2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam arkadaşlar.
Biz bugün sat'a göre 6+6 ama yumurtlamaya göre ( 21.gün yumurtlama oldu) 5+6 günlüğüz.
Sabahları çok nadir genelde akşamları bulantı oluyor.
Onun dışında Salı günü kontrol var keseyi görmüştük kalp atışını göreceğiz.
Öyle büyük bi stresmiş ki bu gebelik işi.
Yok keseyi görecek miyim, yok kalp atışını duyacak mıyım falan filan.
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı bir gebelik ve doğum nasip etsin.

Hahah o da iyiymiş:) bakalim bizim dualar kabul olacak mi:)

Bugün ben de güne iyi başladım,standart peynir ekmek ikilisine domates ve zeytini ekleyebildim kahvaltıda :) ama işte hastalıklı ruh hali hareketleri hissedene kadar yakamı bırakmayacak,acaba neden mide bulantım azaldı sorusu kafamı kurcalıyor bu sefer de

aynen bende bu sabah 0 bulanti uyandim ve bende ayni sekilde hissediyorum

Hamileligim kizimimkinden cok farkli gectigi icin acaba erkek mi diyorum ama oyle bi his yok :)

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum,ve yine sağ tarafta,büyük olasılıkla bu da erkek olacak

Ben farklı hissediyorum kızlar ya çok sivilcelendim oğlumda hiç sivilcem yoktu , oğlum soldaydı bu sağda , oğlumun kesesi fasulye şeklindeydi bu tam yuvarlak, bir de oğlumdakinden bir tık fazla mide hassasiyetim ama tüm farklılıklara rağmen ters köşe olacakmışım gibi geliyor yani ikinci de erkek olabilir gibi hissediyorum :))

Rabbim gönlüne göre versin. Ben bir şey hissetmiyorum yani düşünmemeye çalışıyorum ama bir kızım olursa çooook mutlu olurum sağlıklı sıhhatli tabi ki hayırlısıyla. İki tane oğlum var Rabbim büyük oğlana hazırlıklıyım kıza da...

Benim geçen akşam gittigim doktor dedi canim 16. Haftadan once kalp sesini dinletme riskini alamam ritmi bozulabilir demişti. Sagolsun iyi ki söylemiş cok istiyordum duymayi şimdi asla istemiyorum
Hm anladım canım gitmedim zaten bugün 2 hafta dolmadan gitmeyeceģim ne yapalım her şey olacağına varır allah korusun bebeklerimizi

Valla abartmayayım her gün içiyordum canlar :/ hergün olmasa gün aşırı:/ siz iyi içmiyonuz ne güzel ben fena alışmışım

Amin canım hepimizin :)
Tabi ki oğlu olunca kızı olsun , kızı olunca oğlum olsun istiyor insan ikisinin de tadına baksak fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…