- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.042
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.741
Ben.mamas papasi hayirladim.coktan bizim sipa anasi.gibi gezmeyi cok seviyor giki cikmiyor arabada gezerken :)Aynı soru işareti bende de var :)
Bu arada ben arabayı en sonunda cybex balios s aldım, henüz Türkiye'de yok Almanya dan aldırdım ama hem uygun hem de çok güzel bir araba oldu. Puset de cybex cloud q :)
Bu gidişle araba koltuğunu da öyle alırız :)
Ben de mustelanınkini kullanıyordum, devamı için de unibaby almıştım ama bunların içinde de kimyasal olduğunu savundu. Hiç birini kullanma dedi. Bebek temizleme pamuğu almıştım, onu suya batırıp kullanıyorum şimdi.
Valla mı deme öyle1. Aydan korkma aklını 2. Aya sakla :))
2 ay hepimizi dehsete dusuruyor.malesef.Valla mı deme öyle
1. Aydan korkma aklını 2. Aya sakla :))
Ona alışan bebek poposuda ıslak mendile geçerken reaksiyon gösteriyormuş ama pişik olarak diye okudum bende. Herkes bişey söylüyor ya
Cok asi var. Ustelik agir asilar.2.de ne oluyor ki
Ben.mamas papasi hayirladim.coktan bizim sipa anasi.gibi gezmeyi cok seviyor giki cikmiyor arabada gezerken :)
Britax romorden.cok emindim. Toplatilmasi canimi sikti. Sanirim cybex sirona alacagiz bu hafta
Ona alışan bebek poposuda ıslak mendile geçerken reaksiyon gösteriyormuş ama pişik olarak diye okudum bende. Herkes bişey söylüyor ya
2 ay hepimizi dehsete dusuruyor.malesef.
Orjinal ozaman ordakiler de bide n11 de var ama hangisi orjinal bilemedim..bide kimyon demleyip veriyorum o çok iyi atiyo gazını alana kadar o şekilde idar e edicemKuzum ben ins.dan.aliyordum ama satici satisini.birakti son seferinde hepsiburadadan aldim.
Bana dermatixsi ultra jel verdi dr um baya indi yara izi ama contratubex çok iyi bi krem diye biliyorum bide baya eskiden beri varmış annem çok iyi demişti..Kizlar dikis.izleriniz.icin.contubrx jel.kullanan.var.mi.aranizda
Ay inşallah canım ya bi duzene girsin artık :)1, 2 ve 3 saat için endişelenme canım. 4 bile olabilir dedi bir aylıkken. ilk aylar bi düzeni yok, düzene girince daha rahat olucak inşallah...
Canım bende aynı duruma gelicem sanırım evime döndüm ama annem yine geldi bizle kalıyor ve haftaya kadar kalacakBen cinnet geçirdim herife bağırdım bağırdım kız susmadı agladi ben gidiyorum ikinizi de görmek istemiyorum artık krizinde ağlamasını duymak istemiyorum dedim cektim kapıyı çıktım nereye mi karşı parka ağlayıp ağlayıp sen nasıl annesi dediğin laflara bak allah sana evlat vermiş çıkarken vicdanın bile sızlamadı diye kendi kendime kızıp ağlayıp ağlayıp eve döndüm
Elime dahi almayacağım sen bakacaksın bugün dedim ben bakmıyor muyum dedi allah razı olsun eşim bakıyor benle sabaha kadar durur uyutmaya çalışırken ben uyurum kız doğuduğunda Beri benden önce yatmisligi baban yardım etmemisligi yok ama pazar olunca yatış herif bende günlerce pazarı bekliyorum dışarı çıkayım market harici evin etrafı harici bir yer göreyim diyorum bunalıyorum ha haftakci bazen arkadaşlara ev misafirliğine gidiyoruz ama oda ev ve beni bunaltıyor
Bende yardım ediyorsun ama bi pazarım var diuorsun Benimde bir pazarim var dedim bsyler yapıp uzaklaşmak istediğim
Strese giriyorum strese soktukça beni çocuktan soğutuyorsun yük geliyor dedim
Tabi soğudum çocuktan dediğim icin de kendime kızıp ağladım
Kız agladi aldı acıkmış annesi dedi emzirmeyeceğim dedim biberonla kendin bakacaksın ben bir hafta ne cekiyorum aksaman kadar göreceksin dedkm akşamları sana yardım etmiyor muyum yükünü almiyormuyim ben anlıyorum dedi tabi sonra kizimi aldım emzirmeye başladım o sırada ağlamaya başladım ozur dilerim kızım allahım affet bana evlat vermişsin ben hala eski hayatımdan zerre kalmadı diye ağlıyorum nankörüm diye
Sanirim kafayı yedim 40 çıktı ama benim sorunlarım gitmedi hunden güne iyi olacağıma kötü oluyorum
2 gün önce korkuttular bi de beni ondan da iyice sıyırdım galiba
Varsa güzel bi uygulama bende merak ediyorum...Kızlar gebelik takibi yaptığımız programlar gibi bebeğinde gelişimini hareket gelişimini felan takip edebileceğimiz programlar var mı kullandığınız?
