2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bu rota alışı kafamı bulandırdı, 1.ve2.aşı arasında ishls olunabiliyormuş, bizim bebenin zaten kakası cıvık hep,
Hiç bi şey yokken çocuğu daha çok itmez miyim bu duruma

Emziriyorum sagiyorum arada.stilac damla humana tea rezene filan abandim. Bakalim nasip.
Ben 15 temmuzda çok etkilendim. Ankarada çok yakınız meclise çok korktum. 4 gün ne sağarak ne emzirerek damla süt gelmedi. Ama devam ettim sağmaya sonra sonra düzeldi ilk 6 ay anne sütü verdim yine 16 ayda emzirdim sonra kendi bıraktı. Sen devam et hemen artar insaallah

Merhaba kızlar, ben sadece anne sütü veriyorum. Ilkinde de öyleydi ama o ayda en az 1 kilo alırdi. Bu oğlan pek narin emiyor doyuyor eminim genel halide iyi. Ama 1 ayda sadece 700 gram almıs. Belki iyi diyeceksiniz ama 3200 doğdu 2950 düstü 1 ayda 3660 olmuştu simdide 4330 çıktı. Boyu iyi 4 cm uzamıstı yine 4 cm uzamıs ama. Canım sıkıldı normal desede doktor.

Evet oluyor dolu dolu , ağzını burnunu buruşturuyor hatta

Bebek değilde sanırım ben hasta oluyorum. Boğazım acıyor burnum bi değişik ve gözlerim yanıyor benim gözler yanarsa faranjit oluşur direk. Oda kolay geçmiyor. Çok korkuyorum ya benden bulaşırsa diye.

Kızlar sanırım mastit oluyorum sol göğüsü tam tutturamıyordum uçla emzirmeye çalıştım Onuda az emdi gigusum sisti ve yanıyor moralim sıfır devlet hastenesine geldim öyle arasına geldi sağlamıyorum da gogusumu

Ya bu rota alışı kafamı bulandırdı, 1.ve2.aşı arasında ishls olunabiliyormuş, bizim bebenin zaten kakası cıvık hep,
Hiç bi şey yokken çocuğu daha çok itmez miyim bu duruma
Valla 1 2 gun once forumda bir annenin yazisini okumuştum. Bebeğine rota asisi yaptirmamis o da virus kapmis felaket durundaymis bebegi cok pismandi yaptirmadigina. Bu asi sadece tr de zorunlu asi sinifinda degilmis. Riske gerek yok bence.

Azar azar geliyor bakalim. Bebis huysuzluk yapmiyor simdilik demekki gelen yetiyor diyorum. Arada abaniyorum sut yapan seylere.

Liviya canin kakada mi yeşil nane gibi seyleri dün doktora sordum bagiesak florasından olabilir dedi benim tahmin ettiğim gibi
Beyaz veya kanlı olmadıkça renginin önemi YÖK dedi
Ayrıca rota asisini neden 3. Ayda yapacagını sordum
Bu ay cok asisi var o yüzden dedi

Kizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis

Canim ben de ayni isi haziranda yapicam :) hem de 3 ay dusunuyorum esim de gelip gider arada.

Kizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Canim cok gecmis olsun, bebekler 3 aya kadar hasta olmaz anne sutu korur diyorlardi demekki oyle degilmis

Çok geçmiş olsun inş çabucak atlatırsınız

Kizlar bizimde kucakta uyuma problemimiz var yaziyorum hep. Yatagina koyunca 1 dakika icinde uyaniyor. Bir de hic duzenimiz falan yok ne zaman yatacagi ne zaman kalkacagi emecegi belli degil onun icin biz bi hemsireyle anlastik haftaya gelecekti. Hemen duzene sokuyormus, anne rahat ediyormus falan gaza geldim denemek istedim fakat bugun dogum yaptigim hastanedeki benden sorumlu hemsire mesaj atti nasilsiniz diye. Iste anlattim durumlari. Hemsire cok gereksiz dedi 3 aydan once duzen onermiyoruz. Saatli uyku vs 6. Aydan sonra oturur dedi. Gunduz hic uyumamasi problem degil dedi sasirdim, gece guzel uyutmaya calis dedi. Bir de kucakta uyuma yataga koyunca uyanma durumu icin yatakta yan yatarak bebekte yataga yatsin oyle emzir dedi. O pozisyon gece tehlikeli olabilir onun icin gunduz yavas yavas alistir dedi. Hatta keske kendi yatagi genis olsa uyuyunca sen yanindan kalkarsin o yataginda kalir dedi. Kolik icin de yapacak bisey yok sabir dedi...
Sizinle de paylasmak istedim belki fikir olur diye

Ayy ödüm patladı, Allah korumuş. Biz de sünneti düşünüyoruz ama korkuyorum da biraz.

Cnm fazla geçmeden yapın bence bak o ağrı kesiciyi almadık hiç bu olaydan sonra , hiç hissetmedi ağrısını sızısını maşallah, doktor dedi birkaç ay daha geçse böyle olmaz dedi. Dedikleri gibi çok kolay atlatmış olduk.

Canim ben de ayni isi haziranda yapicam :) hem de 3 ay dusunuyorum esim de gelip gider arada.

Canım benimki daha 4 günde hayattan bezmis gibi anlatiyor kendini, uzuluyorum. Yatakta yatamiyormuş salona gecmis. Uyuyamıyorum geceleri diyor. Yemek yiyemiyorum iştahım kesildi diyor. Ben de vicdan yapiyorum. Aslında benim rahatım iyi. Annem yardımcı oluyordu, şimdi geldim babam da baya iyi bakıor. Ben de durmak istiyorum ne yapcaz bilemedim.

Bebeklerin dunyayi tanima evresinde babasindan bu kadar uzak kalmasida iyi degil bence.

Cnm şimdiki çocuklar eskisi gibi değil sanırım, mesela senin dediğin şey bizde de var gündüz uykusu çok hafif oluyor uyutuyorum yatağa koyuyorum 2,3 dk sonra ağlamaya başlıyor. Gündüz gece olduğu gibi düzenli ve sık uyumuyor. Hatta uyku saatlerini bile anladım mesela sabah 8 den öğle 2 ye kadar uyutmaya çalışsanda uyumuyor. O yüzden çok uğraşmıyorum aynı şekilde akşam 7 ile 12 arası da ne yapsanda uyumuyor yatağa koyunca hemen uyanıyor. Aradaki saatlerde uyursa yine ne mutlu bana diyorum. Çünkü insan uyutmaya çalıştıkça daha çok enerji sarfediyorsun, geriliyorsun tabi uyanık olunca da bir işini yapamıyorsun ama işte bebeği kendimize uydurmamaya çalışmamalıyız sanırım mecbur biz onlara uymak zorunda kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…