- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.048
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.481
Yok malesef. Yer yarildi dibine girdi sanki.Kuzum aklım sende kaldı ben oldu bulabildin mi miniğimizinemesis
Yok malesef. Yer yarildi dibine girdi sanki.
Apartmanin bahcesine koydum. O tarafa kacmis. Yangin merdivenin altina koydum tam cunku daha oncr o merdivenden inip cikmisti.Kumunu kapının önüne koydun mu?
P Prime18Homely_angel takıyorum biraz ama ne yapalım sağlık olsun. Çok kilolu olsun istemem ama persentil de baya altta kilosu allahtan boydan kurtarıyor.
Silikon etkilemiyor bana sorarsan kilo alımını ilkinide silikonla emzirdim gayet iyi alırdi
Eğer ilişki yaşamıyorsanız ben beklerdim. Aşı alısma emzirme hepsi içiçe.Kızlar başka bi doktorla görüştüm ara hic dikiş atılmamış dedi rapor verin şikayet edeceğim dedim hiçbir şey ısıra edemezsiniz normal Doğum bu olasılık yırtıklar vs olabilir ben attım dikişi o iyi bakamamış dikiş atmış der geçer kenara dedi
Ama dikiş atılıp da siz dikişi artırmış değilsiniz oraya hic dikiş atılmamış orası unutulmuş o an kandan yırtığı fark etmemiştir sonrasında orası delik olmustur dedi işaret parmağını soktu doktor bakın suan parmağım giriyor arkası vajinanız dedi
İliski yaşarken sorun olmaz aslında dedi
Yanlış bir zorlama da olabilir ama görmeden dedi
Operasyon yarın 11 de persembe kizin aşilar var acaba operasyonu Pazartesi’ye mi aldırsam b
Normal Doğum hibi dikiş acısı çekersiniz biraz 10 15 gün dedi bunu lazerle de yaparlar bin tl üzerinde fiyat veriyorlar dedi
Açıkcası parasında da değilim ne yapacağım sasırdım
Barınağı aradın mi bizim kedi balkondan düşmüş yan bahçeye gitmişti onlarda ayağı kırık bi kedi var diyip barınak görevlilerini aramışlar onlar almışlar gecenin körümde barınak açtırdıydık kediyi almaya ta Kıbrıs köyüne gidip bi arayıp sorsanaYok malesef. Yer yarildi dibine girdi sanki.
Biraktim cevredeki bakkallara vs sokagimizdaki tum market eczane vs gittim sordum bitaktim. Hatta eski mahalledeki komsularada haber verdik.Esim barinaga telefon etti gelirse haber verecekler.Barınağı aradın mi bizim kedi balkondan düşmüş yan bahçeye gitmişti onlarda ayağı kırık bi kedi var diyip barınak görevlilerini aramışlar onlar almışlar gecenin körümde barınak açtırdıydık kediyi almaya ta Kıbrıs köyüne gidip bi arayıp sorsana
Esnaflara falan haber bırak fotosunu renkli çıktı alıp bırakabilirsin
Cekimi iyiyse silikon etkilemiyor bence ama çekmeyip akmasını bekleyenler oluyormus o yüzden dusuk kilo olabilirmiş emzirme danışmanı bana öyle demiştiP Prime18Homely_angel takıyorum biraz ama ne yapalım sağlık olsun. Çok kilolu olsun istemem ama persentil de baya altta kilosu allahtan boydan kurtarıyor.
Silikon etkilemiyor bana sorarsan kilo alımını ilkinide silikonla emzirdim gayet iyi alırdi
Yok cankm daha yasamadık iliski baya da yaşayacağımızı sanmıyorumEğer ilişki yaşamıyorsanız ben beklerdim. Aşı alısma emzirme hepsi içiçe.
Ben ne kadar memnun olsamda nesrin hanımin bana böyle tavrı olsa asla gitmezdim tekrar. Ya da bir özür beklerdim. Sonra lazerle yaptırırdim. Bide başhekimlikle görüşürdum bu konuyu.
İnsallah bulunur kırığı falan yokmuştu değil mi komşu gördüğündeBiraktim cevredeki bakkallara vs sokagimizdaki tum market eczane vs gittim sordum bitaktim. Hatta eski mahalledeki komsularada haber verdik.Esim barinaga telefon etti gelirse haber verecekler.
Gecmis olsun cnm doktorun tavrina sinir oldumCekimi iyiyse silikon etkilemiyor bence ama çekmeyip akmasını bekleyenler oluyormus o yüzden dusuk kilo olabilirmiş emzirme danışmanı bana öyle demişti
Yok cankm daha yasamadık iliski baya da yaşayacağımızı sanmıyorum
Bu gittiğim doktor normal doğumda her şey olabilir sonuçta çocuğunuz iyi ve kalıcı bir hasar yok ben dikiş attım dikişi düşmüş dikisine iyi bakmamış atmış. Ya da orası Doğumda yoktu sonrasında yırtılmış ayrılmış diyebilir gelseydi ben ayrılıp ayrılmayacağını bilemem ki diyebilir bir şey pek elde edemezsiniz dedi bu doktor da annemin ark arkadaşı açık açık konuştum şikayet etmek istiyorum diye
Ücret almayacaksa düzeltirin dedi
Normal doğumda sonradan yırtılmalar oluyor ama bu öyle değil tabi dedi
Kesilmiş asagisi dikilmemiş dikiş izi hic yok dikiş atmış olsa dikiş izi olur dedi yukarıya atılmış orası köprü olmuş dedi zaten düzeltelim dediğine göre yaptığı yanlışı görmüş ama tavrı ve sonrasında konuşmaları hic hoş değil dedi
Bence burayı kanama esnasında görmedi dedi
Lazerle köprü denen birleşen eti yok ediliyormuş o zamanda vajinamin deligi kocaman kalacak kesilmiş yer kalacak kesilmiş yeri orayı kapatmak icin dogru demiş doktorunuz kesip yeni doku oluşturacak ki kaynasın dedi Nesrin hoca da aynısını dedi
Lazerle olsam büyük kalacak olmazsam yine Nesrin hocanın yapacağı gibi kesilip daraltılacak
İnsallah bulunur kırığı falan yokmuştu değil mi komşu gördüğünde
Cnm gayet iyi kilo alimi onemli olan saglikli olmasiP Prime18Homely_angel takıyorum biraz ama ne yapalım sağlık olsun. Çok kilolu olsun istemem ama persentil de baya altta kilosu allahtan boydan kurtarıyor.
Ben doğum yapalı 62 gün oldu iki kz adet oldum malesef. Keşke ben de olmasam bir süre. Çünkü çikolata kistim var ve her adette büyüyorBirde biz iliski yasamaya basladik neyle korunuyorsunuz kizlar daha adet olmadim ben sezeryan olan kizlar siz oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?