2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurum

Önceki gebeliğimde ben 6.haftada kese, 7.haftada yolk 8. Haftada bebeği ve kalp atışını duymuştum. Gerçi sonra her şey normale dönüp 14.haftada sonlandı.

Üzülmemek elde değil biliyorum ama hayırlısı, bak şimdi oğluma kavuştum. Sana da sağlıklı hamileliklervdilerim

Evet bizim de öyle, biri çok yakıyormuş. Bi de kanadı

Bizim koldan olan verem daha vurulamadı

Allah oğlunada sanada uzun sağlıklı ömür versin inşallah canım benim 9 nisanda 8 haftalık olcam inşallah hayırlısıyla görürüm

Bünyesi öyle belki de, büyüme eğrisinde gidiyorsa sorun yok denektir

Ben yan yatıp emziriyorum , çok da iyi oluyor

Yazını okuyunca ümitlendim ben 7+3 haftada yolk göründü bebiş yok kürtaj dedi dr ama ben bekliyorum sizin 7 . Haftanızda görmemişmiydiniz bebişinizi cevap yazarsanız çok memnun olurum
7. Haftada kurtaj diyen doktordan uzak dur. Kesenin yeri iyiyse yani dis gebelik riski yoksa 10.haftaya kadar kalp atisi beklenebilir.

Bebeklerin dunyayi tanima evresinde babasindan bu kadar uzak kalmasida iyi degil bence.

Ya ona ayrı üzülüyorum zaten. İyice pişman oldum. Mevlüt okutacaktim haftaya onu halledip döneyim bari. Aslında sünnet de düşünüyorum babası almaya gelince. O arada birkaç gün sünnet işini de halledecektik. Bakalım artık nasıl sıkıştırsam ters oldu.

Kizlar nezle olduk yazmistim yanilmisim.RSV diye bir virus kapmisiz ben fenayim oglum bronşolit oldu durum cok kotu.nezle grip tarzi hasta olanlara yaklasmayin cok salgin varmis ufak bebekler icin tehlikeliymis
Geçmiş olsun kuzum biran önce iyileşirsiniz ininizde insallah allah nazarlardan korusun

Kızlar başka bi doktorla görüştüm ara hic dikiş atılmamış dedi rapor verin şikayet edeceğim dedim hiçbir şey ısıra edemezsiniz normal Doğum bu olasılık yırtıklar vs olabilir ben attım dikişi o iyi bakamamış dikiş atmış der geçer kenara dedi
Ama dikiş atılıp da siz dikişi artırmış değilsiniz oraya hic dikiş atılmamış orası unutulmuş o an kandan yırtığı fark etmemiştir sonrasında orası delik olmustur dedi işaret parmağını soktu doktor bakın suan parmağım giriyor arkası vajinanız dedi
İliski yaşarken sorun olmaz aslında dedi
Yanlış bir zorlama da olabilir ama görmeden dedi
Operasyon yarın 11 de persembe kizin aşilar var acaba operasyonu Pazartesi’ye mi aldırsam b
Normal Doğum hibi dikiş acısı çekersiniz biraz 10 15 gün dedi bunu lazerle de yaparlar bin tl üzerinde fiyat veriyorlar dedi
Açıkcası parasında da değilim ne yapacağım sasırdım

fbtl kuzum kilo alışı cok cok iyi diğer çocuğunun bünyesi bunun ko farklı olabilir senin o zaman ki fizyolojine suan ki durumun koşulların yedigin içtiğin Yasin her şeyin farklı bence kesinlikle takılma bizim ki 600 almisti ilk ay doktor cok iyi silikon uca rağmen dedi
Doktor iyi dediyse hic takılma zamanla atak gerçekleşir belki
Hem direk boya atmış bizimki 1 cm uzamış :)

Saol kuzum bnde bugun gittim evet. normal dedi birde bnm bebegi goren aaa cok buyuk masallah diyip duruyorlar korktum mama verdigim icin onuda sordum cok şükür icimi rahatlattim geldim

kahveci34 canin kolik bebeler kucağı seviyor ondan başka yerde durmuyor ayni bizimki kucakta uyuyor gece her koyduğumuzda uyanıyor ağlıyor 3 kere 4 kere belki tekrar alıp tekrar koyuyoruz yerine derin uykuya geçip bayilana kadar 12 de başlıyorsak gece 2 i bukiyor
Gündüz uykusu ark bebeğinde de YÖK sadece 45 dk uyuyor doktor onada gayet iyi gece uyusun yeter demiş
Duzen hiçbir zaman YÖK canik bak 3. Aya yaklaştık dün hic uyumadi gündüz gece de 1.5 da uyudu bugün iki kere ben dışardayım ya öğlen uykusuna dalmış bence gerek tok sen bilin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…