2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İlerde en büyük sıkıntımiz bebelerin yemeleri ve uyuma şekilleri olacak .. çok soracagiz ne yedi bugün ogunleri nasıl . Uyutma şekiniz nasıl diye ? Kimisi ayakta sallayacak kimisi beşikte kimisi kucakta kimisi pusette tabi melek olan bebeklerde olacak anne diyecek emziriyorum yerine bırakıyorum kendisi uyuyakaliyor diye .. inşallah böyle olur bizimkilerde .. kızımda bunların tavan noktasına kadar geldim uyumayan ve yemeyen bir bebekti .. çok zorlanmistim.. sımdi oğluma nasıl uyku eğitimi verecem onu bile bilmiyorum

Kızlar çok kötüyüm. Eşimle tartıştık konu ne tahmin edin. Benimle ilgilenmiyosun diyo. Geceleri bebekten uyuyamıyorum gündüz gelen giden ve eşim bana benimle ilgilenmiyosun 1 hafta sonra askere gidicem hiç mi özlemedin diye küstü çarptı kapıyı çıktı gitti. 1 saat ağladım napıcağımı sasırdım artık kaça bölüncem bilmiyorum

Geçen bir arkadaş yazmıştı bu yaşadıklarıniz hepsi normal diye .. sizin de yaşadıklarıniz normal canım .. eşin asker uzun süre gelemeyecek ve gelince ayrı bir ilgi alaka bekledi ama bebek faktorunun bu kadar etkili olabileceğini düşünmedi ki aslında daha destek olması lazım o gidecek ve bebeğin bütün sorumluluğunu sana bırakacak asıl yük sende bunu ona soyle .. ilk kızımda bende öyle dusunurdum ama bizde tersi oldu ben eşime dedim kız olunca sen iyice alakayı benden kestin diye ikinci bebekte öyle şeyler konusmuyoruz bile başımıza neler geleceğini biliyoruz .. bu dönemlerinizi birbirinize ilişkinize evliliginize zarar vermeden atlatirsiniz inşallah sen sakın kendini eksik görme daha çok yeni herşey hayatınız farklı bir boyuta geçti hiçbir şey eskisi olmayacak ama daha güzel güzellikler bekliyor farkında değil eşin ve diyecek iyiki bebeğimiz olmus diye... İnşallah sana faydası olur yazdiklarimin

Ben aldim canim sevgili bebekten aldim ben. Siyah beyaz kartlar arada kirmizida var. 2 haftadir filan oynuyoruz onlarla. Ama uzun sure ilgisimi vermiyor henuz en fazla 2 dk :)
kartlar nasil dayaniklimi buyuyunce eline aldimı burusturup atabilirmi yoksa sertmi yada agzına sokarsa felan dağilabilcek cinstenmi sen begendin mi?

normal canım benim ki 3-4 gunde 1 yapiyo telaş yapma bence

oyun halosi dikkatini çekdimi aaaa ben daha cekmez diye kurmamistim onu onida kurayım hemn

Kızım kartlarla etkinliklerle büyüdü. Çok hevesliydim onda:) bunda aklıma bile gelmemiş geçen nemesis yazınca hatırladım:)) ben ilk siyah beyaz kartları çıktı alıp hazırlamayı düşünüyorum. Sonra ilerde renkli olanlardan alırım. Piapolya var belki biliyorsun dur. Onun sitesinde çıktı alınacak kartlar oyunlar vs var. Satış sitesi de imagnetfun. Oraya da bakabilirsin

Ben oyun halısı bakıyorum bu ara karar verip alamadım bi türlü

Bilmiorum ama inceleyim hemen bakiyorum tesekkur ederim
oyun halisı fp in aldim ben su ayaginda org olandan ama daha oynatmadım ilgisini çekmez die dusunmustum ama topikteki arkadas ilgilenio deyince onuda kurucam artik bakalım

Bilmiorum ama inceleyim hemen bakiyorum tesekkur ederim
oyun halisı fp in aldim ben su ayaginda org olandan ama daha oynatmadım ilgisini çekmez die dusunmustum ama topikteki arkadas ilgilenio deyince onuda kurucam artik bakalım
Ben de onunla tiny love maymun adası arasında kaldım. Görmeden alacak olunca da karar veremedim. Tiny love ın oyuncakları daha güzel gibi sanki. Fisher price inda piyanosu var hangisini daha çok sever bilemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…