- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.541
Evet cnm tereyağ da yemiyoruzHoşbulduk canım :)uçak Kalkan'a kadar sıkıldı, ağladı biraz. Sonra uyudu genelde. İniş kalkışta da emzirince sorun olmadı. Yalnız uzun yolculuklara kesin business uçmayı tavsiye ediyorum. Yoksa çok daralırdım ben de bebek de. Kısa yolculuklarda sorun olacağını sanmam.
Bizde de 42.gün başladı mukus. Süt ürünlerini kestim dünden beri. Tereyağını da kesecek miyim?
Türkiye ye gelir gelmez doktora götürmüştüm. Doktoru belli olsun, nolur nolmaz diye. Akşamında bu olay başlayınca hemen konuştuk, gaita testi yaptırıyoruz şimdi. Okuduğuma göre bir sebebi de fazla annesütüymüş. Her iki memeden de ön sütü emerse olabilirmiş. Ya da ben buraya gelince yemek düzenim değişti, belki de ondandır.
Benimki hep oyle kusuyo.oyle kusmasi bebegin fazlasini kustugunun gostergesiymis.direk sutu cikarmasi sorunmus.sen elinden geldigince cok asiri emzirmemeye calis.dedigin gibi gazdan dolayi cok emiyorlar bu sekilde de cikariyorlar.2 doktora sordum ikisi de normal dediKızlar benim bebek bugğne kadar 3 kere ağzından burnundan fışkırarak kustu gaz çıkarıyım derken zorladı bide gaz sancısıyla sürekli emiyo fazla geliyo herlde. Doktora gitsem mi bilemedim böyle kesik peynir gibi kusmuğu yoksa üşüttüm felan mı
Homely_angel hoşgeldinn canımmm artık saat farkı olmadan buralarda seni görmek çok güzel Ateş nasıl iyi mi
Evet cnm tereyağ da yemiyoruz
Kızlar dişim kırıldı randevu aldım yaptırmak için ama emzirirken bi sakıncası var mı acaba bilginiz var mı? Varsa şimdilik ertelesem mi ağrısı yok sadece rahasız ediyor
Ya dün tam ayakta uyudu süper kendime pizza söylerim dinlenirim derken ayağımdan indirmeden tekrar başladı ağlamaya . Gece 1.30 a kadar sürdü böyle . Ve ben bitmiştim resmen . O beşiğinde ağlarken ben yatakta uyuyakalmisim. O da ağlaya ağlaya uyumuş . Uyandigimda saat beş e geliyodu sonra hep vicdan azabı çektim aglayarak uyudu diye . Ay ay bi uykular düzene girse bizde dinlensek azKeşke ayakta sallamayla uyusa alışmasıma razıyım. Bence en kolay uyutma yöntemlerşnden biri ama benimki durmuyo hiç:/
Memlekete hosgeldin bacim :)Diş hekimi bilir canım onu, ufak bir işlemse de uyuşturmadan halleder
Kızlar mukusku kaka nasıl oluyor? Nasıl anlayacağım mukuslu mu değil mi ?Hoşbulduk canım :)uçak Kalkan'a kadar sıkıldı, ağladı biraz. Sonra uyudu genelde. İniş kalkışta da emzirince sorun olmadı. Yalnız uzun yolculuklara kesin business uçmayı tavsiye ediyorum. Yoksa çok daralırdım ben de bebek de. Kısa yolculuklarda sorun olacağını sanmam.
Bizde de 42.gün başladı mukus. Süt ürünlerini kestim dünden beri. Tereyağını da kesecek miyim?
Türkiye ye gelir gelmez doktora götürmüştüm. Doktoru belli olsun, nolur nolmaz diye. Akşamında bu olay başlayınca hemen konuştuk, gaita testi yaptırıyoruz şimdi. Okuduğuma göre bir sebebi de fazla annesütüymüş. Her iki memeden de ön sütü emerse olabilirmiş. Ya da ben buraya gelince yemek düzenim değişti, belki de ondandır.
Ben.bir suredir.bazi emzirmelerde emzirmeden.once 5 dk.kadar sagiyorum mememi. Hem daha iyi.bosaltiyor memem rahatliyor hemde o yagli besleyici sute daha rahat.ulasiyor.diye dusunuyorum.Hoşbulduk canım :)uçak Kalkan'a kadar sıkıldı, ağladı biraz. Sonra uyudu genelde. İniş kalkışta da emzirince sorun olmadı. Yalnız uzun yolculuklara kesin business uçmayı tavsiye ediyorum. Yoksa çok daralırdım ben de bebek de. Kısa yolculuklarda sorun olacağını sanmam.
