2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilk 2 hafta isik.duyarliligi düşük diye hic acmadik. Simdi acarsak bebek tv ye.sirti donuk kaliyor izletmemeye calisiyoruz. Ufak.filan deme acik goruruse.kilitleniyor tv ye. Baya baya izliyor. Az daha buyusun.yaninda tv acmayacagiz.

Cnm ben ağladığında müdahale edemediğim durumlarda bide uykuya dalarken veriyorum.

Memeyi aldı iki cekti attı demek ki uykuya dalmak icin aldı emziği ya da hava yuttu doydu
Acıksa emerdi sanirim bir şey bilememek beni Deli ediyor hala aç mi ondan mi ahkiuor vs çözemiyorum
Benimki acken asla emzik almaz emzigi gaz çıkartma ve uykuya dalmada kullaniyo isi bitincede atiyo

20 günlüğüz canım. Gündüzleri böyle geceleri sürekli emiyo ondan kafam karışıyo. Doktor demişti bana 1 aya kadar 3 saate uyandır emzir şekeri düşmesin diye ben 2.5 saat yaptım

Çooookkk su içmeyi dene.... vücut daha hala atamamıştır ödemi... benimde olmuştu bol su ile atlattım... 3 lt. Geçirmiştim

B
Çooookkk su içmeyi dene.... vücut daha hala atamamıştır ödemi... benimde olmuştu bol su ile atlattım... 3 lt. Geçirmiştim

Böyle tutulma mı olmuştu sabahları seninde yoksa ödem mi sadece

Bizimki kullaniyir canim gayet de seviyor emzigini. Ama 0-6 ay emzigi almistik arada bogazina fazla gidip midesini bulandiriyor. Ama onsuz da durmuyor

Kızlar selam bebeğimi emziğe alıştırmayı deniyorum şuan 4. Emziği deniyorum diğerlerini hiç tutmamıştı bunu bugün 10 dk kadar tuttu ama sonraki vermelerimde tutmadı. Siz emziğe nasıl alıştırdınız sürekli denemek mi lazım nasıl emziğe alıştıracağım kullananlar Bilgi verirse sevinirim.
Aslında emzik vermek istemiyorum ama dışarıdayken sürekli emme isteği var ve ağlıyor

Hoşgeldiniz cnm . Bizim doktorumuz da kaynatılmış ılıtılmış su ile banyo yaptırın dşyor bu sebeple geçmiş olsun inş kültür de bakteri üremezde antibiotiksiz atlatır ateş paşa

Ben sabahtan akşama salondayım beşiği tv tersine donuk sese alışkın olup uyusun diye alıştırdık ses cok açık degil uyku zamanı uyku müzikleri acıyorum uyanıksa güzel müzikler acıyorum tv görünce dalıyor bakıyor valla ama suan büyük ışık olarak görürlermiş ve sese bakarlarmış baktırmamaya çalışıyorum ama illa ki izleyecek :)
Islaniyor benimkinin Cunku kuvette yuzuduruyorum ensesinden.tutup.islaniyor ister istemez.
Saçı yapışıp pis durmuyor degil mi ben 2 ya da 3 günde yaptırıyordum şimdi havalar düzeliyor her gun yaptıracağım banyo üst katta soguk olduğundan korkuyordum fan vs acıyoruz gerçi ama yine de yaptırmıyordum artık yaptıracağım bu mustela da rezalet ya sac sabah yıkansın aksama kirli yapış yapış duruyor
Cnm ben ağladığında müdahale edemediğim durumlarda bide uykuya dalarken veriyorum.
Sabah kendimi avm attim kızla aventin silikon ucundan emdiği icin aventin ultrasoft emziğini aldım şimdi uyuyacakken verdim hemen aldı yalnız düşünce uyaniyor ona ben yapacağım biomiyorum

Canım o normal ,mukuslu olunca çok afedersin sümük gibi balgam gibi uzar kakası

Cok sagol canim, ben de bu gonderdigim linkten siparis verdim. Fiyati uygundu. Umarim ise yarar. Sanki karnina elimi koyunca rahatliyor gibi sicagiyla heralde ordan aklima geldi.
Bende bugün engilsh homedan aldım kare olanı mi alsam dedkm ama büyüktü kalbine gelir diye bebek icin olanı aldım cok güzel kaliteli beğendim Toker’den aldigim sevibebe kemeri hem yaktım hem içinde resmen kiraz çekirdeği yok hiç beğenmedim bu gayet güzel
Islanıyor cnm. Ben suda oynatıyorum su döküyorum sürekli. Hergün sabunlayamıyorum vücudunu da. Maksat rahatlasın diye yapıyorum
Bizimki su dan oynama safasina göremedik bi geriliyor agliyor tersten başlatmayı denedik yine ayni suyun sıcaklığı da iyi anlamadım bebe suyu sevemedi bi
Benimki acken asla emzik almaz emzigi gaz çıkartma ve uykuya dalmada kullaniyo isi bitincede atiyo
Bizimki düşünce uyandı dün akşam da bu akşam ona nasıl bi çare bulacağım bilmiyorum
Doktorda kolik sancıları olurken iyi olur emzik alması diye önerdi rahatlar en azından sancısı varken dedi
20 günlüğüz canım. Gündüzleri böyle geceleri sürekli emiyo ondan kafam karışıyo. Doktor demişti bana 1 aya kadar 3 saate uyandır emzir şekeri düşmesin diye ben 2.5 saat yaptım
Bir aya yaklaşmışsınız bence kendi düzenini oturtmaya çalışıyor sen yine de kaldır ama gece bence uyusun sabahları sık emzirirsin
Bizimki kullaniyir canim gayet de seviyor emzigini. Ama 0-6 ay emzigi almistik arada bogazina fazla gidip midesini bulandiriyor. Ama onsuz da durmuyor
bugün aldım canim kaynattım içme suyuyla hemen aldı ama içlerine su doluyor ya sinir oluyorum biraz büyük geldi cevresi küçük çeneli bizim kız ama sevdi
Shotiyi hiç almadı nefret etti ondan boşu boşuna aldık emzik
Düşünce uyaniyor Ona nasıl cozum bulacaksam

Son düzenleme:
Yok.durmuyor. ben 1 gun.sampuanliyorum 1 gun sampuanlamiyorum. Mustela bizde.konak yapti sanki. Zeytinyagladim 1 2 gun duzeldi. Unibaby ye gectim yine. Bakalim.mustelayi yine.deneyecegim aynisi.olacak mi.

Onun çözümü yok kuzum ben bebegi kundaklamiyorum devamli elleriyle vurup düşürüyor emzigi:) ama uykuya dalana akdar ondan sonra ben agzindan aliyorum emzigi. Çok güzel bir sakinlestirici. Karni tok alti temiz agrisi yoksa emzigi alınca hemen gozleri dalmaya başlıyor

Yok.durmuyor. ben 1 gun.sampuanliyorum 1 gun sampuanlamiyorum. Mustela bizde.konak yapti sanki. Zeytinyagladim 1 2 gun duzeldi. Unibaby ye gectim yine. Bakalim.mustelayi yine.deneyecegim aynisi.olacak mi.
Bende bitsin atopik ciltler icin olan bi seri somayı düşünüyorum başka markadan
Baya büyük bitecek gibi değil Homely_angel kullsndigi pişik kreminin şampuanını kullanıyor arkadaşım eart mama dogru yaZdim sanirim ondan cok memnun doğalmış olmadı onu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…