2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet cnm tereyağ da yemiyoruz

Kızlar dişim kırıldı randevu aldım yaptırmak için ama emzirirken bi sakıncası var mı acaba bilginiz var mı? Varsa şimdilik ertelesem mi ağrısı yok sadece rahasız ediyor

Benimki hep oyle kusuyo.oyle kusmasi bebegin fazlasini kustugunun gostergesiymis.direk sutu cikarmasi sorunmus.sen elinden geldigince cok asiri emzirmemeye calis.dedigin gibi gazdan dolayi cok emiyorlar bu sekilde de cikariyorlar.2 doktora sordum ikisi de normal dedi

Kızlar dişim kırıldı randevu aldım yaptırmak için ama emzirirken bi sakıncası var mı acaba bilginiz var mı? Varsa şimdilik ertelesem mi ağrısı yok sadece rahasız ediyor

Diş hekimi bilir canım onu, ufak bir işlemse de uyuşturmadan halleder

Keşke ayakta sallamayla uyusa alışmasıma razıyım. Bence en kolay uyutma yöntemlerşnden biri ama benimki durmuyo hiç:/
Ya dün tam ayakta uyudu süper kendime pizza söylerim dinlenirim derken ayağımdan indirmeden tekrar başladı ağlamaya . Gece 1.30 a kadar sürdü böyle . Ve ben bitmiştim resmen . O beşiğinde ağlarken ben yatakta uyuyakalmisim. O da ağlaya ağlaya uyumuş . Uyandigimda saat beş e geliyodu sonra hep vicdan azabı çektim aglayarak uyudu diye . Ay ay bi uykular düzene girse bizde dinlensek az

Kızlar mukusku kaka nasıl oluyor? Nasıl anlayacağım mukuslu mu değil mi ?

Ben.bir suredir.bazi emzirmelerde emzirmeden.once 5 dk.kadar sagiyorum mememi. Hem daha iyi.bosaltiyor memem rahatliyor hemde o yagli besleyici sute daha rahat.ulasiyor.diye dusunuyorum.

Kizlar benim de göğüsler setlesiyor son şutu alamıyor mu acaba hiç 15 dk emiyor çünkü en fazla önceden sagdigim sütlerden dolayı buzkikta dolu sagdigimi koyacak Yerim yok biberonda vermek istemiyorum silikon ucu bile bırakıp emmez diye

Mantıken memenkn son şutu diğer emzirmede ilk sut olmaz mi sonuçta çekilmiyordur yanı sut

stay strong26 cankm kanguru demiştin boba pahalı geliyorsa solomonbaby bak ya da mababy ben slinge cesaret etsem mababy alacaktım ya da 4 ay bekleyebilseydim
Cnm slinge neden cesaret edemiyorsun. Kullansan gazını atmada bayağı rahat edersin. Ten teması da iyi olur. Gülüm nen şöyle yapıyorsun neden böyle yapıyorsun diye soruyorum. Yanlış anlama sebebini anlamaya çalıştığım için doruyorum. Yargılamak yada eleştirmek değil cnm

Kızlar sizin minnoşlarda çok gürültülü sesler çıkarıyor mu. Bizimki gerinirken aynı anda ıkınıyor mesela resmen traktör bazen korkup bakıyoruz noluyor oğlum diye :)

Ayni durumdayim. Ben zaten normalde de cok terleyen biriyim simdi daha kotu oldum. Ama giderek duzeliyor gibi, ilk dogum yaptigim hafta yataklar islaniyordu resmen, altima havlu seriyordum. Hamileligimde icerigi duzgun aluminyumsuz parabensiz kolalti rollonlari kullandi ama simdi onlar tutmuyot maalesef. Ben de kokuyu bende en coknonleyen ladyspeed stick aldim yine.

Banada 3 doz olani dahs iyi dendi rotatec mi oyle birseydi digeri toplatilmis bir ara.piyasadan abd de.
Rota tek mi dedk rota fix mi dedi ben farkını sordum biri daha korumalı dedi onu yaparız 3/6 ay dedi iki doz yaptım oğullarıma da dedi nasıl isterseniz dedi ben bi iyice araştırayım
Yanlış baglarim düşürürüm diye :) omuzun TEK’i dusuk benim bağlarsam bol olur diye
Kanguru aldım kuzum yenidoğan aparatli onu kullanıyorum
Hanımefendi kucaktan inmiyor ki zaten
Yok cankm yanlış anlamıyorum :)
Kızlar sizin minnoşlarda çok gürültülü sesler çıkarıyor mu. Bizimki gerinirken aynı anda ıkınıyor mesela resmen traktör bazen korkup bakıyoruz noluyor oğlum diye :)
Çığlık atıyoruz ağlıyoruz geririrken bile korkan bi sipam var :)

Benim de et benleri cikti ozellikle iki gogsun arasinda cok fazla cikti. Cok kafaya taktim doktora sorucam

Bu arada kızlar geç öğrendim ama bim de uni baby ıslak mendil normal boy 3 tane + 3 adet seyahat boy 19.90 ben iki tane bulabildim almak isteyen varsa BİM’e baksın geçen hafta gelmiş meğerse o kadar da BİM’e girdim çıktım bilseydim alırdım
12 li paket e bebekte indirimli 62 lira böyle 19.90 dan 80 e geliyorum ama 20 liraya 22 tanede seyahat boy alınmış oluyor bana karlı geldi :)
Şampuanı alt açma çamaşır deterjanı da var

Teri giderici ben koku giderici aldım minnacık 56 liraya hiçbir ise yaramadi
Bende nivea sütlü gibi olanı aldım en son gratisyen kadınlar günü indirimden 2 saate olsa koku olmiyor yanımdan ayırmıyorum artkk

Bizim kız uyurken sacını tutuyor uyuyacakken aracıyla oynuyor
Gazi gelince de sacını yoluyor sacını yolmasina üzülüyorum ne yapabilirim acaba sinir belirtisi falan değildir demi

Ayrıca bebeğini tek basına yıkayanınız var mi nasıl yıkıyorsunuz tek olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…