- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.721
Verem asisi ayda 2.kere yapiliyormus saglik.ocakalrinda o yuzden 15 gunde.1 yapiliyor. 20.mart erken okur diye 5 nisan demislerdir.Kİzlar bsy sorucam size bilgisi olan yazarsa sevinirim biz 52 gunluk olduk bebegin ilk aşısı dogdugu zmn sonra bir aylikken ondan sonrakisi tam iki aylıkkenmi oluyo
Bn 25 ocak dogum yaptim ilk aşısı ozmn oldu sonrakisi 25 şubat bundan sonrakisini 5 Nisan yazmis doktor 25 mart olmasi gerekmiyormuydu
Çatlaklarda etkisi var mı. Zira karnıma bakınca ağlıyorum sinirimden öyle çatlak dolunemesis ben kullanıyorum conractubex jel dikiş bölgesine günde 1 defa sürüyorum kalcamda çatlaklar oldu onlara da suruyorum
cok teşekkür ederim canm ya hp yardmci oluyorsun iki kez nisan yazmis bnde şaşırmıştımVerem asisi ayda 2.kere yapiliyormus saglik.ocakalrinda o yuzden 15 gunde.1 yapiliyor. 20.mart erken okur diye 5 nisan demislerdir.
sareya surdukten.sonra.kapatiyormusun birseyle? Birde surunce benimki kuruduktan.sonra pul.pul.oluyor sende de oluyor mu?
Varmis bende.suruyorum. ama 6 7 ay duzenli.kullanmak.lazimmis.Çatlaklarda etkisi var mı. Zira karnıma bakınca ağlıyorum sinirimden öyle çatlak dolu
Yok canım çamaşırım geliyor üstüne sadece.pullanma da olmadı hiç.günde kaç defa kullanıyorsun senVerem asisi ayda 2.kere yapiliyormus saglik.ocakalrinda o yuzden 15 gunde.1 yapiliyor. 20.mart erken okur diye 5 nisan demislerdir.
sareya surdukten.sonra.kapatiyormusun birseyle? Birde surunce benimki kuruduktan.sonra pul.pul.oluyor sende de oluyor mu?
Çok iyi bi krem kesin vardır benim karnında değil bacak ve kalcada var zamanla goruruz etkisini inş.kalcamda sivilceler de vardı benim onları geçirmiş mesela.Çatlaklarda etkisi var mı. Zira karnıma bakınca ağlıyorum sinirimden öyle çatlak dolu
2 defa dedi doktorum. ilac sanki uhu gibi soyuluyor kuruyunca.Yok canım çamaşırım geliyor üstüne sadece.pullanma da olmadı hiç.günde kaç defa kullanıyorsun sen
Benim hic oyle olmadı ama ben 1 kere suruyordum.2 defa dedi doktorum. ilac sanki uhu gibi soyuluyor kuruyunca.
Uni baby yenidoğan kullanıyorum ben. Diğerlerinden biraz pahalı ama sadece saf su ve pamuk var. Mesela primada güya su ve pamuk diye denemek için aldım. Yapısı resmen köpüklü gibi bi tuhaf. Yani kimyasal var onda belli. Ama uni baby çok memnunum. E bebekten indirimden koliyle aldım. Bide bir adet mendili boyut olarak büyük. Rahat silemiyorum 2ye bölüyorum hem daha pratik oluyor hemde uzun süre gidiyor.
Benimde ne güzel uyuyo ama kaka yapıyo altını açınca uyanıyo 2 3 saat kesinlikle uyumuyo huysuzlanıyo ne yapsam bilemedimGeceleri gazını çıkarmaya çalışınca uyanıyor mu kızlar bebekleriniz memede uyuyor gece gazini cikarmaya calisinca uyaniyor benimki bi daha zor uyuyor...gündüz de akşam 8bucuga kadar gaz sancısı aglama olunca gece memede uyudugunda biraksam mi diyorum yatağına sonra kiyamiyorum sonra gece de gelsin uykusuzluk siz napiyorsunuz bu konuda
Aynı masajı bana sünneti yapan çocuk cerrahı önerdi. Pipinin derisi başına yapışmasın diye geriye doğru ittiriyorum silerkenBir yukarı bi aşağı, öyle yapınca deriyi hareket etmiş oluyor, doğduğunda iğne deliği kadardı, annem yapmıştı tepki göstermiştim ,
doktor da önerdi. ...Bununla pipinin derisi yapışık olup olmadığını anlıyorsun.
Kizlar kafamda deli sorular var sizide yorayim. Bugun e bebekte oto koltuklari ile.bilgi aldim 10.000. Kez
Gorevli dedi.ki britax romor dualfix toplatilmaya baslanmis guvenlik.hatasindan.
Cybex sirona.onerdi.gorevli. suan.kampanyasi var. 3000 den.2400.e.inmis birde telekom.kampanyasi var ilave yuzde.7.
