- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.921
Ben reklamlarda duydum cok komikBaby me Islak mendilden çıkmıştı da ben onu takmayı beceremedim sanırım durmuyor hiç:)
Ben çok zor karar verdim piyanolu mu olsun karelerden mi diye en son artık tiny love maymun ormanını aldık. Oyuncakları güzel ayrıca da oynar. Maymun el ayak değince müzik çalıyor şimdilik beğendim bakalım inşallah oğluş da güzel vakit geçirirHangi marka aldınız kızlar bana da tavsiye verinkatreinur
Valla kaynanam diyor biz emzirirdik atardık besige .ben de anlamiyorum kimde sorun :-(Kesinlikle uyanıkken ya emecek ya alti degisecek yada kucakta olacak ben anlamadım bu çocuklar alti kuru karni tok ve uykusunu aldigi zaman yatağına koyunca kendi kendine oyalanip evildenmesi gerekmiyormu sonra uykusu gelince kendiliğinden uyumalı çokmu şey istiyorumkisen yine iyisin bizimki emzikte almıyor öyle kucakta gezse
Kismen arastirdim kismen arastirmadim. Bu ustunde harfler sekiller sayilar olan makinaya atip yikanan yapboz seklinde olanlardan alacagim.
pipi kapagi. Altini acinca takiyorsun bebeye. Kulah gibi
Hmm o da güzel baya bende piyanolumu alsam yolsa senin aldığından mı alsam kararsız kaldımBen çok zor karar verdim piyanolu mu olsun karelerden mi diye en son artık tiny love maymun ormanını aldık. Oyuncakları güzel ayrıca da oynar. Maymun el ayak değince müzik çalıyor şimdilik beğendim bakalım inşallah oğluş da güzel vakit geçirir
O biberonu ben de kullanıyorum memnunum benimkini de soğutmadı memeden baya baya da az akıyor doğal akisliymis bu biberonun emzigini ne zaman değiştirmek gerek ki acaba ?Delik yok derken nasil yokdelik yoksa nasil geliyor sut. Degisik bir yapisi var dr brownun.gaz yapmiyor icinde farkli bir aparati var zor geliyor sut.ugrastiriyor. meme emmemek yapmadi daha. Emzikte veriyorum ben o da memeden sogutmadi. Zaten acsa emzik almiyor bile sinirlenip atiyor emzigi sut gelmiyor diye. Anca keyif zamani aliyor emzik.
Uzun sure kullanmak istiyosan nuna leaf guzel.60 kiloya kadar tasiyo.bebege aldik ama oglum 5 yasinda ustune uzanip keyif yapiyo :)Saol canm bi arastrayim cunku misafir geldigi zmn cok huzursuz oluyo surekli sallanarak uyumak istiyo bugun misafir var cocuklari cok gurultu yapiyo yavrum hic uyumadi surekli agliyo sallandigi zmn uyuyo keske onceden alsaydim
Annem olsa şimdi çığlığı basardi üstüne basacak oturacak tüyü dökülecek ağzına falan gidecek diyeBizim oyun halisinin oyuncaklar simdilik 4 ayakli evlatlari daha cok cezbediyorEki Görüntüle 2130900
Ben üstüne hep pamuk kpyuyorum ama tepiniyor pek faydası olmuyorBu pipipedi gördüm de ben ne işe yaradığını anlamamıştım. Gerçi bi kadın pamukla yapmış bu işi. Ama Ateş bey tutmaz onu orada, öyle bir tepiniyor ki bezi zor bağlıyorumtemizliğe devam yani :)
Bizimki de durutmuyor da ben mi takamıyorum acaba diye düşündüm:) ben altına bebek bakım örtüleri var ya onlardan seriyorum çok rahat ettim. Kızımda hiç ihtiyaç duymamıştım oğluş suluyor her tarafıBu pipipedi gördüm de ben ne işe yaradığını anlamamıştım. Gerçi bi kadın pamukla yapmış bu işi. Ama Ateş bey tutmaz onu orada, öyle bir tepiniyor ki bezi zor bağlıyorumtemizliğe devam yani :)
Benimde en çok isteğim oydu nerde hata yaptım diye düşünüyorum çokta kucağa almadık aslında daha gazi yokken bile emince durmazdiki.emdikten sonra gazini almak icin kucağıma alıyorum onun haricinde çokta almıyorumValla kaynanam diyor biz emzirirdik atardık besige .ben de anlamiyorum kimde sorun :-(
