- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.561
Allah allah bana daha iyi.korumali.olan.3 doz.dediler.Rota tek mi dedk rota fix mi dedi ben farkını sordum biri daha korumalı dedi onu yaparız 3/6 ay dedi iki doz yaptım oğullarıma da dedi nasıl isterseniz dedi ben bi iyice araştırayım
Yanlış baglarim düşürürüm diye :) omuzun TEK’i dusuk benim bağlarsam bol olur diye
Kanguru aldım kuzum yenidoğan aparatli onu kullanıyorum
Hanımefendi kucaktan inmiyor ki zaten
Yok cankm yanlış anlamıyorum :)
Çığlık atıyoruz ağlıyoruz geririrken bile korkan bi sipam var :)
Primaya o file bez için şikayet maili atmıştım pişik olduk diye yapılan inceleme sonucu herhangi parametreye rastlanılmadı diye ozur mektubu geldi bir de 3 numara premium care bez :))Alt değiştirme olayı da gece altını eğer gözleri cok açılmadıysa hemen iki emip uyayacsk haldeyse kaka yapmadıysa değiştirmiyorum
Kaka varsa kesinlikle değiştiriyorum rahatsız oluyor o file popoya yapışıyor yoksa ama cis varsa değiştirmiyorum
Uykusunu almış cin gibi uyanıksa değiştiriyorum Cis yapmış olsa bile Değiştiriyorum
Ben yıkıyorum canım. Normal leğene suyu dolduruyorum. Yanında durulama suyunu koyuyorum. İçine sünger koyuyorum. Sabunu lifi havlusu hazırlıyorum. İçeride kıyafeti bezi hazır duruyor zaten. Hatta kalorifer üzerinde bekletiyorum. Mervişkomu legene suya sokuyorum. Tek elimle onu tutup tek elimle suyun içinden su döküp oynuyorum onunla. Arada sabunluyorum. Gene oynuyoruz. Ben karnı vücudu yumuşasın diye 15 dk kadar oyalıyorum suda. En son boş olan elimle durulama suyunu döküyorum. Sol elimle karnı ve kaburgalarına doğru tutuyorum. Diğer elimle sabunlayıp duruluyorum. Suda oyalarken de sol elimle sırtından ensesine doğru tutup diğer elimle karnını ovuyorum ayaklarını ellerini ovup masajlıyorum avucumla su döküyorum sabunluyorum derken hallolmuş oluyor. Karışık oldu ama. Ben herakşam yıkamaya çalışıyorum. Hasta olur diye korkmamak lazım. Oğlumu her akşam istisnasız yıkamışımdır. Memleketlerde bile.Bizim kız uyurken sacını tutuyor uyuyacakken aracıyla oynuyor
Gazi gelince de sacını yoluyor sacını yolmasina üzülüyorum ne yapabilirim acaba sinir belirtisi falan değildir demi
Ayrıca bebeğini tek basına yıkayanınız var mi nasıl yıkıyorsunuz tek olunca
Ay evet ya çok zorlanıyorum ilk zamanlar daha dikkat ediyordum şimdi bazen kaçamak yapıyorumOyyyy bu çok fena, yemeklere ne koyacağım sadece zeytinyağ
Peki keçi sütü ürünleri?
Ben bir defa verdim ondan sonra dedim alışık değil alerji malerji ederim 40 ı çıkmadı dedim vermedim cnmKızlar siz rezene çayı veriyor musunuz bebekelrinize???
