- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.641
Valla abartmayayım her gün içiyordum canlar :/ hergün olmasa gün aşırı:/ siz iyi içmiyonuz ne güzel ben fena alışmışım
merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah bende 2018 şubat annesi olacağım ve çok mutluyum
tesekkür ederim 6+6 haftalık hamileyim sizin ne kadarHamile olmasan bile bırak canım ne yararı var ki sana. Biz bırakalı yıllar oldu belki. Tabii arada sırada canım çekmiyor değil bi iki tadıyorum ama yılda 2 belki :)
Hayırlı olsun : ) Hoş geldin :) kaçıncı haftandasın?
bir sorum olacak ben normalde 6 hafta 6 günlük hamileyim fakat ultrasonda bir hafta geri benim gibi olan var mı
Hamile olmasan bile bırak canım ne yararı var ki sana. Biz bırakalı yıllar oldu belki. Tabii arada sırada canım çekmiyor değil bi iki tadıyorum ama yılda 2 belki :)
Hayırlı olsun : ) Hoş geldin :) kaçıncı haftandasın?
doktora sordum geç döllenme değil dedi ultrasonda genelde böyle cıkabiliyor dedi. cünkü gec döllenme olsa ben de gec öğrenirdim adetime 4 gün varken idrar testiyle öğrendim benGeç döllenmedir canım. bir kaç arkadaşımızın daha aynı şekilde.
bir sorum olacak ben normalde 6 hafta 6 günlük hamileyim fakat ultrasonda bir hafta geri benim gibi olan var mı
yani geç döllenmeyle alakası yoktur değil miBenim öyle canım 1 hafta geriyiz ama önemli değil ilerki haftalarda yakalayabiliriz :) Oğlumda da geriydik vitamin hapları , günde en az 1 bardak süt 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta tüketerek haftamızı yakalamıştık bunda da başladım şimdi böyle beslenmeye bakalım fark edicek mi tavsiye ederim sana da :)
bende sutumu öğrendiğim günden beri hergün içiyorum canımBenim öyle canım 1 hafta geriyiz ama önemli değil ilerki haftalarda yakalayabiliriz :) Oğlumda da geriydik vitamin hapları , günde en az 1 bardak süt 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta tüketerek haftamızı yakalamıştık bunda da başladım şimdi böyle beslenmeye bakalım fark edicek mi tavsiye ederim sana da :)
Merhaba kızlar , 7+2 haftalık hamileyim. Düşük tehlikesi var ayrıca geçen hafta kan tahlili yaptırdım hasimato hastalığı çıktı . Tiroid beziyle alakaliymis. Ilaç kullanıyorum. Hiç böyle bi hastalık duydunuz mu gebelikte ?
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum,ve yine sağ tarafta,büyük olasılıkla bu da erkek olacak
Günaydın güzel anneler sanırım çoğumuzda aynı korkular var ilk kese dedik keseyi gördük kalp atışı dedik duyduk şimdide kalbi atıyomu durdu mu diye düşünüyoruz annelik böyle birşey işte.
Bendede o belirtisizlik mevcut ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne gögüs ağrısı hiç birşey yok sevinsem mi üzülsemmi bilemedim
bende sutumu öğrendiğim günden beri hergün içiyorum canım
Benim hiç mide bulan tim yok Allaha şükürMidem isyan çıkarana kadar devam ettim ama iki haftadır kuru ekmek ve belki biraz peynirle idare ettim ama düzelir düzelmez başlayacağım tabii ki :)
Ben kızımda çok abartmıştım, yani abartmıştım derken, sağlıksız herşeyi hayatımdan çıkartmıştım, spor ve sağlıklı beslenme ile bir 9 ay geçirmiştim. Bunda da niyetim o şekilde. İnsallah midem bi düzelsin de :)
Ciktim canim..evde yatiyorum..kanamam yok kahve leke gibi geliyo..icerde kalanlar sanirim.insallah o da kesilir..edosko canım nasılsın? Çıktın mı hastaneden?
Sağ kasığım ağrıyordu başlarda canım,annem oğlumda "eskiler sağda erkek olur der"demişti o zaman çok ciddiye almadım gerçekten de oğlum oldu.şimdi yine aynı ama kısmet tabi bi bilimselliği yok,ne olursa baş tacıcanım haşimato bende de var. tiroit değerin yüksek değilse farkedilmeyebiliyor. gebelikten öncede olmuş olabilir. artık nerdeyse herkezde çıkıyor. benim çok şükür tsh yükselmemiş ilaca şimdilik gerek yok yani.
sağ da yada solda olunca cinsiyet belli mi oluyormuşpeki nerden anladınız sağda solda olduğunu ??
kızlar valla bende de maşallah deyim miğde bulantısı yok annemde ve ablamdada olmamış normal gibi geldi. progestan kullanıyorum muhtemelen ondan dolayı kasık ağrısı da yok. göğüslerim ilk biraz ağrıdı sonra geçti ama ağırlar yani büyüdüler farkediliyor. benimde kafamda şu an 8. haftadan ya birşey olursa korkusu başladı. Bu korkular hiç hiç bitmiyor ya(
Eksik dua etme Canım amanBenim bulantim da kesilsin birden ne olurcok kötüyüm hele o kokular ahh hic bi koku duymak istemiyorum Buzdolabi acmak istemiyorum. Kizimda yasadiklarimi Unuttum mu yoksa bu sefer daha mi agir geciyor bilmiyorum
Yok canım bebek ve kese gelişimi ile ilgili oluyoryani geç döllenmeyle alakası yoktur değil mi
Kesinlikle canım hiç aksatma vitamin hapları dr verince midemi bulandırıyor diye içmemezlik yapma yoksa bebek geriliyor zayıf doğuyor ilkinden tecrübe :)bende sutumu öğrendiğim günden beri hergün içiyorum canım
Çünkü geç döllenme olsa geç belli olur demi ben adet günüm bile gelmeden öğrendimYok canım bebek ve kese gelişimi ile ilgili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?