2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İçim urperdi büyük geçmiş olsun

Kendine nok sürdürmüyor bana başka konuşuyor bankodakilere dikiş fiyatını operasyon fiyatını sorarken olayı anlattık biz çıkınca arkamıza aslında hiçbir şey YÖK kendi takmis estetiğe demiş resmen Nesrin hoca arkamızdan yalan atmış banko da ki kızda benim ark arkadaşı
Oda hemen ona söylemiş estetiğe mi taktı boşuna operasyon olmasın demiş arkadasım da ne boşunasi resmen delikmis diktiği yer demiş
Doktor kaprisi iste
Sadece malzeme parası alınır dedk bende sorun bizlik değil ki dedim 7 günlük kontrolü her yerde varken siz yapıyorsunuz 40 kontrolü yapıyorsunuz 40bda gelseydim yine sil baştan olacaktır çünkü kaynama olmuş zaten dedim eşimde doktor yaptığını düzeltecek dedi almayacaklar ama kesilip tekrar dikilecek cok kotuyum kararsızım resmen baştan Doğum gibi kesilip dikilecek oraya dikiş Atın dedim dümdüz deri birbirini tutmaz kesilecek doku oluşacak ki kaynatacak dedi acaba başka doktora mi gitsem bilemedim belki tek dikişle hallolur arkası boş değil yine rahmin dedi evet elime et geliyor
Bir de ne güze daraltmışız Milet bunun icin para ödüyor az biraz iliski de agein olur diyo
Ben agridan bıkmışım zaten ki normal kukumu bilmiyor muyum ben ellimle gayrette iyi biliyorum normalden daha da yukarda dikmiş

40 kontrolü icin aradığımda müşteri hizmetlerini ücret alınır dedilerdi ama almadılar

Kardeşim chicco nun polly 2 start ını aldı. Tekerlekli falan. Benim kız ne ana kucağında ne pusette durur. Evde ilk defa bi şeyde durmayı sevdi. yatıyor da su anda kullanıyoruz. Aldığımızdan beri Kızı sandalyeye bırakıp aynı anda kahvaltı yapabiliyoruz.

Bana pençe gibi bsyi sokup açıp bakti sonra da uzun o aleti sokup baktı

Şok oldum şu an o kadar para verdin en iyi dr a,gittin sonuca bak. İlk 10 gün kontrole gidilmeli bence sen o zaman diyince de şaşırmıştım. Operasyonu kolayca atlatırsın inşallah

Doğumu yaptiriyor ama demek ki cerrahlıği iyi değil bu Dr un ya da kesiyi yanlis atti dikerken toplayamadi o sıra ama onu geçtim o tarz konuşmalar gerçekten çok çirkin ya ..

Ben 50 tl lik olanlardan almayı düşünüyorum hepsi aynı işi görüyor nasıl olsa:)

Çooook geçmiş olsun. Allah korusun. Yanlışlıkla olmuş annesi üzme kendini.

Az da para vermediniz o ücrete şu olanlardan sonra ücret talep edilmesin diye talimat vermesi gerekirdi Şehir şehir muhakkak değişir ama sezeryan ücreti 1300 TL burda Dr un başhekim olduğu için idari indirim de yaptırmış. 900 vermiştik

Oy kuzum , daha önce kaçmış mıydı? Psikolojik olabilir mi ki

Şu 1 yıllık üye ol kazan diye değil mi? Büyüm bilgileri giriyorum , bize ulaşım bölümünden , eksik doldurunuz diyor her defasında

Sonuna kadar hakkınızı arayın
Öyle 2.doğum nasıl bir ukalalık,
Kendisin de suç, gerekirse o kasığa şüphelendiğin hemşireyi bul , dikiş vR mı yok mu?
Asla da maddi olarak sorumluluğu kabul etmeyin

Sakın peşini bırakma

Çok geçmiş olsun canım benim . Bence saglik bakanlığına yaz şikayetci ol. O kadar basit mi birde dalga geçer gibi konuşuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…