2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
benimki de ikinci günü sarardı, az emmişti, daha doğrusu ben ne kadar ve nasıl emzireceğimi tam oturtamamıştım kafamda. sonra biraz daha emzirebildim, sarı rengi düzeldi. yani inşallah emdikçe geçer canım. bi de benimki de en fazla 4-5 saat uyuyor ama geçen gün 6 saat uyudu,konşular tebriğe gelmişti, aa uyandır o zaman emzir dediler, burnunu sıktım, ayağını sıktım, tık yoktu, az korktum gibi oldu ama az bekledikten sonra uyandı, yani ilk defa 6 saat uyumuş oldu. onun dışında max 5 saat. arada oluyor demekki. inşallah daha sık uyanırlar da rutinleri olur canım.
İnşallah canım ben 4 saat olduktan sonra panik yapıyorum hemen

Kizlar bebegi benim gibi heryedikten sonra kusan varmi. Hemen yatirmiyorumda emince dik bekletiyorum. Baxen fiskirircasina bazen normal kusuyo ama karnindan ses geliyo kusmadan once varmi benim gobi olan???

Sorun şu ki uyandıramıyorum ailecek annem babam kuzenim ben eşim seferber oluyoruz ama uyanmıyo. Artık hüngür hüngür ağlamak istedim bugün. Altını yıkadık az gözünü açtı hemen mama tıktım ağzına çünkü emmesi mümkün değildi. Şimdi geri uyudu çok bunaldım ne yapıcam bilmiyorum

Cnm bende ayni seyleri yasadim. 1,5 saatte bir uyandirdim ben gec gunduz. Ama ne uyandirma ayagini sıkma, karnini ovma alt degistirme cok zordu cok sukur kilo alimi iyi dedi doktor 1 aylik olunca biraktim. Simdi 4 saati bekliyorum fazla olmadan uyandirip emziryirum. Ama 1 ay dikkat et sen

Kızlar bebek gercekten bi tuhaf benim bugün galiba grip oluyoruz burnu ve genzi tıkalı. 1 saat önce uyandı açıkmış bi sevindim hemen emzirdim yerine yatırdım 15 dk mızırdandı sonra bi ses boğuşur gibi hemen yerimden fırladım ağız dan burundan fışkırarak kustu. Kendim gelemedim hala. Üstünü felan değiştirdim az aranıyodu memeyi vermeyi deneyim dedim emerken nefesini tuttu bi 5 saniye felan hemen kaldırdım salladım. Ne oluyo anlamıyorum. Şimdi yüz üstü yatırdım rahat etti gibi galiba genzinde balgam var o bunaltıyo yavrumu şimdi gözümü kırpamıyorum korkudan

Aynı benim durumlar hemde epeydir olan durumlar nefesini tutma bizdede oluyor cok

Kızlar kanaması 40 çıksa bile devam eden var mi benim 48. Günün hala devam ediyor geçen hafta iki gün ped doldu acaba adet mi oldum dedim ama leke leke devam ediyor bazen kan bazen kahve rengi benim gibi olan var mi ayrıca bir şey daha soracağım bu analık parası 300 lirayı alabildiniz bi bi arkadasim hemen almış dün ben gittim 25 Nisa’nda alabilirsiniz dediler
Aramızda ücreti alırken kadar uzun süren oldu mu ?
Canim bebek dogunca bavurdum bir ay sonra cikti

Kizlar bebegi benim gibi heryedikten sonra kusan varmi. Hemen yatirmiyorumda emince dik bekletiyorum. Baxen fiskirircasina bazen normal kusuyo ama karnindan ses geliyo kusmadan once varmi benim gobi olan???
Benimki oyle canim emzirmeye korkar oldum.bizde bi de oksuruk var oksurdukten sonra ici kalkiyo kusuyo.doktor gunde 4 kez den fazla cok kusuyorsa sorun var dedi.gunde bi kereden fazla olmuyo fiskirir tarzda kusmasi.gozlemliyorum cok emdigi zaman oluyor

Ben aliexpresten sirt cantasi seklinde olani aldim cok memnunum.hem hafif hem cok gozlu.bazi sitelerde de var burda ordan getirip satiyorlar
Sunveno nun kini mi aldın cnm güzel gözüküyor du baya iki boyu var herhalde küçüğünü mü büyüğünü mü aldın sen ne kadar zamanda geldi

Sunveno nun kini mi aldın cnm güzel gözüküyor du baya iki boyu var herhalde küçüğünü mü büyüğünü mü aldın sen ne kadar zamanda geldi
Lequeen canim markasi sunvenonun taklidi sanirim o daha guzeldir tabi.40 gunde geldi buyuk benimki. buyuk olmuyo ama ancak yetiyor

Ben ddrop kullaniyorum. Ama yazdigim markalardan herhangi birini kullanabilirsin. Ozellikle wellcare ve ocean sprey formunda ben birdahakine onlardan birini alacagim. Cunku ddrop damla seklinde 1 damla damlatmak lazim ben zorlaniyorum damlatirken.
Canım welwellcare baktım içeriğinde d vitamini ve zeytinyağı var. Zeytinyağı ishal yapar mi acaba ya yeni yeni düzelmeye başlıyor ishal durumu yine kötü olmasın .

