- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.061
Normalde yapıyordu da uyku arasında yapmıyor sasırdım acıkıp uyanacsgi zaman yapıyordu emmeye başlayıp gozleri açıp basıyordu çığlığı şimdi de öyle sandım gözleri kapalıydı sonra devam etti uyumaya allahtan :) uykusuzluktan geberiyordumBenimki de elini emiyor arada merak etme canım. Bu alışkanlık bebelerde galiba. Benimki her ağladığında ve saatlerce memede kalıyor, ona rağmen emmeye çalışıyor hala düşün yani.
Geçmiş olsun. Kimine sıcak kimine soğuk iyi gelirmiş. Ablam buz koyardı 1yıl boyunca sağdı 3-4 defa mastit oldu. Aslında doktora gitmen en iyisi ateş de varsa.
Bizim de sırf mukus olduğu bile oldu. Ama değişiyor. Testler çıksın bakalım, bence doktorları ilk alarma geçiren bu ama sonra çoğunlukla temiz çıkıyor.
Canm senin sakinolman onu da sakinlestirir bnde artik sakin kalip konusmaya çalışıyorum biraz sakinlesiyo bezini cikartip corapli pijami giydiriyorum ayaklarini karnina dogru itiyorum rahat cikartiyo gazini sicak havlu da iyi geliyoYapıyorum ama iyice sıkıyo kendini ağlıyo ağladıkça gaz yutuyo bende yanında ağlıyorum
Doktora yazdım fitil söyledi çok az yap dedi yaptım azcık yaptı kakayı galiba kabız değil gercekten gazı var şimdi sakinleşti uyudu bakalım gece uzun bakalım neler bekliyo. O öyle ağladıkça içim parçalanıyo dayanamıyorumCanm senin sakinolman onu da sakinlestirir bnde artik sakin kalip konusmaya çalışıyorum biraz sakinlesiyo bezini cikartip corapli pijami giydiriyorum ayaklarini karnina dogru itiyorum rahat cikartiyo gazini sicak havlu da iyi geliyo
Yahu sen artik bir rahatlasana. Bak ne guzel emzirmeyede basladin. Hersey yoluna giriyor ufaktan. Bebiş ac olsa ortaligi yikar. Zaten bu bebisler en ufak rahatsizliklarinda cigligi basiyor. Az az emmesinin tek sakincasi olur sana. Cok emdiginde 3 saat uyuyacaksa az emdiginde 1 saat uyur yine meme ister. Ama acsa illaki ses cikarir merak etme. Relaxxxx :)Normalde yapıyordu da uyku arasında yapmıyor sasırdım acıkıp uyanacsgi zaman yapıyordu emmeye başlayıp gozleri açıp basıyordu çığlığı şimdi de öyle sandım gözleri kapalıydı sonra devam etti uyumaya allahtan :) uykusuzluktan geberiyordum
Canım senin sütün azalmıyor bak o kadar doktora gittin günde bir kez mama veriyorsun sütün az olsa kilo almazdı.Bende biliyorsun süte takığım ama bak taksakta hala emziriyoruz.Allah ne kadar rızık verdiyse bize o kadar emziricez.Kızlar ben çok bunaldım. Eşimin hem hamileliğimde hem şimdi askerde olması bebeğin ağlaması gözümün önünde öyle acı çekmesi eşimin ailesinin arayıp sormaması hepsine o kadar canım sıkıldı ki sütüm azalıyo. Ve bi tane sigara içtim dayanamadım ama sonra çok pişman oldum
Kizlar aranizda bebisin saçını sac kurutma makinesi ile kurutan varmi?
Kuzum esin yakında gelecek onu Kafana takma en azından bildigin yerdeKızlar ben çok bunaldım. Eşimin hem hamileliğimde hem şimdi askerde olması bebeğin ağlaması gözümün önünde öyle acı çekmesi eşimin ailesinin arayıp sormaması hepsine o kadar canım sıkıldı ki sütüm azalıyo. Ve bi tane sigara içtim dayanamadım ama sonra çok pişman oldum
Yahu sen artik bir rahatlasana. Bak ne guzel emzirmeyede basladin. Hersey yoluna giriyor ufaktan. Bebiş ac olsa ortaligi yikar. Zaten bu bebisler en ufak rahatsizliklarinda cigligi basiyor. Az az emmesinin tek sakincasi olur sana. Cok emdiginde 3 saat uyuyacaksa az emdiginde 1 saat uyur yine meme ister. Ama acsa illaki ses cikarir merak etme. Relaxxxx :)
Ben :) sıcak tarsfini açmıyoruz soguk tarafıyla hafif ayarda bebek sac kurutma makinası ds ayni bayılıyor kurutmaya makinasına banyo kısmından tek sevdiği o hem kafaya hem vücuduna tutuyoruz mayışıyorKizlar aranizda bebisin saçını sac kurutma makinesi ile kurutan varmi?
