- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.941
Aynisi inan kiKesinlikle uyanıkken ya emecek ya alti degisecek yada kucakta olacak ben anlamadım bu çocuklar alti kuru karni tok ve uykusunu aldigi zaman yatağına koyunca kendi kendine oyalanip evildenmesi gerekmiyormu sonra uykusu gelince kendiliğinden uyumalı çokmu şey istiyorumkisen yine iyisin bizimki emzikte almıyor öyle kucakta gezse
Cirmalamazz. Dusunulenin aksine çoğu kedi bi saldiri hissetmedikce savunmaya gecmez ve cirmalamaz. Kediler 2 senedir bende toplam 5 kez cirmalamislardir o da veteriner yolunda kaba sokmaya calisirken. It oglu itler asi olacaklarini anlayip vahsilesiyorlarBakarken kızım yanımdaydı ayy ne kadar tatlı kediler ama ya bebeği cırmalarsa diyo:)))
Bnmki hediye geldi canm fisher price simdilik memnunumHangi marka aldınız kızlar bana da tavsiye verinkatreinur
Denedim canım öyle de emmedi tek gece güzel emiyor süt birikip meme şiştigi icin..ne güzel maşallah seninki Cork corkluyormus benimki yay gibi geriyor kendini çoğu zamanBana cok komik gelmisti zaten adi bile komik pipipet
Memeyi tersten vermeyi bi dene istersen. Birde sagma olayina kasma ben sagiyorum 60 70 cc cikiyor. Sonrasinda emikcan bir cork corklamaya basliyor 25 30 dk aktif emiyor. Bu makinalar sutun yagli kismini pek sagamiyormus. Senin sagdiginda sulu kisimdir.
6 aydan sonra sanirim. Ay ay yaziyor ya.
60 kilo mu yok artik
Ohooo annen bize gelse kalpten gider o zaman paso veletin ustunde yatiyor ufaklık surekli yanagina yanagini surtuyor. Arada uyurken uyandirmasa gunduzleri super olacak tek sorunumuz o. Ya gelip durtuyor kuzumuu. Yada oyke bir kovalamaca oynuyorlar ki ikisi rsim genelde hovvv evde at var birtanem filan diyor
Onu esim begenmisti canm ama ne zmna kadar kullanilir diye kararsz kalmistim ondan alalim bari cok saol teşekkür ederimUzun sure kullanmak istiyosan nuna leaf guzel.60 kiloya kadar tasiyo.bebege aldik ama oglum 5 yasinda ustune uzanip keyif yapiyo :)
Arkadaslarin 1 yasinda cocuklari vardi denedik sizip kaldilar.acikcasi 6-7 ay anca kullanirim o yastaki cocuk yatmaz buna diyordum.
Bi daha anlatır misin bana canım bende mi yanlis tutuyorum acaba tam anlayamadimBen bunu daha önce anlatmıştım ama iyi anlatamamışım demek ki. Bizimki de doğduğu gün alamadı, ertesi gün emme eğitiminde bu şekilde anlatınca hemen tutmuştu.
Çok sevindim çözümlediğinize :)
Ben onu ilk zamanlar sol gogsumde yasadim. Sonra bir ara sag göğüs icin yapti. Sanki etini cimcirmis gibi bagiriyordu. Emmiyordu.agzina sikinca boguluyordu. Tersten emzirip inatla soktum agzina zamanla vazgecti.Denedim canım öyle de emmedi tek gece güzel emiyor süt birikip meme şiştigi icin..ne güzel maşallah seninki Cork corkluyormus benimki yay gibi geriyor kendini çoğu zaman
insalalah gazlanmaz canimÖğlen yedim bakalım akşama hatta uzun bir gece bizi bekliyor o zaman :)
canim fisher price 3 u 1 arada salincaginia bi bak bende almadim bu ara onumu alsam diye dusunuyorumBende aldık alacağız derken cidden gecirdim zamanını
İndirimi de beklerken bebe 5 kiloya yaklaştı
Bunların 1 yasa kadar oyalayani yok mu ya :)
masallah kuzucuga ya allahim nazarlardan saklasınSinirli kelden selamlar
Canım benimki de hala öyle emiyor bi uyurken daha rahat. Ben geçici bi dönemdir belki diye geçmesini bekliyorum:/Denedim canım öyle de emmedi tek gece güzel emiyor süt birikip meme şiştigi icin..ne güzel maşallah seninki Cork corkluyormus benimki yay gibi geriyor kendini çoğu zaman
6aydan sonra 2 numaraya geçecez ozaman..valla benim kedi o kovalamaca işini tek başıma görüyo hayali arkadaşı var galiba miyavlayıp kulakları arkaya yatırıp at gibi kosuyo evde yolluklar banyo paspaslari bişey kalmiyo yerde hele bide kelebek görürse yandık..bebek ağlamaya başlayınca kedim de evin içinde deli gibi koşmaya başlıyor:)Bana cok komik gelmisti zaten adi bile komik pipipet
Memeyi tersten vermeyi bi dene istersen. Birde sagma olayina kasma ben sagiyorum 60 70 cc cikiyor. Sonrasinda emikcan bir cork corklamaya basliyor 25 30 dk aktif emiyor. Bu makinalar sutun yagli kismini pek sagamiyormus. Senin sagdiginda sulu kisimdir.