Çok sevindim canim gözün aydın O kadar ağladın durdun bak boşuna üzülmüşsün emişin durun artik :)Evet güzel haberlerle geldim dudak bağımızda yokmuş cok şükür bizim kız orda emdi beni utandırdıpozisyon yanlışlığından kaynaklanıyormuş bugünden itibaren kullanmayın silikon ucu cok zorlanırsanız Pazartesi yoksa Perşembe günü kontrole gelin kilo almaz aç kalır kokusunu bırakın istedikçe verin dedi
Sonunda denemelerim sonuç verdi cok şükür
Bana cok komik gelmisti zaten adi bile komik pipipetBaby me Islak mendilden çıkmıştı da ben onu takmayı beceremedim sanırım durmuyor hiç:)
Memeyi tersten vermeyi bi dene istersen. Birde sagma olayina kasma ben sagiyorum 60 70 cc cikiyor. Sonrasinda emikcan bir cork corklamaya basliyor 25 30 dk aktif emiyor. Bu makinalar sutun yagli kismini pek sagamiyormus. Senin sagdiginda sulu kisimdir.Nasılsıniz kizlar.ben hiç iyi değilim sanırım bi kısır donguye girmek üzereyim.ilk çocuğum memeyi çok seven bi çocuktu 2 sene emzirdim.sutlerim hep taşardı pedsuz dolasamazdim gerçekten dolu doluydu goguslerim..Bu cocugumda emme ve süt sorunları yasiycagini hiç tahmin etmedim.emmeye 10 Günlükler beri reddediyor kızım kilo alımı iyi cikti 3550 idi 4700 olmuş çok sevindim ama zar zor emziriyorum.yumuşak meme kesinlikle istemiyor.yumuşak da olsa içinde süt oluyor az da olsa yine çekmiyor ağlıyor...3 gündür de aksamuzeri sütum bitiyor çığlık çığlığa ağlıyor..Yumuşak diye almadigi icin sagip verdim biberonla aksam uzeri 3 gundur hep 40 cc cikti az gibi ana nasil icti cok acikti yavrum.çok korkuyorum beni bırakıcak diye nasıl beynime kodlanmış atamiyorum üstümden böylece sutum daha da azaliyor...belki aksamiuzeri mama versem ddireniyorum işte belki yanlış yapıyorum kendi sutumu bile biberondan vermeye korkuyorum.
6 aydan sonra sanirim. Ay ay yaziyor ya.O biberonu ben de kullanıyorum memnunum benimkini de soğutmadı memeden baya baya da az akıyor doğal akisliymis bu biberonun emzigini ne zaman değiştirmek gerek ki acaba ?
60 kilo mu yok artikUzun sure kullanmak istiyosan nuna leaf guzel.60 kiloya kadar tasiyo.bebege aldik ama oglum 5 yasinda ustune uzanip keyif yapiyo :)
Arkadaslarin 1 yasinda cocuklari vardi denedik sizip kaldilar.acikcasi 6-7 ay anca kullanirim o yastaki cocuk yatmaz buna diyordum.
Ohooo annen bize gelse kalpten gider o zaman paso veletin ustunde yatiyor ufaklık surekli yanagina yanagini surtuyor. Arada uyurken uyandirmasa gunduzleri super olacak tek sorunumuz o. Ya gelip durtuyor kuzumuu. Yada oyke bir kovalamaca oynuyorlar ki ikisi rsim genelde hovvv evde at var birtanem filan diyorAnnem olsa şimdi çığlığı basardi üstüne basacak oturacak tüyü dökülecek ağzına falan gidecek diyeyarın gelirse gostereyim bakalım ne tepki vericek
Bakarken kızım yanımdaydı ayy ne kadar tatlı kediler ama ya bebeği cırmalarsa diyo:)))Bizim oyun halisinin oyuncaklar simdilik 4 ayakli evlatlari daha cok cezbediyorEki Görüntüle 2130900
Iste o cok yanlis. Dogum sonrasi annesiyle ilk 2 hafta surekli ten tene temas yapan her agladiginda aradiginda istediginde ve hatta istemese bile annesinin kucaginda olan bebek guvenli baglanmayi sagladigi icin daha az kaygi sahibi olup daha çok yalniz kalabiliyormus.Benimde en çok isteğim oydu nerde hata yaptım diye düşünüyorum çokta kucağa almadık aslında daha gazi yokken bile emince durmazdiki.emdikten sonra gazini almak icin kucağıma alıyorum onun haricinde çokta almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?