- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.361
Herkesin farkli demek ki kuzum benim bebegim de 45 dakika kadar memede kaliyor ama hep uyuyor yani fazla emdigini zannetmiyorum. Biberonla 80-90 cc beş dakikada içiyor. Zaten bebeğimin gelisimi güzel doktor ilk ay 700 gr almasini bekleriz ortalama dedi. 24 günde 800 gr almis. Benim demek istedigim ictigi miktar genelde burdaki arkadaslara fazla geliyor ama ictigine göre farklı bir kilo artışı yok. Evet kilosunun 1/56 sı kadar kilo alması gerekiyormusBence tam tersi ya ben sutumu hem sahip veriyorum hem emziriyorum sagip verdiğim zaman bez normal dolu oluyor. Emzirdigim zaman daha uzun süre emiyo ve bez nerdeyse iki kat daha dolu alıyorum sanki emzirince daha bı doyuyor gibi geliyor bana da . Bı de bı hesap vardı bebeğin kilosu ÷56=alması gereken cc gibi biseydi bir öğünde
Evet ya herşeyi ona yoruyorum moralim bozuk ya azalırsa başka birşey oluyor gene aynı üzülüyorum kendi ellerimle yapıcam diyeVayyy sosyete kangurusumu cikti bizimki
Kanguruyu bebekler genelde seviyor ya
Cunku anne karnındaki gibi hem annenin kalp atisina ve kokusuna yakin hemde sarıp sarmaliyor :)
valla o mod hepimizde var. Bizim zor bir gunuzdu bugun. Kalp ekomuz sikintili ciki doktor kalp ekg si istedi. O ekg cekilene kadar oldum oldum dirildim. Sonra doktoru bekledik kirk saat yine oldum oldum dirildim. Aklimda hep ya uzuntuden sutum kesilirse gecti. Sonucta ekg temiz cikti ama ben ruhumu teslim.edecektim. emzirdiğimiz surece olacak sanirim bu.alismak lazim.
Aslinda çözüm belli amann sut kesilirse mama var acliktan ölmeyecek neticede cocuk deyip sakinlesebilmek. Ha becerebildin mi dersen beceremedim o ayriEvet ya herşeyi ona yoruyorum moralim bozuk ya azalırsa başka birşey oluyor gene aynı üzülüyorum kendi ellerimle yapıcam diye
Bende ne yapsam bilemedim uyku düzeni oturtulsun 2 Aydan yazıyor 50 günlük olacak baslauom diyorum ama bi yandan da aç kalıp şekeri düşüyorsa endişesi taşıyorumYa ne bileyim cok ta kucukler 4 saatten sonra bisey misey olur diye korkuyirum kirkindan sonra belki kaldirmam da korkuyorum :)) bir de doktor da 2 kere kalksin dedi 4 saat dedi oyle deyince bende ona dikkat ediyorum
Canım çok geçmiş olsun yüreğinizi ağzına getiRmislr yok yere neyse ki sorun yokmuş çok sevindim gözün aydınVayyy sosyete kangurusumu cikti bizimki
Kanguruyu bebekler genelde seviyor ya
Cunku anne karnındaki gibi hem annenin kalp atisina ve kokusuna yakin hemde sarıp sarmaliyor :)
valla o mod hepimizde var. Bizim zor bir gunuzdu bugun. Kalp ekomuz sikintili ciki doktor kalp ekg si istedi. O ekg cekilene kadar oldum oldum dirildim. Sonra doktoru bekledik kirk saat yine oldum oldum dirildim. Aklimda hep ya uzuntuden sutum kesilirse gecti. Sonucta ekg temiz cikti ama ben ruhumu teslim.edecektim. emzirdiğimiz surece olacak sanirim bu.alismak lazim.
