2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir sey olmaz. Ben 3 defa filan yuzune telefon dusurdum gece emzirirken. Uyuyup kalmayayim diye telefin kurcaliyorum. Telefonda tek ele buyuk gelince lok diye dusuyor suratina cocugun. Sinirleniyor filan ama napayim.uyusam daha buyuk risk.
Olmaz mi gerçekten benim aklımdan neler geçiyor , bütün olumsuz şeyleri kuruyorum kafamda resmen :-( sende dikkat et ya valla ben de çok sarsiyordum indir kaldir salla derken aman bisey olmaz diyordum . Şimdi çok panik oldum

Hahahaha bu da ortak çıktı, bizim pasaportlar da hazır. Vizeye ihtiyacı da yok paşamın :) bir tek benim vize bitmiş
Canm bsy sorucam ya biz Haziran'da yurtdışına cikicaz biletleride aldik ama bnm icim hic rahat degl ya orda bir ay kalicaz mama burdan gotururum de ama bez islak mendil su falan herseyi degisicek ya oranin havasi falan iyi gelirmi hava degisimi etkilermi diye korkuyorum sz kanadadan buraya geldiniz ya senin miniğin zorlanmadi dimi ? Hava değişiminden birde ucak yolculugunuz kac saatti ?

Canım internet bakma bende biraz önce baktım beyin kanaması vs bi sürü şey vardı sinirim bozuldu . Refluden olabilir bence de . Benimki de ağzına biseyler geliyorr yüzünü eksitiyor sonra bakıyorum kusuyor. Inşallah bisey yoktur merak etme

Yok canım mustelayı bitirmedim henüz, sen memnun musun earth mamadan
Memnunum acikcasi. Mustelada ki yogun koku yok onda. Ama pisik kremini henuz kullanmaya baslamadim.mustela bitmedi.
Elleri keşfetmeye başladılar, bugün bir ara uyku kafaya vurmuş memeyi emerken elini de yandan sokmaya çalışıyordu :)

Omzunu emmeye alıştırma cidden bıraktıramıyorsun.
Yavrum pekte sevimli emiyor ama

Ben de geçenlerde balıklı sandwich yerken boynuna balık düşürdüm
Birkacdefa yedigim seyden ketcap filan damlatmisligim var canim onlari saymadim bile hatta birisi agzinin kenarina damladi nasil sildim bilemedim agzina girmesin diye

Benim arkadasım hem şampuanı hem pişik kremini kullanıyor ikisinden de cok memnun ama onda da konak oldu bence şampuandan değil konak olması hepsinde genel deri döküntüsünden oluyor gibi
Olabilir. Cunku konak oldugu donemde saclarinin onu komple dokulmus yeni saclar cikiyordu. Cikmasi bitince duzeldi beklide.
Bu ayda olması gereken kuzum 2. Evrede emme cok normal bizimki de benim omzumu emiyor meme veriyorum istemiyor :)
Oyleymis evet. Emiklesin bakalim emik serbest

Bebekler narin canlilar ama o kadarda narin degil. Ufak kazalardan bir sey olmaz. Muhtemelen caninin acisina degilde korktugundan sasirdigindan aglamistir.

Yok artık canım çoğu bebekte vardır sanırım kusma. Benim bebe de özellikle gündüz her emmeden sonra kusuyor genelde. Ama kızımdan sonra bana çok normal geliyo valla. Kızım o kadar çok kusardı ki her emmeden sonra 2 3 kere kusardı mutlaka. Kilo alımı da azdı öyle olunca. ama aylık 500 gr ın altına düşmezse sorun yok demişti dr 600 gr falan alırdı işte:/ yani bu bile normalse günde 3 nedir ki

Haklısın canım aslında ya ben beyin kanaması olur , beyninde hasar olur filan aklımdan neler geçti. Hep olumsuza yöneldim bi anda . Bi anda duygusal oldum çok iyiydim aslında bugün dengem şaştı hala aklımda beyninde sorun olur mu sorusu ay ay valla bazen kendimden nefret ediyorum

Kızlar emzirdikten sonra dikkat ettim göğsüm baya kızarmış ama dolu dolu mastit gibi değil sertleşme hiç yok aksine yumuşacık neden kızarır?böyle birşey olan varmı?

Bizim doktor burnuna teleskopla vurdu vurdu ağlasın diye:)) siz hiç ağlatmamışsınız bakalım ne kadar sesi çıkacakmış:)

Ben geçen gün tost yaptım. Ömerin üstüne de havlu peçeteden serdim resmen başka yeme vaktim yok çünkü. O sırada da bişeyler okuyordum netten. Peçete kaymış kırıntılar onun üstüne dökülmüş. Ters çevirdim onu üstündekileri silkeledim. Eşim geldi 40 günlük bebeye sofra bezi muamelesi yaptı ya la diyor ahahahahah

Kızlar bana ateş ölçer tavsiyesi verecek olan var mı acaba

MedisanaQUOTE="Pembeevim2104, post: 55500655, member: 585271"]Kızlar bana ateş ölçer tavsiyesi verecek olan var mı acaba[/QUOTE]
Medisana

Insallah mastitin gecmistir. Bende oldum bir kac gunde gecmeyince antibiyotik kullandim iki gunde gecti duzeldim simdi. Cok gecmis olsun. Eger gecmezse antibiyotik kullanmalisin
Canım benimde göğsüm çok kızarmış ama sertlik falan yok kitle gibi falan yumuşacık göğsüm böyle olurmu?

CANim ben her gün deniyordum az az alıyordu 2/3 dk sonra ucunu kestim silikonun meme ucum diline değince alıştı sanırım uyuklrken genelde verdim genelde cok uzun silikonla emdiginde keyif yaparken arkasına meme verdim
Ucu keserek dene bi istersen her gün ufak ufak kesin diyordu ama ben direk basını kestim
Emzirme danışmanı uyumuyorsa doymuyor demek o zaman tekrar dene dedi bence uyuyorsa doyuyordur devam et canim

Kaka yapabiliyor mu
Kesik kesil kusuyirsa bizim ki de cok Emince kusuyir cankm
Kızlar kimse yokmu ya çok emdiği için hepsini boşaltmış olabilirmi?
Cok uzun emerse cok tepeden sıkarsam ancak geliyor canim ucu sıkınca gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…