- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.301
Bana yeni paket 3 numara premium care gönderdiler :)KIZlar bu primayı gönderince 10 Tane geri geliyor di mi
Canm bnmkide oyle sabahtan beri toplamda 1 saat uyumustur gozleri kapaniyo ama huzursuz neden anlamadimKizlar bugun sabah 9 dan beri sadece 45 dakika uyudu. Asla uyutamiyorum herseyi denedim gozler kapanmiyor. Cok caresizim
Geçmiş olsun, inş geri döner sütünKızlar geldim doktordan süt kanallarım tıkanmış iltihap olmuş.
Antibiyotik içicem 3 gün.kanallarım tıkandığı için o göğüste süt kesildi inşallah gelir gene çok mutsuzum kızlar çok moralim bozuldu.
Yardımcı olur Muş'un banaBana yeni paket 3 numara premium care gönderdiler :)
Emzir dediler bende anlaamdım birden oldu.Geçmiş olsun, inş geri döner sütün
Neden oldu ki birden bire
Antibiyotik emzirmeni engellemeyecek mi
Kızlar geldim doktordan süt kanallarım tıkanmış iltihap olmuş.
Antibiyotik içicem 3 gün.kanallarım tıkandığı için o göğüste süt kesildi inşallah gelir gene çok mutsuzum kızlar çok moralim bozuldu.
Ilac kullandin mi oyuzden olabilir. Antibiyotik kullandim iki gun bebegin kakasi oyle olmustu yesil yesildiŞimdi de kakamız yeşil, çok tedirginim
Mutsuz olma inşallah geçecektir .. eğer rızkı varsa o memeden muhakkak gelecektir yine ki bence gelir inşallah sen elinden geleni yap gerisi Allahin takdiri .. Allah şifani versinKızlar geldim doktordan süt kanallarım tıkanmış iltihap olmuş.
Yok malesef bulamadim.nemesis canım bulamamana uzuldum ya saklanmistir soguktan insallah gelir canim
P Prime18 istersen bide ayva cekirdegini dene gogus ucuna
melis343434 insallah biseyin yoktur canim hastanede hemen hallaolur bide ordaki buyuk pompalarla sagarsın
@Pembeevim2104 malesef gaz o kadar fena bisey ki seni cok iyi anliyorum ne yapsan yap zamanla geciyo deyip icini karartmak istemem canım bide mama veriyosan arada sirada onu verdigin zaman mi daha cok gaz oluyo bi dikkat et mamalar daha cok gaz yapıyo çünkü
@mabada kendini o kadar kasma canım bu kotu annelik degil ufak tefek kazalar olacak elbet
E bebegin kendi markasininkini aldim ben. Cok luks birseye gerek yok. Tekerli olsun. Tepsisi ayrilabilsin.minderi rahat olsun ve yikanabilsin Ve tabiki guvenli olsun saglamlik acisindan yeterli.Şimdi yine bi uzmanlik sorusuyla karsinizdayım bayanlar mama sandalyesi tamam daha kucuguz ne bu acle diyceksiniz kampanya takio edip uygun fiyata almak icin tabiki bu mama sandalyeleri 50tl yede var 2000 tl de peki nedir bu durum ne yapılmalı kriter nedir neye gore alinmalı bi oto koltugu degil sonucta yani ama tam da bilemedim fikirlerinizi paylasirsaniz
Yok sabahtan beri butun sokagi karia karis aradim diger apartmalarin bahcelerine girdim bulamadim. Diger kedimde hala ne yem yiyor ne baska birsey. Evde onu ariyor aglaya aglaya.nemesis canim n’aptın kedini bulabildin mi haber var mi
Ya yavrum kuzum insallah bulunur ya cok üzüldüm valla seni çok iyi anlıyorum kendi yavrularıma olmuş gibi hissetimYok malesef bulamadim.
E bebegin kendi markasininkini aldim ben. Cok luks birseye gerek yok. Tekerli olsun. Tepsisi ayrilabilsin.minderi rahat olsun ve yikanabilsin Ve tabiki guvenli olsun saglamlik acisindan yeterli.
Yok sabahtan beri butun sokagi karia karis aradim diger apartmalarin bahcelerine girdim bulamadim. Diger kedimde hala ne yem yiyor ne baska birsey. Evde onu ariyor aglaya aglaya.
