2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

A bak onu bilmiyordum. Amiinnn Rabbim evlatlarimiza saglik versin, bizi sinamasin onlarla insallab. hak veriyorum sana. insanlarin bakabilecegi kadar cocuk yapmali. aslinda sadece madden de degil, manende onemli. kimi tek cocuga yeterim diyo, kimi getir 10 tane bakarim diyo. dedigim gibi sadece yasin cok genc oldugu icin cok sasirmistim.

Kaçıncı çocuğunuz acaba.şu tüp bağlatma işini bende düşünüyorum ama geri dönüşü yok diye eşim pek sıcak bakmıyor.sonrdan kararımız değişirde çocuk istersek diye

Ben aslinda 3 cocuk istiyorum ama tabii saglik el verirse. Bende geri donusu olmadigi icin pek sicak bakamiyorum. spiral dusunuyorum ilk etapta o yuzden.

Bende ayni sebepten oglan heralde diye dusunuyorum :) nasip tabii.

Ben aslinda 3 cocuk istiyorum ama tabii saglik el verirse. Bende geri donusu olmadigi icin pek sicak bakamiyorum. spiral dusunuyorum ilk etapta o yuzden.
Aaa bakın bende ona çok soğuğum. Vücudumda bir yabancı meddeyle gezme fikri çol rahatsız ediyor beni.tüp bağlatmaya daha yakınım diyebilirim.yada işine gelmiyorsa eşim korunur. Kolay kolay bir zarar vernediğini bildiğim halde malesef o seçenek bana çok uzak

Iyi ki farkli secenekler varda tek bir seye mecbur kalmiyoruz, herkese istedigine gore alternatif :)

Benim hala gun icinde bir kac kez kirmizi kanamam geliyo.gun icinde kahverengine donuyo sonra bi bakiyorum yine kirmizi gelmis.bu sekilde lekelenen oldumu hic.neler oluyo bilgisi olan varmi

:) haklısın kim ögrense yapma etme diyor ama ben maddi manevi 2 cocuk kafi diyorum yasımda genç büyütürüm allahım onlara ömür versin :) cevremde dogurup bakamayan cok bilinçliyiz

Cocuk dünyaya getirmek kolay onun egitimi var maddi manevi sevgisi var herşeyi düşünmek gerekiyor

Kizlar,
biliyorum genelleme yapilmaz ama sanki mesajlardan gordugum kadariyla hamileliklerinde yoguunn bulanti yasayan arkadaslarin hep kizi mi olmus ne
Valla benim ilki kızdı bi kere bile bişey yasamadim ama simdikinde biliyorsunuz oldum bulantı ve kusmadan ama çok şükür iki gündür sihirli değnek değdi gibi ne bulantı ne kusma allah hepinizi tez zamanda düzeltsin inşallah ne zormus oldum oldum dirildim ama bitti inşallah cinsiyet belki tersimi acaba diyorum şimdi halk hurafesi

Ben de gittigimde 8+5 idi ama ultrasonda 9+1 demisti doktor canim.. Şimdi hangisine gire hesaplayacagimi bilmiyorum ama genelde farklı cikabiliyormus
Suan ultrasonu baz almak mantikliymis cnm dr uyumlu oldugu haftayi baz aliyiruz dedi benimde bir hafta önden gidiygidiyor ilerleyen tarihlerde değişebiliyor zaten bebegin gelisimine gore

Benim surekli bir hafta buyuk cikiyor cnm dr ultrasonu baz aliyoruz dedi yani aslen 9 haftadayim ama 10 haftanin icinde gorunuyorum

Benim hala gun icinde bir kac kez kirmizi kanamam geliyo.gun icinde kahverengine donuyo sonra bi bakiyorum yine kirmizi gelmis.bu sekilde lekelenen oldumu hic.neler oluyo bilgisi olan varmi
Hafta da bir gün oluyor benim de. Rahim büyürken damarlar çatlıyormuş. Doktor olabilir endişe etme. ağrı sancı olursa ve kahverengiye dönmüyorsa gel demişti.

Ben spiral taktirmayi dusunuyorum bundan sonra kismetse. Doktorumda buna ilk kontrole gittigimde 3. Bukadar sık aralikli olmasin diye uyardi. Ilk dogumum mecburi sezeryandi. 8 cnm acilmam vardi hemde cok rahattim ama bebegimin kafasi sıkısti ve sismeye basladi sezeryana alindim. Buda bakalim ocak sonu gibi olur sanirim 39 da alirim diyo doktorum. 3. Cocugu da istiyorum ama biraz zaman gecince tabi bu biraz yakin oldu 20 ay olucak aralari kismetse.

Ben de istiyordum 3. Yu ama bulantilardan sonra vazgectim:) heralde bi 4 5 yil sonra ancak unuturum yine hayirlisi olsun hakkimizda inşallah

CANIM BEN SAGLIK OCAGINDA YAPTIRDIM YAPILMAYANLARI DA OZELDE YAPTIRDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…