- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.141
Olmaz mi gerçekten benim aklımdan neler geçiyor , bütün olumsuz şeyleri kuruyorum kafamda resmen :-( sende dikkat et ya valla ben de çok sarsiyordum indir kaldir salla derken aman bisey olmaz diyordum . Şimdi çok panik oldumBir sey olmaz. Ben 3 defa filan yuzune telefon dusurdum gece emzirirken. Uyuyup kalmayayim diye telefin kurcaliyorum. Telefonda tek ele buyuk gelince lok diye dusuyor suratina cocugun. Sinirleniyor filan ama napayim.uyusam daha buyuk risk.
Canm bsy sorucam ya biz Haziran'da yurtdışına cikicaz biletleride aldik ama bnm icim hic rahat degl ya orda bir ay kalicaz mama burdan gotururum de ama bez islak mendil su falan herseyi degisicek ya oranin havasi falan iyi gelirmi hava degisimi etkilermi diye korkuyorum sz kanadadan buraya geldiniz ya senin miniğin zorlanmadi dimi ? Hava değişiminden birde ucak yolculugunuz kac saatti ?Hahahaha bu da ortak çıktı, bizim pasaportlar da hazır. Vizeye ihtiyacı da yok paşamın :) bir tek benim vize bitmiş
Gözünde az kızarıklık ve şişlik var ama , o da geçer inşallah. Çok panik olmuştum şimdi daha iyi oldum .Canim cok siddetli vurmamissa bisey olmaz. Bazen bizimki de kafasini one birakiyor kafalarimiz tokusuyor . Morarma falan da olmamissa korkma bence
Canım internet bakma bende biraz önce baktım beyin kanaması vs bi sürü şey vardı sinirim bozuldu . Refluden olabilir bence de . Benimki de ağzına biseyler geliyorr yüzünü eksitiyor sonra bakıyorum kusuyor. Inşallah bisey yoktur merak etmeKizlar bizde kusmalar artti, endiselenmeye basladim. Persembe gunu goturdum doktora kilo alimi iyi dedi. Refludendir emzirdikten sonra dik tut dedi gonderdi. Ama ozellikle bugun miktari cok artti ve her emdikten sonra kusuyor. Internette gunde 3 defadan fazla kusarsa bir suru hastalik belirtisi yazmis. Sizde durumlar nasil?
Memnunum acikcasi. Mustelada ki yogun koku yok onda. Ama pisik kremini henuz kullanmaya baslamadim.mustela bitmedi.Yok canım mustelayı bitirmedim henüz, sen memnun musun earth mamadan
Yavrum pekte sevimli emiyor amaElleri keşfetmeye başladılar, bugün bir ara uyku kafaya vurmuş memeyi emerken elini de yandan sokmaya çalışıyordu :)
Omzunu emmeye alıştırma cidden bıraktıramıyorsun.
Birkacdefa yedigim seyden ketcap filan damlatmisligim var canim onlari saymadim bileBen de geçenlerde balıklı sandwich yerken boynuna balık düşürdüm
Olabilir. Cunku konak oldugu donemde saclarinin onu komple dokulmus yeni saclar cikiyordu. Cikmasi bitince duzeldi beklide.Benim arkadasım hem şampuanı hem pişik kremini kullanıyor ikisinden de cok memnun ama onda da konak oldu bence şampuandan değil konak olması hepsinde genel deri döküntüsünden oluyor gibi
Oyleymis evet. Emiklesin bakalim emik serbestBu ayda olması gereken kuzum 2. Evrede emme cok normal bizimki de benim omzumu emiyor meme veriyorum istemiyor :)
Bebekler narin canlilar ama o kadarda narin degil. Ufak kazalardan bir sey olmaz. Muhtemelen caninin acisina degilde korktugundan sasirdigindan aglamistir.Olmaz mi gerçekten benim aklımdan neler geçiyor , bütün olumsuz şeyleri kuruyorum kafamda resmen :-( sende dikkat et ya valla ben de çok sarsiyordum indir kaldir salla derken aman bisey olmaz diyordum . Şimdi çok panik oldum
Kızlar kimse yokmu ya çok emdiği için hepsini boşaltmış olabilirmi?Kızlar iyice emzirdikten sonra göğsünüzü sıktığınızda hala süt geliyormu çok.bugün ilk defa emdikten sonra gelmedi ben sıkınca.
