2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kİzlar bsy sorucam size bilgisi olan yazarsa sevinirim biz 52 gunluk olduk bebegin ilk aşısı dogdugu zmn sonra bir aylikken ondan sonrakisi tam iki aylıkkenmi oluyo
Bn 25 ocak dogum yaptim ilk aşısı ozmn oldu sonrakisi 25 şubat bundan sonrakisini 5 Nisan yazmis doktor 25 mart olmasi gerekmiyormuydu

Verem asisi ayda 2.kere yapiliyormus saglik.ocakalrinda o yuzden 15 gunde.1 yapiliyor. 20.mart erken okur diye 5 nisan demislerdir.

sareya surdukten.sonra.kapatiyormusun birseyle? Birde surunce benimki kuruduktan.sonra pul.pul.oluyor sende de oluyor mu?

Yarın 1 aylık kontrolümüz var. Sanırım kalça ultrasonu çekilecek. Salı günüde aşımız var aklım gidiyor aklım

cok teşekkür ederim canm ya hp yardmci oluyorsun iki kez nisan yazmis bnde şaşırmıştım

Yok canım çamaşırım geliyor üstüne sadece.pullanma da olmadı hiç.günde kaç defa kullanıyorsun sen

Ben de mustelanınkini kullanıyordum, devamı için de unibaby almıştım ama bunların içinde de kimyasal olduğunu savundu. Hiç birini kullanma dedi. Bebek temizleme pamuğu almıştım, onu suya batırıp kullanıyorum şimdi.

Benimde ne güzel uyuyo ama kaka yapıyo altını açınca uyanıyo 2 3 saat kesinlikle uyumuyo huysuzlanıyo ne yapsam bilemedim

Aynı masajı bana sünneti yapan çocuk cerrahı önerdi. Pipinin derisi başına yapışmasın diye geriye doğru ittiriyorum silerken

Aynı soru işareti bende de var :)

Bu arada ben arabayı en sonunda cybex balios s aldım, henüz Türkiye'de yok Almanya dan aldırdım ama hem uygun hem de çok güzel bir araba oldu. Puset de cybex cloud q :)
Bu gidişle araba koltuğunu da öyle alırız :)

En büyük endisem korkum uyku benim de ikinci çocuğum olmasına rağmen ..

Biz de 12 Nisan verildi 5 Şubat doğumluyuz .. aşının biri bir günde tek açılip birkaç bebeğe yapılan asi olduğu için günü öyle vermiştir sağlık ocağı endişe etme ..

Biz de 12 Nisan verildi 5 Şubat doğumluyuz .. aşının biri bir günde tek açılip birkaç bebeğe yapılan asi olduğu için günü öyle vermiştir sağlık ocağı endişe etme ..
Aşı kartina dogum yaptigim hastanedeki doktor yazmisti canm yarin saglik ocagna bi gidip gosterim ozmn dini?

Aunen benimde annem öğretmişti çok işime yarıyor ama bazen sırtına da vurduğum oluuor napolacapını bilsem bile uine de öyle olunca aklım çıkıyor
Ne icin bu Boğaz’ında kalınca mi yapılıyor
Doktor şüphelendi cuma yaptırdı kültür de yarın cikocak şükür bsy cikmadi canjm bizim gaz var yaparken cok aglouor uykusunda Gazi gelince bile ağlayıp uyaniyor gaz koligi
Gaz varken emmiyor atıyor memeyi normal emziremiuorum silikon uçla emiyor
Gazi olan çocuk emer diyorlar ama bizde tam tersi hiç emmiyor gaz çıkana kadar aç kalıyor resmen
Subat 28 gün olduğundan olmasin
Bizim kızda 24 ocak doğumlu Saglikocagindan arayıp 25 inden sonra yaptırın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…