Ben de vicdan azabi cektim sonra. Bir aylık bebekten poğaça yanak bekliyorlar zsten telefonda falan konusurken diyorlar işte biraz daha canı yerine geldi biraz farketti sanki eh iyi fena degil işte falan diyorlar bebekten bahsederken
Gercekten duymamay calis kulagini tika. Benim kizim dogdugunda 3180 grdi bu yasamaz diyolatdi cok uzuluyordum sutum olmuyordu. Oglum 3500 gr dogdusimdi de diyolar bu cok ufak dogdu kizin bunda iyiydi. Aciklama bile yapmiyorum buyur onunde zaman cok diyor konuyu kapatıyorum. 1 gr bile umrumda degil

Canım welwellcare baktım içeriğinde d vitamini ve zeytinyağı var. Zeytinyağı ishal yapar mi acaba ya yeni yeni düzelmeye başlıyor ishal durumu yine kötü olmasın .
Sanmam canim. Cunku cook cok az zeytin yagi almis olacak. Zaten 1 fis sikiyorsun 1 damlaya denk geliyor onunda ne kadari yag olacak ki. Ayrica her d vitamininde var yag. D vitamini yagda cozunen bir vitamin. Ya aycicek yahi ya zeytinyagi yada hindistan cevizi yagi var.

Benimki oyle canim emzirmeye korkar oldum.bizde bi de oksuruk var oksurdukten sonra ici kalkiyo kusuyo.doktor gunde 4 kez den fazla cok kusuyorsa sorun var dedi.gunde bi kereden fazla olmuyo fiskirir tarzda kusmasi.gozlemliyorum cok emdigi zaman oluyor

Ya bende de baZi gunler cogalir bazen cok iyi gidiyor anlamadim neye gire oldugunu dun oglenden beri ne yediyse cikardi baya uzuluyorum yavrum uyuyamiyorda kendide hoslanmiyor. Emerken oksuruyor benim kizimda alerji belirtisi gibi ama insallah degildir yoksa hemen mudahale etmek gerek

Kızlar yarın 40 çıkıcak yavrumun ilk doğduğunda 2 gün yattı sarılıktan tedavi gördü şimdi sağlık ocağına boğazı için götürdüm doktor sarılık olabilir diyor tekrarlamış yukselmis olabilir diyor kilo alımı iyi gibi ama sizce yukselmismidir nr zaman atıcak bu sarılığı yavrum

Kızlar yarın 40 çıkıcak yavrumun ilk doğduğunda 2 gün yattı sarılıktan tedavi gördü şimdi sağlık ocağına boğazı için götürdüm doktor sarılık olabilir diyor tekrarlamış yukselmis olabilir diyor kilo alımı iyi gibi ama sizce yukselmismidir nr zaman atıcak bu sarılığı yavrum
sağlık ocağına çok güvenme. başka bir pediyatriste götür. hatta mümkünse acıbademe götür orada sarılığa makinayla 3 saniyede bakıyorlar.

Canim benim oglumda arada fazlasıni çıkarıyo ama her yediginde olmuyo bu genelde hıçkirık tuttugunda oluyo ama yengem benden 2 ay once dogum yaptı onun oglu surekli kusuyo dr danistiklarında kilo kaybi yoksa kusması sorun degil ama kustugu icin su kaybedebilir sik emzir demis aklinda bulunsun ama sende dr danis cnm

Canm bn aldim dogum parasini tam bir aylik oldugunuz gun aldim bnm kanamam fazla olmadi tek 10 gun surdu 40 im cikmadan 5 gun once lekelenme oldu adet olmus olabilirsin canm adet sancisi varmi
Ben dün başvuru yaptım 25 Nisa’n dediler normal o zaman aylar sonra almam
Benim de 43 . Gün ve kanamam beş gündür yeni regl olmuş gibi arttı.
Gecem hafta benim arttı 2 gün pedlere doldu ama suan leke halinde anlamadım hala neden devam eder

Genelde emerken hep yapıyo kakayı diye emme sonrasına bırakmıştım alt değiştirmeyi ama artık omzumda yatırırım bi yarım saat
İlk zamanlar emerken yapıyorlar sonra normale dönüyor

Ayy benim eşim yollasin seninkine şöyle bir 15 kilo:KK70: biz de her akşam eşimle tartismaya başladık kilo ver diyorum ona 100 üzerine çıktı göbeği aldı başını gidiyor ya adam ekmek manyağı oldu 30 yaşında 100 kilo olunur mu.. Spora gidecek diyet yapacak karar aldik
:KK70:olur valla yollasın azcik tombiklesin:-)verir ya genç nasıl olsa daha ekmeği kessin verir ben öyle vermiştim spora da gitmiştim ikisi beraber etkili oluyo zaten diyetle yeşil çayda içsin bol bol...

Back
X