2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anne sütünde kısıtlama pek yok bende istediği kadar içsin de zaten emdikten sonra en fazla 50 cc çikiyo iki memeden cok cikmiyo fazla içmeye başlayınca mide büyüyor ozamanda mide alışıyor o miktara ve az verdigin zaman doymuyor 20 günlük olsun 40 cc cikaricam ama..kesinlikle doyduklarını anlamiyor sipalar :)benim kız az almış çıkış kilosu 3300 du hastahaneden geçen sağlık ocağında ölçüldü kıyafeti ile 3650 3500 gram saydı hemşire kıyafet farkı ile..haftaya p.tsi dr kontrolü var bugün 15 günlük olduk :)

Çok tatlısınız ana kız

Kızlar sizin bebekler kaç dk emiyor??? Bizimki bu ara 5 dk emiyor bırakıyor normal mi büyüdükçe?? 36 günlüğüz bu arada.

Kızlar bana da yardım edin. Benim oğlanda gunde saymıyorum artık her bezde kaka yapıyor bazen az bzen çok. Ama sesli sıvı sanki ishal gibi hep öyleydı ama sanki dahada sıvılaştı sesli geliyor. Kv.de ishal olmuş dedi panikledim.

Ah canım yarama tuz bastın resmen 15 günlük kızımı maymuna çevirdi görümcem ve kızları bıraksam havaya atıp sevecek annem ben yemek yerken ayağında salladığıni görmüş uyurken sevmek için alıp zorla orasını burasını sıkıp uyandiriyorlar daha neler defolun dememek için zor tuttum kendimi

Ca
Canım emzirme kampı denen bsy bar sut artırmak için bi araştır istersen ve sütünü sağ mamayı azalt cidden as ise doktorlar ilaç veriyor onu kullan

Kızlar verdiğiniz sut cc bana a geldi biz hep 50 cc verdik 3 aaate bir
Hatta 15 günlükken mi 20 günlükken emzirme danışmanına gittim doktor 60 a çıkarmıştı emzirme danışmanı az 80 olmalı demişti bende içmiyor demiştim sonra zaten uçla emzirmeye başladım eğer 30 cc veriyorsanız kendi sütünüzü bence az doktorunuza sorun

Tamam canım biraz daha bekliyim erken gibi evet çok sagol

18 gunlukken basladik canim.onceleri gunduz veriyordum arkadaslar oyle demisti burda ama gunduz hep uyudu gece uyanikti o yuzden aksam 10-11 gibi veriyorum
Sağol canım ben de bekliyim bi kaç gün daha uykuluyken sorun yok da gündüzleri ağlıyor genelde emerken

Kızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
gündüz biz de öyleyiz bi kavga memeyle ağlama. Burnuna serum fizyolojik damlatiyorum ki tıkalı değil.ağzını sildim belki pamukcuktur diye..sütum de var agzinda goruyorum olsa da yapıyor yumusayinca hepten cildiriyor.ben de gaza bagladim artık

Canim ilk hafta gerileme oluyor zaten kiloda ondan sonra artmaya basliyor yoparlar merak etme. Ben 15 günlükken u0-80 vermeye baslamistim bile ya doktorumuza söyledim çok fazla bebek hazmedemez bu sefer çok aglar sen ugrasirsin dedi en fazla 50 ver 20 günlük olana kadar dedi. Ama malesef benim minnoş doymadı. Bi görsen ya kuş yuvasindaki yavrular gibi ağzı hep açık öyle olunca dq kiyamayip veriyorum. Ama dedigin gibi anne sütunu hazmetmek kolay. Hazir mamayi da ayni cc veriyorjm ama çok seyrek

Canim geçen gece sırf bebegin karni gurulduyor ve fazla kaka yapiyor diye doktor kapılarına düştük. Doktor kakasini yapiyorsa bu çok güzel çünkü her emmede doyuyor ki bagirsaklar fazlayi atiyor dedi. 7 kere yapti bir günde dedim masallah çok iyi dedi :) biz de gece gece yollara düştüğümüzle ve verdigimiz muayene parasiyla kaldik:) yani kaka yapmasını doktorlar seviyor içini rahat tut sıkıntı yok demek ki :)

Hmm ben 80 içiyor diyince fazla gelmisti arkadaslara demek ki normlamis olabiliyirmus canim. 30-40 bence de çok az. Doğduğu gün zeytin kadar midesi oluyor ve 2.5 saatte bir 30 cc veriyorduk hastanede zaten. 10 günlük olunca mide yumurta boyutlarina geliyormuş 30 cc yetmesi mümkün degil 50 ve üstü olmali bence de en az..

Bemim sütüm var mı bilmiyorum ki biraz sert olsa bile bir dk emince hemen yumuşuyor diyorum acana süt mü yok böyle yapıyotir

Ona biraz çocuk karar veriyor Can'ım,biz SMA ile başladık çok sıvı olduğu için boğulma tehlikesi yaşadık acillik olduk,şimdi humana ar kullanıyoruz bu da kabız yapıyor ne yazık ki
Ben aptamil conformil kullanıyorum canım. Kolik bebekler kullanıyomuş genelde ama ben gaz ve kanızlık riskini almak istemediğim için direk onunla başladım. İsteyen olursa deneyebilir. Gaz ve kabızlık yapmadı gercekten

Kızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
Canım benim onu göğsümü tam damağında tutmadığında yapıyo aslında ağzında çekiyo ama tam damağında presleyemeyince bırakıp geri alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…