2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saol canm bi arastrayim cunku misafir geldigi zmn cok huzursuz oluyo surekli sallanarak uyumak istiyo bugun misafir var cocuklari cok gurultu yapiyo yavrum hic uyumadi surekli agliyo sallandigi zmn uyuyo keske onceden alsaydim

Saol canm bi arastrayim cunku misafir geldigi zmn cok huzursuz oluyo surekli sallanarak uyumak istiyo bugun misafir var cocuklari cok gurultu yapiyo yavrum hic uyumadi surekli agliyo sallandigi zmn uyuyo keske onceden alsaydim
Sadece salincak lazimsa baby plus in salincagi var bunlara benzeyen fiyati daha uygun onlara bak.

23 şubatta 3600 16 martta 4320 idi 21 günde 720 gr almış günde 34 gr ediyor az almis sanki ya ben şimdi hesaplayınca fark ettim o zaman doktor iyi dediğinde hesaplamamıştım
Günde 50/60 gr alması gerekmiyor mu
Seninle ayni gidiyor bebisler dogum 2800 sariliktan sonra 10 gunde 2300e dustu 1.ay 3200 2.ay 4400 ortalama 30 35gr arasi aliyor be doktor afferim diyordu bencede gayet yeterli neden sana az geliyor ki

Ben bunu daha önce anlatmıştım ama iyi anlatamamışım demek ki. Bizimki de doğduğu gün alamadı, ertesi gün emme eğitiminde bu şekilde anlatınca hemen tutmuştu.

Çok sevindim çözümlediğinize :)

Geçmiş olsun canım, bildiğim yok maalesef ama umarım şifasını bulur.

Oyun halısı araştırdın mı?

karnı toksa 15 dk civarı kendi oyalanıyor , sonra ağlamalar ,kucak istemeler başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…