2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zeytinyağı diye duydum ama dene istersen canım

Canım uyurken birden bağırıp çığlık atıp ağlıyor gözler kapalı oluyor uzun sürerse açıp iyice ağlıyor video cektim hoca kolik sancısı bu dedi

Kuzum masalah ama emdikçe gaz oluyor benek huzursuz oluyor gaz oldukça iyice emiyor bence çok da sağlıklı bi durum değil eğer çocuğun gazdan huzursuzsa ağlıyorsa
Tabi her istediğinde emzirmelisin ama bebekler 7/24 meme istiyor bizimki hariç :)
Ama masalah iyi kilo almış nazar denmesin

Sağolasin canım allah beterinden korusun
çok sağol canım benim
sen demiştin canım tahlil temiz ama kültür böyle çıktı üzüldüm tabi inşallah sürmez valla banyo suyundan mi diyorum neler geliyor aklıma şaşırdım kaldım banyo yaptırırken içine ışıyorda o mu kaçtı diyorum kafamda deli sorular
Enfeksiyonda geçirmedim hamileyken 1 kere mantar oldum tek fitille hallettik
Hamileyken geçirenlerde olur diyorlardı yalanmış arkadasım 9 ay cekti hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonu masallah bebek 3 aylık turp gibi :)
Canım kakasından oluyor çişinden değil ne üredi tahlilde

bizim geçirdiğimiz enfeksiyon la hiç alakası olduğunu da düşünmüyorum ben hayatımda birkez bile enfeksiyon geçirmedim kızım 2 yaşına kadar enfeksiyonla uğraştı durdu garibim Allah betetinden korusun hepsini inşallah

Kızlar zinco damla kullanan var mıydı atamızda doktorunuz kaç kere kaç damla dedi ve memnun kaldınız mı
Kuzum bir çok şey yazıyor bende anlamadım baksana kuzum
Zinco kullanıyorum günde üç defa beş damla
Herkes uyuyo galiba :)
5-7 den selamlar.Gözler fildir fildir meyramın :halay:
Bende burdayım yetiştim

Eklentiler

• 3C8FF67E-FE04-4714-9B1F-999D95F1CC3C.webp
    3C8FF67E-FE04-4714-9B1F-999D95F1CC3C.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 65
Bizim gecemiz ağlamaklı geçti hep gece 3 u geçiyordu artık eşimle paslaşa paslasa bir hal olduk neden ağlıyor neden ağlıyor bu kadar diye tamam gaz var altını da aldım memeyi veriyorum istemedi agzina getirdikce daha çok ağladı göğüsde süt de var artık zaman geçti hala emmeyince mama yaptım 60 CC içti sonra az emdi uyudu 6 gibi yine uyandı yine emzirdim sonra kızım uyandı anne uyku bitti diye :kızgın:
Uykuya dalamadi oğluş sonra ağladıkça daha çok ağladı bu durumda meme de almayinca açlık da girdi hepten mahvolduk ...

Gunaydin kizlar sac boyama konusulmus ben pazar gunu boyatacagim kizimdada boyatmistim sorun olmadi boyandiktan 1 saat sonra emzirmek yeterli diye biliyorum

Henüz bebek arabasini almadik canım Eşim yoğun calisiyor hala gidemedik almaya arabasiz gezmek de zor şimdi bebek devamli uyumak isteyecek. Bir de korkuyorum ya az daha büyüsün istiyorum. Havalar isinsin az daha büyüsün her gün gezecez valla çok sıkıldım hamilelikte de hic gezemedim ben eve tikildim ondan acilmam hiç olmadı bence.
Aynen cnm bebek arabasi olmadan cok zor

Ben 4. Gun yuruyuse baslamistim canim simdi 48 gunluguz 15 gunden sonra kosmaya basladim. Karin egzersizleri haric herseyi yapiyorum.
Bizde 10 gunlukten beri bebeisle geziyoruz yuruyus disinda karin egzersizi yapmak istiyorum fakat 6 aya kadar onerilmiyormus

Kuzum bir çok şey yazıyor bende anlamadım baksana kuzum
Zinco kullanıyorum günde üç defa beş damla

Bende burdayım yetiştim
Bizede zinco yazdı doktor ama günde 3.kez 8 damla diyor ama ilacın kutusunda 2kez 4 damla yazıyor kafam karıştı siz bio gaia ile ikisini beraber mi kullanıyorsunuz.
Canım tahlil sonucunu da bütünce okuyamadım yani en azından üreyen bakteriyi göremedim ama çok yüksek ihtimal kakadandır . Sizde o 60 bin civarı olan üreme bizde 100. Ve üzeri çıkıyor du hafif atlayıcak inş sıkma canını dirençli hassas yazanlarda bakteriye hangi amtibiotiğin etki edeveğini bulmak için bakılıyor az dirençli ve hassas gruptakilerden birini yazmıştır. Birde H Hayalimi_yasarken Sen mi sormuştun nasıl anlayabilirim diye aklınızdaolsun mesela öyle saçını gln yolup ağlarken gece uykularında çığlıklar atarken bezine bakın sıcak mı oluuor yani çiş yaparken mi o tepkileri veriyor takip edebilirsiniz enfeksiyon çok artınca kokudan da belli olur ama hiç tecrübe etmeden onu anlamak zor oluyor

Gunaydin kizlar sac boyama konusulmus ben pazar gunu boyatacagim kizimdada boyatmistim sorun olmadi boyandiktan 1 saat sonra emzirmek yeterli diye biliyorum
Hadi Bakalım güzel günlerde kullan. Hamileyken yaptırmadım ne olur ne olmaz diye ama neyse 40 ım çıktı akşama sabaha doktora kontrole gidicem bende bir sorayım yine de öyle karar vereyim içim rahat etsin.

Günaydın herkese:anne:

Bebelerde enfeksiyon çıkmış anladığım kadarıyla. Benim çok korktuğum şeydi bu, hamilelikte hep olduğundan. Şimdi de uykusunda ağladığı bi anda sıçradığı oluyor. Dikkat edeyim bakalımo_O

Bir de mukuslu kaka durumu bizde de vardı. Bir kaç gündür azaldı ama bu sefer de ishal gibi sıvı kaka yapıyor. Bebeler koyu posalı kaka yapmaz mı?? Benimki daha hiç yapmadı öyle.

Back
X