- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.042
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.781
Islaniyor benimkinin Cunku kuvette yuzuduruyorum ensesinden.tutup.islaniyor ister istemez.Her gun banyo yaptıran arkadaşlar saçları şampuanlamıyorsanız peki ıslatıyor musunuz sadece bedeni mi yıkıyorsunuz
Ilk 2 hafta isik.duyarliligi düşük diye hic acmadik. Simdi acarsak bebek tv ye.sirti donuk kaliyor izletmemeye calisiyoruz. Ufak.filan deme acik goruruse.kilitleniyor tv ye. Baya baya izliyor. Az daha buyusun.yaninda tv acmayacagiz.günaydınlar:)gerçi bu topikte gün aydı mı aymadı mı bilemiyorum ama yinede günaydın:)size şunu sorucam umarım abzürt bir soru olmaz akşamları eşinizde eve geldiğinde tv izleme olayını nasıl yapıyorsunuz biz normalde tv yerine yabancı dizi veya film izliyoruz da aklıma takıldı bebek olunca ilk başlarda fırsat olmaz belki ama sonraları sıkılırız diye düşünüyorum ama bebeğe de tvnun zarar vermesini istemiyorum bilgmde yok nasıl yapıyorsunuz
Emziği emmek icin mi yoksa öylesine oyalanmak icin mi alıyor nasıl anlıyorsunuz kızlar
Biraz önce duşa girdim eşim ağlayınca emzik vermiş tütmüş bende acıkmıştır dedkm en son 10 da 40 dk emdi memehi almadı ama emziği acayip cekiyor düşünce de agliyor
Mememi almayıp emziği alması garip değil mi
Cnm ben ağladığında müdahale edemediğim durumlarda bide uykuya dalarken veriyorum.Emziği emmek icin mi yoksa öylesine oyalanmak icin mi alıyor nasıl anlıyorsunuz kızlar
Biraz önce duşa girdim eşim ağlayınca emzik vermiş tütmüş bende acıkmıştır dedkm en son 10 da 40 dk emdi memehi almadı ama emziği acayip cekiyor düşünce de agliyor
Mememi almayıp emziği alması garip değil mi
Islanıyor cnm. Ben suda oynatıyorum su döküyorum sürekli. Hergün sabunlayamıyorum vücudunu da. Maksat rahatlasın diye yapıyorumHer gun banyo yaptıran arkadaşlar saçları şampuanlamıyorsanız peki ıslatıyor musunuz sadece bedeni mi yıkıyorsunuz
Benimki acken asla emzik almaz emzigi gaz çıkartma ve uykuya dalmada kullaniyo isi bitincede atiyoMemeyi aldı iki cekti attı demek ki uykuya dalmak icin aldı emziği ya da hava yuttu doydu
Acıksa emerdi sanirim bir şey bilememek beni Deli ediyor hala aç mi ondan mi ahkiuor vs çözemiyorum
20 günlüğüz canım. Gündüzleri böyle geceleri sürekli emiyo ondan kafam karışıyo. Doktor demişti bana 1 aya kadar 3 saate uyandır emzir şekeri düşmesin diye ben 2.5 saat yaptımBenim ki de öyle bazen beş bile oluyor kaç günlüksünüz bir ay mi o zaman normal
Bana doktor dogdugundan beri hiç iki saat demedi ben hep uç saate kaldırdım o yüzden bizimki kendi bile olsa uç saatte kalkar aksi bsy olmazsa uykuda şekeri düşmez bence ya uyansa emzirmesen düşer de hiç uyanmamış ki
Ben kalpet tünel sendromu oldum gebelikte
Hala devam hatta daha çok agriyor bileklerim sisiyor
İki kol bir bacak ve verem aşısı var .verem aşısı ateş yapabilir deniliyor2.de ne oluyor ki
Çooookkk su içmeyi dene.... vücut daha hala atamamıştır ödemi... benimde olmuştu bol su ile atlattım... 3 lt. GeçirmiştimKızlar çok önemli benim için cevap verirseniz çok sevinirim.
Hamileliğin son haftalarında sabah uyanınca ellerimi kapatamadım. İlk uyanında parmaklarım acıyordu kapatırken. O zaman ödem çok fazlaydı. Hamilelikte normal diye okudum.
Şimdi 1 ay oldu doğum yapalı ama hala devam ediyor. Benim gibi yaşayan var mı? İnternette romatoid artrit diyor çok korkuyorum bu saatte oturdum ağlıyorum.
