2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben gaz alırken hep ş diyerek sırtına vuruyordum bizim ki uyuya kalkuordu meğer ş pat yöntemini yapıyormuşum ama bunu yatakta nasıl yapacağım bileniyorum Gazi çıkarken uyuduğu icin Gazi çıkartmadan yatağa da koyup deneyemem sanırım kucakta uymaya devam edeceğiz

Eklentiler

• F2F0FA8A-4CE4-4295-830E-02652CE331F2.webp
    F2F0FA8A-4CE4-4295-830E-02652CE331F2.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 72
Canım sabahında hastanede öğlen de sağlık ocağında ölçüldü ikisinde de aynı çıktı
Araştırdım 61cm gerçekten uzun dayısına çekmiş bizimki boyu 1.90 kardeşimin :)
Doğum kilosu 3820,boyu 51 cm idi.
Baş çevresi büyük mü diye tedirginim kafasının arkası çıkık duruyor
Kafası normal 37.5 du benim oğluşunda ama boy baya baya bir uzun hani 1 ayda 10 cm büyüme biz sağlık ocağında 56 hastanede 53 cm ölçüldü .. cetvel ile mı ölçüldü mezura ile mı ?

Ne yiyip ne içiyorsun bize de soyle:)

Ben sırf aç mı değil mi anlamadığımdan emziği kullanamadım ,zaten kızım da almadı öğürdü hep. Bez için de benimki de ufak doğdu 2340, 6 paket 1 nodan sonra 2 ye geçtim bayadır 2 kullanıyorum .
Bizim ki de öğüruyor o gün kv zorla ağzına sontu çocuk öğürdu anne napıyorsun dememe kalmadı küstü ay ne biliyim uyuyor ya ağzından düşünce uyanır diye yaptım diyo halbu ki çocuk atmış ağzından uyku da böylelikle uykusundan ds uyandırmis oldu
Bende anlayamadığım icin kafayı yedim ilk gün
Bizim kız ilginç bazen alıyor bazen almıyor
kolik ve akşam uykuya geçişte veriyordum bugün deneyim dedim gece aç mi yatıyor acaba doymayıp diye anan emdi anlamadım
Kolik sancısı hariç vermeyeceğim baktım gece gözler gidiyor aranıyor o zaman ancak veririm zaten istemezse oguruyor
Şimdi kaç kilosunuz 2 numara da baya kullanmışsın

Bu bugün öğlen mukuslu olan canım, rengi biraz daha sarı aslında ama resimde daha yeşil çıktı.

Not: görüntü için kusura bakmayın kızlar...
Eki Görüntüle 2128932 Eki Görüntüle 2128932
Şimdi daha iyi anladim mukus olayını gecmis olsun gastrodan niye aldın Canim

Ben 3.5 kiloyken gectim 2 numaraya sen bayagi kullanmussin
BAcaklar popo minik Bol bile geliyor bazen bez kaymış oluyor ama geceyim ben 1 haftaya bitsin de 1 numara
Bizim kizi usuttuk sanırım hafta sonu ishal oldu. Doktora goruruyoruz bakalim simdi
Geçmiş olsun kuzum haber et ins mühim bsy yoktur

Bi bebek 10.günden beri memeyi reddeder mi ya.hadi 3.4.ayda yapıyorlar anlıyorum ama daha el kadarsin sen neden hem aç olup aranip ağlayıp hem de neden memeyi itersin ki.delircem artık geceleri emiyor tüm gün böyle. .şeytan diyor sağ biberona ver yapamıyorum oturdum Ağlıyorum..gecicek mi acaba yoksa kabullenmeli miyim bu durumu bilmiyorum
canım kaç dakika uğraşıyorsun reddedince? biz de savaşıyoruz bazen.

Kafası normal 37.5 du benim oğluşunda ama boy baya baya bir uzun hani 1 ayda 10 cm büyüme biz sağlık ocağında 56 hastanede 53 cm ölçüldü .. cetvel ile mı ölçüldü mezura ile mı ?

Ne yiyip ne içiyorsun bize de soyle:)
Bebek tartılarınin kenarında Metre oluyor ya canım kiloyu ölçtükten sonra bacakları tutup direkt boyunu ölçüyorlar ben de evde mezura ile 61 ölçmüştüm
Canım iştahım çok azaldı genetik sanırım boyu
Meme uçlarım yara olduğu için uçla emziriyorum Bizimki cuk cuk çekiyor :)

Bu bugün öğlen mukuslu olan canım, rengi biraz daha sarı aslında ama resimde daha yeşil çıktı.

