2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet bende eşime diyorum duracağı varsa sabah ultrasona girersin akşamına durur hatta 10 dkk sonra bile durabilir ama ısrar ediyor bende sonra allah korusun bir şey olursa ben sana git demiştim der diye korkuyorum

kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap o zaman canım. geçen gün burada bir arkadaş yazmıştı, onun doktoru da bebeğin kalp ritmi bozulur diye ultrasonu fazla önermiyordu. o tür riskler varken ben dayanmaya çalışıyorum. ama eşin de öyle zorluyorsa sen karar ver tabi ki.

hem de kola, amanın. içme tatlım onu, normalde bile içme ki hamileyken asla.
Tövbe bismillah kola mı kız ben onu senede bir icsem pisman oluyorum acaba zarar verdi mi diye.. Aman kızlar sakın ya hararetiniz varsa vişne kaynatin kayısı kaynatın limonata yapin koyun dilaba buz gibi icin serin serin.. Kolanin hamilelikte sigaradan farkı yok bence

Benim geçen akşam gittigim doktor dedi canim 16. Haftadan once kalp sesini dinletme riskini alamam ritmi bozulabilir demişti. Sagolsun iyi ki söylemiş cok istiyordum duymayi şimdi asla istemiyorum

Ay benim duam o kadar istahsiz ki kizim ac yasiyor resmen. Yemek yedirmek icin mucadele etmem lazim her zaman o hali bulamıyorum kendimde malesef

kızlar çocuklarınızı yemeğe zorlamamanızı öneriyorum. kendi çocukluğumda annem de sürekli zorlardı, çünkü yemekle hiç alakası olmayan afrikalı gibi bir çocuktum. ama annem ye dedikçe daha da yemeyesim geliyordu. hayatım boyunca yumurta yemedim. ama çok şükür bu yaşıma kadar bir sağlık sorunum olmadı. ergenlik ile birlikte de normal kilomu buldum. acıktıkça yer, siz kendinizi üzmeyin.

canım bazen ben de oramı buramı yokluyorum ama bu haftalar vücudun hamileliğe alıştığı ve kabullendiği haftalar. o yüzden bazı belirtiler azalabilir. bir de doktor randevusuna kalan son günlerde endişeler iyice artıyor, normal. inşallah güzel haberlerle döneceksin doktordan.

İnşallah düşmüştür euthyrox mı içiyorsun

Selam kızlar devlet hastanesinden geliyorum ultrason cihazlarda ölçüm farklı oluyor mu sizde
Özelde gecen hafta 7+1 günlüktü bugün 9+1 ölçtü doktor bilemedim yani cok şükür iyiyiz kan verdim

iyiyseniz sorun yok canım. azıcık daha büyüdüğünde tam ölçülür, emin olursun haftasına. gerçi ben devlet hastanelerine pek güvenemiyorum.

hakkında hayırlısı olsun canım, en kısa sürede sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim.

Canim onceden ben de oyle derdim hic zorlamam acikinca yer diye ama evladim olunca ve onun halini görünce dayanamiyor ana yuregi iste su ara meyveyle yasiyor mesela. Yani cogu anne istahsizliktan yakinir ama az da olsa yiyor istahsiz dedikleri cocuklar bile. 4 bucuk yasinda 13 bucuk kg bi cocuk benim kizim:) resmen buyumuyor yine de saglikli olsun da önemli olan o diyip teselli ediyorum kendimi iste

ben de aynen senin gibiyim canım. 14.haftada sonlanan gebeliğimde ikili testimde biyokimyasal risk çıkınca maternit test yaptıracaktık ve ben kan vermeyi 1 hafta erteledim. ve o hafta hep dua ettim, sağlığında bir sorun varsa bana o kararı aldırma Allah ım diye. ve kan vermeye iki gün kala kendiliğinden sonlandı. her şey olacağına varır, Rabbim ne yazdıysa yaşayacağız.

Cok üzüldüm canim.. Rabbim inşallah saglikla tekrar nasip etsin en kisa zamanda

Benim geçen akşam gittigim doktor dedi canim 16. Haftadan once kalp sesini dinletme riskini alamam ritmi bozulabilir demişti. Sagolsun iyi ki söylemiş cok istiyordum duymayi şimdi asla istemiyorum

benimki de 3 saniye dinletti canım, fazla dinletemem dedi. hatta benim ki ilk haftalarda karından bile bakmıyor, daha fazla ışın vermesi gerektiği için.

çok iyi biliyorum canım, annem hala aynı psikolojiyi yaşadığını anlatır. hatta annem de hep yemek yemeği seven bir çocuğum olsun diye dua etmiş. sonra kardeşim önüne gelen her şeyi yiyordu :) hatta restaurantta başka masalardan bile yemek yediğini bilirim :)

Allah büyük canım o "ol" demiş zaten bende pko var ilk kızım tüp bebek ve ikinci doğal yoldan hamile kaldım mucizenin de mucizesini yaşıyorum

Bu olusum kesinlikle Rabbimin bi mucizesi..
Bende cok fazla adet duzensizligi vardi. Tuylenmesi kilo artisida cabasi..

Bi macun kesfettim onu kullanmaya basladim 2. Ayda hamile kaldim

Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim

Bizede doktor 6.haftada dinletmemisti fazla isi vermem gerek o da risk olusturur demişti geçen 8.haftaya yakın kanamam olduğunda bakti ilk kez onda duydum

Hahah o da iyiymiş:) bakalim bizim dualar kabul olacak mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…