Mesela bebek ağladığında onu birden kucağıma alırken çok canım yanıyor. Ama 2 dk sonra geçiyor
Çooookkk su içmeyi dene.... vücut daha hala atamamıştır ödemi... benimde olmuştu bol su ile atlattım... 3 lt. Geçirmiştim
Bizimki kullaniyir canim gayet de seviyor emzigini. Ama 0-6 ay emzigi almistik arada bogazina fazla gidip midesini bulandiriyor. Ama onsuz da durmuyorAvent ultra soft emzik kullanan var mi aramızda
Ucu nasıl damaklı mi
Bizim kız aventin silikon ucuyla emdiği icin o yumusaklikta bir emzik düşünüyorum
Shoti almadı kiraz uç da sevmiyor
Bende ultra softu düşündüm
Kocan gidip başka odada ya da salonda yatsa olmaz mi canim. Sana da bebege de haksizlik yapiyor benceYa benimki uyusa iyi bir de isigi kapattiriyor. Butun gece elimde fenerle geziyorum.
Sag krose cak bi gozune dogru isik rahatsuz etmez goz.morarip kapaninca.Ya benimki uyusa iyi bir de isigi kapattiriyor. Butun gece elimde fenerle geziyorum.
Hoşgeldiniz cnm . Bizim doktorumuz da kaynatılmış ılıtılmış su ile banyo yaptırın dşyor bu sebeple geçmiş olsun inş kültür de bakteri üremezde antibiotiksiz atlatır ateş paşaYani kolik gibi değil bence, kakada mukus olunca doktoru test istedi bugün yaptırdık. Her şey iyi çıktı ama 7-8 lökosit görülmüş. O yüzden probiyotik olarak damla verdi. 4 gün sonra da kültür sonucu çıkacak.
Ya benim yediklerimden ya da Çeşme suyundan olmuştur dedi. Banyo yaparken su yutması ya da yalaması sebep olabilirmiş. Ne kadar pisse sular artık.
Ben sabahtan akşama salondayım beşiği tv tersine donuk sese alışkın olup uyusun diye alıştırdık ses cok açık degil uyku zamanı uyku müzikleri acıyorum uyanıksa güzel müzikler acıyorum tv görünce dalıyor bakıyor valla ama suan büyük ışık olarak görürlermiş ve sese bakarlarmış baktırmamaya çalışıyorum ama illa ki izleyecek :)günaydınlar:)gerçi bu topikte gün aydı mı aymadı mı bilemiyorum ama yinede günaydın:)size şunu sorucam umarım abzürt bir soru olmaz akşamları eşinizde eve geldiğinde tv izleme olayını nasıl yapıyorsunuz biz normalde tv yerine yabancı dizi veya film izliyoruz da aklıma takıldı bebek olunca ilk başlarda fırsat olmaz belki ama sonraları sıkılırız diye düşünüyorum ama bebeğe de tvnun zarar vermesini istemiyorum bilgmde yok nasıl yapıyorsunuz
Saçı yapışıp pis durmuyor degil mi ben 2 ya da 3 günde yaptırıyordum şimdi havalar düzeliyor her gun yaptıracağım banyo üst katta soguk olduğundan korkuyordum fan vs acıyoruz gerçi ama yine de yaptırmıyordum artık yaptıracağım bu mustela da rezalet ya sac sabah yıkansın aksama kirli yapış yapış duruyorIslaniyor benimkinin Cunku kuvette yuzuduruyorum ensesinden.tutup.islaniyor ister istemez.
Sabah kendimi avm attim kızla aventin silikon ucundan emdiği icin aventin ultrasoft emziğini aldım şimdi uyuyacakken verdim hemen aldı yalnız düşünce uyaniyorCnm ben ağladığında müdahale edemediğim durumlarda bide uykuya dalarken veriyorum.
Canım o normal ,mukuslu olunca çok afedersin sümük gibi balgam gibi uzar kakasıKızlar mukuslu olarak nasıl ayırt ediliyor ki kaka. Bizim sarı cıvık kıvamlı arada taneler var gibi bir kaka. Yenidoğanda olması gereken şekliyle yani. Ama zaten cıvık geliyor mukusu ayırt etmenin başka yolu var mı
Bende bugün engilsh homedan aldım kare olanı mi alsam dedkm ama büyüktü kalbine gelir diye bebek icin olanı aldım cok güzel kaliteli beğendim Toker’den aldigim sevibebe kemeri hem yaktım hem içinde resmen kiraz çekirdeği yok hiç beğenmedim bu gayet güzelCok sagol canim, ben de bu gonderdigim linkten siparis verdim. Fiyati uygundu. Umarim ise yarar. Sanki karnina elimi koyunca rahatliyor gibi sicagiyla heralde ordan aklima geldi.
