- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.441
Bebişi kabız olan anneler Gazodex şuruba başladık artık günde 3567 kere kaka yapıyor bizim kız :)biz de tavsiye üzerine aldık,işe yarıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm sağol valla sızlamaya acımaya başladı özellikle sağ göğsüm ama ikiside doldu yani...Allah razı olsun inşallah başkaları da fayda görürAyyyy inanmiyorummmm faydasini görmeye başladın yaniii çok sevindimmmmmo zaman kizlar herkes denesin bakalim insallah hepiniz faydasini görürsünüz bende de çok işe yaradi canim maşallah diyelim sütlerimiz bol olsun inşallah
Canm dun bi cocuk doktoru yazisini okumustum instagram da bebek bir aydan sonra anne sindiriminden etkileniyirmus diye yediklerine dikkat et bn mamayla besledigim icin bnmki bastan beri hafif kabız gibiydi doktora sordum zeytinyağı biberonda kucuk cay kasigi yarisinda karistir ver birde mamadan sonra cay kasigda iki kasik ilik kaynamış su ver demisti eger cok huzursuzlanirsa zeytinyağı ver yavrucuk zorlanmasinKizlar tesekkur ederim herkese. tek tek.alintilayamadim. efso kucagimda tek.elle ancak.oluyor. benim 3 gundur midem fena hazimsizlik had safada.zaten kronik kabiz.biriyim. sanirim.benden.etkileniyor. henuz. Cok.kabiz.degil. kakasi hafif sert hamur kivamindaydi sabah. Ama 2 gundur.surekli agliyordu. Bugun daha sakin.Burada su verme muhabbetinden.sonra doktora sormustum gerek.yok.sadece anne sutu aliyorsa demisti. Ama.netten de biraz arastirdim herkes ilik su ver demis. Su vermeye baslayacagim yine zeytinyagida vereceğim olmazsa. Bu aralar tatliyi asiri abarttim. Mevlutten.kalan baklava vardi gelip gidip yedim. Tatliya ara vereyim.bakalim ne.olacak.
Ne oldu ki cnm görmedim atlamışım geçmiş olsun ben kendim bi tatlı kaşığı zeytinyağı ictim bugün bana iyi geldi bakalım kıza iyi gelecek mi...bende ılık veriyorum suyu rezene de dene hem sakinlestirir hem gazını alır az da olsa..Kizlar tesekkur ederim herkese. tek tek.alintilayamadim. efso kucagimda tek.elle ancak.oluyor. benim 3 gundur midem fena hazimsizlik had safada.zaten kronik kabiz.biriyim. sanirim.benden.etkileniyor. henuz. Cok.kabiz.degil. kakasi hafif sert hamur kivamindaydi sabah. Ama 2 gundur.surekli agliyordu. Bugun daha sakin.Burada su verme muhabbetinden.sonra doktora sormustum gerek.yok.sadece anne sutu aliyorsa demisti. Ama.netten de biraz arastirdim herkes ilik su ver demis. Su vermeye baslayacagim yine zeytinyagida vereceğim olmazsa. Bu aralar tatliyi asiri abarttim. Mevlutten.kalan baklava vardi gelip gidip yedim. Tatliya ara vereyim.bakalim ne.olacak.
Bizim alerjiden mş bilmiyorum çoğaldı en az 5 6 kez yapıyor. Bundan sonra azalır artık inşallahKaka yaparsa bende değiştiriyorum canım. Zaten rahatsız oluyor uyumuyor yapınca. İlk 1hafta on gün yaptı sonra bıraktı. Zaten azalıyor ya kaka sayıları da
Öyle yaptım canım penye südyen aldım zaten artık vücut güzelliğinden geçtim ama kendimde ne kurtarırsam kar diye bakıyorumIşte bende sarkmasindan korkuyorum ondan takıyorum canım en azından bu penye sudyenlerden varsa ondn tak diğerini alana kadar..
Canım ben biri geldiğinde kimsenin dokunmasına müsade etmiyorum. Basından ayrılmıyorum servisi eşim yapıyo. Yada bebeği odamızda beşiğine götürüyorum. Baktım kucağına istiyolar bi kaç dk musade edip altını değiştiriyim diye alıyorum odaya koyup geliyorum. İster kızsınlar ister küssünler kimse bebeğimden önemli değil. Evet sakınıyorum benim çocuğum ve benim tercihim bu. Sende öyle yap zaten bi süre sonra müdahale ettirmicek sıpalar şimdi bari istediğimizi yapalımİlk baslarda. Bnde gormemek icin mutfaga kaciyordum canm sonra bi baktim cocuk fışkıra fışkıra kustu ondan sonra ses etmeyi basladim sakınan göze toz girer diyorlar ne yani toz girer diye hic mi karsik vermiym yavrumubirakimda hamur gibi yogursunlarmi cok değişik insanlar ya artik kim gelirse yanlarindan ayrilmiyorum ho müdahale ediyirum alinan dokunmuyo zaten
Rezeneyi ben.iciyorum gunde 2.fincan. ben.hazimsizlik çekiyorum efsun.hanimda anasinin.kizilik yaparak.eslik.ediyor. kakasini rahat yapamiyor birde.eskisi.gibi sivi degil.daha koyu kivamli.Ne oldu ki cnm görmedim atlamışım geçmiş olsun ben kendim bi tatlı kaşığı zeytinyağı ictim bugün bana iyi geldi bakalım kıza iyi gelecek mi...bende ılık veriyorum suyu rezene de dene hem sakinlestirir hem gazını alır az da olsa..