Not: görüntü için kusura bakmayın kızlar...
Eki Görüntüle 2128932 Eki Görüntüle 2128932
Kiz bizimde ayni dogdugundan beri hemde arada piturlu parcalar oluyor arada olmuyir. Puturker bagirsak epiteliymisvolurmus daha oturmadigindan. Yesil ve mukus icin kilo alimi normal test yapmaya gerek yok dedi. Sen bi git yarin bakalim ne dicekler sana

Bizim ki de öğüruyor o gün kv zorla ağzına sontu çocuk öğürdu anne napıyorsun dememe kalmadı küstü ay ne biliyim uyuyor ya ağzından düşünce uyanır diye yaptım diyo halbu ki çocuk atmış ağzından uyku da böylelikle uykusundan ds uyandırmis oldu
Bende anlayamadığım icin kafayı yedim ilk gün
Bizim kız ilginç bazen alıyor bazen almıyor
kolik ve akşam uykuya geçişte veriyordum bugün deneyim dedim gece aç mi yatıyor acaba doymayıp diye anan emdi anlamadım
Kolik sancısı hariç vermeyeceğim baktım gece gözler gidiyor aranıyor o zaman ancak veririm zaten istemezse oguruyor
Şimdi kaç kilosunuz 2 numara da baya kullanmışsın

Şimdi daha iyi anladim mukus olayını gecmis olsun gastrodan niye aldın Canim

BAcaklar popo minik Bol bile geliyor bazen bez kaymış oluyor ama geceyim ben 1 haftaya bitsin de 1 numara

Geçmiş olsun kuzum haber et ins mühim bsy yoktur

Şu an 4100 falan benimki,65 günlük. Bir süre daha 2 noyu kullanırım gibi

Kiz bizimde ayni dogdugundan beri hemde arada piturlu parcalar oluyor arada olmuyir. Puturker bagirsak epiteliymisvolurmus daha oturmadigindan. Yesil ve mukus icin kilo alimi normal test yapmaya gerek yok dedi. Sen bi git yarin bakalim ne dicekler sana

Bizim böyle değildi canım, 40 tan sonra başladı. Bu normal değil diye biliyorum.

:KK70::halay:
korktum şu an:KK17: özel olacak ama, çok acı hissediliyor mu canım:KK43:
Canim benimki de cok acikca yazmak olucak ama :dondurma: dun benim kontrolum vardi.sezeryan benim.Doktor iliskiye baslayabilirsiniz ama emzirmeden dolayi rahim yapisi oncekine gore farkli onun icin kayganlastirici kullanmanizi oneririm bir sure dedi. Bir de aci hissedecekmisim cok zorlama olmadan olmasi lazimmis. Ve yumurtlama zamanlari cok farklilik gosterdigi icin tahmin yapamiyorlarmis mutlaka korunun dedi. 1 yila kadar da hamilelik onermiyorum dedi zaten ben hic dusunmuyorum artik ikinciyi :)
Neyse bizim de 8 aydan sonra ilk defa olacak cok heyecanliyiz:KK70::KK70:

:KK70::halay:
Canim benimki de cok acikca yazmak olucak ama :dondurma: dun benim kontrolum vardi.sezeryan benim.Doktor iliskiye baslayabilirsiniz ama emzirmeden dolayi rahim yapisi oncekine gore farkli onun icin kayganlastirici kullanmanizi oneririm bir sure dedi. Bir de aci hissedecekmisim cok zorlama olmadan olmasi lazimmis. Ve yumurtlama zamanlari cok farklilik gosterdigi icin tahmin yapamiyorlarmis mutlaka korunun dedi. 1 yila kadar da hamilelik onermiyorum dedi zaten ben hic dusunmuyorum artik ikinciyi :)
Neyse bizim de 8 aydan sonra ilk defa olacak cok heyecanliyiz:KK70::KK70:
Benim normal oldugu in dikişlerim atacak diye ve genişleme olmuştur diye çok korkuyorum. Bizimde başından beri yasak darısı bize artık gerçi koca askerdede şap felan idare ediyo artık :KK70:

Benim normal oldugu in dikişlerim atacak diye ve genişleme olmuştur diye çok korkuyorum. Bizimde başından beri yasak darısı bize artık gerçi koca askerdede şap felan idare ediyo artık :KK70:
ay kızlar ya bende bunu merakediyorumm uc bes gune doğuracam ama aklım bu konularda:)))acima olmaz inşallah canimya tecrubeni anlatsana basarinca:)normal olcak benimde dogum kismetse sizi takipteyim:)

Maşallah canım senin minnoş da iyi kilo almış
Doymuyor muacaba düşüncesi deli ediyor
Sağolsun kayınvalidem sütün yetmiyor mu diye diye delirtti beni
Kendimi yetersiz hissettirdi
Benim kv de yeni yeni birakti sut yetmiyor demeyi.Yoksa daha 5. Gun cocuk doymuyor sekerli su vericem diye tutturmustu. Tabi ben o zaman tam saskinim ilk defa dogum yapmisim, simdi dusunuyorum doymuyor olsa bile sekerli su niye vereyim doktora sorarim ne onerirse onu veririm. Yani sutun yettigini once cosi kakasi sonra kilo alimi gosteriyor. Seninki cok iyi masallah.

Back
X