Bende senin gibiyim bazen as emiyor meme doluyor mastis olacağım diye korkuyorum sağma yapınca da yine sertleşir alıştırmayım diyorum bi günde Fazlw emiyor sürekli dengesizlik olunca memeler sasırdı bir de benim inçinden açılıyor çekiliyor mu bilmiyorum kol altımnda agriuor korkuyorum bugün kızıma bsy okursa ne yaparım diye ağladımEvet ya herşeyi ona yoruyorum moralim bozuk ya azalırsa başka birşey oluyor gene aynı üzülüyorum kendi ellerimle yapıcam diye
Bende kesilirse düşüncesi yok da oğlum az emiyor ya emmeyi bırakırsa:/ buna üzülüyorum ben de. Çünkü emdikçe gelecek o süt inşallah böyle düşünme. Stres belki azaltır ama kesilmez kolay kolayEvet ya herşeyi ona yoruyorum moralim bozuk ya azalırsa başka birşey oluyor gene aynı üzülüyorum kendi ellerimle yapıcam diye
Halledersin 3 5 kere yapınca alisiyorsun. Bak bizde suan durum bu yine uyudu elini koyup :) cikarinca uyaniyor ama sikinti o. Normalde koyunca alinini opebilecek durumda olman lazim yerlesimi oyle ayarlamaya calis.nemesis kanguru taktık alış verişe gidiyoruz :) ama ben tek basıma halledemedim eşim yardım etti bir de uyuyor kafayı yan koydu çenemin altında kafamı zor hareket ettiriyorum çok mu yukarda yaptık acaba kafayı düz tutsa alinini öpme pozisyonunda mi bakacam ama uyuyor
Tek basıma halledebilirim insallah ya
Buzuki organ kolik yazinca cikiyor canim.Kolik müziği icin YouTube den hangisini söylemiştiniz kızlarkahveci34 iyi geldi diye
Ben 13 kg almistim 15 gün icinde hepsi gitti canim. Kahvalti haric ekmek tüketmiyorum canim da istemiyor zaten. Genelde sıvı tuketiyorum çorba tarzı şeyler. Karnima da korse kullaniyorumKizlar dogum sonrasi kilolariniz ne alemde benim 3 kilom var ama cok duzensiz besleniyorum artik kilo veremiyorum siz ozel birseyler yapiyormusunuz
Benimde sutum yok ya süt artırıcı şeyler yemeye caliscam ama bebekten bisey yemeye fırsat olmuyor resmen .Ben sma kullaniyorum tavsiye uzerine ama sanki kilo almiyo gibi onun disinda kabizlik yapmiyo ve gazini kendi cikarabiliyo cok sukur ama hangi mama daha iyi saglik acisindan bilmiyorum sutum hic yok
Ayni modeli almışız suan tam böyle uyuyor bizim ki de :)Halledersin 3 5 kere yapınca alisiyorsun. Bak bizde suan durum bu yine uyudu elini koyup :) cikarinca uyaniyor ama sikinti o. Normalde koyunca alinini opebilecek durumda olman lazim yerlesimi oyle ayarlamaya calis.
Ben birde kanguruyla giymelik polar aldim. Giyip geziyoruz valla.
Teşekkürler canımBuzuki organ kolik yazinca cikiyor canim.
Orhan yazacaktim yanlis olmus :)Buzuki organ kolik yazinca cikiyor canim.
