- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.601
sağol canım inşallah . sende sağlıklıca al yavrunu kucagınaNeeee. . . .. Canım... Allah sabır versin yavrunla cennete kavusacaksiniz inşallah kelimelerin kifayetsiz kaldığı an... Rabbim tez zamanda tekrar sevindirsin seni
Haklısın canım dayanıcam artık bırakıcam kolayı :/
Evet bende eşime diyorum duracağı varsa sabah ultrasona girersin akşamına durur hatta 10 dkk sonra bile durabilir ama ısrar ediyor bende sonra allah korusun bir şey olursa ben sana git demiştim der diye korkuyorum
Tövbe bismillah kola mıhem de kola, amanın. içme tatlım onu, normalde bile içme ki hamileyken asla.
Benim geçen akşam gittigim doktor dedi canim 16. Haftadan once kalp sesini dinletme riskini alamam ritmi bozulabilir demişti. Sagolsun iyi ki söylemiş cok istiyordum duymayi şimdi asla istemiyorumkalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap o zaman canım. geçen gün burada bir arkadaş yazmıştı, onun doktoru da bebeğin kalp ritmi bozulur diye ultrasonu fazla önermiyordu. o tür riskler varken ben dayanmaya çalışıyorum. ama eşin de öyle zorluyorsa sen karar ver tabi ki.
Ay benim duamo kadar istahsiz ki kizim ac yasiyor resmen. Yemek yedirmek icin mucadele etmem lazim her zaman o hali bulamıyorum kendimde malesef
kızlar ben de ne kasık ağrısı ne bulantı hiç bişey kalmadı bi tek gögüslerim hassas .. o kadar ki hamile olup olmadığıma emin değilim. Sanki yarın gideceğim ve doktor bişey yok burda diyecek. O kadar ki korkuyorum
İnşallah düşmüştür euthyrox mı içiyorsunHepimizin bebisleri hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Evet bende de 3 farklı sonuca bakıldı . Ultrason a girdim . Tsh değeri bayağı yüksek çıktı . Doktor hasimato dedi. Işte bi haftadır ilaç kullanıyorum sabah aç karnına . Haftaya gideceğim kontrol için inşallah değer normal seviyesine iner. Bebislere de zarar gelmez .
Selam kızlar devlet hastanesinden geliyorum ultrason cihazlarda ölçüm farklı oluyor mu sizde
Özelde gecen hafta 7+1 günlüktü bugün 9+1 ölçtü doktor bilemedim yani cok şükür iyiyiz kan verdim
Selam kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum listeden de adımı çıkarabilirsiniz. çarşamba gunu kontrolum vardı doktor kalp atışı duyamadı dün sabah kürtaj oldum. inşallah siz sağlıklıca alırsınız kucağınıza.
Canim onceden ben de oyle derdim hic zorlamam acikinca yer diye ama evladim olunca ve onun halini görünce dayanamiyor ana yuregi istekızlar çocuklarınızı yemeğe zorlamamanızı öneriyorum. kendi çocukluğumda annem de sürekli zorlardı, çünkü yemekle hiç alakası olmayan afrikalı gibi bir çocuktum. ama annem ye dedikçe daha da yemeyesim geliyordu. hayatım boyunca yumurta yemedim. ama çok şükür bu yaşıma kadar bir sağlık sorunum olmadı. ergenlik ile birlikte de normal kilomu buldum. acıktıkça yer, siz kendinizi üzmeyin.
Amin. Benim daha once iki düşük oldu canim birincisini zaten düşünce hamile oldugumi anladik. Ikincisine hamile kalinca eşimle oturup dua ettik. Allah im eger hayırsız bir evlat olacaksa ya da hastaliklarla imtihan olacaksak bu yavrumuzu bizr verme. Hayırlı saglikli evlat olacaksa ver... Ve bebek 1 hafta sonra düştü tabi ki cok üzüldük ama o dua aklımıza geldi. Demek ki hayirli ya da saglikli degildi dedik.. Ve biz 2.5 senedir hep saglikli olsun diye dua ettik hayirli salih ve saliha evlat olsun dedik.. Ben duami ettim Rabbim e sigindim ve duamin kabul olduğuna inanarak icim rahat bir gebelik yasamak istiyorum :)
Cok üzüldüm canim.. Rabbim inşallah saglikla tekrar nasip etsin en kisa zamandaSelam kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum listeden de adımı çıkarabilirsiniz. çarşamba gunu kontrolum vardı doktor kalp atışı duyamadı dün sabah kürtaj oldum. inşallah siz sağlıklıca alırsınız kucağınıza.
Benim geçen akşam gittigim doktor dedi canim 16. Haftadan once kalp sesini dinletme riskini alamam ritmi bozulabilir demişti. Sagolsun iyi ki söylemiş cok istiyordum duymayi şimdi asla istemiyorum
Canim onceden ben de oyle derdim hic zorlamam acikinca yer diye ama evladim olunca ve onun halini görünce dayanamiyor ana yuregi istesu ara meyveyle yasiyor mesela. Yani cogu anne istahsizliktan yakinir ama az da olsa yiyor istahsiz dedikleri cocuklar bile. 4 bucuk yasinda 13 bucuk kg bi cocuk benim kizim:) resmen buyumuyor yine de saglikli olsun da önemli olan o diyip teselli ediyorum kendimi iste
Allah büyük canım o "ol" demiş zaten bende pko var ilk kızım tüp bebek ve ikinci doğal yoldan hamile kaldım mucizenin de mucizesini yaşıyorum
Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerimSelam kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum listeden de adımı çıkarabilirsiniz. çarşamba gunu kontrolum vardı doktor kalp atışı duyamadı dün sabah kürtaj oldum. inşallah siz sağlıklıca alırsınız kucağınıza.
Hahah o da iyiymiş:) bakalim bizim dualar kabul olacak mi:)çok iyi biliyorum canım, annem hala aynı psikolojiyi yaşadığını anlatır. hatta annem de hep yemek yemeği seven bir çocuğum olsun diye dua etmiş. sonra kardeşim önüne gelen her şeyi yiyordu :) hatta restaurantta başka masalardan bile yemek yediğini bilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?