- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #45.401
Bugün doktor kontrolümüz vardı kızlar sarılık 12 çıktı kontrol altında olcak. Doğumdan itibaren 225gr almış doktor mama için 70 cc ver dedi. Çok değilmiş yani benim verdiğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komposto hariç bende senin gibiyim canım.hatta humana yi 4 bardak a kadar içiyorum bazen.bunlara ek olarak doktor promalt al dedi onu daha alamadim. Onu da denicem. Ayrıca kuru dut iyiymis onu da yarın alıp düzenli yemeyi düşünüyorum. Benimki hiç emmedi zaten o yüzden yavaş yavaş süt gidiyor mu bilmiyorum .inşallah artar sütler .sayarak vermeye çalışıyorum 20 bile gelmiyor nasıl artar bilemedim.Canim ben gunde iki bardak humana stil tea,rezene cayi komposto iki litre su iciyorum. Artik umidimi kestim gelmiyecek heralde damla damla var ama devami yok cocuk artik emmeyi reddediyo ilk baslarda bebek cok guzel emiyordu mamayi alinca yavas yavas emmeyi birakacak gibi sen ozel birsey yaptinmi
O promalt varya igggrenc birsey. Ictim bir yudum kostum tukurdum. Esim ne kadar kotu olabilir ki dedi icti ve gidip kustu. Sanirsin bi bardak biraya 1 kiloseker atmislar vermisler oyle tatli oyle rezil..Komposto hariç bende senin gibiyim canım.hatta humana yi 4 bardak a kadar içiyorum bazen.bunlara ek olarak doktor promalt al dedi onu daha alamadim. Onu da denicem. Ayrıca kuru dut iyiymis onu da yarın alıp düzenli yemeyi düşünüyorum. Benimki hiç emmedi zaten o yüzden yavaş yavaş süt gidiyor mu bilmiyorum .inşallah artar sütler .sayarak vermeye çalışıyorum 20 bile gelmiyor nasıl artar bilemedim.
Canım benimki de öyle .çok sıvı şekilde geliyor . Ve bayağı fazla yapıyor gün içinde .ben mama veriyorum ondan olmuş olabilir . Sen de dikkat et kanli filan olursa tehlikeliymis.Kızlar bana da yardım edin. Benim oğlanda gunde saymıyorum artık her bezde kaka yapıyor bazen az bzen çok. Ama sesli sıvı sanki ishal gibi hep öyleydı ama sanki dahada sıvılaştı sesli geliyor. Kv.de ishal olmuş dedi panikledim.
Ilaç mi ben o kadar doktora gittim kimse vermedi bana yaa :-(Ca
Canım emzirme kampı denen bsy bar sut artırmak için bi araştır istersen ve sütünü sağ mamayı azalt cidden as ise doktorlar ilaç veriyor onu kullan
O promalt varya igggrenc birsey. Ictim bir yudum kostum tukurdum. Esim ne kadar kotu olabilir ki dedi icti ve gidip kustu. Sanirsin bi bardak biraya 1 kiloseker atmislar vermisler oyle tatli oyle rezil..[/QUOT gerçekten mi :-( bende belki onla süt artar bi unut diyordum ama tadı igrencse içemem herhalde. Oy oyyy :-(
Haha valla aynenBen 15 kilo almistim 11 gitti dogumdan beri ama geri alirim muhtemelen.cunku gercekten abartmiyorum bizim ev su an pastane gibi. Gunde 2-3 cesit tatli ve tuzlu cikiyor. Kv sagolsun yemekleri yapiyor ama yaninda tatlilar borekler. 3 yildir evliyim son 1 ayda evde kullanilan seker ve unu 3 yilda kullanmamisizdir.