Çok kötü bir yaklaşımı olmuş gerçekten. Yaptigi isin niye arkasinda durmuyor ki hemen telafi ederiz demesi gerekirken ki kadiniz elbette estetige önem veriyoruz neden kendi hergun şıkır şıkır giyiniyor öyle ! Ücret talep ettiler mı yine ? bende gittim 40 kontrolü ama 56 günlük olduk :)) Dr um dedi 40 olması gerekirken baya geç geldin diye bende gelemedim dedim .. ultrason ile baktı rahim içi iyi sıkıntı yok dedi ama dikiş yerimde bir noktada ufak bir kanama oldu iki gündür baktı iki üç gün baticon sur ve kuru tut dedi sıkıntı olmaz dedi ama bakalım inşallah geçerKızlar hastaneden çıktık cok şükür kızımın ne kalça cikikligi var ne uriner ultrasonda bsy çıktı
Ben muayene oldun altta ki delik dogru Nesrin hanım bozuldu biraz
Biz sana kaç dikiş attikta dedi dedim iki ya dikiş atmadık yeterli gördük ya dikiş attı dedi
Daha önce gelseydin hemen hallolurdu şimdi operasyon gerekli dedi ilk hafta gelseydin buna gerek kalmazdı dedi
Bende sizi aradım ikk hafta kontrolü var mi diye gerek Yok dediniz dikişleri kontrol etmeyecek misiniz dedim 40 da edeceğim bsy olmaz dediniz dedim
Aslında görüntü olarak sıkıntı var yoksa arkası senin rahmin dedi elini ittirdi dedim parmak girer parmağıyla ittirdi giriyordu cidden
İkinci doğuma düzeltiriz dedi Kaytararak hocam ikinci doğumu nerden çıkardınız dedim
Sanki ikinci doğumu düşünüyorum düşünsem bile sana geleceğim kesin mi de konuşuyorsun sinirlendim hocam düzeltelim dedkm
Aslında sana sıkıntı yaratmaz estetik olarak görüntü olarak sıkıntı aman kim görecek dedi olmaz hocam düzeltilsin dedim
Fiyat çıkardılar eşim sorun bizlik degil ki dedi
Nitekim Çarşamba günü tekrar vajinam kesilip dikiş atılacak moralim cok bozuk persembe de asilari var kizin
Diyorum ki kasigima da bsy olmuş orda da dikiş var elime geliyor dedim ki annem orayı gördü ebelerin yanında utandı orası sivilce oraya dikiş mi atılır niye dikiş atılsın dedi
Eşim Doğum esnasında hatırlıyorum ebe kız burası kanıyor dedi de öyle oraya dikiş attı gözümle gördüm diyor
Açıkcası Nesrin fener hoca beni pişmanlığa uğrattı bu son davranışıyla
Operasyonu olup olmamakta da kararsızım ona olup olmamakta kararsızım
Ne demek takma ikinci doğuma düzeltiriz
Kendinden cok emin
Oradaki çalışanlara da kendi estetiğe takmis yoksa benim yanlış yaptığım YÖK demiş orta çalışan arkadasım söyledi
Kendine nok sürdürmeyecek ya
Canm cok geçmiş olsun İnstagram da takip ediyordum o doktoru ameliyat icin fiyatmi cikarttilar zaten dogumda fazlasini almamislarmiydi?bu arada adet olmuşsun sen dedi dedim zaten 40 gün kontrolüne ondan gelemedim cunku kanamam 50 gün sürdü demek ki o ara oldum dedim
Alttan muayene gelince kan geldi yine biraz zorladım ondan dedi
Regli olacaksın yakında iliski yasarsan kesinlikle korun artık yumurtaların başlamış üretilmeye dedi
Kızlar sizlerde korunun dikkatli olun
Bebeler 10 11 aylıkken ikinciyide kucağımıza almayalım
Ben primanin sitesinden mail attım şikayetimi dile getirdim onlarda mail üzerinden ürünün gönderilmesini istediler kargo numarası verdiler onlar ödedi yani kargoyu 1.5 hafta sonra özür mektubu ile incelendi herhangi bir parametreye rastlanılmadı diyerek 3 numara premium care sifir paket gönderdiler .. ben jest olsun diye 1 yıllık bebek bezi gönderirler diye bekliyordum özür niyetine :))Yardımcı olur Muş'un bana
Hangi siteden göönderdin
Kod diyor ama neyi gireceğimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?