2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende gezerken hic cekinmiyorum 1 2 hafta sonra ankata dusunuyoruz. Yaz tatili planida yaptik sayilir

Bende gezerken hic cekinmiyorum 1 2 hafta sonra ankata dusunuyoruz. Yaz tatili planida yaptik sayilir

Yazı bizde yaptık. Ağustos sonunda. Hemde öyle gidip otel tatili değil. Arabaya atlıycaz istanbula kadar hangi ilden geçiyoruz gir gezelim. İllerdeki arkadaşlara uğrayarak şehirleri vs gezerek. Eşimin ailesinde 1 hafta geçirip ordan İstanbul. Burnumuzda tütüyor orası. Ordada bi kaç gün ardından dönüş. Çok hevesliyiz. İnşallah kursağımızda kalmaz

Bizde yurtdisi düşünüyoruz.yunanistan muhtemelen. Ama bebisin pasaport isini halletmek lazim once

Çok zor canım ben bi gaz sancısında bebeğimi öyle görünce oturup ağladım Allah yokluklarını göstermesin

Hanımlar tatil planlari yapilmis peki bebislere gunes koruyucusu ne alacaksinız krem mi yag mı benim oglan resmen peynir gibi ben yuksek koruma faktorlu alicam mustelayı dusundum ama kullanan farkli bi onerisi olan varmı?

nemesis sen mustelanin sampuanini begenmemistin yerine baska sampuan aldim mi bizim sampuan bitmek uzere mustelaya devam etmek istemesem ne kullanabilirim bilmiyorum onerin varmı?

nemesis sen mustelanin sampuanini begenmemistin yerine baska sampuan aldim mi bizim sampuan bitmek uzere mustelaya devam etmek istemesem ne kullanabilirim bilmiyorum onerin varmı?
Earth mama angel bebek sampuanini aldim. Onu begendim. Bizde bir ara konK baslamisti. Her dus oncesi isitilmis zeytinyagi surup masaj yapmistim sonta bunu kullandim gecti hemen. Ama zeytinyagimi etki etti bu mu bilmiyorum. Sadece sonrasinda yine konak olmadi onu biliyorum. Ben urunu Homely_angel pisik kremini tavsiye edince gorup almistim. Belki o da kullaniyordur.

Benim de ona hic cesaretim yok daha. Yolda falan aglarsa ne yaparim diye. Bizimki araba koltuguna cok alisamadi.

saol canım hem gunes kremini hemde sampuana bakıcam

nemesis gunes kremini inceledim spf 30 diyo 30 faktkrmu yani ben 50+ dusunuyodum ama sence yeterlimi yoksa faktorunu gostermiyomu ay bitirdi bu oglus beni her sey ayri detay bilemedim kafam karisiyo biz tatil plani yapmiyoruz ama antalyada yasiyoruz en kısa zamanda almam lazim

Benim de ona hic cesaretim yok daha. Yolda falan aglarsa ne yaparim diye. Bizimki araba koltuguna cok alisamadi.

Uyutarak çıktım evden. 3 defa çıkmış olduk ikimiz arabayla. 2sinde ağlamadan eve geldik. 3. De ağladı benim el ayak dolandı :) neyseki eve yakındık. Yinede sağa çekip baktım ben bakınca sustu eşşek. Ikınası gelmiş

Kızlar pişik kremi şampuanda doğal ürün arayanlara benim tavsiyem naturalive. İçeriği tamamen doğal. Türkiyede üretildiği için de fiyat olarak uygun. Mesela pişik kreminin içeriğini atayım bakın. Kızarıklıklara iyi geldi şimdiye kadar. Zaten çok ilerlerse pişik hiç bi bitkisel ürün iyi gelmiyor ilaçlı kremlerden kullanmak gerekiyor malesef. Bu markanın günel kremi de var ama çok beğenmedim onu. Yeşil marka diye yine doğal içerikli bi güneş kremi kullanmıştım kızıma o daha iyiydi M MelekDiliyorum

Simdi bu gunes kremlerinde koruma faktoru soyle birsey. En yuksek koruma faktoru aslinda 30. 30 faktor gunes kremi ile 50 faktor gunes kremi ayni koruyuculukta suzme acisindan. Ama 30 faktor 3 saat koruma sagliyor ise 50 faktor 5 saat koruma sagliyor. Tabi bu sure uzasin diye ilave kimyasallar katiliyor. Bebisi zaten 12 15 arasi gunese cikaramayiz katiyen. O yuzden 30 olsun dogal olsun diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…