Ay benimkisi de dedi geçenlerde bi zoruma gitti bi kırıldım sütün kaliteli değil doyurucu değil dedi bende bi sinirle dedim ama ac telefonu duyur herkese megafonla bağır herkes duysun dedim :)Bizim hastaneden ciktigimiz gun oglen 1 givi yapmsiti kakasini sonraki kakayi ertesi gece 11de yapti. Ama annem surekli soruyor yaptimi yaptimi kakka varmi yok dedikce demekki beslenmiyor demekki sutun yetmiyor acaba suun besleyici mi degil bazi sutler sulu olur kafami saapti afedersin. Aksam baktim kaka yapmis cektim resmini attim al çerçeveletip duvarina asarsin diye
@mabada zaten uzerine yatiridgim kolu cikariyorum cok oynatmiyor o zaman. Iki kolda aciksa tepiniyor :)
Canım benim de canim çok sıkkın bi yazabilsem buraya...uzun uzun yazıcagim için vakit bulamıyorum malesef emin ol çoğumuzun aynı sıkıntısı var güzel yanları görmeye çalış biliyorum biraz zor ama dene..Evet ya herşeyi ona yoruyorum moralim bozuk ya azalırsa başka birşey oluyor gene aynı üzülüyorum kendi ellerimle yapıcam diye
Evet posalı sanki
Aynen vallaaa 5 yılda bizim ki deeeBen 15 kilo almistim 11 gitti dogumdan beri ama geri alirim muhtemelen.cunku gercekten abartmiyorum bizim ev su an pastane gibi. Gunde 2-3 cesit tatli ve tuzlu cikiyor. Kv sagolsun yemekleri yapiyor ama yaninda tatlilar borekler. 3 yildir evliyim son 1 ayda evde kullanilan seker ve unu 3 yilda kullanmamisizdir.
Bu lohusalıgı benım kadar kötü geçiren yoktur eminimki ilk cocugumda evet yaralarım oldu canım ona cok sıkılıyordu ama hıc boyle kotu ruh halim olmamıstı.sureklı bır buhran halındeyım neye canım sıkılsa eyvah sütüm azalıcak modundayım.ve gercekten bu işin içinden çıkamıyorum su an? Bana destek olun kızlar ya
Kalp atışı hızlı mıydı peki normaldeSorma. Bu sipanin kalp atisi bana kalp krizi gecirtecek.
Biogia icin bilmiyorum ama kendi kullandigim gaz damlasi 15 gunlukken kullanilmaya basliyordu. Ve pediyatristimiz ilk 2 hafta gaz damlasi vermeyin bagirsak florasi yeni oluşuyor demisti. Yani sanirim deadline 15 gun.
O promalt varya igggrenc birsey. Ictim bir yudum kostum tukurdum. Esim ne kadar kotu olabilir ki dedi icti ve gidip kustu. Sanirsin bi bardak biraya 1 kiloseker atmislar vermisler oyle tatli oyle rezil..
Ya kızlar ben hala inanamıyorum nasıl bir mucizenin içinde olduğumu, evlat aşkıyla yanıp tutuşurken , 17 ay boyunca her adet oluşumda yıkılmışken şimdi gelip anneler grubuna dert yanıyorum..
Bugün düşündüm de ne de çabuk geçmiş hamilelik dönemi , tam tadına varmadan , su geldi bebiş geldi oldu bitti
Bu günlerin de an ve an tadına doymak istiyorum, bu sefer de lohusalık psikolojisine kapılıp bu günleri kendime zehir ediyorum.. çok şükür bin şükür onu bana verene, bazen böyle akıllandığımda oluyor işte
Buraya girip yalnız olmadığımı, bebişlerimşzdekş sıkıntılarında ortak olduğunu görünce , demek normal deyip sakşnleştirebiliyorum, ama bu kuruntuların hepsinin anne olduğumuzdan ötürü ,, vicdan merhamet/duyarlılık bizi özel kılan da bu işte.. kadın olmak...
Hamilelikte de sikintiliydi.Kalp atışı hızlı mıydı peki normalde
Olmasi lazim. Annem bana hamileyken bobreklerinde sikinti olmus surekli alkolsuz bira ictim diyordu. Tabi hala varmi bilmiyorum :) olmadi light bira iceriz kiz az da keyif yapmayalim mi yaniCanım ben burada promalt olmadığından alkolsüz bira içiyorum, gayet de içilesi bişi. Acaba Türkiye'de var mı?