2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün doktor kontrolümüz vardı kızlar sarılık 12 çıktı kontrol altında olcak. Doğumdan itibaren 225gr almış doktor mama için 70 cc ver dedi. Çok değilmiş yani benim verdiğim

Komposto hariç bende senin gibiyim canım.hatta humana yi 4 bardak a kadar içiyorum bazen.bunlara ek olarak doktor promalt al dedi onu daha alamadim. Onu da denicem. Ayrıca kuru dut iyiymis onu da yarın alıp düzenli yemeyi düşünüyorum. Benimki hiç emmedi zaten o yüzden yavaş yavaş süt gidiyor mu bilmiyorum .inşallah artar sütler .sayarak vermeye çalışıyorum 20 bile gelmiyor nasıl artar bilemedim.

O promalt varya igggrenc birsey. Ictim bir yudum kostum tukurdum. Esim ne kadar kotu olabilir ki dedi icti ve gidip kustu. Sanirsin bi bardak biraya 1 kiloseker atmislar vermisler oyle tatli oyle rezil..

Canım benimki de öyle .çok sıvı şekilde geliyor . Ve bayağı fazla yapıyor gün içinde .ben mama veriyorum ondan olmuş olabilir . Sen de dikkat et kanli filan olursa tehlikeliymis.

Maltana var promalt içemeyenlere,o da kısmen işe yarıyor,bir de dut kurusu çayını deneyin,soda da işe yarıyor gibi ama mucize beklemeyin :) ha bir de mercimek çorbası..bol kimyonla için gaz yapmasın

Haha valla aynen

Ay benimkisi de dedi geçenlerde bi zoruma gitti bi kırıldım sütün kaliteli değil doyurucu değil dedi bende bi sinirle dedim ama ac telefonu duyur herkese megafonla bağır herkes duysun dedim :)

Evet ya herşeyi ona yoruyorum moralim bozuk ya azalırsa başka birşey oluyor gene aynı üzülüyorum kendi ellerimle yapıcam diye
Canım benim de canim çok sıkkın bi yazabilsem buraya...uzun uzun yazıcagim için vakit bulamıyorum malesef emin ol çoğumuzun aynı sıkıntısı var güzel yanları görmeye çalış biliyorum biraz zor ama dene..

Aynen vallaaa 5 yılda bizim ki deee

Ahhh bu zibidi hormonlar, resmen dalga geçiyorlar bizimle. Canım çok şükür doğdular ve sağlıklılar. Gerekirse mama yemesi de dünyanın sonu değil. Allah korusun, daha büyürdert vermesin Allah.
Ben de bazen saçma düşüncelere kapılıyorum. Mesela geçen gün tırnağını keserken kanattım minnacık nokta kadar bir yeri. Şimdi arada bir aklıma geliyor, ya daha büyük zararlR verirsem diye. Sonra derin nefes alıp güzel şeyler düşünüyorum. Mesela hala evlat diye bekleyenleri ve ne kadar şanslı olduğumuzu

Kalp atışı hızlı mıydı peki normalde

Ya kızlar ben hala inanamıyorum nasıl bir mucizenin içinde olduğumu, evlat aşkıyla yanıp tutuşurken , 17 ay boyunca her adet oluşumda yıkılmışken şimdi gelip anneler grubuna dert yanıyorum..
Bugün düşündüm de ne de çabuk geçmiş hamilelik dönemi , tam tadına varmadan , su geldi bebiş geldi oldu bitti
Bu günlerin de an ve an tadına doymak istiyorum, bu sefer de lohusalık psikolojisine kapılıp bu günleri kendime zehir ediyorum.. çok şükür bin şükür onu bana verene, bazen böyle akıllandığımda oluyor işte
Buraya girip yalnız olmadığımı, bebişlerimşzdekş sıkıntılarında ortak olduğunu görünce , demek normal deyip sakşnleştirebiliyorum, ama bu kuruntuların hepsinin anne olduğumuzdan ötürü ,, vicdan merhamet/duyarlılık bizi özel kılan da bu işte.. kadın olmak...

O promalt varya igggrenc birsey. Ictim bir yudum kostum tukurdum. Esim ne kadar kotu olabilir ki dedi icti ve gidip kustu. Sanirsin bi bardak biraya 1 kiloseker atmislar vermisler oyle tatli oyle rezil..

Canım ben burada promalt olmadığından alkolsüz bira içiyorum, gayet de içilesi bişi. Acaba Türkiye'de var mı?

Her kelimesine katılıyorum, ben de tam 29.ayda bu hamileliğime kavuştum. arada yaşadığım kürtajda o doğumhaneye girip çıkmak korkunç bir şeydi. Yan odada bebek doğarken ben berbat hisler içindeydim. Şimdi şükredip, sabrımı topluyorum. Bu kadar değerli bir varlık benim artık diyip mutluluğun en büyüğünü yaşıyorum. O zaman saçma düşünceler de puffff uçup gidiyor.

Kalp atışı hızlı mıydı peki normalde
Hamilelikte de sikintiliydi.

Canım ben burada promalt olmadığından alkolsüz bira içiyorum, gayet de içilesi bişi. Acaba Türkiye'de var mı?
Olmasi lazim. Annem bana hamileyken bobreklerinde sikinti olmus surekli alkolsuz bira ictim diyordu. Tabi hala varmi bilmiyorum :) olmadi light bira iceriz kiz az da keyif yapmayalim mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…