2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar moralim bozuk bozuk dikişlerimde galiba sıkıntı var diyordum ya bi dikişle digerinin arasına parmak girer diye anneme gösterdim annem çok yukardan dikmiş ve köprü gibi olmuş içi gözüküyor parmak girer cidden dedi zaten elimle yokladığımda parmak girer şekilde ittirince parmağım girecek gibi oluyor ama altinda kuku var belli et geliyor ayrıca bacağımın kenarında bi dikiş var gibiydi annem evet orası kesilmiş dikilmiş dedi aletle keserken orsya mi çarptı ne tan eklem yerimde
Annem köprü gibi yapmış ortadan et giriyor ve yukarıda iliskide yırtılır bu çok yukarı çekmks dedi bence benim asıl rahmimin uzunluğunu kısaltıp dikti sanırım gerçekten annemin dediği gibi yoklayinca çok yukarıda minnacık bi yer açıkta iliskiye girsek orası komple yırtılır aradan geçen et
Moralim bozuldu ya tekrar operasyon mu geçireceğim şimdi ayni hocaya mi gitsem başka hocaya mo bilemiyorum eğer bi sıkıntı varsa tekrar operasyon geçirme durumunda kalırsam Nesrin hocayı cidden dava ederim çok sinirlendim oturdum agladım sinirimden

Bugün bende ilk kez kendim yıkadım genelde file ile yıkıyordum ama bu sefer yerde yıkadim küveti su ile doldurdum o su ile avuclayarak suyu yıkadım en son temiz su dökerek çıkardım her zaman köpük yapmıyorum tabi file çok yardımcı oluyor ama suyun içine koyunca sanki daha az ağladı filedeyken daha çok agliyordu
mucka mucka htc1984 htc1984 keske ben de bir becerebilsem tek basima yikamayi cok istiyorum ama hala korkuyorum. Kv ile birlikte yikiyoruz. Bugun kakasi da cok bulasinca acil cesme suyu ile yikayalim dedik, tam ellerine su dökmüştük goturdu agzina emdi. Doktora mesaj attim yapacak bisey yok ama dikkatli olun su kacirmama konusunda yazmis. Iyice tirstim.

O karartı benim de var canım. Hatta genital ve koltuk altında da var. Banyoda keseleniyorum inşallah geçer
sareya sareya benim gobek deligim kapkara oldu. Bir de hamilelikte cikmasi gereken cizgi dogurduktan sonra cikti bende, gogus altindan sezeryan yerine kadar. Bi de beyaz tenliyim berbat gorunuyor.

Kızlar moralim bozuk bozuk dikişlerimde galiba sıkıntı var diyordum ya bi dikişle digerinin arasına parmak girer diye anneme gösterdim annem çok yukardan dikmiş ve köprü gibi olmuş içi gözüküyor parmak girer cidden dedi zaten elimle yokladığımda parmak girer şekilde ittirince parmağım girecek gibi oluyor ama altinda kuku var belli et geliyor ayrıca bacağımın kenarında bi dikiş var gibiydi annem evet orası kesilmiş dikilmiş dedi aletle keserken orsya mi çarptı ne tan eklem yerimde
Annem köprü gibi yapmış ortadan et giriyor ve yukarıda iliskide yırtılır bu çok yukarı çekmks dedi bence benim asıl rahmimin uzunluğunu kısaltıp dikti sanırım gerçekten annemin dediği gibi yoklayinca çok yukarıda minnacık bi yer açıkta iliskiye girsek orası komple yırtılır aradan geçen et
Moralim bozuldu ya tekrar operasyon mu geçireceğim şimdi ayni hocaya mi gitsem başka hocaya mo bilemiyorum eğer bi sıkıntı varsa tekrar operasyon geçirme durumunda kalırsam Nesrin hocayı cidden dava ederim çok sinirlendim oturdum agladım sinirimden
Canim kontrole gittin mi hic dogum sonrasi?

Iyi aksamlar kızlar.

Uykusuzluk, yorgunluk birleşti yazamıyorum pek.

Yarın sabah sünnet olacak ertuğrul. Biraz tedirginim ama en güzeli erken sünnet.

Sizlerde iyisinizdir umarım.

sareya sareya benim gobek deligim kapkara oldu. Bir de hamilelikte cikmasi gereken cizgi dogurduktan sonra cikti bende, gogus altindan sezeryan yerine kadar. Bi de beyaz tenliyim berbat gorunuyor.
Aynen aynı şekilde benim de öyle göbek deligi simsiyah o cizgi dedigin gibi yoktu koca gobekliyken nefret ettim gobegimden
Kapkara oldu kirli gibi

Bizim bugun iki aylik aşimiz vardi oglum cok agladi kuzum ama surekli uyuyor acikinca uyaniyor sonra yine uyuyor aşi agirmi geldi acaba boyle bir drum yasayan varmi

Çok kötü bi acı canım gerçekten ağlayacaktım o derece yani..azalmaya başladı ama acısı şükür gece yan yattim baskı yapınca geçer belki diye ama göğüs pedini bi aldım elime sırılsıklamdi akmis hep çoğu zaman o göğsümu veriyorum bosalsin diye..

Canım 120 cc çok fazla degilmi tek seferde ben daha yeni 40 cc ye çıkardim tek seferde günde 2 kere bilemedin 3 kere veriyorum bizide emiyorlar çünkü midesini büyütme şimdiden..
Canım 120 vermiyorum eşim bana sormadan vermiş bebekte içmiş ben 90 veriyorum kutu üzerinde yazanı hiç zorlanmıyo içerken. Seninli doyuyo mu 40 la

Deneyim bakalım mutfaksa minicik tezgaha koyarım artık

Sen yine de tahlil yaptır beybi
ters yatıyor kuzum hiçbir şekilde girmiyor kucağımız da görüyor ancak onda da ters tutuyoruz sadece sesini duyuyor ondan sıkıntı olurmuymus tv den de uzakta yatagi ama kucakta gaz falan alırken cidden dalıyor hemen fark ettim
Bi yaptrayim ozmn canm saol

Iyi aksamlar kızlar.

Yarın sabah sünnet olacak ertuğrul. Biraz tedirginim ama en güzeli erken sünnet.

Hayirli olsun, allah damatliklarini gostersin. Biz 5. Gun yaptirdik hemen iyilesti rahat ettik.

Deca taps well.care oceand3 turkiyede var. Ama mesela deca tapsi bulamadim ben eczaneler hep kalmadi dedi. Digerlerini aramadim.bdrop getirttim.diye ama bitince wellcare alacagim sprey diye. 1 damlayi.icirmek.zor.oluyor.bebise
Eşime ocean al demiştim burayı okuyunca ama 400 ıu, 600ıu ve 1000ıu diye çeşitleri varmış hangisini kullanmak lazım ki birde ne kadar vermek gerek 1000 olandan almış eşim prospektusunde yetişkinler için 1 damla yazıyor sadece kafam karıştı .

Kızlar bebekler emerken terliyor ya sizinde bebeklerin alnı emerken SOĞUK terliyor mu?
2 gündür alnı soğuk terliyor oğlumun aklım takıldı ona ya şuan kafa sıcak alnı soğuk mesela

Iyi aksamlar kızlar.

Canım selam bizde yarın sabah sünnet oluyoruz kaç günlüksünüz siz?

canım normal mi yaptin sen,nesrin fener mydi doktorun

Back
X