Bence bidaha emerse arkadan hemen memeni vermeyi dene ise yarar belkiEmziği emmek icin mi yoksa öylesine oyalanmak icin mi alıyor nasıl anlıyorsunuz kızlar
Biraz önce duşa girdim eşim ağlayınca emzik vermiş tütmüş bende acıkmıştır dedkm en son 10 da 40 dk emdi memehi almadı ama emziği acayip cekiyor düşünce de agliyor
Mememi almayıp emziği alması garip değil mi
Canım köpeğin için çok üzüldüm ya inşllah düzelir ennkisa zaman da Rabbim acısını göstermesin ama acı da çektirmesin garibe alsın acısını inşallahta eski sağlığına kavuşsun...ahh ahh o pazar sinemaları ev alışverişleri beraber avm gezmeler çay kahve içemeye çıkmalar yemeklere gitmeler bittiKuzum annem çalışıyor başından beri yalnızım öğlenleri ablam geliyordu kopegimiz ılık kemik kanseri oldu hem de öyle bi kanser ki insan kanseri ilk defa bi hayvanda gördüm dedi vet tek bacağı kesildi kemoterapi diyordu kemoterapi alırken iğne kaydı deri altına gitti kemo o yüzden bacağı yandı patladı zaten 3 bacak 2 bacağa düştü mü şimdi o bacağında patisi beslenmiyor onu da kesebiliriz dedi doktor alet bağlandı prize bağlı oda hareket edince çıkıyor bu yüzden ablam başından ayrılamıyor gece bile kız uyuyamıyor
E bi de o bacağın patisi kesilir diye üzülüyorum o sebeple ablamda öğlenleri gelemiyor artık tamamen yalnızım
Hamileyken bile yer vermeyenler çocuklar bile yer vermediği ve Eşimde istemediği icin kanguruyla otobüs dolmuş bi yere gidemiyorum taksiyle ya anneme ya babama gidiyorum
En yakın arkadaşım vardı anaokulundan beri ayni sokaktayız onunda tayini İstanbul’a çıktı Yok bi yakın ark Var oda bana cok uzak taksiye binsem 100 lira tutar bi gitmem o yüzden gidecek yerim de YÖK yakınlarda kanguruya takip gideyim çocuğu anluycan eve tıkılıp kaldım gördüğüm bi dışarı çıkıyorum evin etrafı market
Ah arabam olsa arkadaşıma giderim bi avm giderim Pazar’a giderim bsyler yaparım ama arabamda yok biraz serpilsin ağlama olayımız biraz kalksın artık otobüs dolmuş gidixem bi yerlere
Ben cok faal bi insandım hamileyken de hemen hemen her gun disarda en kötü kiz ark eve yakın Kahveci’ye giderdik
Eşimle her pazar sinema kışın yazın ahlatli bel piknik yürüyüş
Cuma ark buluşturduk ikimiz ayrı cumaryesi ikimizin arkadaşlarıyla ciftlerler buluşur gezerdik pazar kendimiz sinema evin gereçleri halledilir gelirdik o kadar harekerli bi hayattan evde durmak beni bunalttı her şey de üst üste geldi ben gidemesem bile ark gelirdi omunda tayini çıktı :/
Yaza her şey düzelecek insallah
Duzen nasıl oturur bilmiyorum
Hastaneden çıktık eşim yemek yiyelim dedk cuma günü uyuyan kız yemek yerine oturduk ağlamaya başladı kucağa aldim susmuyor yemek yarım kaldı kalktık mesela bu durumda ben ne yapılır biomiyorum herkesin çocuğu ağlıyordur Emin’im ayni seyi hepimiz yasiyoeuzdur ama ben yapılıyorlar ne yapılır hiç bilmiyorum geriliyorum yemek burnumdan geliyor hemen kalkıyoruz
Ay cok uzun yaşmışım ya kusurs bakma içim cok dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?