Yok artık canım çoğu bebekte vardır sanırım kusma. Benim bebe de özellikle gündüz her emmeden sonra kusuyor genelde. Ama kızımdan sonra bana çok normal geliyo valla. Kızım o kadar çok kusardı ki her emmeden sonra 2 3 kere kusardı mutlaka. Kilo alımı da azdı öyle olunca. ama aylık 500 gr ın altına düşmezse sorun yok demişti dr 600 gr falan alırdı işte:/ yani bu bile normalse günde 3 nedir kiKizlar bizde kusmalar artti, endiselenmeye basladim. Persembe gunu goturdum doktora kilo alimi iyi dedi. Refludendir emzirdikten sonra dik tut dedi gonderdi. Ama ozellikle bugun miktari cok artti ve her emdikten sonra kusuyor. Internette gunde 3 defadan fazla kusarsa bir suru hastalik belirtisi yazmis. Sizde durumlar nasil?
Olablir cnm. Bi de süt miktarı her gün aynı olmuyor. Mesela sağdığımda bi gün zorla damla damla 40 cc çıkıyor. Ertesi gün kolayca 80 cc oluyo. Çok takılma artık bu süt olayınaKızlar kimse yokmu ya çok emdiği için hepsini boşaltmış olabilirmi?
Haklısın canım aslında ya ben beyin kanaması olur , beyninde hasar olur filan aklımdan neler geçti. Hep olumsuza yöneldim bi anda . Bi anda duygusal oldum çok iyiydim aslında bugün dengem şaştıMemnunum acikcasi. Mustelada ki yogun koku yok onda. Ama pisik kremini henuz kullanmaya baslamadim.mustela bitmedi.
Yavrum pekte sevimli emiyor ama
Birkacdefa yedigim seyden ketcap filan damlatmisligim var canim onlari saymadim bilehatta birisi agzinin kenarina damladi nasil sildim bilemedim agzina girmesin diye
Olabilir. Cunku konak oldugu donemde saclarinin onu komple dokulmus yeni saclar cikiyordu. Cikmasi bitince duzeldi beklide.
Oyleymis evet. Emiklesin bakalim emik serbest
Bebekler narin canlilar ama o kadarda narin degil. Ufak kazalardan bir sey olmaz. Muhtemelen caninin acisina degilde korktugundan sasirdigindan aglamistir.
Bizim doktor burnuna teleskopla vurdu vurdu ağlasın diye:)) siz hiç ağlatmamışsınız bakalım ne kadar sesi çıkacakmış:)Çok moralim bozuk kızlar ya . Bebek ağlıyordu bende elimde kumanda sağa sola goturuyordum baksın sussun diye . Bi anda kumanda elimden düştü yüzüne doğru . Nereye geldi bilmiyorum yüzüne geldi , bi dakka filan ağladı . Şimdi ya bisey olmuşsa diye ağlıyorum sürekli .
Memnunum acikcasi. Mustelada ki yogun koku yok onda. Ama pisik kremini henuz kullanmaya baslamadim.mustela bitmedi.
Yavrum pekte sevimli emiyor ama
Birkacdefa yedigim seyden ketcap filan damlatmisligim var canim onlari saymadim bilehatta birisi agzinin kenarina damladi nasil sildim bilemedim agzina girmesin diye
Olabilir. Cunku konak oldugu donemde saclarinin onu komple dokulmus yeni saclar cikiyordu. Cikmasi bitince duzeldi beklide.
Oyleymis evet. Emiklesin bakalim emik serbest
Bebekler narin canlilar ama o kadarda narin degil. Ufak kazalardan bir sey olmaz. Muhtemelen caninin acisina degilde korktugundan sasirdigindan aglamistir.
Ben mastit oldum,, ateşim de çok
Ne öneriyorsunuz olan kızlar
Canım benimde göğsüm çok kızarmış ama sertlik falan yok kitle gibi falan yumuşacık göğsüm böyle olurmu?Insallah mastitin gecmistir. Bende oldum bir kac gunde gecmeyince antibiyotik kullandim iki gunde gecti duzeldim simdi. Cok gecmis olsun. Eger gecmezse antibiyotik kullanmalisin
CANim ben her gün deniyordum az az alıyordu 2/3 dk sonra ucunu kestim silikonun meme ucum diline değince alıştı sanırım uyuklrken genelde verdim genelde cok uzun silikonla emdiginde keyif yaparken arkasına meme verdim
Kaka yapabiliyor muKizlar bizde kusmalar artti, endiselenmeye basladim. Persembe gunu goturdum doktora kilo alimi iyi dedi. Refludendir emzirdikten sonra dik tut dedi gonderdi. Ama ozellikle bugun miktari cok artti ve her emdikten sonra kusuyor. Internette gunde 3 defadan fazla kusarsa bir suru hastalik belirtisi yazmis. Sizde durumlar nasil?
Cok uzun emerse cok tepeden sıkarsam ancak geliyor canim ucu sıkınca gelmiyorKızlar kimse yokmu ya çok emdiği için hepsini boşaltmış olabilirmi?
Belki geçerse diye umudum2 aylik olunca gecicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?