2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben bebekliğimde ve çocukluğumda hep zayıftım. Annem be doktorlar gezdirdi, polenler bilmem neler yedirdi. Hatta o kadar iştahsız mışım ki bir gün kadıncağıza sinir krizi geçirtmişim, kafamı çorbaya sokmuş. Sonuç; 1.77 boy ve kilo fazlam bile var. Öyle kolay kolay da hasta olmam, kışın kısa kollu kara bile çıkarım. O yüzden sağlığı yerinde olsun da kiloyu alır

Eğer ilişki yaşamıyorsanız ben beklerdim. Aşı alısma emzirme hepsi içiçe.

Ben ne kadar memnun olsamda nesrin hanımin bana böyle tavrı olsa asla gitmezdim tekrar. Ya da bir özür beklerdim. Sonra lazerle yaptırırdim. Bide başhekimlikle görüşürdum bu konuyu.

Yok malesef. Yer yarildi dibine girdi sanki.
Barınağı aradın mi bizim kedi balkondan düşmüş yan bahçeye gitmişti onlarda ayağı kırık bi kedi var diyip barınak görevlilerini aramışlar onlar almışlar gecenin körümde barınak açtırdıydık kediyi almaya ta Kıbrıs köyüne gidip bi arayıp sorsana
Esnaflara falan haber bırak fotosunu renkli çıktı alıp bırakabilirsin

Biraktim cevredeki bakkallara vs sokagimizdaki tum market eczane vs gittim sordum bitaktim. Hatta eski mahalledeki komsularada haber verdik.Esim barinaga telefon etti gelirse haber verecekler.

Cekimi iyiyse silikon etkilemiyor bence ama çekmeyip akmasını bekleyenler oluyormus o yüzden dusuk kilo olabilirmiş emzirme danışmanı bana öyle demişti
Yok cankm daha yasamadık iliski baya da yaşayacağımızı sanmıyorum
Bu gittiğim doktor normal doğumda her şey olabilir sonuçta çocuğunuz iyi ve kalıcı bir hasar yok ben dikiş attım dikişi düşmüş dikisine iyi bakmamış atmış. Ya da orası Doğumda yoktu sonrasında yırtılmış ayrılmış diyebilir gelseydi ben ayrılıp ayrılmayacağını bilemem ki diyebilir bir şey pek elde edemezsiniz dedi bu doktor da annemin ark arkadaşı açık açık konuştum şikayet etmek istiyorum diye
Ücret almayacaksa düzeltirin dedi
Normal doğumda sonradan yırtılmalar oluyor ama bu öyle değil tabi dedi
Kesilmiş asagisi dikilmemiş dikiş izi hic yok dikiş atmış olsa dikiş izi olur dedi yukarıya atılmış orası köprü olmuş dedi zaten düzeltelim dediğine göre yaptığı yanlışı görmüş ama tavrı ve sonrasında konuşmaları hic hoş değil dedi
Bence burayı kanama esnasında görmedi dedi
Lazerle köprü denen birleşen eti yok ediliyormuş o zamanda vajinamin deligi kocaman kalacak kesilmiş yer kalacak kesilmiş yeri orayı kapatmak icin dogru demiş doktorunuz kesip yeni doku oluşturacak ki kaynasın dedi Nesrin hoca da aynısını dedi
Lazerle olsam büyük kalacak olmazsam yine Nesrin hocanın yapacağı gibi kesilip daraltılacak
Biraktim cevredeki bakkallara vs sokagimizdaki tum market eczane vs gittim sordum bitaktim. Hatta eski mahalledeki komsularada haber verdik.Esim barinaga telefon etti gelirse haber verecekler.
İnsallah bulunur kırığı falan yokmuştu değil mi komşu gördüğünde

Kızlar göğüsümün üstünde kizariklik var ateşim yok dışarda olduğum icin ikisi de doldu onu tam boşaltamadi bizim kız doydu çünkü
Sağma yapacağım başka ne yapayım endişelendim nohut nohut yanlardan elime geliyor bsyler şişince genelde böyle olurdu ama bi sefer çok
Mastit belirtisi ateş mi kızlar

Kizlar ben cok kotu grip oldum bebege bulasacak diye cok korkuyorum.
Buyuk kizimda grip bebeisi opup duruyor engelleyemiyorum hemen sen beni sevmiyorsun moduna geciyor

Kizlar ben cok kotu grip oldum bebege bulasacak diye cok korkuyorum.
Buyuk kizimda grip bebeisi opup duruyor engelleyemiyorum hemen sen beni sevmiyorsun moduna geciyor

Birde biz iliski yasamaya basladik neyle korunuyorsunuz kizlar daha adet olmadim ben sezeryan olan kizlar siz oldunuzmu

Gecmis olsun cnm doktorun tavrina sinir oldum

Birde biz iliski yasamaya basladik neyle korunuyorsunuz kizlar daha adet olmadim ben sezeryan olan kizlar siz oldunuzmu
Ben doğum yapalı 62 gün oldu iki kz adet oldum malesef. Keşke ben de olmasam bir süre. Çünkü çikolata kistim var ve her adette büyüyor

Kızlar slm konuşuldu mu takip edemedim birşey soracağım, bu hamilelik kiloları ile ilgili hiçbirşey yapmadım özellikle basenlerim çok büyüdü, göbekte yine var biraz da korse kullandınız mı ? İşe yarayan var mı? Kullansam mi karar veremiyorum o kadar sıkıntıya değiyor mu ? Doktorlara sorunca genelde kullanmayın işe yaramaz diyorlar. Kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…