2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Emzirmeyle basım belada allahtsn emzirmek istedim şimdide al o zaman dedi
Emiyor 1 saat sonra uyanıyor önceden öğlen en kötü 2/3 saat uyurdu gece uyursa 4 saat
Normal memeyi emdiginden Beri hem dk olarak az emiyor hemde sürekli acıkıp erken uyanıyor
Anlamadım yorulup az mi emiyor kavrayamıyor ds meme ağzımda boş durup sutu mu çekemiyor bilmiyorum
Normal memeye kavuştuk bu sefer uyku kaçtı 8de banyo yaptı dün resmen 1e kadar 45 dk ancak uyudu normal de banyodan sonrs sızar 10 11 e kadar uyur sonra 1e kadar uyutmaya çalışırdık
Yine sapıttı bizim kız :)

Dün gece biz de eşimle zor gece geçirdik kızım gün boyu uyumadı oğluş desen yarım yamalak uykularla hadi dedik akşam erken uyurlar nerdeeee saat 1 i geçiyordu benim cocuklarda uyku yok ya biz mi hata yapıyoruz yoksa uyku hormonları mı eksik anlamadım

Iste benim de ayni durum 2 defa gazli kaka yapiyor mesela ama ayaklar yine hareketli kucagima alamiyorum hareketten. Ikinma devam. Bana da arkadasim soyledi yediklerinden olabilir diye. Hergun takip et yediklerini dedi
Tamam canım bugünden itibaren yazıyorum

CANIm sürekli memede kalıyo benimki akşama doğru. Saat 1 2 gibi artık sütüm kalmıyo çok azalıyo hele sol göğsüm sıkınca 1 damla zor çıkıyo. Sağ taraftada çok azalınca ağlıyo bebek bende günde 1 kere mama veriyorum. Doktora sordum ilk verme dedi bende çok ağlıyo dedim oda tamam 1 kere ver dedi.

Cnm kendi sutunu dur ama bi 10 kat yap yani kurudukca tekrar kurudukca tekrar sur. Genelde careyi kendi sutunde bulmus yasayanlar. Bide kuru olmasi gerek acikta memeler fora seklinde gez bira olmadi

Atak haftasi olabilir bi bak istersen

Banyo yap orda sabunla masaj yapip ince tarakla tara sonrada hemen Emzirbitincede oraya bastiraeak sag

Doktor da pek fenaymis he normalde böyle değilim duygusal anıma geldi herhalde benim, yoksa bende hirpalarim çocuğu
Bizim doktor istisnasiz her gittigimde ki artik ogrendigim halde cocugun ustunu basini asılta asılta soyuyor sen 2 saatte cikaramazsin diyor :)
Sonra da ayagini avuc icine alip bi tane şaplatiyor ama tabi kendi eline vuruyor o şaplağı
Ben de artik hic tepki yok sekreteri cok hizli vurdunuz ama hocam diye beni gaza getirmeye cabaliyo

Kalça ultrasonu çektirdik şükür iyi çıktı .. bacağını kivirinca oğlum çekerken gazinida çıkardı :)) rahatladı

Kızlar 1 aylık aşımızı olduk. Kafa ölçümüz 39 cm çıktı hemşireler bişi demedi. EVe geldim baktım sınırda. Bişi olur mu sizce çokta araştırmak istemedim

Kızlar 1 aylık aşımızı olduk. Kafa ölçümüz 39 cm çıktı hemşireler bişi demedi. EVe geldim baktım sınırda. Bişi olur mu sizce çokta araştırmak istemedim
Hepimizin ölçümleri farklı çıkıyor işte birimizin boyu çok uzun çıktı birimizin kilosu sıkıntı olsa söylerdi hemşire .. bundan sonra zaten kontrol altında bebisler takilma bence

Dünden beri memeden inmedi. Öyle ki silikon uçla emzirmeme rağmen uçlarım yara olmuş kırmızı kırmızı minik yarıklar. İçim sızlıyor. Şu gaz bitseydi ben bitmeden

Kizlar ben bugun resmen kotu annelik yaptim bebegime fotograf cekmek icin yanina yattim yukaridan fitigraf cekiyorum birden telefon elimden dustu kadayi hir cevirdimki kizimin ustunde aklim cikti kizimda birden aglamaya baslafi hic oyle agladigini duymamistim. Tam gozunun altindaki kemik yerinde minik bir yara oldu kanadi hafif kozardi orasi Allah im insallah gözüne yada kemgine zarar vermemisimdir asla affetmem kendimi dikkatli olun sizde bir daha kizim kucagimdayken telefonla konusmam yada oyle dusecek pozisyonda almam telefonu cok korktum hala da korkuyorum insallah bisey olmamistjr. Esime de diyemedim isyerinde uzulmesin diye ( allah a sukur ki gozune direk dusmemis yada bilmiyorum insallah gememistir.

nemesis canım bulamamana uzuldum ya saklanmistir soguktan insallah gelir canim
P Prime18 istersen bide ayva cekirdegini dene gogus ucuna
melis343434 insallah biseyin yoktur canim hastanede hemen hallaolur bide ordaki buyuk pompalarla sagarsın
@Pembeevim2104 malesef gaz o kadar fena bisey ki seni cok iyi anliyorum ne yapsan yap zamanla geciyo deyip icini karartmak istemem canım bide mama veriyosan arada sirada onu verdigin zaman mi daha cok gaz oluyo bi dikkat et mamalar daha cok gaz yapıyo çünkü
mabada kendini o kadar kasma canım bu kotu annelik degil ufak tefek kazalar olacak elbet

Bu günlerde üst üste geldi, o unutacaktır neden ağladığını
Hemen kötü annenin diye düşünme, Allah korusun , geçecektir , bebişlerin cildi hemen toparlıyor merak etme, geçer kısa sürede
Kendilerimi çizdiklerin de bile hemen düzeliyor

Şimdi yine bi uzmanlik sorusuyla karsinizdayım bayanlar mama sandalyesi tamam daha kucuguz ne bu acle diyceksiniz kampanya takio edip uygun fiyata almak icin tabiki bu mama sandalyeleri 50tl yede var 2000 tl de peki nedir bu durum ne yapılmalı kriter nedir neye gore alinmalı bi oto koltugu degil sonucta yani ama tam da bilemedim fikirlerinizi paylasirsaniz

Kizlar bugun sabah 9 dan beri sadece 45 dakika uyudu. Asla uyutamiyorum herseyi denedim gozler kapanmiyor. Cok caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…