2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hangi marka aldınız kızlar bana da tavsiye verin katreinur
Ben çok zor karar verdim piyanolu mu olsun karelerden mi diye en son artık tiny love maymun ormanını aldık. Oyuncakları güzel ayrıca da oynar. Maymun el ayak değince müzik çalıyor şimdilik beğendim bakalım inşallah oğluş da güzel vakit geçirir

Valla kaynanam diyor biz emzirirdik atardık besige .ben de anlamiyorum kimde sorun :-(

Hmm o da güzel baya bende piyanolumu alsam yolsa senin aldığından mı alsam kararsız kaldım

Nasılsıniz kizlar.ben hiç iyi değilim sanırım bi kısır donguye girmek üzereyim.ilk çocuğum memeyi çok seven bi çocuktu 2 sene emzirdim.sutlerim hep taşardı pedsuz dolasamazdim gerçekten dolu doluydu goguslerim..Bu cocugumda emme ve süt sorunları yasiycagini hiç tahmin etmedim.emmeye 10 Günlükler beri reddediyor kızım kilo alımı iyi cikti 3550 idi 4700 olmuş çok sevindim ama zar zor emziriyorum.yumuşak meme kesinlikle istemiyor.yumuşak da olsa içinde süt oluyor az da olsa yine çekmiyor ağlıyor...3 gündür de aksamuzeri sütum bitiyor çığlık çığlığa ağlıyor..Yumuşak diye almadigi icin sagip verdim biberonla aksam uzeri 3 gundur hep 40 cc cikti az gibi ana nasil icti cok acikti yavrum.çok korkuyorum beni bırakıcak diye nasıl beynime kodlanmış atamiyorum üstümden böylece sutum daha da azaliyor...belki aksamiuzeri mama versem ddireniyorum işte belki yanlış yapıyorum kendi sutumu bile biberondan vermeye korkuyorum.

O biberonu ben de kullanıyorum memnunum benimkini de soğutmadı memeden baya baya da az akıyor doğal akisliymis bu biberonun emzigini ne zaman değiştirmek gerek ki acaba ?

Saol canm bi arastrayim cunku misafir geldigi zmn cok huzursuz oluyo surekli sallanarak uyumak istiyo bugun misafir var cocuklari cok gurultu yapiyo yavrum hic uyumadi surekli agliyo sallandigi zmn uyuyo keske onceden alsaydim
Uzun sure kullanmak istiyosan nuna leaf guzel.60 kiloya kadar tasiyo.bebege aldik ama oglum 5 yasinda ustune uzanip keyif yapiyo :)
Arkadaslarin 1 yasinda cocuklari vardi denedik sizip kaldilar.acikcasi 6-7 ay anca kullanirim o yastaki cocuk yatmaz buna diyordum.

Bizimki de durutmuyor da ben mi takamıyorum acaba diye düşündüm:) ben altına bebek bakım örtüleri var ya onlardan seriyorum çok rahat ettim. Kızımda hiç ihtiyaç duymamıştım oğluş suluyor her tarafı

Valla kaynanam diyor biz emzirirdik atardık besige .ben de anlamiyorum kimde sorun :-(
Benimde en çok isteğim oydu nerde hata yaptım diye düşünüyorum çokta kucağa almadık aslında daha gazi yokken bile emince durmazdiki.emdikten sonra gazini almak icin kucağıma alıyorum onun haricinde çokta almıyorum

Çok sevindim canim gözün aydın O kadar ağladın durdun bak boşuna üzülmüşsün emişin durun artik :)

Çok memnunum
Bu hanyancıklsrı da insan zannediyor ve konuşuyor onlarla gülüyor eğleniyor:)
Bu askılılara dokununca müzik çalıyor
Toplarla da kademeli oturma ayakta gibi kanaldan geçince müzik çalıyor
Aynı zamanda halıdaki figürlerle toplam eşleştirme oyunu oynuyorsun tabi şimdi değil:) renk kavramı da öğretebilir
Mesafesi çok uzak değil yukarıdan ayaklarıyla da vurabiliyor iki türlü kullanıyorum , hem el için hem ayak icin

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 89
Baby me Islak mendilden çıkmıştı da ben onu takmayı beceremedim sanırım durmuyor hiç:)
Bana cok komik gelmisti zaten adi bile komik pipipet

Memeyi tersten vermeyi bi dene istersen. Birde sagma olayina kasma ben sagiyorum 60 70 cc cikiyor. Sonrasinda emikcan bir cork corklamaya basliyor 25 30 dk aktif emiyor. Bu makinalar sutun yagli kismini pek sagamiyormus. Senin sagdiginda sulu kisimdir.
O biberonu ben de kullanıyorum memnunum benimkini de soğutmadı memeden baya baya da az akıyor doğal akisliymis bu biberonun emzigini ne zaman değiştirmek gerek ki acaba ?
6 aydan sonra sanirim. Ay ay yaziyor ya.

60 kilo mu yok artik
Annem olsa şimdi çığlığı basardi üstüne basacak oturacak tüyü dökülecek ağzına falan gidecek diye yarın gelirse gostereyim bakalım ne tepki vericek
Ohooo annen bize gelse kalpten gider o zaman paso veletin ustunde yatiyor ufaklık surekli yanagina yanagini surtuyor. Arada uyurken uyandirmasa gunduzleri super olacak tek sorunumuz o. Ya gelip durtuyor kuzumuu. Yada oyke bir kovalamaca oynuyorlar ki ikisi rsim genelde hovvv evde at var birtanem filan diyor

Iste o cok yanlis. Dogum sonrasi annesiyle ilk 2 hafta surekli ten tene temas yapan her agladiginda aradiginda istediginde ve hatta istemese bile annesinin kucaginda olan bebek guvenli baglanmayi sagladigi icin daha az kaygi sahibi olup daha çok yalniz kalabiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…