2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben.mamas papasi hayirladim.coktan bizim sipa anasi.gibi gezmeyi cok seviyor giki cikmiyor arabada gezerken :)

Britax romorden.cok emindim. Toplatilmasi canimi sikti. Sanirim cybex sirona alacagiz bu hafta

Ona alışan bebek poposuda ıslak mendile geçerken reaksiyon gösteriyormuş ama pişik olarak diye okudum bende. Herkes bişey söylüyor ya

Benim oğlum bu gece kendini şaşırdı. Eşim akşam işten geldi 7de 7den beri tek yaptığım şey alt alıp emzirmek ve gaz çıkarmak. Memede uyuyor yerine koyarken yada gazı çıkarırken uyanıyor bidaha sadece memese uyuyor. Napacağımı şaşırdım ya. Gecede uyumadık biz bugün beni gündüzde uyutmadı. Gözlerim çöktü emzirmekten sırtım kopuyor

Ben.mamas papasi hayirladim.coktan bizim sipa anasi.gibi gezmeyi cok seviyor giki cikmiyor arabada gezerken :)

Britax romorden.cok emindim. Toplatilmasi canimi sikti. Sanirim cybex sirona alacagiz bu hafta

Biz de adaptör bekliyoruz :) araba Yen'i olunca adaptör yoktu piyasada. Almanya'dan getirttik.

Nİye toplatılmış?

Kuzum ben ins.dan.aliyordum ama satici satisini.birakti son seferinde hepsiburadadan aldim.
Orjinal ozaman ordakiler de bide n11 de var ama hangisi orjinal bilemedim..bide kimyon demleyip veriyorum o çok iyi atiyo gazını alana kadar o şekilde idar e edicem

Avent ultra soft emzik kullanan var mi aramızda
Ucu nasıl damaklı mi
Bizim kız aventin silikon ucuyla emdiği icin o yumusaklikta bir emzik düşünüyorum
Shoti almadı kiraz uç da sevmiyor
Bende ultra softu düşündüm

Emziği emmek icin mi yoksa öylesine oyalanmak icin mi alıyor nasıl anlıyorsunuz kızlar
Biraz önce duşa girdim eşim ağlayınca emzik vermiş tütmüş bende acıkmıştır dedkm en son 10 da 40 dk emdi memehi almadı ama emziği acayip cekiyor düşünce de agliyor
Mememi almayıp emziği alması garip değil mi

Canım bende aynı duruma gelicem sanırım evime döndüm ama annem yine geldi bizle kalıyor ve haftaya kadar kalacak bunaldim artık ama patlıycam az kaldı zor duruyorum birini şişe dizucem bu gidişle :)

Bence bidaha emerse arkadan hemen memeni vermeyi dene ise yarar belki

Canım köpeğin için çok üzüldüm ya inşllah düzelir ennkisa zaman da Rabbim acısını göstermesin ama acı da çektirmesin garibe alsın acısını inşallahta eski sağlığına kavuşsun...ahh ahh o pazar sinemaları ev alışverişleri beraber avm gezmeler çay kahve içemeye çıkmalar yemeklere gitmeler bitti benim vazgecilmezimdir sinema ama çok uzun zamandır gidemiyoruz malesef daha uzun zaman da zor gözüküyo biraz büyümeden çocuklu hayata alışmamız laızm galiba artık çoğu şeyden de fedakarlık yapmamiz lazım eskisi gibi sık yapamayız ama ayda bir yada iki olacak gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…