- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.201
Kızlar moralim bozuk bozuk dikişlerimde galiba sıkıntı var diyordum ya bi dikişle digerinin arasına parmak girer diye anneme gösterdim annem çok yukardan dikmiş ve köprü gibi olmuş içi gözüküyor parmak girer cidden dedi zaten elimle yokladığımda parmak girer şekilde ittirince parmağım girecek gibi oluyor ama altinda kuku var belli et geliyor ayrıca bacağımın kenarında bi dikiş var gibiydi annem evet orası kesilmiş dikilmiş dedi aletle keserken orsya mi çarptı ne tan eklem yerimde
Annem köprü gibi yapmış ortadan et giriyor ve yukarıda iliskide yırtılır bu çok yukarı çekmks dedi bence benim asıl rahmimin uzunluğunu kısaltıp dikti sanırım gerçekten annemin dediği gibi yoklayinca çok yukarıda minnacık bi yer açıkta iliskiye girsek orası komple yırtılır aradan geçen et
Moralim bozuldu ya tekrar operasyon mu geçireceğim şimdi ayni hocaya mi gitsem başka hocaya mo bilemiyorum eğer bi sıkıntı varsa tekrar operasyon geçirme durumunda kalırsam Nesrin hocayı cidden dava ederim çok sinirlendim oturdum agladım sinirimden
Annem köprü gibi yapmış ortadan et giriyor ve yukarıda iliskide yırtılır bu çok yukarı çekmks dedi bence benim asıl rahmimin uzunluğunu kısaltıp dikti sanırım gerçekten annemin dediği gibi yoklayinca çok yukarıda minnacık bi yer açıkta iliskiye girsek orası komple yırtılır aradan geçen et
Moralim bozuldu ya tekrar operasyon mu geçireceğim şimdi ayni hocaya mi gitsem başka hocaya mo bilemiyorum eğer bi sıkıntı varsa tekrar operasyon geçirme durumunda kalırsam Nesrin hocayı cidden dava ederim çok sinirlendim oturdum agladım sinirimden