2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz kızımla ilk kez bugun evimizde başbaşa vakit geçirmeye başladık. 72 gün sonra ilk kez yalnız kaldık. Tedirginliklerim vardı ama zannettiğim kadar zor olmadı, uyandığı zaman pusetine koyup mutfakta işimi gördüm, hatta misafir bile ağırladım:) sizler evde nasıl vakit geçiriyorsunuz? Banyo işi vs nasıl oluyor?

Kızlar geldim doktordan süt kanallarım tıkanmış iltihap olmuş.
Antibiyotik içicem 3 gün.kanallarım tıkandığı için o göğüste süt kesildi inşallah gelir gene çok mutsuzum kızlar çok moralim bozuldu.

Geçmiş olsun, inş geri döner sütün
Neden oldu ki birden bire
Antibiyotik emzirmeni engellemeyecek mi

Kızlar hastaneden çıktık cok şükür kızımın ne kalça cikikligi var ne uriner ultrasonda bsy çıktı
Ben muayene oldun altta ki delik dogru Nesrin hanım bozuldu biraz
Biz sana kaç dikiş attikta dedi dedim iki ya dikiş atmadık yeterli gördük ya dikiş attı dedi
Daha önce gelseydin hemen hallolurdu şimdi operasyon gerekli dedi ilk hafta gelseydin buna gerek kalmazdı dedi
Bende sizi aradım ikk hafta kontrolü var mi diye gerek Yok dediniz dikişleri kontrol etmeyecek misiniz dedim 40 da edeceğim bsy olmaz dediniz dedim
Aslında görüntü olarak sıkıntı var yoksa arkası senin rahmin dedi elini ittirdi dedim parmak girer parmağıyla ittirdi giriyordu cidden

İkinci doğuma düzeltiriz dedi Kaytararak hocam ikinci doğumu nerden çıkardınız dedim
Sanki ikinci doğumu düşünüyorum düşünsem bile sana geleceğim kesin mi de konuşuyorsun sinirlendim hocam düzeltelim dedkm
Aslında sana sıkıntı yaratmaz estetik olarak görüntü olarak sıkıntı aman kim görecek dedi olmaz hocam düzeltilsin dedim
Fiyat çıkardılar eşim sorun bizlik degil ki dedi
Nitekim Çarşamba günü tekrar vajinam kesilip dikiş atılacak moralim cok bozuk persembe de asilari var kizin

Diyorum ki kasigima da bsy olmuş orda da dikiş var elime geliyor dedim ki annem orayı gördü ebelerin yanında utandı orası sivilce oraya dikiş mi atılır niye dikiş atılsın dedi
Eşim Doğum esnasında hatırlıyorum ebe kız burası kanıyor dedi de öyle oraya dikiş attı gözümle gördüm diyor
Açıkcası Nesrin fener hoca beni pişmanlığa uğrattı bu son davranışıyla
Operasyonu olup olmamakta da kararsızım ona olup olmamakta kararsızım
Ne demek takma ikinci doğuma düzeltiriz
Kendinden cok emin
Oradaki çalışanlara da kendi estetiğe takmis yoksa benim yanlış yaptığım YÖK demiş orta çalışan arkadasım söyledi

Kendine nok sürdürmeyecek ya

diyorum ki hocam biraz yıkardan dikmiş gibisiniz delik cok küçülmüş e ben güzel iste daraltmışız millet bunun ameliyatını oluyor daraltmaya çalışıyor ilk günkü gibi hic Doğum yapmamış gibisin diyo
Biraz acılı olur iliski ama düzelir dedi
Hocam ben zaten evlendim acıdan iliskiye zor girdim dedim
Aman ne olcak ayni diyo
Bu nasıl bi tavır ya cidden Nesrin fener beni hayal kırıklığına uğrattı demek ki her şey dogurana kadarmış
Bi de kendine mok sürdürmemek icin aslında benim yaptıgım bsy yok kendi estetik olarak tskmis diye bankodakilere konuşuyormuş arkadaşım dedi
Madem hatan YÖK niye ilk haftalar gelseydin düzeltirdik operasyona gerek kalmazdı diyorsun niye ya dikiş attı ya dikiş atmadık böyle olur binde bir oda sana denk geldi niye diyorsun
Cidden binde bir olur oda bana denk gelir benim şansım iste