Bende çok kullanıyorum. Dışarı hep onunla çıkıyorumArkadaşlar huzursuz bebeklere sling bence çok iyi bir çözüm. Biz kullanıyoruz ve çok memnunum. Bebiş sürekli koynumda kol ağrısı bel ağrısı yok hem de duruş olarak anne karnına benzediği için sağlıklı evin içinde ufak tefek işleri de hallediuirum bı yandan onu uyuturken max 10-15dk da gidiyor zaten sonra yavaşça çıkarıp yatağına koyuveriyirum
Biz premature olunca dışarı çıkmak daha yasak ama çıkacağımız günü iple çekiyorum geçen hastaneye giderken arabaya koydum suremedim bile arabayı unutmusumBende çok kullanıyorum. Dışarı hep onunla çıkıyorum
pRota tek mi dedk rota fix mi dedi ben farkını sordum biri daha korumalı dedi onu yaparız 3/6 ay dedi iki doz yaptım oğullarıma da dedi nasıl isterseniz dedi ben bi iyice araştırayım
Yanlış baglarim düşürürüm diye :) omuzun TEK’i dusuk benim bağlarsam bol olur diye
Kanguru aldım kuzum yenidoğan aparatli onu kullanıyorum
Hanımefendi kucaktan inmiyor ki zaten
Yok cankm yanlış anlamıyorum :)
Çığlık atıyoruz ağlıyoruz geririrken bile korkan bi sipam var :)
Bende gittim dedi ki iki saat Sonraki sütü sağıp atacaksın sonra sıkıntı yokmuşKızlar dişim kırıldı randevu aldım yaptırmak için ama emzirirken bi sakıncası var mı acaba bilginiz var mı? Varsa şimdilik ertelesem mi ağrısı yok sadece rahasız ediyor
İyi olanı 2 doz yapmış çocuklarına neden 2 doz anlamadımAllah allah bana daha iyi.korumali.olan.3 doz.dediler.
Bende aradım müşteri hizmetlerini ama hiç bez göndermediler kustum şimdi :)Primaya o file bez için şikayet maili atmıştım pişik olduk diye yapılan inceleme sonucu herhangi parametreye rastlanılmadı diye ozur mektubu geldi bir de 3 numara premium care bez :))
Bizimki ikidir cok agliyor eşimle banyonun lavabosunda yıkıyoruz file sünger serip o yüzden panik oluyorum tekken iyice olurum diye korkuyorum ama başlamam lazım tek yıkamayaBen yıkıyorum canım. Normal leğene suyu dolduruyorum. Yanında durulama suyunu koyuyorum. İçine sünger koyuyorum. Sabunu lifi havlusu hazırlıyorum. İçeride kıyafeti bezi hazır duruyor zaten. Hatta kalorifer üzerinde bekletiyorum. Mervişkomu legene suya sokuyorum. Tek elimle onu tutup tek elimle suyun içinden su döküp oynuyorum onunla. Arada sabunluyorum. Gene oynuyoruz. Ben karnı vücudu yumuşasın diye 15 dk kadar oyalıyorum suda. En son boş olan elimle durulama suyunu döküyorum. Sol elimle karnı ve kaburgalarına doğru tutuyorum. Diğer elimle sabunlayıp duruluyorum. Suda oyalarken de sol elimle sırtından ensesine doğru tutup diğer elimle karnını ovuyorum ayaklarını ellerini ovup masajlıyorum avucumla su döküyorum sabunluyorum derken hallolmuş oluyor. Karışık oldu ama. Ben herakşam yıkamaya çalışıyorum. Hasta olur diye korkmamak lazım. Oğlumu her akşam istisnasız yıkamışımdır. Memleketlerde bile.
benim ev iki katlı düzgün bağlayamam merdivenden inerken falan düşer korkusu yaşıyorum bir de bizimki kendini arkaya cok atıyor kafayı kaldırıyor ayaklarıyla kendini yukarı atıyor karnıma ayaklarını koyup :) o yüzden slingten baya korktumArkadaşlar huzursuz bebeklere sling bence çok iyi bir çözüm. Biz kullanıyoruz ve çok memnunum. Bebiş sürekli koynumda kol ağrısı bel ağrısı yok hem de duruş olarak anne karnına benzediği için sağlıklı evin içinde ufak tefek işleri de hallediuirum bı yandan onu uyuturken max 10-15dk da gidiyor zaten sonra yavaşça çıkarıp yatağına koyuveriyirum
Aaa ciddimisin. Ben abimiz olduğu için hastaneden gelince hergün çıkmak zorunda kaldım. Hatta geçen gün üşüttürmüşüm 2-3 gün hep kustu kuzumBiz premature olunca dışarı çıkmak daha yasak ama çıkacağımız günü iple çekiyorum geçen hastaneye giderken arabaya koydum suremedim bile arabayı unutmusum
He öyleyse iyi bi gün önceden biraz süt biriktireyim benBende gittim dedi ki iki saat Sonraki sütü sağıp atacaksın sonra sıkıntı yokmuş
Rota teks dedi belki ben fiks anladım 25 den sonra gideceğiz o zaman tekrar bi sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?