Hafif nemli kalıyor ama ustunede sapka takinca sanki daha cok usuyor basi gibi geliyor bana.Ben pamuklu ağız mendillerinden almoştım saçını kurutmak için. Yumuşak. Zaten bir iki sürünce hemen kuruyor :) bence gerek yok ona
Bende de ufak ufak lekelenme var dunden beri. Sanirim bende regl olacagim.Kuzum esin yakında gelecek onu Kafana takma en azından bildigin yerde
ESinin ailesine gelince valla geneli öyle umursamıyor o yüzden seni adayıp sormayan insanlar için kendini üzme çocuk esin sen iyi olun gerisi boş zamanla her şey oturacak bak 2 aylık olsun Gazi vs azalacak hafiften uykusu düzene gerecek 2 günde olsaher ey düzelecek
sürekli açılıyor anlamadım uçla çekerken daha rahat çeltikçinden cok doyuyordu demek ki bel agrim falan var sanırım regli olacağım ondan da iyice bunalım takılıyorum galiba
Gerçi bebe beni melankolik etti otu noku takar oldum ama geçecek her geçen gün iyi olacak :)
Ben :) sıcak tarsfini açmıyoruz soguk tarafıyla hafif ayarda bebek sac kurutma makinası ds ayni bayılıyor kurutmaya makinasına banyo kısmından tek sevdiği o hem kafaya hem vücuduna tutuyoruz mayışıyor
Zararlı diyorlar havluyla kurur diyorlar ama bizimkinin havluyla kurumuyor
Hastanede ki ebe de bebekler kafadan üşütür dediği icin kurutuyorum temas ettirmiyorum muslin bez üzerinden türüyorum ya ds havlusuyla ileri geri yaparken üzerinden
Babası aman ne olacak diyip temas ettirdiği de oluyor gerçi
Evet benim arkadaşımda ayni sebepten kurutmuyor muslinle kurutuyor ama bebeğin saçı az bizimkinin saçı var anasının olmasadaHafif nemli kalıyor ama ustunede sapka takinca sanki daha cok usuyor basi gibi geliyor bana.
Bende de ufak ufak lekelenme var dunden beri. Sanirim bende regl olacagim.
Bende son iki seferdir kullaniyorum sac kurutma. Cunku dikkat ettim sacini bezle kurutup sapka takinca sapka hafif nemleniyor.ve o zaman burnu daha cok tikaniyor. Dusuk hizda orta sicaklikta calistirip elimin ustunden kurutuyorum. Ne zarari var bilmiyorum.netten baktim sac kurutma makinasi radyasyon yayiyor yazmia bir blogda birisi. Sac kurutma nasil radyasyon yayiyor onuda anlamadim.
OSleepy 2 noyi açtım cok büyük değilmiş bunda cis yaptığı nasıl belli oluyor kızlar
Benim elimde bi paket sleepy bir de prima 108 ilk 2 var dün 4770 idik
sanırım 2 no elimdekiler yeter 6 kilo olana kadar
bi tane fazla 1 no var değiştirecektim 2 ile elimdekiler yeter diye 2 bedende küçük gelir bir aya diye düşünüyorum o sebeple 3 no ile mi degsitirsem
3 no cok mu büyük nasıl kızlar primanin
Yalnız sleepy bağlayınca sonunda koku olamdi dışarı şükür burnumuz rahat etti
Primanın 3ü çok büyük değilEvet benim arkadaşımda ayni sebepten kurutmuyor muslinle kurutuyor ama bebeğin saçı az bizimkinin saçı var anasının olmasadao sebeple kurumuyor muslinle dediğin gibi nemli kalıyor ben artık havalar düzeldi duş sonrası şapka takmayı ds bıraktım
Yazın kurutmayız bile
Bencede nasıl radyasyon yayar ki net Yok bağlantı yok
Benim bildiğim de kurutmanın sesi kulaklarına zarar veriyormuş daha kulakları tam oturmamış mi oluyormus o ses kulaklarına mk beynine mk ne zararlıymış
Bilimsel bi kanıt olmadıkça çoğu lafta kalıyor bence
Bi Arkadssimin çocuğu 2 eltimin çocuk 3 yasında
Hep kullanmışlar hiçbir sıkıntıları Yok duyma konusunda vs
Canım o kadar çok şey dokunuyor ki annem diyor ki et yedigin zamanlarda da huzursuzluk yapıyor. Ben artık takip edemiyorum düşün. Et, süt ürünleri, yumurta falan. Ben direkt hayvansal gıdalar mı acaba diye dusundum ama doktorlar yaygın olan süt diye hemen onu soyluyor herhalde. Test verdim bakalım ne çıkacak. Döküntü de oluyo deride bana göre.
Hafif nemli kalıyor ama ustunede sapka takinca sanki daha cok usuyor basi gibi geliyor bana.
Bende de ufak ufak lekelenme var dunden beri. Sanirim bende regl olacagim.
Bende son iki seferdir kullaniyorum sac kurutma. Cunku dikkat ettim sacini bezle kurutup sapka takinca sapka hafif nemleniyor.ve o zaman burnu daha cok tikaniyor. Dusuk hizda orta sicaklikta calistirip elimin ustunden kurutuyorum. Ne zarari var bilmiyorum.netten baktim sac kurutma makinasi radyasyon yayiyor yazmia bir blogda birisi. Sac kurutma nasil radyasyon yayiyor onuda anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?