Slm kızlar çoktandır yazamadım. Oğluşum 48 günlük oldu. Geçen gün sünnetini yaptırdık. Lokal anestezi yaptılar. Ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi diyorlar gerçekten doğru. Çok şükür rahat geçti. Yalnız sonrasında kötü birşey yaşadık size de yazmak istedim. Doktor ağrı kesici fitil paranox verdi. Fitili verdik normalde akşam uyanınca geceye kadar uyumuyordu , gece 11.30'a kadar uyudu bende şaşırdım ilaçlardan normaldir dedim. Sonra uyandıralım dedik, bebişimiz uyanmadı, 2 dk ya yakın uyanmadı tabi şok geçirdik , hatta 112'yi aradım o arada biraz su döktük falan , burnunu sık dediler falan öyle uyandı bebişimiz. Meğer bu ağrı kesici derin uyku yapıyormuş bize çok ağır geldi. ama nasıl uykuysa kılını bile kıpırdatmamıştı , başımızdan kaynar sular döküldü. Uyandıktan sonra da sabaha kadar başında bekledik yine öyle dalmasın diye,. Size de tavsiyem ağrı kesiciyi kafanıza göre kullanmayın çok etkili , dozajı çok önemli, her bebekte aynı etkiyi yaramıyor sanırım.doktor herkese veriyormuş normalde öyle dedi ama bize çok ağır geldi.

bu arada adet olmuşsun sen dedi dedim zaten 40 gün kontrolüne ondan gelemedim cunku kanamam 50 gün sürdü demek ki o ara oldum dedim
Alttan muayene gelince kan geldi yine biraz zorladım ondan dedi
Regli olacaksın yakında iliski yasarsan kesinlikle korun artık yumurtaların başlamış üretilmeye dedi
Kızlar sizlerde korunun dikkatli olun
Bebeler 10 11 aylıkken ikinciyide kucağımıza almayalım

Mutsuz olma inşallah geçecektir .. eğer rızkı varsa o memeden muhakkak gelecektir yine ki bence gelir inşallah sen elinden geleni yap gerisi Allahin takdiri .. Allah şifani versin

Yok malesef bulamadim.

E bebegin kendi markasininkini aldim ben. Cok luks birseye gerek yok. Tekerli olsun. Tepsisi ayrilabilsin.minderi rahat olsun ve yikanabilsin Ve tabiki guvenli olsun saglamlik acisindan yeterli.
nemesis canim n’aptın kedini bulabildin mi haber var mi
Yok sabahtan beri butun sokagi karia karis aradim diger apartmalarin bahcelerine girdim bulamadim. Diger kedimde hala ne yem yiyor ne baska birsey. Evde onu ariyor aglaya aglaya.

Ya yavrum kuzum insallah bulunur ya cok üzüldüm valla seni çok iyi anlıyorum kendi yavrularıma olmuş gibi hissetim

Çok kötü bir yaklaşımı olmuş gerçekten. Yaptigi isin niye arkasinda durmuyor ki hemen telafi ederiz demesi gerekirken ki kadiniz elbette estetige önem veriyoruz neden kendi hergun şıkır şıkır giyiniyor öyle ! Ücret talep ettiler mı yine ? bende gittim 40 kontrolü ama 56 günlük olduk :)) Dr um dedi 40 olması gerekirken baya geç geldin diye bende gelemedim dedim .. ultrason ile baktı rahim içi iyi sıkıntı yok dedi ama dikiş yerimde bir noktada ufak bir kanama oldu iki gündür baktı iki üç gün baticon sur ve kuru tut dedi sıkıntı olmaz dedi ama bakalım inşallah geçer

Canm cok geçmiş olsun İnstagram da takip ediyordum o doktoru ameliyat icin fiyatmi cikarttilar zaten dogumda fazlasini almamislarmiydi?
Adet olunca cabuk hamile kalabiliyormusuz canm bnde adet oldum cok kanamam vardi doktorumu aradim normal ama korunmaya basla dedi banada

Yardımcı olur Muş'un bana
Hangi siteden göönderdin
Kod diyor ama neyi gireceğimi bilemedim
Ben primanin sitesinden mail attım şikayetimi dile getirdim onlarda mail üzerinden ürünün gönderilmesini istediler kargo numarası verdiler onlar ödedi yani kargoyu 1.5 hafta sonra özür mektubu ile incelendi herhangi bir parametreye rastlanılmadı diyerek 3 numara premium care sifir paket gönderdiler .. ben jest olsun diye 1 yıllık bebek bezi gönderirler diye bekliyordum özür niyetine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…