2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Senin yazdigini okuyunca Bnde cok şaşırdım canm acaba üşütmeden falanmi ki Çarşamba gunden yarına aldim randevuyu yarin sorucam doktora insallah normaldir
Doktor bana normal antibiotikten de olabilir dedi bugün tekrar soracağım bende bakalım ne diyecek

Arkadaşlar benim kızın dilinin ortası sarı acaba neden olur ki o hiç yaşayan var mı hasta falan gibi değil uzun süredir de öyle geçer mi dedim ama gecmedi

Kızlar meme ucu yarası icin Hindistan cevizi yağı tahin yağı lansinoh sürdüm ama geçecek gibi değil sütümü de sürüyorum
Önereceğiniz bsy var mi acayip acıyor resmen dün eşimin elini ısırarak emzirdim

Sezaryen olan arkadaslar adet oldunuzmu? Bn iki ay sonra cuma gunu adet olmustum ama cok fazla kan var acaba dogumdan sonra boyle mi oluyo genelde bukadar kanamam olmazdi garcekten adet kanimidir ya

Sezaryen olan arkadaslar adet oldunuzmu? Bn iki ay sonra cuma gunu adet olmustum ama cok fazla kan var acaba dogumdan sonra boyle mi oluyo genelde bukadar kanamam olmazdi garcekten adet kanimidir ya
ben üçüncü ay adet oldum ve resmen 10gun kendi sürdü 4-5gun de lekelenme ben de tedirgin oldum çok fazlaydı

Ya kızlar benim oğlan dünden beri aç yaşıyor. Memeyi verince basıyor çığlığı biberonla verdim onu da pek keyifli almıyor. Bu sabah büyük insan gibi fışkırarak kustu. Biz de kv evine geldik bir haftalığına. Uyumak istiyor hasta mı anlamıyorum banyo ettirdim 60 cc sütü ağzına dökerek yarım saatte icirdim. Kocam da bizi bırakıp döndü napicam bilmiyorum yaaaa

Maliyeti düşük oluyor ama toplu kutular sanirim ürünün kalitesini düşük tutuyorlar ya

Bende bugün ağlamaktan daha kendime gelemedim.resmen tek göğüs kaldım o kırmızılıktan sonra o göğsümden süt gelmemeye başladı pompayla sağdım genede.göğsüm yumuşacık.kanal tıkandı heralde süt gelmiyor ve dolmuyor göğsüm.dün hiçbişey yoktu göğsüm doluydu çocuk emdi göğsü boşalttı sonra böyle bir kırmızılık oluştu ve süt gitti.

Bizdede aynı dün ilk defa az kustu yağenleru
gecmiş olsun canım eğitim hemşiresi bana kakao yağı sür demişti bilimsel olarak onarıcı özelliği kanıtlanmış dedi ben alamamıştım ama tahin yağı beni kurtardı

Canim sut kanallarin tikali oldugu icin orada enfektif bi durumoluyobu yuzden atesin cikiyorve atesin ciktigi icin usuyorsun. 38.4 u gecince doktora gitmeliymissin. Dus iyi geliyor ates icin ama tekrar yukseliyor.insallah gecer hemen

subat anneleri sizlere bir sorum var 4 cm acikligim var yarin yatisim yapılacak dokror suyumu patlatacak endişe ediyorum ilk gebeligim,cok sanci ceker miyim tecrubeli olanlarinizdan tavsiye telkin rica edicem

Yoğun Gazi olabilir cankm tuvalete çıktı mi beslenemiyorss kusuyirsa götür bize doktor gelin demişti öyle olunca
Cis durumu nasıl

Bebeğin boşalttıktan sonra mastit olacağını hic sanmıyorum cankm ateşin varsa ama kesinlikle doktora git
Cok teşekkürler cankm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…