2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kizlar bizim ev cok sicak diye brn askili bluz giyiyorum hrp ama benim sipa omuz rmmr alislanligi geliştirdi kendine. Ya elini emiyor ya omzumu. Emzik veriyorum 5 dk emip tukuruyor yine elini emmeye basliyor. Acta degil. Acken sen sen degilsin modunda oluyor cunku benim ki. Ne yapicaz boyle

Bnm bebekte aynı dedigin gibi omuzumu birde sag elini emiyo emizik veriyorum 5 dkk emip bırakıyor ac degl mamadan hmn sonra basliyo bn doymuyo saniyordum sizin minikte yaptığına göre normalmiş

Kızlar iyice emzirdikten sonra göğsünüzü sıktığınızda hala süt geliyormu çok.bugün ilk defa emdikten sonra gelmedi ben sıkınca.

Çok moralim bozuk kızlar ya . Bebek ağlıyordu bende elimde kumanda sağa sola goturuyordum baksın sussun diye . Bi anda kumanda elimden düştü yüzüne doğru . Nereye geldi bilmiyorum yüzüne geldi , bi dakka filan ağladı . Şimdi ya bisey olmuşsa diye ağlıyorum sürekli .

Bir sey olmaz. Ben 3 defa filan yuzune telefon dusurdum gece emzirirken. Uyuyup kalmayayim diye telefin kurcaliyorum. Telefonda tek ele buyuk gelince lok diye dusuyor suratina cocugun. Sinirleniyor filan ama napayim.uyusam daha buyuk risk.

Bizde yurtdisi düşünüyoruz.yunanistan muhtemelen. Ama bebisin pasaport isini halletmek lazim once
Bizde yurtdışı istiyoruz ama 2 bebeyle muhtemelen otel tatili olacak. Pasaport işlemi cok kolay aslında ama ikinizinde olması gerek alırken işlerinizi ayarlamanız gerek tek sıkıntı o.

Ben gezerken hiç cekinmemiştım şimdi iyice rahatim. Minibüse binip gidiyorum gerekirse. Biri kanguruda biri bebek arabasında.

P Prime18 silikon ucu nasıl bırakti tamamen mi ? Benim oğlan tutmuyor zorla tutsada doymadan uyuyor mecbur veriyorum silikon :/

Yok canım mustelayı bitirmedim henüz, sen memnun musun earth mamadan

Elleri keşfetmeye başladılar, bugün bir ara uyku kafaya vurmuş memeyi emerken elini de yandan sokmaya çalışıyordu :)

Omzunu emmeye alıştırma cidden bıraktıramıyorsun.

Olmamıştır, bağışıklık kazanmıştır

Bir sey olmaz. Ben 3 defa filan yuzune telefon dusurdum gece emzirirken. Uyuyup kalmayayim diye telefin kurcaliyorum. Telefonda tek ele buyuk gelince lok diye dusuyor suratina cocugun. Sinirleniyor filan ama napayim.uyusam daha buyuk risk.

Ben de geçenlerde balıklı sandwich yerken boynuna balık düşürdüm

Deneyimli annenin hali başka :)

Benim arkadasım hem şampuanı hem pişik kremini kullanıyor ikisinden de cok memnun ama onda da konak oldu bence şampuandan değil konak olması hepsinde genel deri döküntüsünden oluyor gibi

Canim cok siddetli vurmamissa bisey olmaz. Bazen bizimki de kafasini one birakiyor kafalarimiz tokusuyor . Morarma falan da olmamissa korkma bence

Bu ayda olması gereken kuzum 2. Evrede emme cok normal bizimki de benim omzumu emiyor meme veriyorum istemiyor :)

Kizlar bizde kusmalar artti, endiselenmeye basladim. Persembe gunu goturdum doktora kilo alimi iyi dedi. Refludendir emzirdikten sonra dik tut dedi gonderdi. Ama ozellikle bugun miktari cok artti ve her emdikten sonra kusuyor. Internette gunde 3 defadan fazla kusarsa bir suru hastalik belirtisi yazmis. Sizde durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…