Evet canım bende hiç atamıyorum kafamdan ve bu salak vesveselerim yüzünden cidden sütümü azaltıyorum normalde o kadar ağzına geliyordu akıyordu yandan farkedıyordum bugun degıl oyle ınan cok korkuyorumBende ne yapsam bilemedim uyku düzeni oturtulsun 2 Aydan yazıyor 50 günlük olacak baslauom diyorum ama bi yandan da aç kalıp şekeri düşüyorsa endişesi taşıyorum
Canım çok geçmiş olsun yüreğinizi ağzına getiRmislr yok yere neyse ki sorun yokmuş çok sevindim gözün aydın
Bende senin gibiyim bazen as emiyor meme doluyor mastis olacağım diye korkuyorum sağma yapınca da yine sertleşir alıştırmayım diyorum bi günde Fazlw emiyor sürekli dengesizlik olunca memeler sasırdı bir de benim inçinden açılıyor çekiliyor mu bilmiyorum kol altımnda agriuor korkuyorum bugün kızıma bsy okursa ne yaparım diye ağladım
Kendimize kendimiz yapıyoruz aslonds sakinleşmek lazim ama yapamıyorum bende bugün sağma yapsam Stok mu yapsam kesilirse diye düşündüm kafamdan bende atamıyorum ama rahat olmak Lazım mama var diye
Sorma. Bu sipanin kalp atisi bana kalp krizi gecirtecek.Bende ne yapsam bilemedim uyku düzeni oturtulsun 2 Aydan yazıyor 50 günlük olacak baslauom diyorum ama bi yandan da aç kalıp şekeri düşüyorsa endişesi taşıyorum
Canım çok geçmiş olsun yüreğinizi ağzına getiRmislr yok yere neyse ki sorun yokmuş çok sevindim gözün aydın
Bende senin gibiyim bazen as emiyor meme doluyor mastis olacağım diye korkuyorum sağma yapınca da yine sertleşir alıştırmayım diyorum bi günde Fazlw emiyor sürekli dengesizlik olunca memeler sasırdı bir de benim inçinden açılıyor çekiliyor mu bilmiyorum kol altımnda agriuor korkuyorum bugün kızıma bsy okursa ne yaparım diye ağladım
Kendimize kendimiz yapıyoruz aslonds sakinleşmek lazim ama yapamıyorum bende bugün sağma yapsam Stok mu yapsam kesilirse diye düşündüm kafamdan bende atamıyorum ama rahat olmak Lazım mama var diye
Biogia icin bilmiyorum ama kendi kullandigim gaz damlasi 15 gunlukken kullanilmaya basliyordu. Ve pediyatristimiz ilk 2 hafta gaz damlasi vermeyin bagirsak florasi yeni oluşuyor demisti. Yani sanirim deadline 15 gun.Kızlar bio Gaia kullanlar. Bebisler kaç gunlukken başladınız kullanmaya...11 gumluguz gaz icun erken dedi dr ama gaz sancıları başladı sanki bizde emerken hep ikiniyor agliyor..bi de saat kaçta kullanıyorsunuz. .
Bizimki aspiratör sesiyle uyuyorBuzuki organ kolik yazinca cikiyor canim.
Aynen bebege sardılar artık beni gözü görmüyor bile..kakaya cise bakmıyor pek gündüz hep işte akşam geliyor ozaman da anca alıp seviyor gece de annemle ikimiz bakıyoruz o uyanmıyor bile bazen ağlayınca gözlerini açıp geri uyur eşim:)Ya ben hamileyken eşim bana bişey ilacak diye aklı çıkardı şimdi bebek doğdu bebeğe sardı kafayı:)) sen babasin yat uyu dimi yok ama kakasina kendisi bakmadan ikna olmuyorerkegin fazla ilgili olması da zarar valla beni sinir ediyor cocukla ayri uğraşıyorum ona ayrı laf anlatmaya çalışıyorum
Canim ben gunde iki bardak humana stil tea,rezene cayi komposto iki litre su iciyorum. Artik umidimi kestim gelmiyecek heralde damla damla var ama devami yok cocuk artik emmeyi reddediyo ilk baslarda bebek cok guzel emiyordu mamayi alinca yavas yavas emmeyi birakacak gibi sen ozel birsey yaptinmiBenimde sutum yok ya süt artırıcı şeyler yemeye caliscam ama bebekten bisey yemeye fırsat olmuyor resmen .
18 gunlukken basladik canim.onceleri gunduz veriyordum arkadaslar oyle demisti burda ama gunduz hep uyudu gece uyanikti o yuzden aksam 10-11 gibi veriyorumKızlar bio Gaia kullanlar. Bebisler kaç gunlukken başladınız kullanmaya...11 gumluguz gaz icun erken dedi dr ama gaz sancıları başladı sanki bizde emerken hep ikiniyor agliyor..bi de saat kaçta kullanıyorsunuz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?