Kuzu su hayattır. Emmeden sonra bir çay kaşığı ver derim. Ben 30 cc lik biberona heralde 10-15 cc koyuyorumdur. Sabahtan geceye kadar içiyor. Ağzı temizlenir. Kaloriferli evlerdeyiz içi serinler diye düşünüyorum. Oğlumda da içirdim. Bizim grubun en iştahlısıydı. Geçmiş olsun bu aradaKizlar tesekkur ederim herkese. tek tek.alintilayamadim. efso kucagimda tek.elle ancak.oluyor. benim 3 gundur midem fena hazimsizlik had safada.zaten kronik kabiz.biriyim. sanirim.benden.etkileniyor. henuz. Cok.kabiz.degil. kakasi hafif sert hamur kivamindaydi sabah. Ama 2 gundur.surekli agliyordu. Bugun daha sakin.Burada su verme muhabbetinden.sonra doktora sormustum gerek.yok.sadece anne sutu aliyorsa demisti. Ama.netten de biraz arastirdim herkes ilik su ver demis. Su vermeye baslayacagim yine zeytinyagida vereceğim olmazsa. Bu aralar tatliyi asiri abarttim. Mevlutten.kalan baklava vardi gelip gidip yedim. Tatliya ara vereyim.bakalim ne.olacak.
Benim oğlumda çok kucaklıyor getirip götürüyor. Bende aralarında bağ oluşsun kıskanmasın diye kısıtlamıyorumBen sanirim asiri rahat.anayim. gorumcemim.3 ve 6 yasında ki.kiziyla.oglu hep.aldilar kucaklarina.Gerci.bucurukler. cok.akilli.oturuyorlar.koltuga oyle verdik. kucaklarina.
Bunların hepsi yapıldıKuzum tahin yağı zeytinyağı ayva çekirdeği kullan en olmadı pahalı ama gümüş göğüs Kalkan’ı al derim
Gümüş göğüs kalkanı neredenbulabilirimki ilkkes duydumKuzum tahin yağı zeytinyağı ayva çekirdeği kullan en olmadı pahalı ama gümüş göğüs Kalkan’ı al derim
koltuk altı tut canım, aynı yön yani , ben bazen öyle yapıyorum sütte farklı geliyorDeniyorum canm pes etmiyorum ama bebekler bizden daha akilli oluyormus bi kitapta okudum bi kere agzina kotu sut gelsin o hangi memeyse onu emmezmis bnm ablamin sag gogusunu ablamin kizi sutten kesilene kadar emmedi Ablam ust uste uc gece sadece sol gogusunu emizirmisti yaz ayindaydi ablamin sag gogusu sutu eksimis gibi oldu bebek bir daha emmedi buyuyene kadar unutmazmış bebek bnmkidende tuzlu eksi sut geldigi icin kesinlikle emmek istemiyo aglamaktan morariyo gunde uc kez deniyorum ama almiyo emmesini cok istiyorum cunku hamileyken hp ruyamda emizirdigimi gorurdum birde bebegim bni emmedikce kendimi anne gibi hissedemiyorum misafir geliyo bebek ac doyurayim diye almak istiyorum bebegi onlarda diyoki zaten emmiyo sen olmazsanda olur bn veririm biberinla diyince oturul agliyorum zoruma gidiyo bebegim bni annesi bilmicek diye oyuzden de pes etmeden zorluyorum emsin kusura bskma cok uzun yazdim icim dolmuş
Kuzu su hayattır. Emmeden sonra bir çay kaşığı ver derim. Ben 30 cc lik biberona heralde 10-15 cc koyuyorumdur. Sabahtan geceye kadar içiyor. Ağzı temizlenir. Kaloriferli evlerdeyiz içi serinler diye düşünüyorum. Oğlumda da içirdim. Bizim grubun en iştahlısıydı. Geçmiş olsun bu arada
Ben aldım hiç işe yaramadıGümüş göğüs kalkanı neredenbulabilirimki ilkkes duydum
Nette satılıyor sanirim canim silver kalkan mi ne diyorlar bi yaz bakalım belki çıkar Google’daGümüş göğüs kalkanı neredenbulabilirimki ilkkes duydum
Valla bence ver. Kaynat sogut hafif.ilik.olsun.Benim bagirsaklar normaldi her gun çıkıyordum her gun zeytinyağı da verdim rezene de ictim kayısı hoşafı da ictim yine 10 gün yapmadı
Fitil yaptık sonra 2 gün geçince kendi yaptı şimdi 2 gündür bekliyoruz
Acaba bende mi su versem ya doktora sorsam mi ki