut artırmak için bi araştır istersen ve sütünü sağ mamayı azalt cidden as ise doktorlar ilaç veriyor onu kullanCanim ben gunde iki bardak humana stil tea,rezene cayi komposto iki litre su iciyorum. Artik umidimi kestim gelmiyecek heralde damla damla var ama devami yok cocuk artik emmeyi reddediyo ilk baslarda bebek cok guzel emiyordu mamayi alinca yavas yavas emmeyi birakacak gibi sen ozel birsey yaptinmi
Tamam canım biraz daha bekliyim erken gibi evet çok sagolSorma. Bu sipanin kalp atisi bana kalp krizi gecirtecek.
Biogia icin bilmiyorum ama kendi kullandigim gaz damlasi 15 gunlukken kullanilmaya basliyordu. Ve pediyatristimiz ilk 2 hafta gaz damlasi vermeyin bagirsak florasi yeni oluşuyor demisti. Yani sanirim deadline 15 gun.
Sağol canım ben de bekliyim bi kaç gün daha uykuluyken sorun yok da gündüzleri ağlıyor genelde emerken18 gunlukken basladik canim.onceleri gunduz veriyordum arkadaslar oyle demisti burda ama gunduz hep uyudu gece uyanikti o yuzden aksam 10-11 gibi veriyorum
gündüz biz de öyleyiz bi kavga memeyle ağlama. Burnuna serum fizyolojik damlatiyorum ki tıkalı değil.ağzını sildim belki pamukcuktur diye..sütum de var agzinda goruyorum olsa da yapıyor yumusayinca hepten cildiriyor.ben de gaza bagladim artıkKızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
Canim ilk hafta gerileme oluyor zaten kiloda ondan sonra artmaya basliyor yoparlar merak etme. Ben 15 günlükken u0-80 vermeye baslamistim bileAnne sütünde kısıtlama pek yok bende istediği kadar içsin de zaten emdikten sonra en fazla 50 cc çikiyo iki memeden cok cikmiyofazla içmeye başlayınca mide büyüyor ozamanda mide alışıyor o miktara ve az verdigin zaman doymuyor 20 günlük olsun 40 cc cikaricam ama..kesinlikle doyduklarını anlamiyor sipalar :)benim kız az almış çıkış kilosu 3300 du hastahaneden geçen sağlık ocağında ölçüldü kıyafeti ile 3650 3500 gram saydı hemşire kıyafet farkı ile..haftaya p.tsi dr kontrolü var bugün 15 günlük olduk :)
:)) Simdi benimki de aspiratör sesi ile uyudu :)) kucağımda hala dalsin diye bekliyorum .. iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorumBizimki aspiratör sesiyle uyuyor
Canim geçen gece sırf bebegin karni gurulduyor ve fazla kaka yapiyor diye doktor kapılarına düştük. Doktor kakasini yapiyorsa bu çok güzel çünkü her emmede doyuyor ki bagirsaklar fazlayi atiyor dedi. 7 kere yapti bir günde dedim masallah çok iyi dedi :) biz de gece gece yollara düştüğümüzle ve verdigimiz muayene parasiyla kaldik:) yani kaka yapmasını doktorlar seviyor içini rahat tut sıkıntı yok demek ki :)Kızlar bana da yardım edin. Benim oğlanda gunde saymıyorum artık her bezde kaka yapıyor bazen az bzen çok. Ama sesli sıvı sanki ishal gibi hep öyleydı ama sanki dahada sıvılaştı sesli geliyor. Kv.de ishal olmuş dedi panikledim.
Hmm ben 80 içiyor diyince fazla gelmisti arkadaslara demek ki normlamis olabiliyirmus canim. 30-40 bence de çok az. Doğduğu gün zeytin kadar midesi oluyor ve 2.5 saatte bir 30 cc veriyorduk hastanede zaten. 10 günlük olunca mide yumurta boyutlarina geliyormuş 30 cc yetmesi mümkün degil 50 ve üstü olmali bence de en az..Kızlar verdiğiniz sut cc bana a geldi biz hep 50 cc verdik 3 aaate bir
Hatta 15 günlükken mi 20 günlükken emzirme danışmanına gittim doktor 60 a çıkarmıştı emzirme danışmanı az 80 olmalı demişti bende içmiyor demiştim sonra zaten uçla emzirmeye başladım eğer 30 cc veriyorsanız kendi sütünüzü bence az doktorunuza sorun
Bemim sütüm var mı bilmiyorum ki biraz sert olsa bile bir dk emince hemen yumuşuyor diyorum acana süt mü yok böyle yapıyotirgündüz biz de öyleyiz bi kavga memeyle ağlama. Burnuna serum fizyolojik damlatiyorum ki tıkalı değil.ağzını sildim belki pamukcuktur diye..sütum de var agzinda goruyorum olsa da yapıyor yumusayinca hepten cildiriyor.ben de gaza bagladim artık
Emerken yutkunma sesi geliyorsa sutun vardir takip et emerken cekme sesi farklı yutma farkli.Bemim sütüm var mı bilmiyorum ki biraz sert olsa bile bir dk emince hemen yumuşuyor diyorum acana süt mü yok böyle yapıyotir
Yutma sesi ilk 3 dk falan var sonra yokEmerken yutkunma sesi geliyorsa sutun vardir takip et emerken cekme sesi farklı yutma farkli.
Ben aptamil conformil kullanıyorum canım. Kolik bebekler kullanıyomuş genelde ama ben gaz ve kanızlık riskini almak istemediğim için direk onunla başladım. İsteyen olursa deneyebilir. Gaz ve kabızlık yapmadı gercektenOna biraz çocuk karar veriyor Can'ım,biz SMA ile başladık çok sıvı olduğu için boğulma tehlikesi yaşadık acillik olduk,şimdi humana ar kullanıyoruz bu da kabız yapıyor ne yazık ki
Canım benim onu göğsümü tam damağında tutmadığında yapıyo aslında ağzında çekiyo ama tam damağında presleyemeyince bırakıp geri alıyoKızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?