Cnm slinge neden cesaret edemiyorsun. Kullansan gazını atmada bayağı rahat edersin. Ten teması da iyi olur. Gülüm nen şöyle yapıyorsun neden böyle yapıyorsun diye soruyorum. Yanlış anlama sebebini anlamaya çalıştığım için doruyorum. Yargılamak yada eleştirmek değil cnmstay strong26 cankm kanguru demiştin boba pahalı geliyorsa solomonbaby bak ya da mababy ben slinge cesaret etsem mababy alacaktım ya da 4 ay bekleyebilseydim
Ayni durumdayim. Ben zaten normalde de cok terleyen biriyim simdi daha kotu oldum. Ama giderek duzeliyor gibi, ilk dogum yaptigim hafta yataklar islaniyordu resmen, altima havlu seriyordum. Hamileligimde icerigi duzgun aluminyumsuz parabensiz kolalti rollonlari kullandi ama simdi onlar tutmuyot maalesef. Ben de kokuyu bende en coknonleyen ladyspeed stick aldim yine.Kızlar sizlerde de aşırı terleme var mi lohusa teri olur diyor annem öğlen duş alsam aksama resmen ter kokuyorum akşam alsam sabaha terden pişik oldum kaşınıyorum resmen her gun duş almama rağmen duş aldım diyelim akşam gece kaşınıyorum öğlen aldım aksama kaşınıyorum hayatta ter kokmazdım resmen ter kokuyorum bi deo aldım eczaneden minnacik bsy onu kullanın 10 gün yatarken temiz cilde dedi kullandım el ayak terine de kullanılıyormuş yok fayda etmedi pahalıda bsy boşa gitti param Öner’iniz var mi bunun icin
Rota tek mi dedk rota fix mi dedi ben farkını sordum biri daha korumalı dedi onu yaparız 3/6 ay dedi iki doz yaptım oğullarıma da dedi nasıl isterseniz dedi ben bi iyice araştırayımBanada 3 doz olani dahs iyi dendi rotatec mi oyle birseydi digeri toplatilmis bir ara.piyasadan abd de.
Yanlış baglarim düşürürüm diye :) omuzun TEK’i dusuk benim bağlarsam bol olur diyeCnm slinge neden cesaret edemiyorsun. Kullansan gazını atmada bayağı rahat edersin. Ten teması da iyi olur. Gülüm nen şöyle yapıyorsun neden böyle yapıyorsun diye soruyorum. Yanlış anlama sebebini anlamaya çalıştığım için doruyorum. Yargılamak yada eleştirmek değil cnm
Çığlık atıyoruz ağlıyoruz geririrken bile korkan bi sipam var :)Kızlar sizin minnoşlarda çok gürültülü sesler çıkarıyor mu. Bizimki gerinirken aynı anda ıkınıyor mesela resmen traktörbazen korkup bakıyoruz noluyor oğlum diye :)
Benim de et benleri cikti ozellikle iki gogsun arasinda cok fazla cikti. Cok kafaya taktim doktora sorucamAyy canim sorma ben de once ter nedir bilmezdim. Ben de ayni durumdayim hatta en baslarda bi alev basiyordu beni cok kotuydum.ilk dogumumda yoktu boyle bisey.40 cikinca ter olayi gecer miki dedim ama hala gecmedi.bi de sende var mi bilmiyorum boynumda et benleri cikti bi suru ara ara kasinti yapiyo cok fena.Hala devam eder mi bilmiyorum ama ciddi boyutta olursa çip takiyorlar terlemeyi onlemek icin onu bile dusunebilirim
Teri giderici ben koku giderici aldım minnacık 56 liraya hiçbir ise yaramadiAyni durumdayim. Ben zaten normalde de cok terleyen biriyim simdi daha kotu oldum. Ama giderek duzeliyor gibi, ilk dogum yaptigim hafta yataklar islaniyordu resmen, altima havlu seriyordum. Hamileligimde icerigi duzgun aluminyumsuz parabensiz kolalti rollonlari kullandi ama simdi onlar tutmuyot maalesef. Ben de kokuyu bende en coknonleyen ladyspeed stick aldim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?