Ama.bu cybex 15. Aya kadar ters.kullaniliyir bebek durmazsa one.donmuyor. tek sikintim.bu suan. Napsak ki.
En büyük endisem korkum uyku benim de ikinci çocuğum olmasına rağmen ..Sanırım baya düzenleri otutturmuşsunuz siz. Bende durumlar bozuk bu ara. Her zamanki gibi gece uykularımız yok ama artık gündüzde uyumuyor. Sabah 6 da uyanmıştı öğlen 3 te anca uyudu ama 15 dk sonra tekrar uyandı. Uykuya tam dalamıyor bizimki. Sürekli pışpışlanmak istiyor. Ne yapıcam bilmiyorum kızlar. Şimdilik annem yanımda ama 10 gün sonra eve dönücek artık. Gece 2 de gözleri açıyo bizimki sabah 7 8 lere kadar uyumuyo. Sonra uyuduğu zamanda her 15 dakikada bir kıpırdayıp uyanıyor. Çok yorgunum kusmalar hiç bitmiyor zaten. Altını her açtığımda bütün heryeri çiş yapıyor. Kafayı yemek üzereyim biliyorum geçicek ama bu uyku problemini ne yapıcam gerçekten bilmiyorum. Neden uyuduğunda sürekli uykuya dalmayıp kıpırdayıp uyanan bi çocuğum var sorun nerde bilmiyorum..
Biz de 12 Nisan verildi 5 Şubat doğumluyuz .. aşının biri bir günde tek açılip birkaç bebeğe yapılan asi olduğu için günü öyle vermiştir sağlık ocağı endişe etme ..Kİzlar bsy sorucam size bilgisi olan yazarsa sevinirim biz 52 gunluk olduk bebegin ilk aşısı dogdugu zmn sonra bir aylikken ondan sonrakisi tam iki aylıkkenmi oluyo
Bn 25 ocak dogum yaptim ilk aşısı ozmn oldu sonrakisi 25 şubat bundan sonrakisini 5 Nisan yazmis doktor 25 mart olmasi gerekmiyormuydu
1. Aydan korkma aklını 2. Aya sakla :))Yarın 1 aylık kontrolümüz var. Sanırım kalça ultrasonu çekilecek. Salı günüde aşımız var aklım gidiyor aklım
Aşı kartina dogum yaptigim hastanedeki doktor yazmisti canm yarin saglik ocagna bi gidip gosterim ozmn dini?Biz de 12 Nisan verildi 5 Şubat doğumluyuz .. aşının biri bir günde tek açılip birkaç bebeğe yapılan asi olduğu için günü öyle vermiştir sağlık ocağı endişe etme ..
Sağlık ocağında yaptirmiyor musun aşılarını oraya sor muhakkak tabi ..Aşı kartina dogum yaptigim hastanedeki doktor yazmisti canm yarin saglik ocagna bi gidip gosterim ozmn dini?
Ne icin bu Boğaz’ında kalınca mi yapılıyorAunen benimde annem öğretmişti çok işime yarıyor ama bazen sırtına da vurduğum oluuor napolacapını bilsem bile uine de öyle olunca aklım çıkıyor
Doktor şüphelendi cuma yaptırdı kültür de yarın cikocak şükür bsy cikmadi canjm bizim gaz var yaparken cok aglouor uykusunda Gazi gelince bile ağlayıp uyaniyor gaz koligiBenim kızımfa çok ağlardı saçlarını fln yolardı kolik demişlerdi ama ne gazı vardı ne birşey sonra ben fark etuim ki genelde böyle çıldırmaların sonrasında bezi sıvak oluyor yani çişi ile alakalı olabilir mi dedim o zaman tahlil alındı idrar yollarında engeksiyon varmış 1 yaşına kadar sık aralıklarla tekrar etti perişan oldık oda bende ondan demiştim iy i sevindim tahlil de birşey çıkmamasına kuzum insan hep kendi yaşadıklarından pay biçiyor ya kusura bakmayın kafa karışıklığına sebep olduysam
Gaz varken emmiyor atıyor memeyi normal emziremiuorum silikon uçla emiyorCanim sizde emme sorunu var mı.benim kızım da kolik sanırım Dr daha teşhis koymadı ama 20 günlüğüz 1.ay kontrolünde soracağım. .her gün ogleden sonra 2 den akşam 8buciga kadar ağlıyor ve meme reddediyor zorla emziriyorum aciksa bile agliya agliya emiyor saç kurutma makinesi veya davlumbaz sesi ile uyutuyorum bazen onlar da kar etmiyor...kolik bebekler emmek istemez diye duymuştum çok üzülüyorum sizde de var mi gece uykuluyken sorun yok gündüz böyle. Çok zor isimiz
Subat 28 gün olduğundan olmasinKİzlar bsy sorucam size bilgisi olan yazarsa sevinirim biz 52 gunluk olduk bebegin ilk aşısı dogdugu zmn sonra bir aylikken ondan sonrakisi tam iki aylıkkenmi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?