2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilaç mi ben o kadar doktora gittim kimse vermedi bana yaa :-(
Evet kuzum sut artırıcı ilaç var hatta burda bir arkadasa yazmışlardı

Canım ben burada promalt olmadığından alkolsüz bira içiyorum, gayet de içilesi bişi. Acaba Türkiye'de var mı?
İstanbul da var mi bilmiyorum ama Ankara’da metro gross market var toptan ürünleri amA perakende satışı da var orda alkolsüz bira var ist de varsa Ordan alabilirsin kuzum
Anne Malta’larını hiç önermiyorlar kuzum içinde çocuğun günlerce alması gereken sekeri bir gümde tüketip veriyormusiz kendi sütümüzle
İnstagram da gıda dedektifi var o yazmıştı gıda mühendisi kesinlikle takip edin kendi çocukları da var mamaların aslonds ne kadar şekerli olduğunu vs analiz ediyor

Sütünde azalma hissediyormusun peki stresten bende baya bir azaldı

Günaydın kizlar
Homely_angel canm siz ne zmn donuceksiniz? Ucakta bebek huzursuz olmazmi acaba bnde haziranda yurtdışına cikicam ucakta basinctan bizimde kulaklarimiz tikaniyo bazıların baslari agriyo ya birde baska ulkede hava değişimi oluyormus korkuyorum bi sorim dedim sanada

Bemim sütüm var mı bilmiyorum ki biraz sert olsa bile bir dk emince hemen yumuşuyor diyorum acana süt mü yok böyle yapıyotir
Bazı bebekler çabuk çeker yumuşatır memeleri belki senin bebis de öyledir ya da sağ bakalım kaç cc cikicak bi de ben bi kaç gundur cekmesin agzini diye hafif sallıyorum emerken ya da şarki mirildaniyorum ya da süpürge sesi falan açıyorum biraz ise yarıyor...

Promalt maltana gibi içecekler çok şekerli canım bebiise de zarar bize de hem cok kilo yapiyor.boza da aynı onlar gibi eğer seviyorsan icebilirsin az şekerli bi secenek.kuru dutu ben de yiyorum 2 gündür faydasını gördüm
Ilaç mi ben o kadar doktora gittim kimse vermedi bana yaa :-(
Galactago var benim bildiğim damla

Maltana var promalt içemeyenlere,o da kısmen işe yarıyor,bir de dut kurusu çayını deneyin,soda da işe yarıyor gibi ama mucize beklemeyin :) ha bir de mercimek çorbası..bol kimyonla için gaz yapmasın
Dut çayını nasıl yapiyorsun sıcak suda mi bekletiyorsun canim

Canım benimki de öyle .çok sıvı şekilde geliyor . Ve bayağı fazla yapıyor gün içinde .ben mama veriyorum ondan olmuş olabilir . Sen de dikkat et kanli filan olursa tehlikeliymis.
Çok sağol cnm benımkı süt alıyor tek. Kanl6 degıl çok şkür

İnş öyledir cnm sağolasn. Aynen karnı gurul gurul emerkwn, surekli inliyoo birde.

Kizlar dogum sonrasi kilolariniz ne alemde benim 3 kilom var ama cok duzensiz besleniyorum artik kilo veremiyorum siz ozel birseyler yapiyormusunuz

Ben fazla kilo almamıştım aldığım da gitti hatta altına düştü. Ama geri alırım diye korkuyorum, çünkü tatlı tüketimine hiç dikkat etmiyorum.

Bende aldım kanguruyu, daha kullanamadık. Bizim yavru 3075gr’dı en son. Biraz daha kilo alsın diyor eşim.

Seninle hep aynı sayfaları takip ediyoruz

Canim ben nuk kaucuk emzik almistim dogumdan once nuk happy sanirim. Ogurdu falan ama zorla tikiyodum agzina. Bide emzirirken yavasca memeni cikarip onu sok agzina sakin bala sekere batirma

Selam herkese

Geçmişi okudum geldim. Herkesin bi derdi var

Bizim de uyku problemi vardı, şimdi de emerken acı çekiyor bebe. Ağzında aft mı var anlamadım. Üst yan damakları beyaz, ama böyle googledan baktım resimlerdeki gibi nokta nokta değil. Bölgesel olarak beyaz. Bu aft mı kızlar? Öyleyse ne kullanıcam. Yavru huzurla emiyordu şimdi ağlayarak emiyor.

Kızlar kuruyemiş gaz yapar mi çiğ veya kavrulmuş ben ikisini de tüketiyorum vitamin olsun diye ama korktum gaz yapıyorsa diye

Karbonatlı suyla bi silsene kuzum ağzının içini

3 gündir benim de öyle ama ağzında bir şey yok. Süt alerjisi olan bebekelr de memeyi tutup bırakırmış çok korkuyorum o yüzden. Benimki emiyor bir kere çekip ağlayarak bırakıyor tekrar aynı

Aynen canım gorumcemde burdaydi daha onu hiç demiyorum bile uyuyan çocuğu kolunu kipirdatti diye alıp geliyorlar birde kizi var gidip kolunu bacagini cekiyor uyandiriyor yavrumu ne uykusu kaldı ne birseyi 1 haftadır yanliziz kizimla katıla katıla ağlamadığı sürece almıyorum kendi kendine uyuyor çünkü tekrar 40'ı cikana kadar en yakinida olsa yatili gelmemeliler bence anne bebek zaten birbirlerine alışma sürecinde birde onlarla ugrasiyoruz

Canim ben nuk kaucuk emzik almistim dogumdan once nuk happy sanirim. Ogurdu falan ama zorla tikiyodum agzina. Bide emzirirken yavasca memeni cikarip onu sok agzina sakin bala sekere batirma
Canim bende aldim ondan onu direk firlatiyor ogurerek.bebedor aldım çift damak onuda almadi.en son avent ortidontik emzik aldım çift damak onuda almıyor çaresizim.bugun memeden sonra verdim fiskirarak kustu yavrum elim ayağıma dolandı çok tiksiniyor demekki

Avent soothie denedin mi büyük ya kolay kavradi bizimki hastanede aldı ama ağır diye şimdi başka bi avente gectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…