60 kilo mu yok artik
Ohooo annen bize gelse kalpten gider o zaman paso veletin ustunde yatiyor ufaklık surekli yanagina yanagini surtuyor. Arada uyurken uyandirmasa gunduzleri super olacak tek sorunumuz o. Ya gelip durtuyor kuzumuu. Yada oyke bir kovalamaca oynuyorlar ki ikisi rsim genelde hovvv evde at var birtanem filan diyor
Evet takiyordum bi de öyle deniyim canım sagolBen onu ilk zamanlar sol gogsumde yasadim. Sonra bir ara sag göğüs icin yapti. Sanki etini cimcirmis gibi bagiriyordu. Emmiyordu.agzina sikinca boguluyordu. Tersten emzirip inatla soktum agzina zamanla vazgecti.
Birde atlet sutyen vs takiyorsan o da memenin dolmasini engelliyor. Komple serbest birakip dene daha kolau dolabilir.
Ben cok umutsuzlanmaya başladım nerde yanlis yapıyorum niye boyle oluyor.emzirmeyi çok severdim artık ter içinde geçen bi süreç benimkisi..inşallah geçicidir dediğin gibiCanım benimki de hala öyle emiyor bi uyurken daha rahat. Ben geçici bi dönemdir belki diye geçmesini bekliyorum:/
Bizimki de durutmuyor da ben mi takamıyorum acaba diye düşündüm:) ben altına bebek bakım örtüleri var ya onlardan seriyorum çok rahat ettim. Kızımda hiç ihtiyaç duymamıştım oğluş suluyor her tarafı
Valla ben 57 kiloyum tasidi beni kız.tabi o kiloya kadar kim biner bilememBana cok komik gelmisti zaten adi bile komik pipipet
60 kilo mu yok artik
Bi daha anlatır misin bana canım bende mi yanlis tutuyorum acaba tam anlayamadim
Çapraz pozisyonmuş kuzum her emme oncesi dene kuzum ucuz bi uç al basını hafif kes dili memeye değecek zaman zaman alışır yılma uğraş
Pipi kapağı nedir ya :))Keske kanadadan pipi kapağı alsaydım canım ceyda düvenci amerikadan almıştı oğluna kesin orada da vardır amerikan futbolu topu şeklinde çok güzeldi
Bende ilk kez bir gögusumu sagdim elimle 40 CC çıktı benim oğlan da almamazlik yapıyor dedim süt az da mı ondan ! Genelde tek göğüsu emiyor her seferde ikisini aynı anda emmiyor .. kızımda göğüslerim dolu olurdu tabi kızım emzik biberon almazdı oğlum alıyor ama biberon u 2/3 güne bir bir sefer filan veriyorum emzik uyurken ağlarken agizinda oluyorNasılsıniz kizlar.ben hiç iyi değilim sanırım bi kısır donguye girmek üzereyim.ilk çocuğum memeyi çok seven bi çocuktu 2 sene emzirdim.sutlerim hep taşardı pedsuz dolasamazdim gerçekten dolu doluydu goguslerim..Bu cocugumda emme ve süt sorunları yasiycagini hiç tahmin etmedim.emmeye 10 Günlükler beri reddediyor kızım kilo alımı iyi cikti 3550 idi 4700 olmuş çok sevindim ama zar zor emziriyorum.yumuşak meme kesinlikle istemiyor.yumuşak da olsa içinde süt oluyor az da olsa yine çekmiyor ağlıyor...3 gündür de aksamuzeri sütum bitiyor çığlık çığlığa ağlıyor..Yumuşak diye almadigi icin sagip verdim biberonla aksam uzeri 3 gundur hep 40 cc cikti az gibi ana nasil icti cok acikti yavrum.çok korkuyorum beni bırakıcak diye nasıl beynime kodlanmış atamiyorum üstümden böylece sutum daha da azaliyor...belki aksamiuzeri mama versem ddireniyorum işte belki yanlış yapıyorum kendi sutumu bile biberondan vermeye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?