2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim kız yine gaz atarken kucağımdan uyuyordu katılarak agladi bu sefer video çekip doktora attim
Bence cani acidigi icin kaka yapmiyor yapmak istemiyor acıtacak diye buna karar verdim

Allah allah bana daha iyi.korumali.olan.3 doz.dediler.

Primaya o file bez için şikayet maili atmıştım pişik olduk diye yapılan inceleme sonucu herhangi parametreye rastlanılmadı diye ozur mektubu geldi bir de 3 numara premium care bez :))

Ben yıkıyorum canım. Normal leğene suyu dolduruyorum. Yanında durulama suyunu koyuyorum. İçine sünger koyuyorum. Sabunu lifi havlusu hazırlıyorum. İçeride kıyafeti bezi hazır duruyor zaten. Hatta kalorifer üzerinde bekletiyorum. Mervişkomu legene suya sokuyorum. Tek elimle onu tutup tek elimle suyun içinden su döküp oynuyorum onunla. Arada sabunluyorum. Gene oynuyoruz. Ben karnı vücudu yumuşasın diye 15 dk kadar oyalıyorum suda. En son boş olan elimle durulama suyunu döküyorum. Sol elimle karnı ve kaburgalarına doğru tutuyorum. Diğer elimle sabunlayıp duruluyorum. Suda oyalarken de sol elimle sırtından ensesine doğru tutup diğer elimle karnını ovuyorum ayaklarını ellerini ovup masajlıyorum avucumla su döküyorum sabunluyorum derken hallolmuş oluyor. Karışık oldu ama. Ben herakşam yıkamaya çalışıyorum. Hasta olur diye korkmamak lazım. Oğlumu her akşam istisnasız yıkamışımdır. Memleketlerde bile.

P Prime18 canim rotarix ve rotatec varmis rotaroxde.bagirsak.dugumlenmesi.riski daha fazlaymis ve koruyuculugu daha azmis. Birde.o fda tarafindan.toplatilmis.bir ara.Paraya.kiyip rotatec yaptirmak.lazim.

katreinur canim.sen.rotavirus yaptirdin.mi

Oyyyy bu çok fena, yemeklere ne koyacağım sadece zeytinyağ
Peki keçi sütü ürünleri?
Ay evet ya çok zorlanıyorum ilk zamanlar daha dikkat ediyordum şimdi bazen kaçamak yapıyorum

aaa dr inek sütü demişti bana ama neden hiç aklıma gelmedi benim keçi sütü. Peynirini falan yesek bişey olur mu acaba

Arkadaşlar huzursuz bebeklere sling bence çok iyi bir çözüm. Biz kullanıyoruz ve çok memnunum. Bebiş sürekli koynumda kol ağrısı bel ağrısı yok hem de duruş olarak anne karnına benzediği için sağlıklı evin içinde ufak tefek işleri de hallediuirum bı yandan onu uyuturken max 10-15dk da gidiyor zaten sonra yavaşça çıkarıp yatağına koyuveriyirum

Bende çok kullanıyorum. Dışarı hep onunla çıkıyorum

Cnm o aparat ile hangi kangru. Ben sling çok kullanıyorum ama üzerine hırka falan giyiyorum rahat edemiyorum hırkasız. Herkesin içinde çıkarıp takamıyorum da
p

Allah allah bana daha iyi.korumali.olan.3 doz.dediler.
İyi olanı 2 doz yapmış çocuklarına neden 2 doz anlamadım
Primaya o file bez için şikayet maili atmıştım pişik olduk diye yapılan inceleme sonucu herhangi parametreye rastlanılmadı diye ozur mektubu geldi bir de 3 numara premium care bez :))
Bende aradım müşteri hizmetlerini ama hiç bez göndermediler kustum şimdi :)
Bizimki ikidir cok agliyor eşimle banyonun lavabosunda yıkıyoruz file sünger serip o yüzden panik oluyorum tekken iyice olurum diye korkuyorum ama başlamam lazım tek yıkamaya
benim ev iki katlı düzgün bağlayamam merdivenden inerken falan düşer korkusu yaşıyorum bir de bizimki kendini arkaya cok atıyor kafayı kaldırıyor ayaklarıyla kendini yukarı atıyor karnıma ayaklarını koyup :) o yüzden slingten baya korktum

Biz premature olunca dışarı çıkmak daha yasak ama çıkacağımız günü iple çekiyorum geçen hastaneye giderken arabaya koydum suremedim bile arabayı unutmusum
Aaa ciddimisin. Ben abimiz olduğu için hastaneden gelince hergün çıkmak zorunda kaldım. Hatta geçen gün üşüttürmüşüm 2-3 gün hep kustu kuzum

Rota teks dedi belki ben fiks anladım 25 den sonra gideceğiz o zaman tekrar bi sorayım

Doktora attığım video cevap geldi
Kolik sancısı bu
Bebekler kakalarını tutamazlar
Tescillendi kolikliğimiz

Ay kızlar biz banyo yaptırmaya korkuyoruz artık:/ benim sıpanın kolları morarıyor banyo yaptırıtken. foto çekip dr a gösterdik. Ben kalpten çok korktum. Ama dr kalp olsa tek bu olmazdı başka belşrti de olurdu ben üşğdüğü için olduğunu düşünüyorum dedi. Çocuk kardiyolojisi yok burada kayseri yada kırıkkalede varmış en yakın. Dr kalp değil diyo ama ben tedirginim hala. Haftada bir ancak yaptırır olduk banyoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…