2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oiyyyu baya imdat yani :)

Dün akşam 10da bizde banyo yaktırdık ve sanirim bizimki de su yuttu galiba ağzında yüzünde kopuk vardı cok panik oldum yüzünü duruladım ama ağladıkça agladi Sudan korkacak banyodan soğuyacak diye üzüldüm

baya bugün huzursuzdu banyoda zaten halbuki bir saat önce emmişti
Sonrada banyo yapmasına rağmen uyumadı bir buçuğa kadar agladi neden anlamdim emzirmeye çalıştım istemedi de

İnçe uzun çıtçıtlı body inçe de alt giydirdim
Üstüne kundak yine sırılsıklam terle uyandık yan yatma yastığından mi diye düşündüm ama normal zamanda olmuyor hiç @-nemesis-
Ne yapacağımı şaşırdım kundağı boşuna almış oldum sanirim

Ay bu kadar gaz nerden geliyo ya saat 3 ten beri gaz. Cikartmakla meşgulüz
CNim Gülten ebe var instagram da onun gaz videosu bizim işimize yaradı baya bi bakın bence kolik bebeği falan olanlar hep mesaj atmış cok ise yaradı diye

CNim Gülten ebe var instagram da onun gaz videosu bizim işimize yaradı baya bi bakın bence kolik bebeği falan olanlar hep mesaj atmış cok ise yaradı diye
Takip ediyorum canm onun yaptigi gibi yapiyorum garcekten kolay cikiyo ama bitmek bilmiyor ki bu gaz
Bu arada. Bnm bebekte gece terliyo ince giydirmeme ragmen terliyo gece iki kez Kiyafet degistiriyorum

Bizimki de banyoda pek sakin maşallah. ..Bu yüzden kendim yikarim gibi geliyor peki tek yıkarken kulaklarını kapatabiliyor musun canim en çok kulaguna kaçar diye korkuyorum...
Filedeyken kafasını yana döndürüyor o sırada tek tarafı kapayıp dikkatlıce döküyorum.

Aynılarını kesin bana da söylerler :)

Yastiktan olmaz sanmam. Bu aralar benimkide cok terliyor ben dun gece normal tulum ustune muslin orttum. Cok rahat uyudu. Gece 2 defa kalkti sadece. Bu gece sadece kisa kollu zibin alt pijama ustune kundak yapacagim.

Günaydın kizlar bebegin vücut ısısı kac olmali kac olursa ates cikmis oluyo bilgisi olan varmi

Yastiktan olmaz sanmam. Bu aralar benimkide cok terliyor ben dun gece normal tulum ustune muslin orttum. Cok rahat uyudu. Gece 2 defa kalkti sadece. Bu gece sadece kisa kollu zibin alt pijama ustune kundak yapacagim.
Bizim ev sizin kadar sıcakta değil aslında niye anlamadım kaka da yapmadi geçen Cuma’dan beri bugün tam 10. Gün acaba gece ikiniyor falan ondan mi terliyor bu kadar kolu da dışarıda kalıyor diye içine uzun kollu zibin giydiriyorum nerdeyse salonla yattığımız oda arasında 2 derece fark vardır o yüzden de uzun kollu giydiriyorum ki salonda kendi de kolları da üşümesin açıkta olunca diye sabah çıkarıyorum kundağı şimdi yine terlemişti

Bizimki gece az emdi kustu 5 de az emdi küstü sürekli huzursuz 9 da az emdi kustu hatta kaldırdım emmeden alt değiştirirken kustu durduk yere öksürdü bogulacsk gibi sanki bir şey Genzine gitmiş de çıkaracak gibi oldu kıpkırmızı ters çevirip sırtına vurdum sanirim baya baya su kaçtı bizimkine genzi dolu hala onu atmaya çalışıyor galiba
Yine az emdi göğüslerim aksamdan beri sis dengesiz emmesinden memeler de sasırdı kendini
Şampuanı yuttuysa vah halime cidden endişelendim iyice

Methede çare de küvet desteği satılıyormuş kaydırak gibi ondan mi alsam acaba daha rahat mi olur kullanana var mi öyle bir şey

Kuvet destegi ne yukseltmek icinse ben kullaniyorum.
Bacim yalniz hrm terleme hem kusma acaba senin bebenin atesi filan mi var
Baska bir sikintisi var sanki. Birde 10 gundur kaka yapamiyorsa ondanda ememez.gece ikinip terliyor olabilir.

37. Ustu ates canim. 38 olunca doktora gitmen lazim.
Saol canm 37 olunca sknti yok dimi cok huzursuzdu hp olctugumde 36.3 civari cikiyordu bugun 37 cikti atesi cikti sandik
Suan gene olctum 37/4 oldu bu koltukalti atesolcerde oltugum
Temassiz atesolcermi iyi yoksa koltukaltimi canm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…