- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.441
Ben 15 temmuzda çok etkilendim. Ankarada çok yakınız meclise çok korktum. 4 gün ne sağarak ne emzirerek damla süt gelmedi. Ama devam ettim sağmaya sonra sonra düzeldi ilk 6 ay anne sütü verdim yine 16 ayda emzirdim sonra kendi bıraktı. Sen devam et hemen artar insaallahEmziriyorum sagiyorum arada.stilac damla humana tea rezene filan abandim. Bakalim nasip.
Bende virüsü almanın hastalığı tetiklemesi yönünde bir risk taşıdığını duydumYa bu rota alışı kafamı bulandırdı, 1.ve2.aşı arasında ishls olunabiliyormuş, bizim bebenin zaten kakası cıvık hep,
Hiç bi şey yokken çocuğu daha çok itmez miyim bu duruma
Evet oluyor dolu dolu , ağzını burnunu buruşturuyor hatta
Amoklavin kullandimKızlar mastit olanlar hangi antibiyotiği kullandınız aug ile başlayanmı?
Valla 1 2 gun once forumda bir annenin yazisini okumuştum. Bebeğine rota asisi yaptirmamis o da virus kapmis felaket durundaymis bebegi cok pismandi yaptirmadigina. Bu asi sadece tr de zorunlu asi sinifinda degilmis. Riske gerek yok bence.Ya bu rota alışı kafamı bulandırdı, 1.ve2.aşı arasında ishls olunabiliyormuş, bizim bebenin zaten kakası cıvık hep,
Hiç bi şey yokken çocuğu daha çok itmez miyim bu duruma
Azar azar geliyor bakalim. Bebis huysuzluk yapmiyor simdilik demekki gelen yetiyor diyorum. Arada abaniyorum sut yapan seylere.Ben 15 temmuzda çok etkilendim. Ankarada çok yakınız meclise çok korktum. 4 gün ne sağarak ne emzirerek damla süt gelmedi. Ama devam ettim sağmaya sonra sonra düzeldi ilk 6 ay anne sütü verdim yine 16 ayda emzirdim sonra kendi bıraktı. Sen devam et hemen artar insaallah
Canim ben de ayni isi haziranda yapicam :) hem de 3 ay dusunuyorum esim de gelip gider arada.Nöbeti bitirdim galiba bizimki uyudu. Azıcık bekleyip öyle uyuyorum ben iyice dalsın diye çünkü çoğu zaman hemen uyanıyor.
Süt ürünleri alerjisi çıkmadı. Ama kakası kanlı olmaya devam edince doktorla oturduk konuştuk. Ne yemistim diye. Meğer yumurta yemişim hep bir gün evvelinde. Yumurtayı kes, süt ürünleri ye bakalım dedi. Devam ederse süt ürünleri alerjisinin testi yenilecek galiba.
Bu arada kocamı bırakıp geldim diye vicdan azabı çekiyorum kızlar. Annem vardı yanımızda. Her ne kadar bana eziyet etse de çocuğuma çok iyi bakıyordu, ben de daha küçük diye korktum tek bakmaya. Annemin de kendi evine donmesi gerekiyordu. Çocugu 600 km yola çıkardim. Kocayı da evde yalnız bırakıp geldim. Her gün sızlanıyor özledim diye. Ben de özlüyorum ama çocukla bu kadar yol gelmişken biraz kalayım diyorum. Aslinda gelmeden niyetim 1 ay kalmaktı ama şimdi 20 gün durabilecek miyiz bakalım.
Canim cok gecmis olsun, bebekler 3 aya kadar hasta olmaz anne sutu korur diyorlardi demekki oyle degilmisKizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Kizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Ayy ödüm patladı, Allah korumuş. Biz de sünneti düşünüyoruz ama korkuyorum da biraz.
Canim ben de ayni isi haziranda yapicam :) hem de 3 ay dusunuyorum esim de gelip gider arada.
Geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.Kizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Bebeklerin dunyayi tanima evresinde babasindan bu kadar uzak kalmasida iyi degil bence.Canım benimki daha 4 günde hayattan bezmis gibi anlatiyor kendini, uzuluyorum. Yatakta yatamiyormuş salona gecmis. Uyuyamıyorum geceleri diyor. Yemek yiyemiyorum iştahım kesildi diyor. Ben de vicdan yapiyorum. Aslında benim rahatım iyi. Annem yardımcı oluyordu, şimdi geldim babam da baya iyi bakıor. Ben de durmak istiyorum ne yapcaz bilemedim.
Kizlar bizimde kucakta uyuma problemimiz var yaziyorum hep. Yatagina koyunca 1 dakika icinde uyaniyor. Bir de hic duzenimiz falan yok ne zaman yatacagi ne zaman kalkacagi emecegi belli degil onun icin biz bi hemsireyle anlastik haftaya gelecekti. Hemen duzene sokuyormus, anne rahat ediyormus falan gaza geldim denemek istedim fakat bugun dogum yaptigim hastanedeki benden sorumlu hemsire mesaj atti nasilsiniz diye. Iste anlattim durumlari. Hemsire cok gereksiz dedi 3 aydan once duzen onermiyoruz. Saatli uyku vs 6. Aydan sonra oturur dedi. Gunduz hic uyumamasi problem degil dedi sasirdim, gece guzel uyutmaya calis dedi. Bir de kucakta uyuma yataga koyunca uyanma durumu icin yatakta yan yatarak bebekte yataga yatsin oyle emzir dedi. O pozisyon gece tehlikeli olabilir onun icin gunduz yavas yavas alistir dedi. Hatta keske kendi yatagi genis olsa uyuyunca sen yanindan kalkarsin o yataginda kalir dedi. Kolik icin de yapacak bisey yok sabir dedi...
Sizinle de paylasmak istedim belki fikir olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?