- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.281
Ciktim. Aradim. Hicbir yerdr yokCok akıllıcan hic duymamıştım aklımda olsun
N’aptın kuzum çıkabildin mi durum nedirnemesis insallah bulursun
Artık ememiyor o göğsümü çünkü süt gelmiyor kesin tıkandı 4 te cerraha gidicemBebeğin boşalttıktan sonra mastit olacağını hic sanmıyorum cankm ateşin varsa ama kesinlikle doktora git
Cok teşekkürler cankm
Tamam canım bugünden itibaren yazıyorumIste benim de ayni durum 2 defa gazli kaka yapiyor mesela ama ayaklar yine hareketli kucagima alamiyorum hareketten. Ikinma devam. Bana da arkadasim soyledi yediklerinden olabilir diye. Hergun takip et yediklerini dedi
CANIm sürekli memede kalıyo benimki akşama doğru. Saat 1 2 gibi artık sütüm kalmıyo çok azalıyo hele sol göğsüm sıkınca 1 damla zor çıkıyo. Sağ taraftada çok azalınca ağlıyo bebek bende günde 1 kere mama veriyorum. Doktora sordum ilk verme dedi bende çok ağlıyo dedim oda tamam 1 kere ver dedi.Ya anlıyorlar hemen evde ki değişikliği huysuzlanir şimdi diğeri insallah bulursun cok zor şimdi aklın hep ondadır oda yavrum insallah sığınacağı bi yer bulmuştur
Sagmayi dene hemen kuzum bol bol şah gelmese bile sağ
Bizimde öyle bitmeyen bi gaz gaz bitiyor kala yapıyor aha ovduk Gazi yok kıvranmıyor diyoruz yarım saat sonra gazdan kıvranıyor
Gaz koligi olabilir bence doktoruna danış gaz damlasi yazsin size
Bir de yanlış anlama sadece meraktan neden mama veriyorsun emziriyorsan doktor mu söyledi
Yok bana söylediler destek al diye memlrialda ki kadına doğumda gıcık olduğum icin aman o kadın eksik kalsın dedim Gazi’ye gittim yoksa kontrollere gittiğimde bebek icin yanda Nesrin hocanın yanına uğradığımda git yardımcı olsun demişti ama ben kadına gıcık olduğumdan doğumda gelip bu bebeğin emme refleksi YÖK diyip laf dinlediğinden öğretmeye çalışmadığından emzirmeye çalışmadığından kadından nefret ettim
Meltem ebeden allah razı olsun o cok uğraştı bebeğimin kursağından sut geçtiyse azda olsa onun sayesinde geçti
Kızlar meme ucu yarası icin Hindistan cevizi yağı tahin yağı lansinoh sürdüm ama geçecek gibi değil sütümü de sürüyorum
Önereceğiniz bsy var mi acayip acıyor resmen dün eşimin elini ısırarak emzirdim
Ya kızlar benim oğlan dünden beri aç yaşıyor. Memeyi verince basıyor çığlığı biberonla verdim onu da pek keyifli almıyor. Bu sabah büyük insan gibi fışkırarak kustu. Biz de kv evine geldik bir haftalığına. Uyumak istiyor hasta mı anlamıyorum banyo ettirdim 60 cc sütü ağzına dökerek yarım saatte icirdim. Kocam da bizi bırakıp döndü napicam bilmiyorum yaaaa
Bende bugün ağlamaktan daha kendime gelemedim.resmen tek göğüs kaldım o kırmızılıktan sonra o göğsümden süt gelmemeye başladı pompayla sağdım genede.göğsüm yumuşacık.kanal tıkandı heralde süt gelmiyor ve dolmuyor göğsüm.dün hiçbişey yoktu göğsüm doluydu çocuk emdi göğsü boşalttı sonra böyle bir kırmızılık oluştu ve süt gitti.
Bizim doktor istisnasiz her gittigimde ki artik ogrendigim halde cocugun ustunu basini asılta asılta soyuyor sen 2 saatte cikaramazsin diyor :)Doktor da pek fenaymis henormalde böyle değilim duygusal anıma geldi herhalde benim, yoksa bende hirpalarim çocuğu
Hepimizin ölçümleri farklı çıkıyor işte birimizin boyu çok uzun çıktı birimizin kilosu sıkıntı olsa söylerdi hemşire .. bundan sonra zaten kontrol altında bebisler takilma benceKızlar 1 aylık aşımızı olduk. Kafa ölçümüz 39 cm çıktı hemşireler bişi demedi. EVe geldim baktım sınırda. Bişi olur mu sizce çokta araştırmak istemedim
bildigim kadariyla 1 paket geri yolluyolar canim kucuk paketlerdenKIZlar bu primayı gönderince 10 Tane geri geliyor di mi
Bu günlerde üst üste geldi, o unutacaktır neden ağladığınıKizlar ben bugun resmen kotu annelik yaptim bebegime fotograf cekmek icin yanina yattim yukaridan fitigraf cekiyorum birden telefon elimden dustu kadayi hir cevirdimki kizimin ustunde aklim cikti kizimda birden aglamaya baslafi hic oyle agladigini duymamistim. Tam gozunun altindaki kemik yerinde minik bir yara oldu kanadi hafif kozardi orasi Allah im insallah gözüne yada kemgine zarar vermemisimdir asla affetmem kendimi dikkatli olun sizde bir daha kizim kucagimdayken telefonla konusmam yada oyle dusecek pozisyonda almam telefonu cok korktum hala da korkuyorum insallah bisey olmamistjr. Esime de diyemedim isyerinde uzulmesin diye( allah a sukur ki gozune direk dusmemis yada bilmiyorum insallah gememistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?