Bizimki su dan oynama safasina göremedik bi geriliyor agliyor tersten başlatmayı denedik yine ayni suyun sıcaklığı da iyi anlamadım bebe suyu sevemedi biIslanıyor cnm. Ben suda oynatıyorum su döküyorum sürekli. Hergün sabunlayamıyorum vücudunu da. Maksat rahatlasın diye yapıyorum
Bizimki düşünce uyandı dün akşam da bu akşam ona nasıl bi çare bulacağım bilmiyorumBenimki acken asla emzik almaz emzigi gaz çıkartma ve uykuya dalmada kullaniyo isi bitincede atiyo
Bir aya yaklaşmışsınız bence kendi düzenini oturtmaya çalışıyor sen yine de kaldır ama gece bence uyusun sabahları sık emzirirsin20 günlüğüz canım. Gündüzleri böyle geceleri sürekli emiyo ondan kafam karışıyo. Doktor demişti bana 1 aya kadar 3 saate uyandır emzir şekeri düşmesin diye ben 2.5 saat yaptım
bugün aldım canim kaynattım içme suyuyla hemen aldı ama içlerine su doluyor ya sinir oluyorum biraz büyük geldi cevresi küçük çeneli bizim kız ama sevdiBizimki kullaniyir canim gayet de seviyor emzigini. Ama 0-6 ay emzigi almistik arada bogazina fazla gidip midesini bulandiriyor. Ama onsuz da durmuyor
Yok.durmuyor. ben 1 gun.sampuanliyorum 1 gun sampuanlamiyorum. Mustela bizde.konak yapti sanki. Zeytinyagladim 1 2 gun duzeldi. Unibaby ye gectim yine. Bakalim.mustelayi yine.deneyecegim aynisi.olacak mi.Ben sabahtan akşama salondayım beşiği tv tersine donuk sese alışkın olup uyusun diye alıştırdık ses cok açık degil uyku zamanı uyku müzikleri acıyorum uyanıksa güzel müzikler acıyorum tv görünce dalıyor bakıyor valla ama suan büyük ışık olarak görürlermiş ve sese bakarlarmış baktırmamaya çalışıyorum ama illa ki izleyecek :)
Saçı yapışıp pis durmuyor degil mi ben 2 ya da 3 günde yaptırıyordum şimdi havalar düzeliyor her gun yaptıracağım banyo üst katta soguk olduğundan korkuyordum fan vs acıyoruz gerçi ama yine de yaptırmıyordum artık yaptıracağım bu mustela da rezalet ya sac sabah yıkansın aksama kirli yapış yapış duruyor
Sabah kendimi avm attim kızla aventin silikon ucundan emdiği icin aventin ultrasoft emziğini aldım şimdi uyuyacakken verdim hemen aldı yalnız düşünce uyaniyorona ben yapacağım biomiyorum
Onun çözümü yok kuzum ben bebegi kundaklamiyorum devamli elleriyle vurup düşürüyor emzigi:) ama uykuya dalana akdar ondan sonra ben agzindan aliyorum emzigi. Çok güzel bir sakinlestirici. Karni tok alti temiz agrisi yoksa emzigi alınca hemen gozleri dalmaya başlıyorBende bugün engilsh homedan aldım kare olanı mi alsam dedkm ama büyüktü kalbine gelir diye bebek icin olanı aldım cok güzel kaliteli beğendim Toker’den aldigim sevibebe kemeri hem yaktım hem içinde resmen kiraz çekirdeği yok hiç beğenmedim bu gayet güzel
Bizimki su dan oynama safasina göremedik bi geriliyor agliyor tersten başlatmayı denedik yine ayni suyun sıcaklığı da iyi anlamadım bebe suyu sevemedi bi
Bizimki düşünce uyandı dün akşam da bu akşam ona nasıl bi çare bulacağım bilmiyorum
Bir aya yaklaşmışsınız bence kendi düzenini oturtmaya çalışıyor sen yine de kaldır ama gece bence uyusun sabahları sık emzirirsin
bugün aldım canim kaynattım içme suyuyla hemen aldı ama içlerine su doluyor ya sinir oluyorum biraz büyük geldi cevresi küçük çeneli bizim kız ama sevdi
Shotiyi hiç almadı nefret etti ondan boşu boşuna kalk emzik
Düşünce uyaniyor Ona nasıl cozum bulacaksam
Bende bitsin atopik ciltler icin olan bi seri somayı düşünüyorum başka markadanYok.durmuyor. ben 1 gun.sampuanliyorum 1 gun sampuanlamiyorum. Mustela bizde.konak yapti sanki. Zeytinyagladim 1 2 gun duzeldi. Unibaby ye gectim yine. Bakalim.mustelayi yine.deneyecegim aynisi.olacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?